Rea

Idag va jag och Carolin på emporia och kollade in julrean! Heeeelvete vad mycket folk det var asså! Dog lite faktiskt! Sötaste Carolin va verkligen en ängel som följde med mig, hon ville nämligen inte gå på rean egentligen ;)

Jag hittade iaf en skjorta med fins detaljer på kragen, skor och underkläder. Nöjd! :D

Nu säger jag go'natt och imorgon blir de sista jobb passet innan semester! Och på kvällen firas det med viiin ;)

Söndag?Måndag?Tisdag?

Jag är verkligen helt jävla vilsen på dagarna nu! Har på riktigt trott att det är söndag idag, men det är ju "redan" tisdag!!

Ska strax sova ett par timmar, och efter jobbet imorgon ska jag och Carolin trängas med en miljon andra människor på rean! Hoppas på att hitta något fint att ta med mig till alanya :)

Nattinatt!

Juldagen

Ligger i sängen helt död! Så in i helvetes trött är jag! Inte så konstigt kanske eftersom jag stressade så sjukt mycket igår och har jobbat från kl 6 på morgonen i fem dagar nu!

Imorgon är de jobb igen och så även på torsdag, men på fredag är jag ledig och då smäller de! Alanyaaaa :D Jag har inte ens börjat packa än och det är bara 3 dagar kvar! :/ kanske ska börja lite smått idag?

God jul!!

Ja, god jul på er alla söta läsare! Hoppas verkligen att ni får en fin och mysig julafton :)

Själv sitter jag på tåget upp mot Halmstad just nu! Mitt i Kalle anka! :( Blir ett snabbt besök hos ena sidan av släkten idag. Hem till Malmö ikväll igen eftersom det är jobb som väntar imorgon igen! :)

Puss!

Lill-julafton

Jaa, då är det ju julafton orkan igen.. Helt jävla sick hur fort det här året har gått!

Idag har jag jobbat och även hunnit med att vara hos mormor och firade lite jul med henne, lillebror och Alan!

Nu har jag precis slagit in dom sista klapparna så nu ska jag lägga huvudet på kudden och somna, blir en stressig dag imorgon! :)

Work

Nu har jag jobbat klart för idag. Eller ja, jag har varit hemma en timme ungefär. Ligger i sängen och vill sova lite men borde inte göra de egentligen. Måste somna tidigt ikväll!

Måste även fixa en sista julklapp! Får ta mig ut i stan strax helt enkelt!

Later!

Fredag

God kväll!

Idag har varit en ganska lång dag, även om den har gått väldigt fort. Blev en sväng till jobbet imorse. Endast tre timmars jobb, så det var ganska skönt. Efter de drog jag en sväng till stan för att kolla julklapp till min bror, den fanns inte så nu måste jag tänka om där :(

Sen har jag även hunnit med att göra ett uppdrag ute i Jägersro, sista för december! Sköööönt!

Nu blir det jobb sex dagar fram men den är det Tuuurkey som gäller :D G U D vad jag längtar!

Jobb imorgon, vilket betyder att jahaja sova typ nu! Så sjukt trött :) Nattinatt!

Julklapps shopping?

Har haft en mysig heldag i stan med Matto :) Köpte inte alla julklappar som jag skulle, blev istället lite saker till mig själv.. Wops :P

Godmorgon!

Har varit vaken ett bra tag men har fortfarande inte kommit upp ur sängen :) Den är ju så himla mysig just nu.

Idag ska jag träffa älskade Matto! Vi ska julklapps shoppa och så blir det förmodligen en fika också! Hihi.

Nu ska jag snart fixa lite frulle och sen börja fixa mig för dagen :)

Ciao så länge!

Trött tjej!

Idag är jag väldigt väldigt sliten.. Julfesten igår var jätteroligt, det blev god mat, god dricka och massa skratt!

Efter typ tre timmars sömn var det dax för mig att stiga upp och jobba. Det har aldrig varit så jobbigt att komma upp som det var idag! Usch, mår dåligt bara av att tänka på de! Så idag är jag som sagt väldigt trött!

Bjuder på två bilder: 1, Jag och tomtefar! 2, sjukt god efterrätt! Oreo kaka!

Julfest

Nu drar jag snart iväg till jobbet för att sen dra vidare på julbord. Det bör god mat, dricka och bowling! Får väl se hur bra bowlingen går, haha. Inte världens bästa på det kan jag lova!

Imorgon är det jobb som gäller för mig! Så jag kommer inte precis stanna över länge på "festen" :)

Ciao!

Tisdag

Jag lyckades tillslut somna om, tack gode för de ;)

Har redan hunnit med en del saker, var bl.a. På jobbet en sväng och snackade lite. Och nu ska jag strax tvätta lite! Efter det blir en sväng till stan och kolla lite julklappar och ikväll blir de julfest med jobbet! :)

Later!

Fan!

Helvete dååå! Jag visste att jag skulle vakna tidigt om jag somnade tidigt igår, men kl 4 är väl fanimig att ta i så man skiter på sig??

Hoppas att jag kan somna om snart, annars kommer hela dagen bli upp och ner vänd! :(

Tidig kväll!

Ja, nu ligger jag i sängen och är typ redo att somna.. Ska försöka hålla ögonen öppna ett tag till annars vet jag att jag kommer vakna så fruktansvärt tidigt imorgon!

Men jag säger iaf Go'natt nu! :)

Måndag

Idag har jag hunnit med en del grejer. Har bl.a. satt mig i skolbänken igen. Haha! Inte frivilligt men jag tror att det kommer gå ganska bra, kändes bra idag iaf! :) Sen har jag fixat lite julklappar, har dock ganska många kvar som måste ordnas.. Jobbigt! Men de är så kul att ge bort presenter, nästan roligare än att få! (Fast bara nästan) ;)

Resten av dagen har jag typ legat under ett duntäcket plus två tjocka filtar för att få upp värmen! Så satans kallt! :( Men snart har jag någon som värmer mig om kvällarna! 12 dagar kvaaaar ;D

Nu, varm choklad!

Söndag

Yeees, söndag och sista dagen på denna veckan! (no shit!?) haha.. Då är det alltså en ny vecka imorgon, tiden går så sjukt fort nu, hinner typ inte med! Men jag klagar inte! Det betyder ju bara att jag snart sitter på ett plan med Fia till älskade alanya ;D

Veckan som kommer bjuder på Jobb, julfest med jobbet, skola och lite annat smått & gott :)

Kan bara såga som så:

Lördag

Tjeena!

Världens tröttaste tjej som skriver här nu. Hade en himla rolig kväll igår men shit så bakis jag är idag, note to self: drick inte vin till klockan sex på morgonen ;)

Lördag idag och det enda jag ska göra är att sooova :) jobb väntar imorgon, men bara typ 3-4 timmar. Skönt!

Nighty night :)

Heeeeelg!!

Nu tar jag helg! Sitter just nu på sista bussen för idag (inom jobb iaf) sen blir fet en busstur ner till Trelleborg där det blir massa festligheter! Säger bara mums och håll i hatten, ikväll blir de livat! ;)


Det är denna tösen jag kommer spendera min fredagskväll med! :)

Torsdag

Herre min gud vad det är kallt i Skåne idag (och igår) jag trodde jag skulle frysa ihjäl på riktigt idag! Inte kul att behöva stå och vänta på tåget i en timme, tre gånger på en dag heller!

Tog precis ett välbehövligt varmt bad för att bli lite varm. Nu ska jag äta en macka eller något och vänta på att Fia ringer, sen är de fanimig Go'natt som gäller! :)

15 dagar kvar till lite varmare plats :D

Skåne runt!

Ha!! Lång dag skrev jag att de skulle bli idag.. Det kan man ju lugnt säga! Det har varit typ världens längsta dag idag :( shiit vad trött jag är! Och imorgon väntas också en lång dag!

Det ända bra med såna här dagar är att jag är så trött när jag kommer hem att jag deckar tidigt :) och det betyder att tiden kommer gå as snabbt tills det är dax att åka till älskade alanya! :D hihi!

Nu ska jag käka lite och sen lägga mig i sängen och somna :) så jag säger nattinatt nu!

Tröttmössa

Lång dag, ännu längre imorgon.. Go'natt!

Goddag!

Herre jösses vad jag är trött! Har nog sovit för många timmar inatt, blev ungefär tio timmar!! Haha :P

Håller på att göra mig iordning nu och snart iväg och fixa lite saker till mormor. Hon fyllde år i fredags så jag kan ju inte komma hem till henne tomhänt idag ;)

Mer uppdatering kommer sen! :)

Julbak

Åååh! Jag har mått mycket bättre nu under dagen men nu mot kvällen börja halsen krångla igen :(

Hoppas det är borta tills imorgon! Imorgon ska jag nämligen hem till min kära momo och julbaka :) Det är något vi gör varje år. Har inte träffat mormor sen jag kom hem frän Turkiet, så det ska bli mysigt. Kommer dock bli ganska jobbigt att berätta att jag ska tillbaka om typ två veckor! Haha.. Hon vill ju helst att jag ska stanna hemma i Malmö :P

Nu ska jag sätta på en film och försöka somna! Nighty night :)

Äntligen

Funkar bloggen igen! :)

Så va har hänt sedan sist? Jag har jobbat hela helgen plus att jag fick ett samtal i torsdags att dom behövde mig på fredagen också! Jobbet har gått bra, men jag har varit sjuk så de har varit ganska ansträngande! Och det brukar det inte vara. Well well, nu är jag ledig ett par dagar och kan bli frisk :)

Idag har jag bara varit hemma. Fixat en del grejer och haft Fia i telefonen i över sex timmar! Haha! Vi har planerat sjukt mycket inför alanya som åker till om 19 (!!!!!!) dagar! Ohyeah! Kommer bli awesome :D

Snart festas de som aldrig för ;)

Jersey Shore

Detta är det ända jag sysselsätter mig med idag! Jersey Shore!!! :)

:(

Usch vad jag inte mår bra idag.. Halsen gör ont, näsan är helt igen täppt och ögonen svider :( Not okey!

Så idag kommer jag ligga i sängen exakt hela dagen! Eller nej, kommer strax ta mig ett varmt bad för jag fryser ihjäl här!

Later!

Mys

Nu blir det lite mys med min lillebror innan läggdax! Glass med frukt och Jersey Shore! :)

Nattinatt!

internet shoppat..

Som rubriken säger så har jag gjort lite internet shopping.. :) Borde inte egentligen men de är ju så sjukt lätt att bara klicka hem lite saker. :( Blev två par skor och en top! Skorna behöver jag faktiskt (Hör min Pappa säga "Behöver!? Du har flera lådor fulla med skor som du inte använder unge!!") Haha woops. Men jo jag behövde faktiskit dom här två paren!! :) Topen va riktigt söt, därför fick den också flytta in i min garderobb!
 
Annars då? Snöar som tusan ute nu. Hoppas verkligen att det lägger sig ordentligt nu, så himla mysigt med massa snö. Hörde att det är värsta snökaoset i stockholm, riktigt så mycket snö vill jag kanske inte ha här i malmö, men endå lite lagom med snö! Deal? Bra! 
 
 
 
Nu ska jag göra lite mat, ashungrig för fan! :) 

Winter

I helgen kom även vintern på riktigt :) fast nu är vädret tillbaka på höst! Tycker faktiskt att de kan vara lite vinter nu, med massa snö! De blir så mycket mysigare då och framför allt ljusare!

Jag gjorde även mitt första (och förmodligen sista) pepparkakshus i helgen. Jag kan ju säga som så att jag verkligen inte har tålamodet till att hålla på med sånt, jag skrek, svor och delar gick sönder.. Men slutresultatet blev helt okey måste jag endå säga :)

Tisdag

Tjohoo!

Jag börjar bli sjuuuk. Har as ont i halsen och känner mig så liten och ynklig! :( kan vara resultatet av en galen helg också!? För satana va de gick vilt till i lördags! De tackar jag för ;)

Idag ska jag iväg till arbetsförmedlingen, alltid lika kul. Hoppas på att de går fort! Sen åker jag nog till trelleborg och får lite Carolin tid! Myspys :)

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0