Gårdagen

Igår hände en hel del grejer :)

Jag åkte över till Danmark med papi, vi köpte massor med dricka till idag! De va så sjukt mkt folk över allt att jag höll på att svimma! Men som tur va så hade bilka massor med smakprover på olika drinkar, så jag o papi gick runt där smakade lite allt möjligt :P

Jag va även tvungen att köpa en ny klänning till idag!! Eftersom Nelly hade gjort en miss o glömt skicka ut min klänning :(:( men den jag köpte (host, fick av världens bästa pappa) är också söt!

På kvällen gick jag hem till emsan där vi hade lite middag för vickan som väljer att lämna oss på nyår! Hon o asse drog till Egypten idag, dom jävlarna! :P

Och juste! Gjorde en ganska busig grej igår ;P mihihi! Nämligen en ny tattoo :)

Love you little brother!

Phoney!

Nu har även min lilla papi skaffat sig en iPhone :) kommer nog ta ett tag för honom att lära sig den, han är inte så teknisk när de kommer till telefoner :P

Btw, jag älskar min lilla phoney och vet inte vad jag skulle gjort utan henne :)

Pust!

Idag har jag tvättat, blev bra tre maskiner så de va en lätt match ;)

Har även solat lite idag också. Men idag tog jag bara 16 minuter. Vill inte bränna sönder mig :)

Bye!

Buuuurn!

Solade lite solarium idag! Blev 20 minuter! Fick ganska mkt färg och brände tillochmed ryggen :/ men de värsta är att ett lysrör tydligen inte fungerade så nu har jag ett vit streck över ryggraden! Snyyyggt! :(


En fin bild från underbara kas! :)

Stan x2

Va i stan en sväng tidigare idag, orkade knappt kolla runt så de blev bara en snabbis. Fick följa med lite nytt smink hem, behövligt!

Sen nu ikv ville lillebror att jag skulle följa med honom när han skulle köpa kläder, så de gjorde jag! Han hittade en fin skjorta som han köpte till nyår. Min snygging till lillebror ;)

Nu ska jag bara ta mig ett varmt och härligt bad sen hoppa i säng och försöka somna lite tidigare idag! :)

Puss!

Aaahhh

Nös precis 8 ggr i rad! Trodde jag skulle svimma. Haha!

Ligger i sängen och är astrött, sista gången jag kollade på kl inatt va den halv 4! Inte okej att somna så sent! :(

Idag ska jag ut i stan
Några ärende!

Hörs ikv!

Sömnlös

Ja, nu ligger jag här sömnlös igen. Detta händer allt för ofta nuförtiden! Och jag är himla trött på de vill jag lova!

Någon som har typ världens bästa knep på hur man ska göra för att bli trött och kunna somna? Tar emot all hjälp jag kan få :)

Halloj!

Jag har haft en super mysig julhelg! Har dock inte hunnit vila så jag är sjuk fortfarande.. :( tänkte göra massa saker idag men har lovat mamma fisan att bara vara hemma o bli frisk :P kanske en bra ide eftersom de e nyår om bara 4 dagar..

Så, hur har er jul varit? :)

Julafton

God jul på er finisar! Är i Halmstad nu och är typ super sjuk! :( men de ska nog ordna upp sig! Har fått en mojito av min farbror! Hihi! Så nu ska de drickas!

Julemooor

Blää

Trött, ont i hela kroppen och astjock i halsen!

Har tagit panodil och nu ska jag bara ligga i sängen och vila :) har sällskap av Tyson :) mys! Inte lika mysigt inatt när han typ låg på mig o snarkade som en gris :P

Dan före doppardan!

Goddag!

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv! Har vaknat flera gånger inatt av att jag hade så jävla ont halsen.. :(

Idag har jag fortfarande skitont i halsen och nyser hela tiden! Såklart att jag ska bli sjuk nu till jul och nyår! Blööäää! Men skitsamma, jag är stark och en förkylning ska inte få förstöra de roliga för mig! ;)

Ciao så länge!

Godmorgon torsdag!

Ligger fortfarande kvar i min säng fast jag har varit vaken ett tag! Snart måste jag ta mig upp ur sängen för magen skriker efter mat!! :P

Idag ska jag fixa dom allra sista julklapparna! Hoppas de inte är allt för mycket folk ute idag, orkar inte trängas :)

Tvätt och stoj!

Har varit ute och handlat med mamma och nu håller vi på att tvätta! Sen blir de att hoppa in i duschen och göra sig iordning för ikv! Då blir de taco-mys hemma hos Vickan med några finisar :)

Ciao så länge!

Rea

Jävlar va mycket rea de va i stan idag! Redan lixom? Trodde inte dom skulle ha så mycket rea nu innan jul-rean? Men jo, tydligen! Hittade jättemycket mina grejer jag ville köpa med mig hem, men jag va duktig o lätt bli! Först o främst ska de ju köpas julklappar nu! Hittade inget till lillebror.. Så får nog fortsätta mitt letande imorgon :)

Hejsvejs!

Tisdag

Ja, idag är de tisdag och endast 4 dagar kvar till jul! Sjukt! Hihi!

Idag ska jag köpa dom sista julklapparna. Till bl.a. Min lillebror :) måste också köpa lite klappar till på söndag då vi ska ha en kompis-jul! Kommer bli himla kul och de ska inte finnas en enda julrätt på bordet! Vi kör med lite tapas istället ;)

Nu innan jag tar mig till stan tänkte jag ta mig en promenad i parken :)

Later!

4:de advent!

Ja, idag är de 4:de advent. Den ska spenderas på kyrkogården med mormor och moster. Vi ska till minneslunden och tänka lite extra på morfar! Mys. De e verkligen så himla fint där, alltid massor med blommor och tända ljus!

Sist vi va där la jag och mamma denna vintriga kreation :)

Fredag!

Tja! Läget? Vad hör ni? Ser att de e en del människor som kollar in min blogg varje dag. Men inte fan lämnas de några kommentarer!! Dåligt.. Fast jag tror faktiskt att de mest är folk som vill snoka på mig och hålla koll på vad jag gör och sånt som läser min blogg! De e lugnt! Snoka på bara ;)

Imorgon är de lördag och endast en vecka kvar till julafton! Siiickooo!! Tiden går verkligen fort!

Hörs lite senare!

Mysdag

Idag har jag varit hemma hos mormor hela dagen. Vi har bakat, ätit en god middag, spelat kort och snackat en massa. :)

Nu ska jag kolla lite tv och sen Nanna kudden. Imorgon ska jag hjälpa pappa att köpa julklappar :)

Nattinatt!

Lucia

Här kommer en bild från helgen. Snodde vickans glajjor! Jag vill också ha glasögon.. :)

Bazinga!

Kollade precis på the big bang theory! Och sheldon är ju bara för jävla rolig, idag drog han massa skämt (som han tyckte va asroliga men som va riktigt värdelösa egentligen) och efter varje skämt sa han Bazinga! Hahaha, jag skrattade så jag höll på att kissa på mig varje gång! :P

Har jag dålig/konstig humor eller? ;D

Wuuubbiee!

Lördagen va verkligen awesomeeee!! Har inte haft så roligt på väldigt länge kan jag säga! Har sån frukstansvärd träningsvärk i magen och ont i nacken som fän, de måste vara för att jag skrattade så mycket och dansade ihjäl mig! Tyvärr har jag inga bilder eftersom att jag suger på att ta med kameran.. Sorry, ska försöka bli bättre på de :)

Har precis målat mina naglar i en väldigt fin färg, Korall rosa! Lite väl mycket sommar om den men de skiter jag i ;P

Later!

Lördag

Nu är de äntligen lördag! Men kan de bli kväll någongång?? Tiden går så himla sakta tycker jag! Fy bubblan! Blir lite galen här! Jaojao, får väl hitta på något bus tills de e dax att göra sig i ordning för ikv! :)

Puss så länge!

Döööö

Nu tycker jag att denna jävla dagen kan ta slut så att jag kan somna och de blir lördag! Denna dagen har sugit ganska hårt som ni kanske förstår. Enda bra har väl varit när jag träffade mina töser för ett litet mobilia-häng!

Imorgon ska de festas, fira emsan lite till :) hon har bjudit in folk till flickebarnsfest! Alltså kommer de bara vara massa töser där men sticker vi ut i vimmlet! Då säger jag bara, se upp grabbar ;) höhö!

Skogen

Idag har jag, Vickan och Eve varit ute och vandrat i skogen. Och såklart när vi va där, mitt ute i skogen så började de spöregna! Och vi skulle grilla korv efter de.. Haha KATASTROF! Men vi hittade ett lite hus där vi kunde sitta och grilla vår korv. De vill säga efter att vi hade kämpat ned den där jävla engångsgrillen i hundra år!

Till sist fick vi vår jädra korv och sagan slutade lyckligt ;)

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0