update

Goddagens!

Kass uppdatering, I know! Men det har ärligt talat inte varit så myclet att skriva om. Sen i lördags har jag jobbat, Söndag&Måndag. Jag har också myst med pojken eftersom han kom hem i lördags. Imorgon blir det jobb igen och sen ska jag träffa saaaurah!

Puss

Lördag!

Godmorgon!

Igår var jag inte på topp så jag bestämmde mig för att ligga hemma och kolla på film :) Hyrde Maerly & Jag. Och bolt :D Hihi! Mycket bra filmer.

Idag ska jag till klågerup och fixa till naglarna, som ser hemska ut nu! Ska bli mycket mycket skönt med nya! Och vet ni vad? Idag kommer min pojkvän hem. Så jag ska även träffa honom en stund! Imorgon väntar jobb!

Puss

Godmorgon!

Idag är jag ännu tröttare än vad jag vär sist jag skrev. Det är sjukt. Så fort vädret blir dåligt så går jag i dvala och blir dödstrött! Jag tror jag håller på att bli förkyld med. Såt i näsan och nyser hela tiden :( Inte bra!

Nu ska jag görq världens godaste frukost!

Puss

Trötter i de 7 små dvärgaran!

Nu är jag verkligen så trött att jag håller på att somna! Såå, dax för sängen. Hörs imorgon!

Puss

Landet

Nu sitterjag ute på landet, hos min kära vän Emma. Jag sitter och uppdaterar och Emma den pärlan gör chailatte till oss, vilken lyx. Sen ska vi nog kolla på när hennes mami rider. :)

Puss

Händelser

Jag fick ganska mycket att göra idag, fast jag inte planerat något. Lillebror vaknade sent och kom på att han skulle ha träning idag. Så det var bara att slänga i sig mat och så fick jag köra honom. Jag stannade kvar och kollade på när han tränade. Efter det åkte vi till eko och handlade fär till hans rum. Så nu någon dag kanske vi kan börja måla?

Nu har jag ätit middag och kollat på Aladdin! :D Kände mig som ett barn igen. Den filmen är så gulliiiig! :)

Puss

Måndag

Då var vi inne på en ny vecka igen :) Hade hoppats på sol heeeela veckan men idag säger dem på smhi att det ska vara mulet hela veckan. INTE roligt! :(

Nu ska jag äta frukost och sen får vi se vad dagen har att erbjuda! :)

Puss

Lördag

Då är man hemma från jobb. Och nu är det dax att tvätta! Rolig lördag kväll? Nej, men det kunde ju faktist varit värre. Imorgon blir det jobb igen!

Puss

Fredag kväll!

Då beger jag mig till emelie och frasse där även sarah befinner sig. Det blir lite myspys ikväll! Film ska hyras och godis ska köpas! Imorgon blir det jobb!

Puss

Fredag

Nu drar jag iväg på äventyr! :D
Ses ikväll gott folk!

Puss

OBS




Vill bara påminna om att bilderna som läggs upp här får ej användas utan mitt tillstånd :)
Tack

Lillebror



Lillebror spelar fotboll, precis över allt!

Lomma

Då är man nyss hemkommen från lomma. Det var mysigt så länge det varade, stora svarta moln kom och förstörde vårt solande. Och Sanden var inte så rolig heller, tycker inte om att få massor med sand på mig. Bajs! Nu ska jag duscha gott folk!

Puss

ooohhhhooo

Tjenispenis!

Nu sitter jag och väntar på att Sarah ska komma hit. Vi ska mysa till det och äta Tacos ikväll :) Kanske blir det en film sen också? Man vet aldrig vad vi hittar på :P

Puss

Sovmorgon

Goddagens!

Idag sov jag lääänge! Eller jag vaknade först vi tio och somnade om vid lite över elva och vaknade vid ett. Förstår ni? Det var skönt iaf. Nu har jag precis duschat och ska snart äta frukost/lunch.

Igår var det en heldag med sarah igen. Grillade och mös, där var även jeff med. Sen efter det hämtade vi upp Sandra och tog oss till möllan för en öl, det var mys det med :)

Puss

Tisdag 14/7

Goodmorgon!

Idag ringde Sarah och väckte mig, för cirkus en halvtimme sedan. Idag blir det solning på sarahs terass. Just nu är det iaf mycket fint väder och jag hoppas att det håller i sig :) Sitter i detta ögonblick och försöker få i mig en smoothie. Väldigt svårt denna morgon, vet icke varför. God är den iallafall!

Puss

Bild till sarah



Bara Sarah som behöver bry sig om denna bild. Här har jag precis gjort slingor.

Puss

Lilla torg

Tjenahoppsan!

Nu är jag precis hemkommen från lilla torg. Har varit en heldag på stan med Sarah. Först var det stan ganska länge sedan beslött vi oss (Jag, Sarah & Steffi) för att gå till lilla torg. Vi åt och snackade lite skit! Myspys. Nu är jag hemma och jag tror att det är dax för sängen snart :)







Här kom en bild från småland. Solnedgången vid den lilla sjön. :) (Lovade ju att lägga upp bilderna jag tog så det kommer komma någon då och då ;) )

Puss

SöndagSöndag Söööndag

OKeej, jag är så sjukt trött, vet ni det? När jag kom hem från jobb idag somnade jag diiirekt! Nu är jag vaken och ska duscha sen ta hand om mindre roliga saker. bajs.

Sen blir det mat och det blir natcho talrik idag igen, gör inte så mycket eftersom det är daaamn good!

Puss

Fredag!

Godmorgon!

Då är man hemma i malmö igen! Trist med dåligt vader men det är faktist skönt att befinna sig i storstaden igen ;) Hihi!
Har tagit massor med bilder under veckan och jag ska lägga upp ett par här på bloggen senare :)

Puss

Måndag

Godmorgon!

Blir endå att jag skriver mig ett inlägg här denna måndagmorgon. Snart är det dax för frukost och sen bär det av till stugan. Ska bli himla mysigt tyvcker jag :)

Igår va jag och lillebror en sväng hos vår farbror och han fru. Satt och snackade skit hur länge som helst, även dem kommer upp till stugan en dag i veckan, kul!

Nu kommer det inga fler inlägg förren på fredag! :)

Puss

Halmstad

Jaaa, då sitter man i halmstad nu då! Hos Farmor& Farfar! Imogon åker vi upp till stugan i drängsred och är där till fredag :) KOmmer alltså inte att uppdatera denna veckan :) Ha det så bra, för det ska jag! :D

Puss

Lördag 4/7-09

Gooodmorgon!

Hann inte skriva mer igår eftersom att efter segebadet åkte jag hem och gjorde mig iprdning för att senare åka hem till Sarah igen för lite mer mys! Middag och massa snack. Mycket trevligt måste jag säga. Synd bara att det nuförtiden ALLTID förstörs mot slutet.. :( Älskar dig Sarah! <3

Idag blir det jobb och sen fira mamma som fyllde år i veckan. Blir lite stressigt då jag slutar 18 och folket kommer 17! Men det är sånt man får ta ibland!

Puss

Vaaaarmt ;D

Hoooot! Denna dag kommer jag inte befinna mig någon annanstans än vid en pool! :D Nu drar jag och hämtar Sarah!

Puss

Godkväll!

Godkväll alla godingar! :)

Idag har varit en mycketmycket bra och trevlig dag! Som jag skrivit innan så skulle jag, Emelie och Sarah x2 till ullared idag! Vi bestämmde att jag skulle upp kl 04.00 eftersom jag skulle köra och hämta upp alla damer! Jag var inte glad imorse när kl ringde 04.00 kan jag lova. Eftersom det är utomlandsvärme här i sverige nu så kunde jag ju såklart icke sova i natt! Sov sammanlagt 2.5 h! (och nej, jag
klagar inte på värmen, var bara väldigt jobbigt i natt) :)
Ullared var underbart som vanligt och jag hade trevligt med pantertanterna :) Haha!

Puss

GRATTIS!

Ännu en svettig dag! Igår duschade jag sammanlagt tre gånger på grund av att jag var så himla klibbig och äcklig! Idag blir det nog ungefär samma siffra! Sjukt vad vädret kan ändras!

Idag har jag varit igång hela dagen! Det började med att jag körde med mamma till klågerup för att fixa hennes födelsedags present, Ja hoon fyller år idag! GRATTIS! I present av mig fick hon bygga på sina naglar. Det blev hon super glad för :) Efter det blev det en fika/lunch på ölcafét.

Efter det åkte jag och hämta upp sarah, vi åkte till Ikea där jag införskaffade mig en stooor kruka och två badlakan :) Och efter det åkte vi och tvättade Poh! (Bilen) SÅ nu är han ren och fin :D

Så som ni kan se har jag varit i fullgång precis hela dagen! Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det födelsedagsmat med familjen!

Puss

(Och grattis till Carolin som fyller 21 år idag med!!! ;D)

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0