Piss väder!

Godkväll.

Trött som en gök är jag just nu, två timmars extra arbete känns fanimej i kroppen!
Ingen träning blev det för mig ikväll :( Att cykla till värnhem i ösregn kändes inte sådär super lockande idag.. För vilket jäkla väder det har varit denna höst dag! Shit är vad jag kän säga, hade det varit söndag hade det varit lite mysigt men fan inte när man jobbar på ett ställe där man helst ska vara ute så mycket som möjligt! Nejtack hörru!

Nu ska jag ta och ta min nyduschade kropp och krypa ner i sängen!

Puss

Söndags-mys

Hallåja!

Idag har det inte hänt så mycket, men endå en hel del för att vara söndag.. :P Imorse var jag först i klågerup och fixad mina naglar som såg för j*vliga ut, nu är dem fina och LILA! :) Efter det åkte jag till Sarah och åt Donkan mat, smarigtvärre! Sen åkte jag hem och har bara glott på Tv:n! Känner för att träna lite nu men samtidigt lockar sängen något otroligt!

Imorgon börjat lovet för alla skolungar, det betyder mer jobb för mig eftersom dem då ska vara på fritids hela dagen. Bara bra för mig :D

I veckan som kommer ska jag:

*Jobba
*Tvätta
*Träna

Förhopningsvis ska jag även:

*Äta kalkonmiddag i halmstad hos farmor och farfar
*Träffa Pojkvännen
*Träffa Sarah

Nu ska jag nog enda gå upp till min kära säng och mysa med mig själv, träningen tar jag imorgon!

Puss

Onsdag!

Goooodmorgon!

Har nyss ätit en stor frukost, och innan det var jag och tränade en timme! Känner mig alltod så J*vla duktigt efter ett träningspass :) Nu ska jag slänga mig i duschen och sen tänkte jag lägga mig och vila en liten stund innan jag cyklar iväg till jobbet.

Vet ni va? Idag är det redan onsdag! Dagarna går ju så sjukligt fort! :/ För fort nästan...

Puss

Bild-inlägg

Igår kände jag mig som en zoombie! Jag kunde icke komma upp ur sängen, men cirkus 13.00 ringde Sarah och sa att jag skulle komma och mötta henne änd hennes Familj på en mc-träff och då fick jag ju snabbt masa mig ur sängen och göra mig iordning. Väl där trängde vi ihop oss i en liitenliiiten bil och körde hem till Sarah. Där gjorde vi oss iordning för en festkväll med 50, 60 och 70-tals tema! Jag och Sarah förvandlade oss snabbt till 50-tals brudar och sen åkte vi hem till Mli och frasse dör det blev lite för fest.. Tänk er att kl då endast var 16.00! Men vi började dricka endå :D

För att summera kvällen lite snabbt så var det sjukt kul och den mesta delen av kvällen bestod av skartt! Har kommer lite bilder som får avsluta!

(Detta inlägg är varmt tillägnat min bajskorv till vän, SARAH! :D)



Åsa va disco!

Mli va disco!




Nu får det vara nog med bilder! Världens roligaste kväll iaf!!!

Puss

Inte lika eko längre :)

Tjooobiidooo!

Idag har jag varit igång hela dagen! :) Tog mig upp imorse och tränade som jag skrev att jag skulle igår. Det är så attans svårt att ta sig upp på morgonen nu när jag är van vid sovmorgon vartenda eviga dag! Men sen är det ju så skönt när man har tränat också :) Jag tror nog att jag ska ta mig upp och träna imorgon också, tidigt, så kan jag gå och lägga mig sen igen! JA; det var en bra ide! För det finns inget bättre än att ligga och vila en stund när man är ny tränad och ny duschad! :D

Puss

ekkoooo

Haaalllllloooooåååååååå, eko, eko, ekooooo! (Här var det tomt på blogg-inlägg!) :P Haha.

Såå, vad har hänt sen sist..? Jag har äntligen börjat träna nu! Har inte våga innan då jag har gått och varit sjukt hela tiden men igår hade jag tagit meducin i en vecka så då tyckte jag att jag kunde börja träna lite :) Skönt så in i bomben kan jag säga! Så imorgon ska jag upp i tid igen och ta mig ett träningspass innan jobb.

Nu ska jag sätta mig och läsa en skvallertidning med en kopp te och en bit mörk choklad :D Låter jag som blondinbella nu kanske?? Haha.

Puss

Torsdag!

Jag vill träna!! Jag vill träna så himla mycket! Men jag vågar inte när jag fortfande är sjuk :( Dummadumma förkylning! Jag lever på hoppet om att det snaaaart är över eftersom jag faktist tar meducin nu! (Som förövrigt kostar asmycket!!!)

Nu ska jag ta och borta mina två tänder och sen bege mig till jobbet.

Puss

Maaajjjgaaad

Hej mina vänner!

Nu är det som så här, jag var hos doktorn idag! Har haft hosta i över en månad nu så nu var pappa trött på att höra på mig och mina attaker!

Vet ni vad jag har gått med i en månad? Bihållsinflamation :/ haha. Har inte kännt något men det har jag tydligen haft. Men den var inte så farlig så jag fick bara köpa mig kortison nässpray och stark hostmeducin med morfin i! :O Maajjgaaad, jag kommer bli en junkii! :P Nää men skämt och sido, köra bil får jag inte gör när jag tar den!

Nu ska jag snart äta middag med familjen, papsen blir 48 år idag! GRATTIS!


Puss

Bläääätråk!

HejHejHallååå!

Finns inget roligt att berätta för r nuförtiden. Skittråkit tycker jag! Vill bara skriva massoor i bloggen. Och roliga saker med, någon som har något tips?  :)

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0