Trött, sliten & förjävlig!

Idag har jag stått, trött, sliten och förjävlig i en KÖ i TRE timmar för att köpa ett gymkort. Men det var det värt och nu ska det bannemig tränas! :) Ska bli riktigt skönt!

Idag har jag även varit på min morfars minneslund. Han skulle ha fyllt 80 år den 1/10.. Och snart har har det gått 1 år sedan han gick bort. Kan inte förstå hur fort tiden har gått. Känns som att det var förra veckan jag det där samtalet på morgon av pappa.. HEMSKT var det.

Nu ska jag kolla på Hitch, eller så ska jag sova. Är sjukt trött och imorgon ska det jobbas!

Puss

Tröööttis!

Hemma efter jobb nu. Trött som en gris är vad jag är! Hungrig är jag med, så in i bomben! Pappa som fixar maten idag, kan ta lite tid när han gör det eftersom han alltid ska göra tuuuusen miljoner saker samtidigt. Och om jag säger att jag kan göra det själv säger han - Nej, jag VILL göra det! Typiskt!

Puss

Onsdag!

Idag hade jag hoppats på lite finare väder. Ska nämligen ut på en liiiten picknick med jobbet :) Fast i sånt hät väder passar ju varm choklad peerfekt! :)

Så nu ska jag ta och göra mig iordning och sen sticka iväg till jobbet! Hoppas ni får en bra dag! Det ska jag ha iaf <3

Puss

idol

Kollar just nu på idol, katten är som vanligt på plats i sängen som vanligt :) Måste säga att deltagarna detta året är ganska så bra asså! Haha, eller vad säger ni? Efter idol ska jag hjälpa lillebror att öppna ett facebook konto :) OCH jag måste säga att jag bara äääälllssskkkaaaaarr Anders bagge! Shit vad han verkar underbar! Haha

Vet ni vad? Jag har sjuuukt ont i mitt tandkött längstbak! :(

Puss

Onödigt inlägg!

Godmorgon bloggen!

Nu ska jag börja jobba om en halvtimme. Har precis ätit min frukost, eller lunch snarare! Och är nu proooopmätt! :) Vad tycker ni om vädret idag? Grått och regnar!? Jag gillar det. Lite mysigt sådär tycker jag :)

Näää, nu ska jag borta tänderna och ge mig av!

Puss

God natt!

God natt!

För det är det ju nästan nu, natt alltså :P
Vad gör ni ikväll mina små bajskorvar? Själv sitter jag i sängen och bloggar sammtidigt som jag tittar på tv, ladder 49 för att vara exakt. En hemsk film, en mans ansikte smälte precis bort pga ånga som sprutades i hans ansikte :( Riktigt läskigt och tänk att sånt händer påriktigt med människor som försöker rädda andras liv! USCH!

Nu tänkte jag luta mig tillbaka och gosa lite med katten :)

Puss

Söndags söndag!

Idag har varit en riktig söndag. Liiite bakis i början av dagen men det gick över efter ett tag. Sen har jag städat och tvättat idag. Nu sitter jag här nyducshad och bloggar. Äter popcorn med karamellsmak och dricker cola.. Imorgon beställer jag gymkort!!

Nu ska jag nog snart bädda ner mig i min gosiga säng och slänga ett öga på tv-apparaten innan jag somnar in i en djup skön sömn! ;)

Puss

Lite bilder?




Denna söta sak fick jag av älskade Sarah igår! Det är näsdukar med doft! Luktar jättegott :) Gulligt va?
(Här ser man även min silvriga nagel!)




Dessa coola skor införskaffade jag mig igår, conversliknande med rosor på! Haha, coola va? Inte alls min stil egentligen men jag kunde inte låa bli att köpa dem!

Puss

ingen sol, tvätt!

Det blev ingen solning för mig :( När jag kom dit var det stängt :( Så jag har börjat tvätta istället. Det behövs! Haha. Men idag hade jag inte en miljon kilo tvätt som jag brukar samla på mig.

Sen ska jag ställa mig och försöka göra egna köttbullar, har aldrig gjort det och jag har inget recept på det heller. Så jag får bara hoppas att jag är bra på att kobinera smaker ;P

Efter det ska jag försöka få in lite bild-inlägg här på bloggen! Det var ett tag sedan va?

Puss

Söndag 19 september

Hej!

Det belv inga höstiga naglar igår, det blev silvrigt glitter! Jag är en sån fegis när det gäller sånt men nu har jag lovat sarah att nästa gång ska jag våga ta någon rolig färg! :)

Nu ska jag ta mig till närmaste solarium och sola i typ 20 min :)

Puss

film-mys

Godkväll.

Nu är det helg igen :) sköönt, ligger just nu i sängen med Pojkvännen och kollar på mitt super ex. Såg den filmen på bio när den kom ut men kommer inte ihåg hur den gick.Kollar ni på den?

Imorgon ska jag som jag skrev igår göra mina naglar, men ag hittade ingen insperation igår så jag får åka dit imorgon och komma på vad jag vill göra där :)

Nu ska jag tillbaka till filmen!

Puss

Höstiga naglar?

Nu på lördag ska jag fixa mina naglar. Jag vill ha något roligt och höstigt denna gången menjag är en sån fegis att jag aldrig vågar göra något galet! :( Tråkigt tycker jag egentligen!

Ska nog kolla runt lite på internet och se om jag får något insperation :)

Puss

Ni får jäääättegärna komma med förslag!

Höst

Jag tror bestämmt att hösten närmar sig med stormsteg! :) Lite mysigt endå även om jag älskar sommaren! Jag gillar även att kunna vira in mig med stoooora halsdukar, så jag välkomnar hösten med öppen famn! Ett tag iaf! :)

Nu ska jag göra mig iordning för jobb!

Puss

God morgon!

God morgon!


Nu är jag uppe och ska snart göra mig frukost/lunch. Det blir lax med en stor sallad :) Mumsigt!
Efter det ska jag göra mig iordning för jobb. Påväg till jobb ska jag som jag skrev igår kila inom 24/7 och kolla upp lite saker :)

Ha de spade!

Puss

2010!

Okeej, jag har bestämmt mig! Jag ska börja gymma! På 24/7. Dem ska öppna en ny lokal på värnhem där man kan gå på gruppträningar som tex yoga. Perfekt ju! Så imorgon ska jag kila ner till 24/7 här på möllan innan jobbet och kolla läget! :) Låter bra? Tycker jag iaf, beach 2010 here I come! Hahaha!

Puss

Träna!

Hej blooggen!

Ligger här i min säng och funderar.. Funderar lite över livet men kommer inte på något vettigt. Funderar också på om jag ska böra träna! Eller jag ska börja träna, så mycket vet jag. Men jag vet inte vad jag ska träna. Det står mellan att börja gymma på 24/7 eller gå på Yoga och streetdance. Det sistnämnda är bestämmda tider två gånger i veckan. På gymmet kan man gå precis när man vill och hur mycket man vill. Svårt det här alltså!

Tips tack!? :)

Puss

Idol 2009

Nu har idol kört igång igen! Och jag ligger såklart här i sängen (Med datorn på magen)och kollar på det :) Funderar på att göra mig en skål med popcorn men jag är såmätt i magen efter middagen så jag tror jag kommer sprika snart! Haha.

Kollar du på idol idag?



Puss

Nattinatt..

Yatzy-kväll med Sarah är oslagbart! :D

Nu har jag precis duschat och gjort mig klar för sängen. Det är också något som är ganska bra, en nyduschad kropp nerbäddad i en mysig säng :) Skööönt!



Puss

=)

Då har man precis ätit och nu skajag sätta mig på bussen och bege mig till Sarah! Vi ska mysa och sepla yatzy, men först och främst ska vi sola. Det är dax nu, folk blir bländade när jag är ute och vandrar på gatorna!

Puss

Kärleken checkar in...

Hallå blooggen!

Sååå, vad har hänt i mitt liv sedan sist jag skrev? Ganska mycket eftersom det var miljoner år sedan jag skrev sist. Men jag tänkte bara skirva om denna veckan då det inte har hänt så mycket!

Jag har varit dunder sjuk typ hela veckan, riktigt jävla förkyld blev jag helt plötsligt. Så jag har typ Sovit, jobbat, sovit, jobbat, sovit, jobbat.. Där i mellan har jag hunnit med att träffa Sarah, Mli, m.fl och myst lite. Idag har jag och Bato varit ute och rent på stan, jag har införskaffat mig ett par nödvändigheter :)

Bla, en mini liten dvd-spelare (Min andra knasade sig, så jag slängde ut den genom fönstret!) Jag skulle köpa en överdel det till min garderob, men det såldes tydligen inte längre! Så jag fick köpa mig två stora lådor istället där jag nu har preeegat ner lite mindre än hälften av mina väskor i! (I ena ladan bara) haha. Jag har även köpt mig ett USB-minne så nu kanske jag kan skriva lite fler blogg inlägg med roliga bilder? :)

Nu ska jag luta mig tillbaka och titta på Kärleken checkar in!

Puss

Bajs

Kycklingsoppa, panodil, halstabletter och nu lite doktor! Önska mig lycka till!

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0