Jag ser det snöar!

Shit vad det snöar :) Helt vitt när man kollar ut mot möllevångstorget, blir det kanske en vit jul i år? Synd at jag inte tycker det är lika roligt med snön i år.. Känner inte alls känslan i kroppen som jag gjort alla andra år det har kommit de minsta lila snö. :(

Puss

Stressig dag?

Sådär. Nu har jag tvättat OCH hunnit sova nästan 2 timmar till :) Så nu är det dax att ta sig till jobb. Efter jobbet ska jag sätta mig på bussen och åka till klågerup. Dax för nya fina naglar nu :)

Skriver mer ikväll.

Puss

Tidig morgon!

God(?)morgon!

Idag gick jag upp kl 06.30 för att tvätta! :O Är trött som en gris och håller på att somna vilken sekund som helst men nu måste jag snart ner i tvättstugan igen så det går icke att somna nu!

Här kommer en bild sen någon helg sedan, det slutade med utgång och jag kan lova att håret eller sminket inte var lika snyggt när jag ramlade i säng vid 5 på morgonen :P

Välkommen!

Jomen tjena!

Jag vann Englas julkalender igår. Helt jävla otroligt. Glad belv vill jag lova, vilket verkligen kan behövas just nu. Singel-livet har inte vuxit sig i mig än, känns som att det kommer ta ett bra tag. :( (Och ja, för dem som inte har hört eller förståt än, jag är numera singel.. Efter 4,5 år i ett förhållande)

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0