Hej&Hå!

NU är julen över och imorgon är det nyårs afton! Jag ska inte vara i sverige detta år. Nepp, vi drar till danmark! Älskoo ville inte vara i "tråkiga" sverige. Så det får väl bli danmark. Jag hoppas bara att det blir roligt!

Julen då, den var bra! Firade jul i hamstad i vanlig ordning. Det var mysigt och jag fick fina julklappar :) På Julrean har jag fyndat massor så nu är min garderobb över full :P Men det gör inget :)

Nu måste jag göra mig i ordning, ska fixa naglarna strax!

Puss

Sex

timmar på stan bland maaasssoooorrr med människor, jag är slut! Men skit i det för nu skajag snart iväg och jobba!

Har ni hittat något kul på mellandagsrean? Jag hittade en kofta, ett par jeans och underkläder. Jag köpte även ett par skor! <3 Mihihi!

Puss

Hohoho

GOD JUL TILL ER ALLA FRAN MIG! :)

Godmorgon!

Klockan är inte ens sex och jag sitter framför datorn.. Varför? Jo, för att jag börjar jobba kl sju idag! Jobbigt men så är det, bara att leva med det :P haha... Efter jobb ska jag leta efter en sista liten julklapp till min snuttefis och sen är det bara för mig att åka hem och packa ihop mina saker för kl fyra kommer min älskling och hämtar upp mig för att sen åka till svedala. Hans systrar fyller år idag så det blir till att fira dem idag :)

Det var allt för mig denna måndagmorgon!

Puss

(GRATTIS PÅ FÖDELSEAGEN TANJA & SOFIJA!!!) Älskar er era fisbubblor!

Kyss Carlsson!

Igår när jag var hemma hos min Mormor och Bakade så spelade vi även lite kort efter baket.. Kanasta gör att vara exakt. Det är ett spel som mormor & morfar lärde mig redan som lite tjolanta! Iaf, när vi spelar och det inte går riktigt som mormor vill så utbrister hon helt plötsligt, KYSS CARLSSON! Jag började skratta så jag nästan kissa i byxan så roligt det lät. Men det var tygligen en vanlig svordom. Inte mycket till svordom tyckte jag...

Puss

DÅLIGT!

Shit vad dålig jag har blivit på att uppdatera! Förlåt mig så hemskt mycket! Nu ska jag strax iväg till min mormor för att baka! :) När jag kommer hem så kan jag berätta lite om vad jag har haft för mig i veckan som gått!? Bra då säger vi så!

Puss

granshoppat!

Idag köpte jag en gran :) Den är fin tycker jag :) Nu börjar det bli riktig jul i huset! MYS! Men vi kan inte klä ganen förens imorgon eftersom den måste stå och dra åt sig vatten ett dygn först :( Men jag funderar på om jag ska försöka leta upp julgranskulorna så jag vet vilka färger årets gran ska ha :) Hihi! Jag blir så glad när granen kommer in i lagenheten för det är ett tecken på att jultomten också kommer snart ;)

Puss

dumma rubrik!

Idag kom jag upp ganska tidigt! Skulle vara på arbetsförmedlingen kl halv elva.. Så det var jag. Gick väl bra eller nått :P Efter det tog jag mig en runda på stan och kollade in lite på vad jag kan köpa i julklappar till folk :) Det blev till och med att jag köpte lite.. :) Synd att man inte är miljonär och kan köpa allt man vill till alla sina nära och kära! :( För jag vill verkligen det. Jag tycker det är skitkul att köpa och ge bort presenter!

Nu ska jag ner i tvättstugan och tvätta lite :(

Puss

klippit!

Idag har jag varit hos frisören och klippit mig :) Det blev bra tror jag :P Hon gjorde massor med lockar så nu är jag en krylltot :)

Idag ska jag och min lilla älskling gå en liten runda i stan. Det är ju så mysigt där nu med alla ljus och små stånd med julgrejor :) Vi ska vara så där jättegulliga mot varndra när vi går där i stan. Sånt puttenuttigt par som man bara vill kräka på ibland :P haha..

Puss

I väntans tider..

Haha, rubriken låter som att jag skulle vara gravid! :P Men det är jag icke ska ni veta..
Nä, jag väntar på att Älskoo ska ringa och säga att jag ska komma och hämta honom. Sen ska jag köra hem min lille fyllegris och utnyttja honom ;) MUS på hög nivå ;) hahah!

Puss

Godmorgon fisbubblor!

:) Väcktes av en viss fisbubbla idag! Min lilla pojkvän ringde och sa att jag skulle köra runder åt homom idag eftersom han ska på julbord och hans arbetskamrater ville tvunget att han skulle dricka ikväll. Detta var han inte beredd på så han fick ju snällt ringa mig och be om hjälp. Så ikväll ska jag åka till bigbowl och hämta älsklingens bil och sen köra hem till honom i svedala för att hämta grejor eftersom han ska sova hos mig. sen ska jag köra hem till mig och sen ska jag köra och hämta honom.. Jösses!

Puss

Myspys!

Nu har jag precis tagit mig ett varmt och härligt bad. Och nu har jag satt mig i sängen med laptopen i knäet för att blogga om hur mysigt jag har det! :) Jag här nämligen tänt en massa ljus i rummet och så har jag tänt min lilla mini gran och tänt stjärnan i fönstret och så klart släkt allt annat :) Det är mysigt vill jag lova! Det enda som saknas är min lilla älskling. Det hade varit det bästa.

Ikväll ska jag alltså bara mysa till det för mig själv, kanske sätta på en film? Japp det ska jag nog bestämmt göra :)

Puss

Helgen!

Nu har ännu en helg blåst förbi! Tiden går så sjuuuktligt fort!Nu är det verkligen snart julafton!

Hekgen har iaf varit mycket bra! Jag jobbade fredag kväll och sen var det bara att gå hem och lägga sig för jag var trööött! På lördagen blev det inflyttningsfest hos Agge! Det blev en sjuukt rolig kväll det! ;D Och jäävlar vilket fint hus! (Det var en etta på 800 kvm tror jag bestämmt..!) Shit asså!
Söndagen bestod av lite mys, lite körande och massor med firande med mormor som fyllde år! Vi åt middag på jensens böffhus! Och herregud vad mycket mat man får där! Helt otroligt!

Nu är det en ny vecka igen och den består av jobb. Tre hela dagar :P På lördag ska jag jobba natt! :( Jag hatar verkligen det! Men det är ju bara andra gånegn jag jobbar natt så jag ska inte klaga! :)

Puss

Ingen snö :(

Nää, det fanns ingen snö på marken när jag vaknade imorse :( Då blev jag lite ledsen :P Men jag kom över det ganska fort! Idag va jag tvungen att gå upp jättejättejättetidigt för jag skulle börja jobba kl 08.00 idag :O Jag jobbade sen till kl 13.00 och nu håller jag på att tvätta.. Inte världens roligaste dag för mig alltså :P

Puss

Snösnösnö!

Mihihi Idag bara snöar det hela tiden! Det tycker jag är sjukt mysigt och jag hoppas att det kommer vara massor med snö ute imorgon! :) Hihi.

Idag har jagf varit i oxie och ätit middag hos min pojkväns moster! Det var gott och mysigt. Har precis kommit hem och nu fick jag lust att baka lussekatter iom att det snöar :) Lite julstämning :) Så nu försöker jag få tag i Pappa och be honom köpa hem grejor så jag kan baka :)

Puss

regnregnregn!

Som det regnar i malmö stad idag! Inte roligt alls! Men jag depar inte för det. Tänder i stället lite ljus i rummet och myser till det lite för mig själv, Kl tre ska jag träffa Sarah och Matilda på lite krua thai! Och efter det är det bara förmig att ta mig till jobbet. Jobbar mellan 5 och 8 idag. Alltså tre timmar. Skönt!

Nu ska jag ta fram något som jag kan ha på mig och sen göra mig i ordning! :)

Puss

Ny vecka, nya tag!

Och det är dessutom en ny månad. Julmånaden är äntligen här!

I helgen har jag jobbat och varit hemma hos Bato. Jobbet har varit helt okej, inte så jobbigt för jag har bara jobbat 4 timmar per kväll. Bra människor har där varit också! Så det har varit chillidill!

Idag ska jag ta mig ut på stan och leta efter småsmå julgranskulor! Mamma har köpt en liten En till mig så den vill jag klä :) HIhi. Ska även leta efter lite julklappar. Men det får jag vänta med att köpa nån vecka till eftersom jag inte har några pengar och lönen kommer inte förens den 15:de :(

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0