Jösses.

Min lilla söta lillebror är inte liten och söt längre.. :( Han har blirvit så himla stoor! Det är inte klokt! När jag ska prata med honom så får jag nästan nackspärr för att jag måste kolla så högt upp. Sorgligt.
Innan idag skulle jag och min bror gå och handla. Och vet ni vad den ungen säger?

Bror: Kan inte du springa en liten bit längre fram så att jag slipper gå så sakta? Du har ju så korta ben! (Flinar lite)
Jag: VA? Jag har banne mig inte korta ben! :(
Bror: Jo, det har du!
Jag: NEJ! (Surar lite)


När vi sedan ska hem och upp för trapporna fick jag det klart för mig. Jag har korta ben :( Jag fick kämpa för kung och foster land för att kunna ta två trappsteg i taget medans broren min flög som en fågel upp för tre-fyra steg i taget :(

Jag blir så ledsen. Min lillebror skulle kunna vara min storebror för fasiken! =(

Tvätt

Yes, idag tvättar jag.. Fyra fulla maskiner har jag tvättat. Phu! Och det är endast min egna kläder. Nu ska jag slänga mig i ducshen och sedan ska jag ner och fixa det sista i tvättstugan. Att tvätta här är för tusan som ett helt träningspass. Först måste man gå ner alla 6 trappar för att komma ner till gården, sen ner till källaren för att komma ner till tvättstugan.. & dessutom göra detta 4-5 gånger.. :O JOBBIGT! Haha Jag kommer inte behöva träna på en månad efter detta :P

Puss&Kram

Kina <3

Idag är det måndag och jag har invigt den första lovdagen med att göra... INGENTING! Woho! endast slappat hela dagen. MYS! Snart ska familjen sammlas framför tv och avnjuta en god måltid med Kinesmat! Graaauuw vad det är gott! Kinesmat är det bästa som finns. Så är det bara!

Sista!




Idag är det sista dagen i skolan, sen är det höstlov! ;D

 WOHO!

Hej

En kort uppdatering blir det idag.

Igår va jag hos pojken. Vi spelade bowling, jag vann en seire och han vann 3... Graaaw! Men jag fick flest strakar (Stavning?) Mohaha! :D
Sov sedan hos honom till idag. När jag vaknade imorse hade jag ont i varenda ben i kroppen. Han säng är inte så skön :( Ett mycket dåligt köp, tyvärr. Men jag ska inte klaga. Så länge jag har honom vid min sida skulle jag kunna sova  på stengolv om det skulle behövas (Peppar,peppar ta i trä) :)

Nu på kvällen va vi på trianglen, de hade ju kvälls öppet. Herrejisses vad mycket folk det var! Helt sjukt. Jag handlade inte mycket, det rodde jag att jag skulle göra.. Men så blev det inte..
Helgen ska spenderas med Älskling. :D Myspys.


Puss&Gonatt!

27 Månader.




image2



Idag har jag och min älskade Milos varit tillsammans i 27 månader! Det är helt sjukt vad tiden går snabbt. Känns verkligen inte som det har gått så lång tid. :) Men jag är verkligen jätteglad att jag har honom i mitt liv!

...




"I bilden ser vi andra,  men på ett djupare plan handlar bildskapandet om människans behöv av att möta sig själv"

Tandis.

image1


Usch ja, idag ska jag till tandläkaren. :( Men jag ska väl egentligen inte klaga eftersom jag bara går dit typ en gång per år. Om ens det. Men varför just idag? På min långa sovmorgon! Detta tycker jag är jättetaskit, kunde dem inte valt en tid när jag hade typ världen jobbigaste lektion? Jo, det tycker iaf jag!

Jaja, jag får hoppas att det går bra. Jag har faktist aldrig haft något hål i mina tänder, och jag hoppas att jag inte har det nu heller :)

Nu ska jag gå och göra mig iordning.

<3

Woho!

Idag fick jag veta vad jag fick på mitt matteprov. Jag som trodde att jag skulle få IG fick en häärlig chock när jag fick veta att jag fått ETT poäng från VG! :) Wohoo! Så alltså fick jag VG -. Och detta är jag väldigt nöjd med. Min dag var räddad! ;)

& nu har jag nyss kommit hem från en runda i parken. Det va himla skönt att vara ute och gå. Men det har blivit så kallt :( Min lilla näsa blev kall som en isbit! Inte kul!

Nä. nu ska jag gå och plugga inför mitt Foto prov på onsdag! :( Inte kul alls!

Ännu en söndag..

Idag är det söndag igen.
 Imorron är det bara fem skoladagar kvar och sedan är det lov! Det känns som jag verkligen behöver detta! Ska njuta av varje minut av ledigheten! Verkligen.

I veckan ska jag försöka ta mig tid till att fotografera lite. Det va ett tag sedan nu :)

Tjabba

Hejhejhalloo!

Är hemma hos älskoo i svedala idag. (Har iof varit det sen i onsdags, men endå) Det är mys att vara här. Gillart, mycket ;) Ska snart äta middag. Men just nu sitter jag här helt ensammen :( Bato kör hans bror till sin flickvän och resten av familjen är i landskrona. :) Så jag tänkte gå ner och spela lite Wii! Hihi Det är dööroligt att spela bowling! Jag är så bässt på det! HAha Eller inte. :P Men nu när jag är ensam kan jag vara hur kass som helst utan att någon gör narr av mig :P Fasiken, nu kom älskoo hem, då gick mina fantastiska planer i stöppet! :( jaja nu ska vi göra mat.


Puss&Kram ses på stan!

<3






En puss om dagen är bra för magen! :)

Gaah!







Vissa människor är inte ämnade för att vara lärare.
Så är det bara!
 :@

Prov

Jag gillar inte prov. Jag kan inte göra prov. Jag får total blackout och ingenting av vad jag minuterna tidigare kunde allt om finns inte kvar. Det är hemskt och har varit så under alla mina år i skolan. Hur mycket jag än pluggar till ett prov eller hur mycker jag än kan det så försvinner allt ut ur min hjärna när jag väl sitter där och ska skriva. Även om jag kan det så kan jag inte skriva ner det... :(


Iaf, på fredag har vi matteprov. Och det är Matte A! ;( Ja, jag går i trean och jag har kursen Matte A nu. Och detta för att jag inte klarade av det föra året. Just det, jag fick ett stort fett IG i matte.
När jag inte klarade av det föra gången, varför skulle jag klara det nu? Jag fattar det bara inte. Min hjärna klarar inte va alla siffror och olika räknesätt. Och det jag lyckas lära mig försvinner endå under provet.
=(

Gjorde ett test innan, av 28 uppgifter fick jag 22 rätt.
Det är väl ändå inte helt jättedåligt? :)


Önska mig lycka till. Jag lär ju behöva det!

cepeöga!

Usch igår kväll blev jag JÄTTERÄDD! Verkligen skitskraj!

Jag satt i lugn och ro framför datorn och kl va väl sådär runt 10 tiden. Helt plöstligt börjar mitt öga klia jättemycket, (Det har det nte gjort på typ två veckor) Jag kliade lite och gick in på badrummet för och se om ögat va rött.
SHIT! mitt öga va rödare än en övermogen tomat och det va som en hinna man kunde peta av. Jag blir skiträd och ropar på pappa. När han kollar på det blir han också lite undrande om vad som kan vara fel. Han ringer till sjukhuset och berättar hur det ser ut och dem ber mig komma in :( Ajaj, jag gillar inte sjukhus.
Iaf gick vi dit och vi får sitta ner och vänta, inte så mycket folk så jag tänkte att det kanske skulle gå fort. så kom det en sköterska och bad mig följa med, satte mig och pappa i ett litet rum och sa att doktorn snart skulle komma.. jovisst. Det dröjde hur länge som hellt innan han behagade att komma. och jag fick nästan klaustrofobi av att sitta i det trånga rummet. Jaja, när han kom frågade han hur det va med mig,

-Mitt öga gör ont, sa jag.

- Ja, jag ser att det är lite rött.

Afan det vet jag väl att det är!! Sen kollade han på mitt öga, drog och lyste med en lampa rätt i ögar. Lääänge!
Sen satte han sig ner på sin stol igen och sa

-Jaa, mmm, suckar, mm, hmm..

shit, gud i himlen nu säger han att jag måste operera ögat eller något! Tänkte jag.

Men han sa att det va någon inflamation i ögat, kommer inte ihåg vad det hette men det va typ nervcellsinflamation eller nått.

Så nu går mitt öga på antibiotika. Och det är inte kul att droppa det i ögat kan jag lova! :(



Tack&Hej från mig och mitt dumma öga!

Trött.

Idag är jag svintrött efter skolan! efter Mediekunskap och Geografi blir man lätt lite slapp. Men det är inte lektionerna som är det stoora problemet, det är den J*vla håltimmen på FEM timmar som är jobbigast! Det är så sjukt utröttande så ni fattar inte. På måndagar börjar jag kl 8.00 och slutar 15.00 och har endast två 50 min lektioner. Gaah vad jag blir irriterad. Dessutom har min skola gått ut med att man inte har en enda håltimme på schemat, jovsst man tackar! Vad är det då på mitt schema?

Nä nu ska jag fasiken försöka plugga lite teori! :)

Tack&Hej!

Söndag

Som rubriken säger, idag är det SÖNDAG!


Idag tog jag mig en lång och sköön sovmorgon ;) Vaknade upp med min älskade Bato brevid mig, alltid lika mysigt! Jag sa åt älskoo på skarpen att han skulle ligga kvar i sängen och sova lite till medans jag själv gick upp. I början va han lite frågvis och ville veta varför han inte fick komma med upp. Men han gjorde som jag sa :) själv gick jag ner och gjorde PANNKAKOR! :D Yesbox, jag gjorde frukost på sängen till min lille putt, är jag inte romantisk? Det tycker iaf jag :)

Sen idag har jag och Älskoo varit på ikea ;) Alltid lika kul att strosa runt där! Men idag köpte jag inte så mycket. Ett fat och en musmatta bara också fick jag ett fat av älskoo med ;) Han är så söt! <3

Puss&Kram

Mys!

Idag har jag varit vääldigt eftektiv och städat mitt rum och fixat i garderobben :) Och även städat lite av badrummet :) Känner mig så himla duktig ;)

Nu känns det verkligen att hösten är här (& Nästan förbi för den delen) Det blir mörkt så snabbt ute. Deprimerande, USCH!
Men samtidgt mysigt när Bato är här :) Idag har vi hyrt filmer och vi ska mysa hela kvällen. jag har tänt massa ljus i rummet och det är så härligt! :) Köpt godis har vi med gjort och jag har köpt mig en cocio! Muuuuums! :D

Nu ska jag lägga mig brevid min pojke och starta myskvällen! Jag hoppas du får en lika trevlig kväll som mig!

Puss & Mys!

Tjoohoo!

Idag har jag bestämmt mig för att jag ska börja blogga igen. :) Över ett år sedan jag gjorde det sist & när jag gjorde det va det inte många inlägg jag skrev, men jag ska försöka bättra mig.

Idag är det fredag. Sitter själv hemma eftersom jag trodde att jag skulle jobba imorron. Men, det verkar inte som att det blir av. Lite surt, eller väldigt surt ska jag väl säga. Tråkit att man inte får veta vad som händer på sitt eget jobb. Lixom "Hallå, finns jag?"

Jaja, ska inte tjata mer om detta nu. Men lite ledsen är jag allt.

Imorron ska jag umgås med mitt hjärtegull. Älskar dig något enormt <3 Hoppas verkligen att det är Du&Jag läänge! =D


Jag kanske ska berätta lite vad som har hänt det senaste året?
Hmm, inte så mycket om jag tänker efter.
Jag har börjat i trean nu, sista året! YES! =D Längtar något enormt efter studentdagen!
Jag och Bato är som sagt fortafarnde tillsammans, snart 27 månader mellan oss =) Jösse vad tiden går snabbt! Något tråkit som har hänt för bara någon vecka sen är att min älskade katt emil inte längre lever. Han har varit med mig sedan jag var 4, nästan 5 år och jag kommer fortfarande ihåg dagen han kom till oss som att det var igår! Min lilla älskling var det! Saknar honom väldigt mycket. Men han hade ett bra liv och blev 18 eller 19 år :)

Nu ska jag återgå till mitt idoltitande ;) Spännande!

Puss&Kram!

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0