Trötter

Hej, jag är trött. Väldigt trött. Har sovit brevid en gris inatt. En snarkande gris. Då är det banne mig inte lätt att sova, men jag lyckades somna till slut :) Kommer somna gott inatt tror jag :) Idag är det valborg och imorron är det 1 maj och det innebär jobbjobbjobb! Men det brukar vara roligt att jobba på 1 maj för då är det så mycket folk, hoppas bara att det är fint väder :)

Idag händer det inget specielt för min del, orkar inte med  att "fira" valborg. Har aldrig varit något för mig direkt :) Älskoo ska jobba i pildams parken i kväll/Natt så honom kan jag inte träffa.

Puss

Frukost, skolan

Nu sitter jag i skolan och inväntar att Foto lektionen ska börja. Imorse väkte Carolin mig med ett meddelande som sa "Frukost? :)" Så det var ju bara att ta på sig kläder och ta sig till esspreso :) Mys!

Nu ska jag ha foto lektion. Skriver mer sedan!

Puss

Hooj!

Idag har varit en bra dag tycker jag, underbart väder! Sommaren är här nu. Riktigtrikigt varmt och mysigt! Satt vid kanalen med mina älskade töser (Matilda, Carolin & Emelie) och åt glass i solen idag. Det var underbart kan jag lova! Efter det åkte jag och Matilda ut till skopunkten och bytade mina skor. Viste inte riktigt om jag var nöjd med dem två paren som jag köpte för ett tag sen men idag hittade jag två par som jag verkligen ville ha! :) Så nu är jag nöjd. Köpte även en klänning idag. En tuptop från ginatricot! Häärlig sommar färg!

Jag och Matilda hann även med att sola idag, måste börja bygga upp solbrännan inför balen ju :) Men fy sjutton vad jobbigt det var idag, fläkten fungerade inte så jag blev sjukt varm! :( Meeen, det va skönt endå :)

Nu ska jag hitta på något annat :)

Puss

Godmorgon!

Ännu en ny vecka.. Tänker det jag brukar skriva :P haha.

Nu ska jag snart ta mig till skolan, ska köra idag så alla borde stanna hemma idag! :P haha Nä, jag är grym på att köra! Efter det ska jag gå och träna sen om jag hinner ska jag byta ett par skor, jag tror nog att jag hinner, jag börjar ju ibnte förens kl 14.00 idag :)

Nä, nu måste jag göra mig iordning!

Puss

Vem är ni?

Okej, nu kommer det en fråga.. Jag undrar rätt ofta vem det är som läser i min blogg? Så, har ni tid och lust att berätta så får ni väldigt gärna göra det.. Vem är du, läser du min blogg ofta, är min blogg bra, hur kan jag göra den bättre?

:) Hoppas på lite svar nu ;) Kom igen!


Puss

Hemma igen

Nu är jag hemma från svedala. Helgen har varit bra och mycket mysig, hade velat vara kvar ett tag till :) Men det går ju inte. Älskoo jobbar nu ikväll och jag ska köra imorronbitti. (Hoppas jag, de senaste lektionerna har blivit inställda av olika anledningar, men jag tror nog att det ska gå vägen) ;)

Igår var det 50 dagars fest ich det var trevligt! Jag har nog inte så mycket mer att berätta nu faktist.

Hur har er helg varit? :)


Puss

Godnatt

Nu ska jag snart kila till sängen och lägga mig till rätta, kanske kolla på tv? Imrron blir det party! 50-dagars fest. För snart är det student! Shit, mindre än 50 dagar kvar, inte klokt!

Jag hoppas ni har haft en bra dag och jag önskar er en god natt!


Puss

Drar

Nu drar jag mot svedala. Han med allt jag skulle men det blev panik mot slutet, hittade ju inte mina skor jag ska ha på mig imorron! Katastrof! :P Haha. men jag fick rensat ut lite skor samtidigt som jag letade så nu ser det inte ut som ett bombnedslag av skor i hallen längre :)

Nu hoppas jag bara att jag har fått med allt som jag ska ha med mig i helgen, men det tror jag inte. Brukar glöma hälften. Men skitsamma :)

Puss

Ingen träning

Nix, blev ingen träning idag! Blev helt stressad när jag va på stan, hade tusen grejor att göra och nu har jag bara några tusen grejor till att göra. Så snart är jag klar. Men stressigt är det. Nää, måste gå! För jag har det STRESSIGT! ;) Fattar du?

Puss

Fredag!

Idag är det fredag igen! Underbart! Livet är underbart nu för tiden tycker jag! Solen skiner och värmen är på väg! Jag är glad! Nu sitter jag i skolan och har historia så jag måste rysa nu! Ikväll åker jag till svedala för att fira svärmor min som fyller år idag. Även Sandra och My fyller år idag! :D GRATTIS till er alla, hoppas ni får en underbar dag! Innan jag ska dit har jag en massa saker som ska fixas, känns inte som att jag kommer hinna med det ens.. Jaja, det löser sig!

Nä, nu måste jag verkligen iväg, skriver mer senare!

Puss

UNDERBART! :D

Asså, denna dagen ä bara så himla underbar! För vet ni vad?? JAG KLARADE TEORIN IDAG! Wohooo! Är så himla glad! :D Och när jag kom till skolan idag så hade vara student kläder kommit (Hade iof bara beställt en tjocktröja, men jag blev glad endå) Fick en pirrig känsla i kroppen om att snaartsnaart är det verklieg studentdagen! Helt sjukt! Och uppe på allt bra så skulle jagha mentorssamtal och det gick ju skitbra det också! :D Inga problem här inte! Typ alla ämnen låg jag "mycket bra" på! KUL :D

hur har din dag varit? Lika glad som min? :D

Puss

Torsdag

Nu är det torsdag! :) Imorron är det fredag och sen är det HELG! :D Woho! Idag blir det inga lektioner på skolan. Ska bara gå och kolla på en utställning med fotogruppen sen är skolan slut för dagen :)

Sitter och väntar på att Carolin ska komma hit. Hon börjar kl 8 idag och har sen hålla från 9 till 14 Haha, stakare :P Såå, hon ska komma hit och hålla sällskap.

Igår var det en  underbar dag! Satt och solade med kamrater och åt glass vid kanalen! Häärligt, sen när jag kom hem tog jag mina böker och gick ner på gården och solade och pluggade! Underbart! Hoppas på fler sådana dagar! :D

Nää, nu ska jag leta reda på min vit vårjacka (Som jag har för mig inte är så jättevit längre) :P

Puss

Hungrig

Jag är hungrig, som en griiis! :D Är sjukt sugen på krua Thai. Men jag har inte pengar till det egentligen.. :( Jag vill vara miljonär! Kan jag inte få bli det? Snälla!? :D

Haha nää, men jag vill ha krua thai.. Sarah är alltid på det, det vet jag! Kanske en krua thai vid kanalen? Sitta i solen och mysa! Fast vi skulle faktist fira med glass i solen idag (50 dagar kvar) Så mys i solen blir det i vilket fall som helst :)

Puss

Godmorgon

Nu är det ännu en ny dag. Solen skiner och det är blå himel! Underbart! :D Idag är det bara 50 dagar tills studenten, det är helt sjukt som tiden har gått! Det känns som att det var i helgen jag va på 100 dagars festen! Tänk vad fort dessa dagarna kommer gå då! Jag blir nästan lite rädd! :( hihi.

Idag ska jag åka till älskoo och sova där tills imorron!

Puss

Klänningar

Oj, såg precis nu att Ugly Betty har börjat. Men jag lovade att jag skulle lägga upp bilder på kläningarna som jag ville ha. Så nu ska jag göra det!




Denna underbara sommarklänning! :D



Denna söta till studenten!



Denna var också så sjukt söt att jag bara tvunget måste ha den!



Kanske denna? Den är jag osäker på! Men jag tycker den är himla fin!



Denna är jag också osäker på. Men jag tänkte till Balen. :D

Nää, måste rusa nu! Ska se på ugly betty!

Puss

Skolan

Nu sitter jag i skolan igen. Som vanligt! ;P Fick ju komma hit och hålla Carolin lite sällskap.
När jag kommer hem ska jag skicka iväg min order på kläder jag vill ha.. Gjorde ordern i morse men jag våga inte skicka iväg den.  Mycket billiga kläder men mycket dyr frakt :( Inte kul! Men det är värt det :) hihi För klänningarna var verkligen underbara! :D Ska lägga upp bilder på det jag beställer när jag kommer hem :)

Puss

Dålig uppdatering

Ja, jag har varit dålig på att uppdatera ett tag nu. Men det ska det bli ändring på nu :) Helgen belv bra, till slut. Allt är bra mellan mig och älskoo nu. Han överraskade mig i söndags och var vääldigt ledsen för det som han har gjort.. eller rättare sagt inte gjort :) Såå, nu är det bra. Var i svedala i lördags och träffade Tanja&Sofija. Vi gick på marknad. Och sen till donkan och år glass & snacka skit :) Myyys!
I söndags åkte jag och tränade. Sköönt, sen träffade jag älskoo (Då han överraskade mig) Så hade vi en mysig dag på stan.

Idag är det tisdag och jag skulle egentligen köra idag, men så blev det inte. Lite synd för jag såg framemot det. :( Men, ska snart till skolan. Efter skolan ska jag ta mig och träna igen, har blivit som en rutin nu :) Det är faktist skönt och jag känner mig stolt när jag går där i från! :D

Vad ska du hitta på idag?


Puss

Sitter ensam..

Hejhopp.

Idag är det hemmakväll för mig, anledning: Min pojkvän vill inte träffa mig... Kul? Inte det minsta. Det jag skulle vilja göra nu är att skrika, gråta och slå på något. men det gör jag inte.. Jag låter det istället bubbla inom mig och en vacker dag kommer det brista, och då kommer allt skit ut. Inte den bästa metoden kanske, men sån är jag!

Nää, idag blir det hemmakväll som sagt, men min lillebror är sjukis så jag får ta hand om honom :) Ska snart beställa pizza och köpa nått gott. Viste Pappa kanske vad som händer och vad jag behöver? :P haha.

Nää, nu ska jag se vad lillebror vill ha för pizza.

Puss

Yjoooo

Tjoho!

Sitter i skolan nu. Som vanligt. Slutar snart och då ska jag gå och träna :D Skööönt.. Längtar till träningen om dagarna nu, helt sjukt! Haha, innan fick jag tvinga mig själv dit.

Nää, nu ska jag göra lite ändringar på projektarbetet!

Puss

Skolan

Nu är jag i skolan och väntar på att Janne ska komma så han kan hjälpa mig och Emelie att trycka vår bok. VäntarVäntarVäntar.... :( Tråååkit!

Puss

Trötter

Nu är jag trötter. Har varit i skolan och sen tränat.. Men idag är jag hemma otroligt tidigt. Har inte varit hemma så här tidigt på länge :P

Jag och Sarah har bestämmt oss för att börja simma. Kollade upp priser och så idag, ite alls så dyrt.. 200 kr för ett Entre kort som gäller hur länge som helst och sen ett 10-kort för 230 kr. Så det ska vi slå tillpå. Nästa vecka börjas det. Men jag ska fortfarande tränna på gymmet också! Nu jävlar ska jag ner i vikt :D

Nää, nu måste jag ducsha :)

Puss

Hejsvejs

Nu är jag i skolan. Håller fortfarande på med projektarbetet. Vår handledare är inte här och vi vet inte var han är heller.. Illa! Mendet löser sig! :) nu börjar det iaf bli klart. Måste bara skriva ut det och se så att det är snyggt i bokform också :) Ska bli jättekul att se det färdiga resultatet!

Vet ni vad? Idag var jag, Emelie och Sarah i en klännings affär, och jag hittade en skiiitfin klänning som jag vill ha på balen. Enkel och jättesöt. En som jag kan ha på andra tillställingar också. Men vet ni vad??? Den kostade 1.700 kr! :( Och det har inte jag råd med. Och det vill jag faktist inte betalla för en sån klänning heller. Det var ju inte värsta klänningen heller. :( Så nu är jag ledsen...

Puss

Bal

Nu närmar sig balen med STORMSTEG, verkligen! Och jag har inte ens varit ute och kollat på klänning.. Men det hade jag tänkt göra i början på maj.. Jag vet, sent ute! Men jag ville först gå ner lite i vikt, har inte gått så bra hittils menjag ska banne mig gå ner! Så är det bara! :) Ska börja simma nu också, nu är ju Tattueringen läkt så det ska nog gå bra nu. :)

Nu ska jag försöka hitta vår prjektledare så han kan hjälpa oss.. Vi har lite problem kan jag säga.

Puss

Skolan

Nu sitter jag i skolan och håller på med projektarbete. Nu går det verkligen framåt och jag börjar se ett snyggt och trevligt resultat! KUL! Nu börjar Foto lektionen så nu måste jag och Emelie släppa projektet ett tag. Men efter foto ska vi fortsätta.. Eller först ska vi ÄTA! :)

Puss

Godmorgon!

Nu är det tisdag och idag blir det projektarbete för hela slanten. Hela dagen. Ska vara i skolan halv tio och fortsätta med det. Sen är det foto lektion kl 11. efter den lekionen är det bara att fortsätta med projektet. Det ska ju faktist vara inne idag. :) Jag tror att det blir bra. Det ser bra ut nu iaf!

Puss

Redovisning

Nu är redovisningen över, och den gick.... SKIT BRA! :O Haha. När det var färdigt så frågade jag honom om han viste ungefär vilket betyg vi skulle få.. Han bara jaa, mmm... joo.. Det blir nog ett.. ett, MVG! :O Whaaat tänkte vi alla tre:) Men det kan vi väl gå med på ;)

Haha!

Puss

Hungrig!

Jag är så sjukt hungrig nu! Har bara ätit enknäckemaka till frukost idag. :( Och jag kommer inte kuna äta på lääänge heller känns det som :( Så nu är jag jätteledsen. Och Redovisningen kommer gå åt helvete också, det känner jag på mig.

Nää, posetiv och gla!

Puss

Skolan

Nu sitter jag i skolan. Har suttit här sedan halv elva ungefär..Jobbar med geografin och det går piss.. :( Har redovisning idag och jag vet knappt vad det går ut på.. Inte bra. Det är så jobbigt när jag inte vet vad jag ska göra, då blir jag så osäker och ledsen. Och då skjuter jag upp allt till sista minuten.. :(

Men, snart kommer mina kamrater hit och då ska vi sätta ihop allt så då måste jag vara färdig. Såå, back to work.

Puss

Svedala

Nu sitter jag i svedala. Väntar på att Älskoo ska komma hem så vi kan mysa! :) Har verkligen försökt plugga idag, men det går inte :( Fattar inte vad det är med mig. Det går verkligen inte, jag vill bara gråta så dålig jag känner mig! :( Det är den värsta känslan som finns..Iaf just nu. Jag vill bara få mina arbeten klara så jag kan slappa och ha lite kul den...

Puss

Sitter..

Nu sitter jag i skolan och väntar på Emelie.. Så vi kan fortsätta med projektet.. Jag har suttit och pillat på en framsida till vår bok. Så nu ska jag bara se om Emlie tycker den är Okej också! :)

Puss

Torsdag

Nu är jag uppe och redo att gå till bussen för att ta mig till gymmet! Duktigt va? :) Är riktigt taggad och idag ska jag verkligen ge allt! :D Blir nog en timme på rullbandet idag. :) Och sen ska jag träna armar och mage.
När jag är färdig tränad ska jag hem, göra mig iordning, packa alla grejor och ge mig av till skolan.. Efter skolan drar jag direkt till min älsklingspälskling :) Myyysss hela helgen! :) Ja, tack! Fast på lördag ska han på kick off med träningen, eller så var det med jobbet.. Kommer inte riktigt ihåg, men något av det iaf. :)
Fick filmen Ghost av Pappa igår! Så den ska jag se med min snutte!

Nää, nu måste jag verkligen gå!

Puss

Plugg=Bajs

Jaaa, för det är det verkligen! Jag har suttit med boken nästan hela dagen och visst har jag fått något gjort, men inte hälften så mycket som jag egentligen borde/vill!! :( Och det är det värsta som finns. Att inte nå upp till dem målen man har satt, då känner jag mig nästan värdelös!

Och nu är jag sviiiin hungrig men maten är inte klar förens kl halv sju.. Attans.. Får se om det finns något jag kan tugga på kanske?

Puss

Godmorgon!

Godmorgon!

Idag vaknade jag runt åtta tiden, allt jag ville var att somna om och sova till 10 eller 11! Men det gick inte.. Jag kan inte sova när jag är ledig och det är hemskt! :( När jag har skola eller annat att göra så kan jag sova hur länge som helst! Varför? finns det någon förklaring till detta?

Nu ska jag snart göra mig iordning för att att ta mig till gymmet.. Kan ju göra det nu när jag endå inte kan sova. Sen när jag kommer hem ska jag plugga och sen kl 14.00 ska jag tvätta! :( Kul dag? Nix, inte det minsta!


Puss

Tränat

Idag har jag tränat massor! Det blev 45 min på rullband och en timmes bodybalance. :D Skööönt! Och nu har jag precis ätit en tonfisksallad! Mums.
Imorron blir det träning på morgonen. För på eftermiddagen ska jag tvätta och plugga massor! :( Inte speciellt roligt.. Men det måste göras! Sen på torsdag blir det ännu mer plugg och förhoppningsviss åker jag hem till älskoo på torsdag! :)

Nu ska jag gå och dricka, för jag kände att jag blev vääldigt törstig nu!

Puss

Skolan

Nu sitter jag i skolan och väntar på att börja med geografin... Igår tror jagatt jag sa att jag nästan bara använde skinjackan nu.. Viiisst! Idag blev det fult väder och regn.. Så det var bara att ta på sig vinterjackan igen... Så klart när jag var glad över det fina vädret :(

Puss

Dax

Japps, nu r det snart dax att ta sig till skolan igen.. Igen ledighet här inte. Idag blir det geografi som vi ska plugga.. Ska ha en redovisning på måndag, hoppas att det går snabbt och smärtfritt att fixa ihop ett arbete! :)

Sen blir det träning igen! Idag blir det rullbandet och sen BodyBalance! Skööönt! Nää, nu ska jag göra mig i ordning, kaaanske lägga mig i sängen och dra mig en lien stund till :D

Puss

Sooommar!

Ja, nu jevlar känns de som sommar! :D För vet du vad jag sitter och trycker i mig just nu? JORDGUBBAR! Mums! Jordgubbar med mjölk är nog det bästa som finns om jag tänker efter! Och jag tycker det är så mycket sommar! :D Synd bara att jag inte tål det :P Haha, men lite får man äta endå! :)

Vad tycker du om jordgubbar? Gott? Sommar? Berätta för mig! :D

Puss

Skolan

Här sitter jag i skolan. Och jag är mega hungrig! :( Buhu... Har jobbat med projektarbetet jättebra idag. Emelie och Jag är super duktiga. Så snart ska vi belöna oss med att gå och äta :D För äta bör man annars dör man ;) Mohaha.. Sen när vi är klara ska jag träna.. Hela veckan ska jag träna! Har bestämmt mig för att träna vaje vardag fram till studentveckan! :D Bra va? Det tycker jag, men jag vill att det ska ge resulltat lite snabbare bra! :D Typ direkt.
Nu ska jag hitta på något annat!

Puss

Ny vecka igen!

Jaa, nu är det en ny vecka, igeeen!

Idag är jag ledig och det innebär sovmorgon för mig, men icke.. Jag kan aldrig sova när jag har sovmorgon, det går bara inte! :(
Idag ska jag träffa Emelie på skolan runt halv ett. För idag ska vi jobba med projektarbetet! Så in i hel*ete. Kanske kan vi bli klara idag så vi kan konsentrera oss på Geografin och Historian sen? Nej, det tror jag inte kommer gå.
Fint väder är det idag också! Sköönt att solen tittar fram mer och mer nu! Det är nästan bara skinjackan som gäller för mig nu! Och det är underbart! ;D

Nu ska jag kila!

Puss

Slut på helgen!

Ja, nu är helgen slut, men min ledighet fortsätter :D Är ledig hela nästa vecka och det är mega sköönt! Men jag måste plugga och gå till skolan typ varje dag endå, fast det känns inte som samma sak :)

Sååå, vad har hänt i helgen? Det ska jag ta och berätta för er, Det började med att Älskoo kom till mig i fredags. Vi gjorde inte så mycket den dagen, åt bara på La empanada (Skiiit gott) satt där och snackade lite och sen gick vi hem. Somnade redan vid halv elva båda två för vi var verkligen skiiit trötta. På lördagen tog jag och pappa bilen och körde. Jag körde nästan 4 mil den dagen.. Vi körde även ut till svågertorp och gick och kollade runt i lite affärer, vi gick bla in på en Zoo affär. Där blev jag kär i en råtta! :O (Jag är inte ett big fan av råtter annars)  Men den var så otroligt söt att man inte kunde låta bli. Såg ut som Remi :D Efter att jag hade kört åkte jag och Älskoo till Svedala. Vid middag åkte vi hem till Sandra och chitchata lite :) Och sen bar det av till helsingborg för att kolla på strippen.
Idag har det inte hänt så mycket. Har varit och kollat på tvillingarnas basket match och jag lirade lite i pausen :P För jag är gryyyym! :D

Jösses, det blev ett långt inlägg om inget viktigt :P Haha. Nu ska jag hitta på något annat.

Puss

Just det, jag fick världens finaste kudde av älskoo igår, en hjärta kudde med två nallar som håller i ett hjärta där det står Yours forever! :) Gulligt eller vad?

Godmorgon!

Nu är det kördag igen, känns verkligen som att det var lördag igår :P haha, menmen. Idag ska jag och Pappa köra. Eller jag ska köra, pappa ska bara vara med ;) Vi ska ta en tripp till Svågertorp och jag ska till jysk och köpa kuddar :) (Om dem är fina)

Nää, nu ska jag ta och äta frukost.. För ska jag se om snutte är vaken och se om han vill äta med mig :)

Vad ska du göra denna lördag?

Puss

Fredag

Nu är det snart fredagkväll.. Och vad händer ikväll då? Inte mycket. Idag blir det bara mys för hela slanten! Och det ska bli himla mysigt, för det var längesedan känns det som! :) Jag borde egentligen börja med med mitt historie arbete också, men det har jag ingen lust eller ork till känner jag.. Så det får vänta tills imorron :) Imorron ska jag även köra med pappa.. Om han har lyckats få tag på min moster så vi kan låna bilen!

Nu ska jag gå och göra iording en kopp med te! Och sätta mig framför tv:n en stund.


Puss

Godmorgon!

Godmorgon!

Idag är det fredag! Himla skönt tycker jag. Underbart rättare sagt! Efter skolan är det helg och nästa vecka är jag ledig. Söööönt! Men jag kommer få gå till skolan typ varje dag eftersom vi har så mycket arbeten som ska in. Projektarbetet måste bli klart och sen ska även geografi göras som ska redovisas på måndag efter lovet. Också har jag en historia hemtenta som ska in på månag efter lovet också.. Ajajaj, vad mycket ag måste göra.. Blir ingen ledighet här inte.. Sen hoppas jag på att få köra mycket också. Måste verkligen få mitt körkort nu! :( Imorron ska jag förhoppningasvis köra iaf. Kul!

Nu måste jag gå och göra mig iordning!

Puss

Bild

Här kommer bilden på min nya tatuering (Och min gammla)  :)


image31

Är den inte fin? Jag blev som sagt sjukt nöjd med den :)

Puss

God eftermiddag!

Är det ett eller två ord? :S Ser konstigt ut så :P

Idag har jag varit i skolan lääänge. Från halv 10 tills nu! Puuhhh! ;) Idag fick vi våra studentmössor! Woohooo, men min mössa är lite för stor, inte woohoo! :( Men det löser sig. Jag få puffa håret så håller den sig nog på plats. Fick även veta om Balen och 50 dagars festen och lite sånt.  Men inte mycket, det mesta visste man redan. Läängtar verkligen till student dagen nu! ooh, vad kul jag ska ha! Såå jeeevla roligt! :) Måste snart börja göra inbjudningar också. Så att folk kan planera in att komma på min student :D Hihi!

Puss

Godmorgon!

Idag är jag uppe sjukt tidigt. Kunde inte sova inatt.. Har inte kunnat det dem senaste dagarna och det är sjukt jobbigt. Idag får vi våra student mössor! :D Wohooo! Ska vara på skolan för mötte kl halv elva men jag ska tid tidigare så att jag blir  klar med mitt fotoarbete :)

Nu ska jag gå och göra mig iordning.


Puss

Haha!

Det blir ingen bild idag. Ni får vänta och se tills imorron!
Och Carolin, du får se det i skolan imorron! Mohahahha! :D

Puss

Tattad!

Nu har jag precis kommit hem från Liz! Och nu är jag ny tattuerad! :D Gjorde faktist inte lika ont som föra gången men ont gjorde det! Det kan jag lova. Men jag är ju väldigt känslig också :( Jaja, skönt att ha det gjort och jag blev sjuuuuuuukt nöjd! Går inte att beskriva, blev inte alls som jag hade tänkt mig, det blev tusen gånger bättre!

Bild kommer senare ikväll eller imorron! ;)

Puss

Slut

Nu är skolan slut och det är dax för mig att gå till gymmet. Ska bli skönt att träna men igentligen så orkar jag inte.. Men jag måste! Så är det! Vikten ska ner, och det mycket! ;D
Fick redapå mitt Geografiprov idag :D Fick VG! Otroligt nöjd med det eftersom att Geografi verkligen inte är ett av mina starka ämnen precis :D Kul, två VG på en vecka! Great!

Nää, nu ska jag få Carolin att gå till bussen så jag kan gå och träna!


Puss

Heeeeej :D

Idag är jag glad :) Trött men väldig glad!Vet inte varför riktigt, men jag ska inte ifråga sätta varför jag är glad :p haha Eller vad tycker du? :D
Det är inte så fint väder idag :( I Måndags var det underbart! Kan det inte vara så hela tiden? Snälla?!  Såå, vad händer idag då? Idag är det skola (Sitter i skolan nu) fram till 12.40. Sen blir det till att gå till gymmet! Träna en timme eller en och en halv. Sen är det raka vägen hem och duscha och äta för sen ska jag iväg och tattaa mig :D Hoppas inte det gör lika ont som föra gången :( För det var hemskt. Menmen, vill man vara fin får man lida pin! Så heter det ju! :) Nu ska jag spela lite dataspel och sen ska jag gå och köpa en bulle eller nått till lunch!

Puss 

Mätt som en plätt?

Nä, det går ju inte ihop :P Haha. Men jag är mätt iaf, det är det jag vill få fram :)
Idag har jag tränat som vanligt. har blivit väldigt duktig på det nu tycker jag, varje vardag blir det :) Är inte det bra? Men som dem flesta vet så har jag väldigt lätt för att få skoskav. Så det har jag dygnet runt, hela tiden nu. Det gör skit ont och det är inte kul när man ska vara duktig och gå en halvtimme i rask takt varje dag. Det kan jag lova! Men det går över när jag gifter mig..

Vill ni veta en sak? :) Det är inte många som vet det jag ska skriva nu, men ni som är mina kära läsare får veta det, imorron ska jag tatuera mig :D Japp för det ska jag!

Puss

><

Jag är så förbaskat trött! Och nu ska jag iväg och träna. Orkar verkligen inte men jag har sagt till mig själv att jag måste.. så. nu måste jag.. Jag har massor att pugga också. Känns inte som att jag hinner med allt. Jag vill bara stanna upp tiden ett tag och få gjort en massa saker så jag har tid med annat sen. :) skulle det inte vara perfekt att kunna göra det? Joo, för det skulle det! Gud ja! Nää, nu drömmer jag mig bort igen.. Måste gå!

Puss

Äntligen!

Äntligen funkar bloggen igen! Hur länge har den varit nere igentligen?
Idag är det första april. Och jag har redan blivit lurad. Det första jag ser när jag vaknar är ett meddelande från min goda (Trodde jag ) vän carolin. Hon säger att espresso delar ut gratis chaite, som jag älskar! Sen så kommer ett nytt meddelnade, april,april! Faaaaan :(

Jag ska inte gå på något mer idag iaf!

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0