Hejehejhejhej

Jo men tjeena! Hur gick det med att uppdatera bättre? Inget vidare bra va?! Haha.
Jag tycker vi börjar på nytt kapitel imorgon, första juni ock allt! Bra då säger vi så! Vi ses imorgon!

Här kommer det en gooollig bild iallafall!



Gooollig bebiis ninniis!


Puss

Förlåt

Förlåt mig mina trogna läsare som kommer in och kollar bloggen varje dag fast jag inte skriver något. Nu ska jag bjuda på ett roligt och bildrikt inlägg!

Idag har jag varit i malmö stad och lekt med Sarah. Det har varit lika roligt som alltid :) Vi började dagen med lite mat på älskade krua thai! Efter det gick vi till vår gamla skola och hälsade på! Det var roligt att se alla gamla lärare, dem hade saknat oss massor! Så klart!
Efter det åkte vi till svågertorp och gick in på stoff & stil. Jag köpte massor med tyg för väldigt lite pengar och i veckan ska Sarah sy kläder till mig :D Efter den rundan tog vi oss till sibbarp och mös lite i solen, doppade fötterna i det fina vattnet och kollade på små fiskar :P
Tillslut skulle vi hem, och då hittade vi världens största vatttenpöl och där lekte jag med bilen! Det var skitroligt! ;D

Okej, det blev inga bilder :( Dator seger sig jättemycket men jag lovar att det kommer komma upp bilder innom kort!

Puss


Godkväll!

Då var det lördagkväll igen då. Torsdag och fredag spenderades hemma hos älskade, idag har jag endast jobbat. Samm sak imorgon, jobbjobbjobb :) Mycket skönt. Nu är jag helt slut i kroppen så det lir endast middag och sen sängen! Får väl se på lite robinson ikväll :)

Puss

Körd!

Känner mig heeelt totalt körd i huvudet! Helt waakadoooodle! :( Ska nog gå upp och sova snart. Men det är fortfanade så ljust ute och då kan man inte somna.. Typiskt! Och kl tio är det Fråga olle, det vill jag se.. Men det är nästan en hel timme tills dess! Ska jag kunna hålla mig vaken så länge? :( Dubbel typiskt!

Puss

Sooool :D

Hela veckan har jag spenderat hemma hos Sarah! Det har ju varit sjukt härligt väder så vi har legat och stekt på hennes terass! Har varit toktrött varje dag när jag har kommit hem så det har inte blivit att jag har bloggat något. Men nu tyckte jag att jag faktist skulle slänga iväg ett litet inlägg!


Idag har jag och sarah jobbat, jösses! :P Vi jobbade som målare för hennes pappa. Vi målade ute så vi hade självklart på oss bikini och shorts. Så vi fick en bränna på köpet :) Duktiga vi! Imorgon väntas det jobb för min del också. Heeela långa dagen.

Puss

Måndag

Gooodmorgon!

Somnade som en sten igår runt 10 tiden. Vaknade sedan vid halv 2 och märkte att det öööösssregnade! Ja jäklar vad det regnade, har nog aldrig varit med om något liknande! Men det tog inte många minuter förren jag somnade om igen :)

Nu sitter jag här och ska snart äta frukost. Vädret är grått och trist idag, så det känns som att jag bara ska ligga under mitt mysiga duntäcke precis hela dagen :) Eller vad säger ni?

Puss

JobbTacoSchlagerJobb

Ungefär så har min helg varit, Igår började jag dagen med att jobba, 0900 skulle jag befinna mig på jobb och sen jobba fyra timmar framåt. Efter det var det bara hem, tog ett bad och slängde mig i sängen. Skulle sova en stund tänkte jag men den tanken fick jag snabbt bli av med. Sarah ringde och sen satt jag på en buss till henne. Efter lite snack hos henne blev man medbjuden hem till Emelie och Frasse för taco kväll och lite schlager! En mycket trevlig kväll :)

Idag ringde dem från jobb och behövde mig, känns bra när man behöves! :D Så idag jobbade man också!

Nu är jag trött och sliten, min rygg mår verkligen inte bra idag! Fick rulla ur sängen imorse för jag inte kunde resa mig normalt :( Så nu ska jag försöka ta mig ett varmt bad, kan bli svårt att komma upp ur badkaret sen men det får jag ta som en man isåfall! :P

Puss

Fredag

Nu är det fredag igen :) Härligt med helg! Konstigt nog så är helgen fortfarande lite extra speciell fast man inte har någor jobb och är ledig typ varje dag! :S

Idag ska jag träffa min älskade sarah! Vi ska sola på hennes terass, kränka mat och spela wii! Bättre fredag kan man nog inte få ;)

Imorgon blir det jobb i fyra timmar, skönt! Jag blir glad för varje liten timme jag får! :D

Puss

Jag är trött, väldigt trött

Det har varit en tuff dag. Jag och Sarah har tränat mycket hårt. Det känns bra, det gör det verkligen! Imorgon kör vi igen! Som jag sa innan, vi ska bli slimade, riktigt slimade! :D

Puss

Nu drar jag iväg!

Nu tar jag mitt pick och pack och drar! Jag ska till flygplatsen om bara några minuter där ett plan tar mig till varma och soliga grekland! Fy fan vad underbart detta ska bli! Som jag har längtat!

Haha.. Det önskar jag att jag kunde skriva och att det var sant :) Men det är det inte :( Så det får bli det näst bästa! Jag drar till Sarah! Vi ska träna stenhårt idag! Mahaha! Vi ska jävlar i det bli slimade till sommaren! :D


Puss

Godkväääll

Nu är det kväll igen. Denna dagen har det verkligen inte hänt något. Men det har varit skönt. Tog mig ett långt värmt bad innan, eller så långt var det inte för jag blir alltid så över varm och rastlös så jag går upp :P

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Darin - What if. Sjukt bra låt. Han gör ett sammarbete med hjälp organisationen friends. Ni borde lyssna på den om ni inte har gjort det! :)

Puss

Gooodmorgon!

Gårkvällen blev ganska så bra om jag får säga mitt :) På Dagen var jag hemma hos Sarah och solade på hennes terass. Efter lite sol och lite mat så spelade vi Wii! (Jag har en jävla träningsverk idag kan jag lova!)  På kvällen åkte vi två hem till vickan där hon stod och lagade mat till oss! Det var gaaanska så underbart! Höhö. Senare på kvällen blev det chips, godis och liiite vin! Livet är fint ibland! :)

Puss

Underbara ting!

Hur underbar skulle inte denna skönhet vara på stranden i sommar?




Jag tror bestämmt att jag beställer den! :D

Puss

Ge mig! Snälla?

Dessa underbara skor vill jag ha! Jag vill HAHAHAHAHAHA deeeem! Buhu :(



Någon som vill ge mig dem? :)

Puss

Godmorgon (goddag) måndag!

Ja, Goddag måste man nog säga vid den här tiden!? Helgen har varit dunderbra och nu är jag sliten.. Men vi ska inte snacka om hur sliten jag var igår! Inte många timmar jag var vaken :) Men så får det vara en söndag :) Idag ska jag inte göra så mycket. Ska först och främst ner till jobb och hämta ett schema så jag håller reda på mina dagar ordentligt :) Sen blir det att man stannar där typ halva dagen :) Men det är myysigt!

Puss

Frukt i stora lass!

Nu är jag hemma igen. Ska snart slänga i mig lite mat. Men jag har inte så sugen på något så det blir nog bara några skorpor :) Det är gott. Något som är mycketmycket gott är Fruktsallad och vet ni vad? Det ska jag äta till efterrätt :D MUMS!

Puss
så länge!

Hemma hos sarah!

Just nu sitterjg hemma hos Sarah. Hennes lillasyster ska på disco ikväll så Sarah gör henne fiin :) Hon har sjukt långt hår och nu har sarah lockat det, UNDERBART! Hon ser ut som en lite docka! :)

Puss

Blaha dag!

Idag har varit en ultratråkig dag! Har bara tvättat och städat heeela dagen! Och vädret har varit pisstråkit också. Jag har alltsåinget kul att skriva alls idag!

Hörs imorgon!

Puss

En liten busunge.

Detta hände när jag var liten... Var väl cirka 4 år.

Mamma hade köpt ett par fina knästrumpr till mig. När vi kommer hem går jag och leker som vanligt. Det blir väldigt tyst ett tag och Mamma börjar undra vad jag gör. Hon går upp på mitt rum och kollar efter vad jag gör. Och där sitter jag med en sax i handen och mina nya knä strumpor..

Mamma: Vaaad har du gjort Mimmi?
Jag: Jag har klippit!
Jag: Dem var för långa!


Och var så klart jättestolt över vad jag hade åstakommit :) Mamma köpte aldrig mer knästrumpr till mig kan jag lova! Haha

Puss

Sarah!

NU ska jag strax sätta mig på bussen ner till stan. Ska träffa Sarah en stund. Gå en runda i stan och äta krua thai! Som vi här längtat! Tror icke att ni förstår! :)

Puss

Efter regn..

Efter regn kommer solsken.. Och idag bara med några sekunders mellanrum! Konstigt väder vi har.

Puss

Hängt med morsan

Idag ville Mamma åka till plantaget ute på svågertorp. Hon ville att jag skulle följa med, vist tänkte jag. Tar ju inte hela dagen lixom. Men tjeeenna! Efter plantget ville hon till ikea. Så det fick det ju bli. Men inte nog med det "när vi endå är igång kan vi ju åka till oasen också!" Tyckte Mamma. Så det har verkligen blivit en heldag bland växter. Det blev tre st stora fina gröna växter som ska stå i ett av hörnen i köket. Det kommer bli toppen!

Puss

Okeeej.

När jag säger att jag inte ska skriva här på ett tag så börjar det genast kila i fingrarna och jag måste bkigga igen.. Konstigt va?

Idag är det stora fotvårdsdagen.. Kanske ska lägga upp mitt inlägg om fina vårfötter igen? :)

Puss

Hej

Jag mår ej bra. Kommer bli tomt här ett tag framöver tror jag.. För det är så jag känner mig just exakt nu, tom..

Puss

Hejsanhoppsan

Idag har jag varit ute på äventyr. Har införskaffat mig ett par jobbskor.. såna fula foppatofflor! Hahaha.  Riktigt ugly men jag tror inte att jag kommer få ont i fötterna av att stå hela daganrna i dem :) Kostade endast mig 50 :- så jag dör inte om dem skulle vara dåliga :)

Ikväll ska det grillas hemma i svedala :) Första gången i år och jag ska äta så jag inte kan resa mig upp ur stolen sen! Bara så ni vet!


Puss

Godmorgon

Vaknade med ett ryck imorse och var bombsäker på att jag hade försovit mig. Men det hade jag inte, jag vaknade en halvtimme tidigare. Så nu kan jag sitta här en stund :) Men ska snart fixa mig en frulle så jag orkar med den lååånga dagen som väntar mig.

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0