I´m Back

Bara för att carolin saknar mig här på bloggen så ska jag börja skriva  igen tänkte jag. Så detta inlägg är tillägnat Carolin! HEJ Carolin. Alla säger Hej Carolin tycker jag!

McFlurry idag? :D

Puss

Paus

kommer ta en paus från bloggen.. Dels för att jag inte har internet hemma och för att jag inte har något sug efter att skriva.. Allt känns bara så fel.. Så då har jag inget roligt att skriva, så då tycker jag det är bäst att låta bli...


Puss

Hejhopp

Igår va det fest. Blev verkligen inte alls som jag hade hoppast, tänkt, önskat.. :( Men tack endå.

Idag blir det väl mys.. Om det blir som jag vill, vill säga. Men jag ska inte hoppas för mycket!

Puss

Hej!

Idag är det fredag och det betyder fest! :D Woohoo. Ikväll ska jag släppa allt och bara ha så underbart kul! :D

Igår sov jag hos älsko.. Gjorde äntligen klart mitt Historie arbete igår med. Sköönt att det är avklarat! Får bara hoppas att det blev bra med! :)

Nu ska jag göra mig i ordning och fixa, har masssor att göra!

Puss

Gosmorgon.

Nu är det torsdag.

Idag börjar jag kl 14.00 men har en massa med greojor att göra innan dess. Jag ska först och främst fixa min naglar idag. Känner på mig att det kommer göra svin ont idag. Eftersom att jag har så himla tunna naglar just nu och hon filar på dem så himla mycket! Jag ska sitta där i två timmar men som tur är kommer Carolin och håller mig sälskap :D Efter det ska vi gå till bibloteket och träffa Emelie, vi ska jobba med fårt projektarbete. Det går sakta men säkert framåt..

Nu ska jag göra mig i ordning!

Puss

Marsvinsmos?

Idag var det mys med bästa tjejerna igen :) Samma som igår så klart, men denna gången var det hemma hos Sarah :) Hennes systers marsvin hade fått bebisar! Dem var uuurgulliga! Jag dog lite faktist! ;P Men jääävlar vad dem lät! Mhimhimhimhiiiiiii, Så lät dem! Jättehögt! Men sen lade dem sig mellan mina ben och sov, med öppna ögon! Myyyyss, Men jag var allt lite rädd att jag skulle mosa dem lite! ;D

Nu ska jag plugga!

Puss

Bebisar

Idag är det onsdag! Efter skolan idag ska jag och Emelie hem till sarah.. Ska ev, färga håret en gång till och så ska vi se på hennes marsvin bebisar! :D Ahhhwww!
Jag måste nog dock ta med mina läxor, eller så får jag åka hem riktigt tidigt.. Det blir nog det sistnämnda :)

Nu måste jag göra mig i ordning! Börjar för tusan om 40 min :)

Puss

Frisörsalong

Idag har min lägenhet varit en frisörsalong :) Emlelie, matilda, carolin och Sara kom hit och skulle färga hår. Jag var den enda som inte förändrades något :) Emelie, Sarah och Matilda blev blonda och Carolin blev en millimeter korthårigare :D

Idag skulle jag egentligen ha pluggat en massa, men jag är så dålig! :( Måste göra det nu ist.. Så nu kan jag inte sitta här mer.

Hörs imorron!

Puss

Morrn!

Nu är det tisdag igen! På tisdagar är det bara en lektion för mig! Men idag kom jag till skolan tidigare bara för att ha en lektion extra :) Bra av mig! :D

Idag ska jag tvätta, inte kul. Men nu är det verkligen kriis! Haha, har verkligen inget att ha på mig :O

Efter att jag har tvättat ska jag träna.. Funderar på att ta två pass idag. BodyBalance ska jag på, men sen ska jag kanske ta Bodystep också, bli riktigt svettig! :D Joo, det ska jag nog!

Puss

Ingen bra dag!

Nej, idag är verkligen ingen bra dag! :(
Vill helst bara gå bort ett tag och komma tillbaka när allt är lite bättre, lite lättare!


Puss

Godmorgon!

G o d m o r g o n v ä n n e r !

Idag gäller det! ;) Önska mig lycka till! :D

Puss

Plugg

Pluggandet går riktigt bra faktist :) Stolt över mig själv!

Idag på jobbet hörde jag en Mamma kalla på sitt barn, barnets namn var nog det underligaste jag hört.. Det var inget mindre än, Blomma. Jag vet inte om jag ska tycka att det är gulligt eller konstigt.. Det är nog en blandning. :)

Vad tycker du? Gulligt eller Konstigt?

Puss

Slut på helgen!

Ja, nu är det söndag. Imorron är det en ny vecka, vilket innebär nya tag! Känns som att jag har lite för mycket att göra denna vecka som kommer.. Men, jag får helt enkelt göra det bästa av det! :)

Nu ska jag ta mig ett varmt bad. Sen fortsätta plugga!

Puss

Lördag!

Nu är det lördag igen, men denna lördag är det jobb som gäller! :)
Fint väder har vi här i malmö idag! :) Hoppas att det håller i sig! Men kallt är det nog ute, det var det igår!

Vad ska ni göra denna lördag?

Puss

En dag vid havet!

Detta blir nog sista inlägget idag, iaf med bilder! :) Har inte gjort något med bilderna, direkt från kameran :)


image19

Hoppas alla får en trevlig fredagskväll! Själv ska jag kolla på Let´s dance och sedan ska jag kolla på A walk to remember! Det är den bästa filmen som någonsin gjorts, enligt mig! :D

Puss

När jag endå är igång!

Jag vet att jag tjatar om min lille kissekatt! Men jag måste ju dela med mig till er av min skönhet! Är han inte världens sötaste? Fast han ser lite ledsen ut på mitten bilden :)


image18
Jag tycker han är jäättesöt iaf!

Puss

Födelsedag 14/2

Här kommer lite bilder.. Jag vet dem är urkassa, men det får ni leva med! :D


image17

Puss

Godkväll!

Nästan precis hemkommen från skolan.. Gick en runda i stan med Emelie också innan jag gick hem. Tänkte ladda över mina bilder från kameran så ni får se vad jag fick igår.. Om ni vill :) Tänkte öven lägga in bilderna sen jag var på stranden för ett bra tag sedan :P Jag vet, jag är urdålig på att lägga in bilder. Men det ska det bli skärpning på :D


Puss

Hejhejhaallåå!

G o d m o r g o n !

Igår var en väldigt bra dag! Fick en massa fint! Och jag fick precis det jag önskade mig! :D Vilken tur va? Jag lovar att det ska komma upp lite bilder på det jag fick igår! Någon gång efter skolan! :)

Idag är jag väldigt trött! :( Kunde inte sova inatt eftersom att älskoo sov här, & han snarkade som en hel jäkla arme! :( Inte kul. Haha..

Nu ska jag göra mig iordning för skolan!

Puss på er!

Bilder

Lite bilder på mitt år som 18 åring. Det har varit ett underbart år och det har jag att tacka alla mina underbara vänner för! Jag älskar er ska ni vet! TACK!


image16


Puss på er alla!


Bilden får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse! Tack :)

Tack

Tack till alla som har grattat mig idag, har fått många gratulationer! Från både folk man visste man skulle få av och helt oväntade! :D Tacktack! Meen, dagen är inte slut ännu. Den har ju faktist bara börjat! :D


Puss

Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag! Meeen, det är ju faktist min födelsedag också! Japp, idag blir jag 19 år! Så, GRATTIS till mig! ;D

Nu ska jag snart iväg till skolan, ska träffa Carolin (&Matilda?) för att ta en födelsedags frukost! :D Wohoo!

Hoppas att alla får en underbar dag!

Puss

Handlat

Idag har jag handlat massor med fina grejor. Ett par skor, ett par jeans, en tröja, en blus och en klänning. Allt för endast en hundra lapp! Är det inte sjukt! Det tycker jag att det är! :D Detta fyndade jag på Monki! Så skynda dig dit om du vill ha nya kläder! :)

Puss

Skolan

Nu sitter jag i skolan. Har precis haft matte. Det gick väl sådär. :) Bäätre än dåligt iallafall ;) Haha.

Jag börjar redan bli hungrig, fast kl bara är 9.00. Hmm. Kanske för att jag vet att det är dax för krua thai idag! :D Mums!

Puss

Kväll

Nu är det tisdag kväll.

Jag har tänkt på en grej, dagarna går egentligen himla fort.. Tiden bara flyger förbi! Åren går så himla fort också, det är ju helt sjut när man tänker efter. För 10 år sedan var jag nio år. Och jag viste inte vad som väntade mig.. Jag trodde nog att livet bestod av skola och vänner. Men nu vet jag att det inte är så, skolan är snart slut och det är dax att ge sig ut i arbetslivet.. och kanske får jag då ännu mindre tid att spendera med mina vänner.

Tänk om alla arbetade bara halva dagar, och resten av halvan fick man göra precis vad man ville! Guud vad skönt de skulle vara! :D Jag ska banne mig förändra världen så det blir så!

Puss

Seg dag!

Denna tisdag tycker jag är oerhört seg! Vet inte varför.. Bara är så. Har varit i skolan en liten stund idag, sen har jag skuttat runt med emelie i staden!

Nu ska jag snart träna, för idag ska jag inte komma undan med det, så det så!


Puss

Tisdag

G o d m o r g o n !

Idag är det tisdag, det innebär fotolektion! Hoppas bara att läraren kommer idag. Han var ju inte där föra veckan pga sjuka barn. Jaja, jag och Emelie ska även ta ett snack med Janne-man idag. Prata  om projektarbetet och sånt. :) Hoppas verkligen att han är snäll mot oss. Vi har inte varit så himla duktiga måste jag erkänna.. Slarvat väldigt mycket.

Nu ska jag göra mig iordning för skolan.

Puss

Tävling

Innan jag hoppar i säng måste jag tipsa om en tävling som pågor för fullt i performance blogg! Gå in och kolla den du med!

Puss

Sängen

J a ,  s ä n g e n  v ä n t a r  p å  m i g . . .

Så nu ska jag alldelesstrax gå och lägga mig i min sköna säng, tyvärr själv. Ska glo på tv en stund sen säga godnatt! :)

Hoppas du har haft en bra dag!

Puss

Dåligt Mimmi

Jag är så sjukt jävla dålig asså. Jag gick inte och träna! :O Fybubblan!
Jag orkade helt enkelt inte och då sket jag i det! Är inte det för jävla dåligt egentligen? Joo, det är det!

Gaah, blir trött på mig själv ibland asså!

Nu ska jag plugga!

Puss

Träning

Nu är jag hemma från skolan.. hände inte så mycket. Ska snart iväg och träna, orkar verkligen inte egentligen. Men det är sjukt skönt när det är gjort :)

Imorron ska jag och Emelie på möte. Ska prata med vår handledare om projektarbetet. Hoppas att det går bra! :)

Puss

In school

Nu sitter jag i skolan med Emelie! Projektarbetet är i fullgång.. eller kanske inte.. detta är jättesvårt! Vi ska fota till arbetet så då vill vi ju ha fint väder, när vi ska fota är det inte fint väder! Gaaah, mycket irriterande.. Men det är chill. Detta löser vi, det gör vi alltid! :D

Puss

Hejsan

God förmiddag! :)

Fick mig en sovmorgon idag faktist :) Brukar inte kunna sova på morgonen men idag kunde jag! Sköönt!
Ska snart göra mig iordning för att gå till skolan, börjar kl 14.05 men ska träffa emelie och fixa lite med projektarbetet redan kl  12.30 :)

Helgen har varit lugn och skön,  Tanja&Sofija hade lite fest i lördag som jag var "med" på.. Höll väl mest lite koll så inget hände. Men det var trevligt, några som var lite väl fulla bara, men det var bara dem som skämde ut sig :) haha. Nää, skoja. Sen har jag och älskoo spelat wii typ hela dagarna! Spelade Crash :) Jättekul! Jag kom längst, men nu när inte jag är där så har väl älskoo kommit längre :P

Nää, nu ska jag inte sitta här och tjata längre, måste göra mig iordning!

Puss

Goddag!

Nu sitter jag hemma hos älskoo, själv :P Nä, hans failja är hemma men inte han kul. HAha ja det är det faktist. Jag har suttit och spelat Wii, så mig går det ingen nöd på :D Har även precis ätit Griis! Mums, och dt älskar älskoo, så gär det när man inte är hemma! HAHA!

Nää, nu ska jag slänga mig i sängen ett tag. Töserna ska ha gä'ster sedan, endast jag och älskoo som ska vara hemma under tiden. Jag ska hålla på med alla skitungar som tror att dem är tuffa! :D Haha, nää, skoja igen.. Har lovat att hålla mig undan!

Puss

Helg

Nu är det helg och jag ska snart iväg till älskoo, eller han kommer snart och hämtar mig. Skönt att slippa ta bussen till svedala :)

Har loavt att jag ska ta med mitt monopol till älskoos systrar (Dem vill visa att dem kan slå mig och älskoo) För vi ju har ju nämligen vunnit varje gång vi spelar! Mohahaa ;)

Nä, nu ska jag göra mig i ordning. Tror att jag blogga lite i helgen med, annars hörs vi på söndag :)

Puss

Hyrestgästföreningen

Nu har hyresgästföreningen varit och kolla på vår lägenhet.. En hel del grejor som kommer bli bättre nu.. Dem vi hyr lägenheten av är defenetivs inte bra! gaah!

Haha, när jag kom hem nu så skulle precis han från hyresgästföreningen gå. Så frågar jag högt till Pappa hur det kommer bli med badrummet. Då säger han lite tyst, "vi tar en sak i taget nu" Då kolla han där mannen på mig och frågar "Vadå?" Så berättar jag vad som är fel och han säger genast att det ska vi ju såklart också titta på. Så det gjorde vi. Han tog bilder på hur det såg ut och sa att det inte alls var ett bra badrum. Haha. Tur att jag kom när jag kom. Annars hade det inte blivit någon koll på badrummet. :) Jag duktig.


Puss

Skolan

Sitter i skolan nu, har en liten rast från historian. Tycker det är jättejobbigt att sitta och lyssna hela tiden. Och dessutom så är jag inte så intressrad av det heller.. Valde ju kursen för att det är ett rätt viktigt ämne.. Jag gör mitt bästa iallafall! Det är det som räknas! :)


Puss

Godmorgon!

G o d m o r g o n !

Inte en så härlig morgon tyvärr.. Det är gråt och trist ute.. Tur att jag tog vara på den fina dagen igår :)
Nu ska jag snart göra mig i ordning för skolan. Sitter och äter frukost just nu. :) Och nu är det fredag och helg! Ska bli homla skönt! Inget jobb som väntar denna helgen inte! :)

Vad ska du hitta på idag?

Puss

Stranden

Var på stranden en stund idag. Det var jättemysigt! :D Men det blåste som attan där ute. Men solen värmde mina kinder så det va lugnt! :) Nu sitter jag här igen och kom precis på att jag inte har läst läxan till historian än, kanske ska göra det snart? Hmm.. Tål att tänkas på, nä skoja bara. Ska göra det nu medebums! :D

Puss

vårväder

Idag är det värsta vårvädret! Vill verkligen att det ska bli sommar nu! Nununu! :D
Tänkte ta mig till stranden snart, Fota lite :)

Hörs sen!

Puss

Fråga olle!

Jag tycker att det är väldigt kul att kolla på fråga olle ;D Det är ett härligt och roligt program tycker jag! Igår kollade jag på det, som vanligt och då var Karl-Petter med! Guuud, det kunde ju inte bli bättre. Han är så himla sköön och jag bara ÄLSKAR hans söta dialekt! GUD! Satt som klistrad framför tv:n kan jag lova! :)

Puss

Goddag!

Ingen skola för mig idag heller.. Lärarens barn är fortfande sjuka så han är hemma idag också.. Lite synd eftersom att vi faktist behöver alla fotolektioner vi kan få.. Menmen.

Nu sitter jag och äter frukost. Macka med skinka och avokado! Mums!
Har lite grejor att göra idag :) Fixa Alla <3 dag present till snutte. Och så ska jag kanske tvätta. Om jag orkar :P haha

Vad ska du göra idag?

Puss

Snuffe!

Nu sitter jag här igen, framför datorn och gör det jag brukar.. Kollar bloggar och bilddagböker. Min lilla snuffe (Katten Findus) ligger här brevid mig och sover. Han snarkar och har sig. Jag tror att han drömer för han rycker till lite då och då och viftar lite på svansen. Kankse drömmer han om våren, när han tycker det är lite mysigare att gå ut (Eller jag tycker det är mysigare att gå ut med honom ;) ) Och han kan jaga de söta små fåglarna. Vem vet vad som rör sig i hans söta lilla dröm, Jag skulle gärna veta! :)

Har du något husdjur? Vad Är det och vad heter den? Kul att veta. :)


Puss

Morrn!

Nu är det onsdag, har precis haft en mattelektion. Ska ha design och form från kl 10.00 - 12.40 meeen, Läraren är sjuk i dag igen så att jag har därmed slutat NU. :) Haha sitter kvar i skolan tills stan öppnar, har lite ärende att göra idag :) Bla fixa älskoos klocka, den har äntligen kommit tillbaka efter att jag lämnade in den på lagning i början av noveber. Det har alltså gått tre månader. Idag ska jag iaf be om ett tillgodokvitto eftersom att det har varit så sjukt mycket strul med denna kl. Kommer väl säker att bli strul med att få det också, men jag har faktist redan pratat med chefen och hon sa att vi skulle fixa det när klockan kom till rätta. Så det så.

Puss

Fettisdagen

Har du ätit en semla idag? Det har jag! Mådde väldigt illa efter det kan jag lova! :( Haha, Men det var det värt!

Puss

Ledig

Blev en ledig dag ist för att åka till skolan tidigare. :P Lärarens letioner var nställda och jag hade enbart denna lärare idag. Kul! :D Nu sitter jag och försöker kolla på bilder men datorn dummar sig och vill inte starta programet "förhandsvisa" Konstigt. Ska försöka nu igen!

Puss

Godmorgon!

Uppe med tuppen idag. Även om jag inte börjar förens kl 11.00 så är jag upp nu för att träffa Carolin på skolan och vara med på en lektion. :) Så slipper jag den imorron ist, braa!

Idag ska jag gå igenom en maaassa bilder. Letade upp alla min gammla skivor där det finns hundratalls bilder in brända. Hittade säkert 15 skivor.. Och det finns säkert fler gömde här någonsatan.

Vad ska du göra idag? :)


Puss

Våår

Nu är jag hemma från träningen, nyducshad och allt. Sitter och väntar på maat nu! Är jättehungrig! :)
Idag var det verkligen vårväder. Så himla mysigt! Solen var varm och härlig! Får hoppas på fler sådana dagar! ;D


Puss

Home

Nu är jag hemma. Hände inte så mycket i skolan, som vanligt. Hade endast en lektion som vanligt, geografi!
Efter skolan gick jag en runda till korthuset. Köpte lite grejer inför alla <3 dag. Där har dem hur mycket fint som hälst och dessutom 30 % rea på ALLT! ;)

Nu ska jag snart iväg och träna :) Skriver kanske ikväll!

Puss

Hejhopp!

Idag är det måndag. Bloggade inget alls i helgen. Förlåt.
Jobbade både lördag och söndag och i lördags efterjobbet åkte jag och älskoo till ikea :) Jag köpte gardiner till mitt rum + lite andra små grejor :) Har dock inte fått upp gardinerna ännu. Min vägg är dum i huvudet och bara smular sig när man ska borra. Älskoo fick lite smått panik ett atg. Sen gav han upp :D Hhah

Puss

Trött

Förlåt. Men är väldigt trött på att skriva här.. Ska försöka bättra mig :) Kanske är på pigg på det igen efter helgen :)

Puss

Godmorgon

Godmorgon!

Idag är det Fredag och det är sköönt! :) Men det hade varit ännu skönare om man hade varit ledig i helgen, men jag ska jobba :) Haha, inte så kul, men pengarna behövs! :) Hihi


Hoppas alla får en underbar fredag!

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0