Jobb..

igt.... ;P

Det var jobbigt att komma upp ur sängen idag måste jag säga! Men nu ska jag iväg och jobba! Hoppas att de finns mer att göra idag än vad det var att göra igår! :)

Måste göra mig iordning nu! :)

Puss

fryser

Sitter och väntar på mat. Idag blir det pappas egna thai mat! MUMS! Känner på lukten att det börjar bli färdigt nu! :)
Som rubriken säger så fryser jag, riktigt mycket! När jag har ätit ska jag lägga mig i ett varmt bad och sen ska jag lägga mig och sova! Är så trött att det nte är sant.. Har jobbat idag men det fanns ju inget att göra eftersom att det regnade...  Fattar inte varför jag är så trött då.. Jaja, nu kom pappa med talrikar så det är da att äta! :D


Puss

Hooj

Det blev en heldag på stan med töserna idag :) Det var mys! Jag köpte en parfym och en väska! Väskan tänkte jag ha på tisdag när vi ska till Tisdagsklubben på slagt :) Det ska bli kul! För det hade vi i tisdags iaf! :D hihi.

Idag ska jag bara chilla, ska ju jobba imorron och då orkar jag inte hitta på något dagen innan :) Så idag har jag köpt en kladdkaka och chai te :D Och en tidning på det :) Mihihi, myskväll för hela slanten! <3

Puss

Vilken sommar

Känns som att denna sommaren kommer bli precis som förra.. Regnig och tråkig! :( För som det regnade innan idag! Shiit, har aldrig sett ett sånt skyfall.. Det bara öste ner!

Idag ska jag ner till mitt jobb och snacka lite hade jag tänkt. Efter det ska jag träffa Matilda på stan, tror att Sarah skulle med också :D Det ska bli skooojigt! :)

Men NU ska jag måla naglarna, haha.

Puss

Lång dag!

Idag har jag och pappa varit över allt känns det som! :) Jag har kört hela dagen. Vi har varit i Lund, arlöv pch över allt i malmö :) Det var kul men nu är jag väldigtväldigt matt! Så nu ska jag hitta på något att äta och sen ska jag vila! :)

Puss

Morsning korsning!

Nu är jag pig och vaken! Gick och la mig himla tidigt igår eftersom det inte hade blivit mycket sömn natten innan :) Idag ska jag köra, jättemycket :) Typ fleraflera timmar :D Hihi. Pappa och jag ska åka till ikea och köpa en strykbräda eftersom den gick sönder igår :P Sen ska vi fixa inför mammas födelsedag :) Den kommer nog bli himla bra den! :)

Men först och främst ska jag äta lite frukost!

Puss

Fun house!

Matilda,Sarah&Moa väckte mig kl 12.00 idag. Dom ville äta och det ville jag med :) Så det blev donkan, och guuud vad det var mumsigt! Har nog aldrig varit så gott att äta som det var idag! Efter det så begav vi oss vidare till Fun house där moa skulle hoppa och busa lite.. Det gjorde ju jag,Sarah&Matilda också lite :) Hihi. Sen satte vi oss mitt i en hinderbana och bara satt där, så ingen kom förbi eller fram :) Sarah somnade lite :)

Nu sitter jag hemma och ska nog ta och lägga mig i sängen en liten stund, kanske somnar lite? Mihi.

Puss

Död apa?

Jag känner mig som en död apa just nu :) men jag är glad endå! :D Var på slagt igår, det var superkul! :D Jag dansade till jag nästan dog. Slagt stängde kl 4 tror jag, sen satt vi utanför och träffade på massor med folk. Bill är minnesvärd :D Efter ett tag bestämmde vi oss för att gå mott något ställe att äta, sara hittade en gunga mitt i vägen och där tog det stopp ett tag. jag frös så jag bestämmde mig för att byta om lite, mitt på vägen. Men jag gjorde det snyggt & smidigt :)

Jag var hemma kl 05.30 på morgonen. Jag gick alltså och la mig mitt på ljusa dagen kändes det som :)

Puss

Sarah

Nu sitter jag hemma hos sarah. :D Ikväll blir det utgång. Slagt närmare bestämmt! :) Det ska bli kul. Först ska vi förfest hemma hos sarah! Ska fixa till oss här hemma. Just nu håller sarah på att färga Matildas hår. Det ska bli mörk ! :) Fiint!

Nu ska Moa visa mig ett spel här på datorn så nu måste jag sluta skriva här :)

Puss

Kompensera

Haha, känner mig tvungen att skriva ett inlägg till bara för att kompensera att jag inte skrivit på så länge :P

(Blev ett väääldigt onödigt inlägg, men jag gillar det!)

Puss

Jösses

Jag såg precis att jag inte har updaterat här på 6 dagar :P Förlåt? Men jag har inte så mycket att berätta.. Sommarlov har jag nu. Eller det är ju inte sommarlov egentligen :P Jag är ju bara arbetslös :( Haha. Men jag säger att det är sommarlov, låter bättre :)

I Helgen har jag jobbat, inget annat. Tog det bara lugnt och chillade hemma :) Det var skönt. Igår åkte jag till svedala och spenderade natten där igår äkte vi även till novalund. Jag köpte en söt liten "väska" och underkläder :) Me like!
Idag har jag varit och fixat naglarna och köpt sommarkortet. Kommer bli mycket bussresor när jag ska "bo" i svedala. Så nu kan jag åka hur mycket jag vill :) Nästan!

Nu sitter jag här och sitter. Ska förhoppningsvis köra med pappa ikväll. Får ta alla chanser som finns nu. Måste hålla igån så att jag inte glömmer bort hur man gör :)

Nää, nu har jag inte mycket mer att berätta!

Puss

inställt

Körningen idag blev inställd! :( Verkligen inte bra. men det finns inget man kan göra..
Nu sitter jag och äter lunch, ska snart ut i stan och räna med Tanja,Sofija & Sandra :) Ska bli mysigt!

Ikväll ska jag bädda ner mig i sängen oc bli riktigt frisk. Har fortfarande äklig hosta som jag vill bli av med. Ska kolla på fotboll ikväll :D Haha Sverige spelar ju för fasiken. Men samidigt är det Sex and the city maraton.. Så jag får väl flippa lite mellan kanalerna :)

Puss

Hejhej

Sitter framför tv med laptopen i knät.. Har inte gjort så himla mycket idag. och det har varit himla sköönt, känner mig så himla sliten :) Men va fan det är sommarlov (Hosthost)
Iaf, körde idag! De gick som på räls :) Efter det gick jag och lulade runt lite i stan köpte lite smågrejor som jag behövde. Imorron ska jag köra min sista lektion på skolan :( Sen är det verkligen slut! Efter det ska jag träffa Tanja&Sofija i stan :)

Puss

Update!!!

Ja, nu kommer det verkligen en update!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FY FAN VAD JAG ÄT BÄÄÄST!! (Men jag vill inte sluta skolan! Jag vill fortfarande ha något att gå till varje dag och träffa alla på skolan! Tänk vilken trygghet som bara försvinner på en dag! 12 år i skolan och visst, jag hade tröttnat på det rejält men nu när det är över vill jag bara ha tillbaka det! :(

Studenten

Var bääst! Har aldrig haft så roligt i hela mitt liv kan jag nog svära på! Hela dagen var underbar! :D <3 Och flaket var bääst! Vilken jävla känsla! :D Underunderundeeeerbaaart! :D:D

Nu sitter jag i skolan, för sista gången i mitt liv! :( Skulle hämta mina betyg och ta lite saker från datorn som jag har haft nu i tre år! :) Efter detta ska jag till arbetsförmedlingen! :( Det vill jag inte.. Det är som ett bevis på att jag verkligen har slutat skolan juu!

Puss

STUDENT

FÖR IDAG TAR JAG STUDENTEN, FÖR IDAG TAR JAG STUDENTEN, FÖR IDAG TAR JAG STUDEEEEEEEEEENTEN!!!! FY FAN VAR JAG ÄR BÄÄÄÄÄST!

Bajs

Jag mår bajs.. Blir bara sämmre och sämmre :( Men skit i det, imorron är jag frisk! Så det så!
Har egentligen massor med gerjor jag ska fixa idag, men jag har hittils inte orkat göra något :( Men det blir bra det med!

Puss

Som Carolin!

Ja, min vän Carolin skrev i ett inlägg att hon mådde som en apa. Och det gör minsan jag med! Min hals är för jävlig! Vill verkliegn inte att det ska vara så imorron. Men jag känner mig inte febrig, tur är det för då mår jag veeeerkliegn inte bra! :( Nu ska jag göra mig en kopp te eller varm choklad :)

Puss

Lärarmiddag

Ja, igår var det lärarmiddag :) Det blev en mycket trevlig kväll som jag hade hoppats på! :D Det blev mat, dricka, sång och massor med snack om tiden som gått. Lärarna bjöd på bilder sen dem var små (Det var en tävling som gick ut på att man skulle gissa vilken lärare som var på bilden) Vi kom trea ;D Lärarna hade även gjort en liten saga om cybergymnasiet och den stämmde ganska bra ;)

Efter ett tag ville några gå vidare och jag kunde ju bara inte säga nej. Så det blev Lemongrass där det bjöds på skumpa och Äppleshot :D

Med andra ord, en mycket trevlig kväll :D

Puss

Tjabba

Idag är det lärar midag på dagens goda. Hoppas att det blir trevligt, för trevligt behöver jag ha nu! Vissa människor är nämligen bara så negativa om allt att jag bara vill spy på det :) Såå, känner jag :)

I övermorgon tar jag studenten! SJUKT!!!


Puss

Halllåååå

Hejhej hallååå dagboken! :)

Har precis gjort nationella prov i Matte! Det gick.... SKIT DÅLIGT!!!!! :( Asså, så jävla kass att jag inte ens kan beskriva det! SjuktSjuktSjukt!

Nu är det student vecka. Om tre dagar tar jag studenten! Och jag kan inte riktigt fatta det. Det känns verkligen inte som att jag, Mimmi langer, ska ta studenten om tre dagar!! :O

Puss

Uppdate

Inte hänt så mycket här märkte jag.. Börjar bli väldigt dålig på att uppdatera, men skitsamma :)
Halkan gick bra. Nemas problemas vettu. Danmakr var aproligt! Har nog aldrig haft så roligt så det ,sået göras om :) Annars.. Mår dåligt.. Har ont i hela kroppen och är trött hela tiden.. Inte kul och jag vet inte varför.. Jobbigt! Var på apoteket idag och köpte nån droppar som jag ska droppa in i näsan aå att mina sår ska gå bort. Hoppas att det funkar! För det är döirriterande att ha massa sår i näsan som gör ont och blöder hela tiden :(

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite :)

Puss

Halka & Danmark!

Nu ska jag snart iväg till skolan och därifrån ta mig till halkan! Är inte så nervösän men jag kommer nog bli när jag säter mig i bilen! :(
Efter halkan ska jag som jag tidigare nämnt till danmark med töserna. De blir Jag, Matilda, Carolin och Sarah! :D Det ska bli myyysigt! :D

Nää, nu ska jag bege mig. :P Ska inte vara därförens 45 min men jag lir bara nervös av att gå hemma och vänta :)

Puss

Godkväll

Dagen har varit lååång! Och jag är mega trött! Imorron blir det ännu en lång dag. Det börjar med Halkan. Lite nervös börjar jag allt bli. Efter det bär det av till granlandet Danmark för en heldag med töserna. :)

Nu ska jag göra mig färdig för sängen och lägga mig och kolla på tv :) Men först ska jag göra lite situps och yoga övningar :) En daglig rutin har det bivit och det är himla skööönt!


Puss

Godmorgon!

Godmorgon fisungar :)


Nu är det måndag igen och iag händer det grejor! :) Jag ska snart hoppa in i ducshen och en ge  mig av till skolan för att ha min körlektion. Efter det ska jag direkt till frisören och klippa året. Efter det ska jag försöka hinna med att sola en imme ller så. (På gården) och bara vänta på att min bror ska sluta skolan. När han har gjort det ska vi ut och handla en massa till honom. Och jag ska bjuda bror min min på fika eller mat om han vill ha det. :D

Nu, Duschen!

Puss

Söndag

Nu är det söndag igen :) och imorron kan jag säga att "Nästa vecka tar jag studenten!" :D Nu pirrade till i min mage :P Tänk att om 11 dagar tar jag studenten! :D Helt sjukt att jag snart har gått 12 år i skolan! :O Sjuuukt!

Ikväll är det Reene möter cirkus Zlatan och det kan man ju bara inte missa. Zlatan är ju en skånepåg så man måste ju se på honom :) Nu ska jag tvätta mina fötter för mina skor färgar av sig så dem r svaaaarta! :P

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0