Blaha inlägg..

Min katt har blivit ett riktigt monster! :( Han verkligen jagar mig fram och tillbaka, upp och ner genom hela lägenheten.. Och vill verkligen slås med mig, jag är rädd på riktigt!

Och jag är sjukt sugen på något sött! Men vi har inget hemma.. Himla dumt! Kanske bäst att gå och lägga sig så man slipper kattfan och sötsuget? Tror nästan det..

En liten och söt Tyson!
Monstret!

Kallt!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha fått allt gjort som skulle göras idag :) Mina händer är röda som tomater och stela som pinnar så kalla dom är! Himla svårt att skriva vill jag lova :(

Nu ska jag äta lite mat och sen ska jag ta mig ett varmt bad :)

Seg

Jag är verkligen seg idag.. Det va ungefär 3 timmar sen jag skrev att jag hade massa ärenden att ta tag i idag, har jag gjort något än? Icke! Men nu snart känner jag att jag ska göra de.. :P

Görüşürüz!

Monday morning!

Idag är jag fortfarande sliten.. Jag behöver verkligen flera dagar att återhämta mig efter en galen utekväll!
Idag har jag lite ärende att ta tag i. Så jag borde ta tag i mig själv och ta en dusch snart ;)

Här kommer EN bild från i lördags, inne på slagt!
Jag, Alex och Celle. Vilken kärleksfull bild :P

Drunk

Jag dör! Verkligen.. 5-6 tequila shot´s är inte okej! Plus en flaska vin, Plus lite av allt möjligt jag kom åt, Plus massa cider/öl på slagt.. När jag tänker efter ska jag kanske vara glad att jag inte ÄR död efter den mängden alkohol jag fick i mig igår.. haha!

Ringde till turklandet gjorde jag också när jag var som bäst i form igår, fan! Why? Inte okej alltså..

Let´s get this party started!

Nu drar jag iväg till vickan och hjälper henne med maten! :) Blir mer uppdatering imogon!

Puss

Party

Äntligen lördag igen! (Jag skrev först fredag, men de va ju igår)
Idag ska det festas ordentligt.. Har hört ryckten om att det kommer vara Tequila inblandat denna kväll. Det kan ju bara sluta galet ;P

Just nu håller jag på att baka igen, var nämligen meningen att jag skulle ha med mig dom kakorna jag gjorde i förgår till Vickan ikväll.. Men gilla vad? ALLA är slut idag! Haha. Bara att börja om :)

Hörs senare!

Home

Nu är jag hemma igen efter en heldag på stan med Vix! Allt är nu fixat inför imorgon.. Bara maten kvar som ska göras imorgon, så jag drar hem lite tidigare till Vickan och hjälper henne :)

Nu ska jag ta och tvätta mitt hår, bregott kan jag säga att det är just nu! Mysigt va? Och jag har fått våååårldens största finne mitt på kinden! :( Bra tajming! OCH jag vill bara ha en ciiiiigg! NU!

Tack och hej!

Vattenpipa!

Godmorgon fredag! :)

Ja, nu är det fredag igen! Dagarna går sjukt fort.
Inget specielt händer ikväll tror jag. Imorgon däremot blir det feeest. Lilla Evert har fyllt 22 år så imorgon ska vi fira henne med dunder och brak! :)

Nu snart ska jag ta mig ner till västra hamnen och hämta en klänning som jag ska låna av Emelie. Efter det ska jag möta upp Vickan i stan och vi ska fixa lite grejor inför imorgon! Och sen måste jag nog baka fler kakor.. Dom går åt som smööör här hemma kan jag lova!

Puss

Mys!

Blev en mysig promenad vid stranden med Emsanpemsan idag! Underbart väder att promenarea i. Fast jag vill ju helst ha Vår/Sommar såklart..

Nu håller jag på att baka :) Husmor Mims är i farten!



Torsdag 27/1-11

Hello!

Frukosten är äten och det där mailet som skulle skickas iväg är skickat. Så vad händer nu då? Jag vet inte. Ut och ta en promenad? lägga mig i sängen och glo på tv hela dagen? Ut och fotografera? Damma av min fina pentax som jag typ aldrig är ute och fotograferar med för att jag är för lat? Hmm, jag tar mig en funderare!

På återseende!

Old

Idag har jag verkligen varit ute så mycket jag har kunnat i det underbara vädret. Började med en promenix med Vickan, blev en runda i pildamsparken. Sen skulle hon iväg och vaccinera sig.
Sen va jag hemma en stund och då ringer telefonen. Det är en tjej från ett resebolag som ville att jag skulle komma och lämna mitt CV till dom, självklart gjorde jag det. Och sen lämnade jag CV på den där restaurangen jag berättade om i ett tidigare inlägg.

Seeen, blev det en runda till mitt gamla jobb. Hälsade på alla ungar och djur :) Och nu är jag en jäkla isbit kan jag lova. Även om det har varit sol så är det fruktansvärt kallt ute!


En mycket gammal bild på mig och en liten Bebis! Mysigt att jobba med sånt! (Gamla jobbet)

Bella, en av tjejerna jag hälsade på idag ;) (Också gamla jobbet!)

Onsdag 26/1 - 11

Godmorgon!

Idag är jag förkyld! Ont i halsen och nyser hela tiden.. Men skit i det :) Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag ut på promenix med Vickan. Jag ska även gå och lämna det där CV:et på restaurangen :)

Skriver mer sen. Tänkte berätta lite mer om turkiet resan som snart blir av :) Eller vad vill ni att jag ska skriva om? Har ni några förslag så lämna en liten kommentar!

Sofias änglar

Idag börjar det ett nytt program på 5:an som heter Sofias änglar. Det är ett program som går ut på att Sofia och Jonny&Mattias (Från room servic) Hjälper familjer med sina hus som har fått motgångar i livet. Jag kan säga så här, jag har redan bölat två gånger och det har hållt på i en kvar.. Känslig?

Menemen :)

Nu tänkte jag snart ta och slänga ihop lite menemen :) De va sjukt längesedan jag åt det så nu jävlar ska det käkas! (Tror inte att jag åt det en enda gång nu sist jag va i turklandet.. :S Dumt av mig för de är riktigt gott! :))

Idag lämnade jag förresten CV på ica där dom bad mig lämna in :) Och imorgon ska jag lämna in på en restaurang som söker personal också. Nu blir det nog snart något, jag ger inte upp!

NU, Maaaat!

Bergen

Åååh, sitter just nu och kollar igenom alla videos som jag och emma spelade in i alanya. Det finns sjuuuka filmer från när vi var uppe och körde vilse i bergen! Jag vill lägga ut dom här men jag vet inte hur man gör.. Haha, någon som kan hjälpa mig kanske? :) Puckot Mimmi är i farten :P


Här får ni en bild sålänge!


People to do, things to see..

GodmorgonGodmorgon!

Hur står det till hos dig idag? Jag mår bra tack.. Eller? Nä, jag har faktiskt sjukt ont i min ena halsmandel! :( Inte okej! Så nu ska jag ta och göra mig en kall smoothie, så det lindrar det onda lite :) Sen har jag lite grejor att ta itu med idag. Skriver mer sen. Puss


Alanya, uppe från Kale.

...


Skjut mig.. bara gööör det!

åååhhh

Fy... Jag dör lite nu. GE. MIG. EN. CIGG!!!!!

Ny vecka!

Sådär ja, Då är vi inne på första dagen som rökfri. Vi får ju se hur det här går! :S Känner redan nu att jag bara vill gå ner och köpa ett packet och bolma på som vanligt, men icke!

Just nu sitter jag och dricker på min egengjorda björnbärs smoothie! Gott som tusan är det men fruktansvärt jobbigt med alla kärnorna från björnbären :(

Ingridienser till smoothién
*Mild vanilj yogurt (0,2%)
*Frysta björnbär
*En halv banan
*Honung

Jag använder aldrig mått när jag gör smoothies, så ta bara så mycket ni känner för :)

Ny männska, det är jag det!

Nu är jag som en ny människa! Det va otroligt skönt med ett lååångt skumbad, hårinpakning och allt som hör till. Nu är jag redo att sluta röka ;) Har endast 5 cigg kvar ikväll och dom ska jag njuta så mycket jag kan av! Sjukt det låter när jag skriver att jag ska njuta av mina sista cigg.. Men det är det jag ska!

Puss

Ännu ett turk inlägg :P

Här kommer lite bilder på en filur som är mycket älskad av mig och Emma. Vår lilla Abi!

Nästan alltid när vi satt på Carisma kom abi gående utanför, jag och emma bjöd alltid honom till vårt bord där vi såklart bjöd honom på öl. Många roliga stunder har vi upplevt med honom! :)
Jag hade svårt att hänga med när det va dax att dansa, Abi kan sina grejor :P



Han köpte rosor till oss en kväll, snutte! (Och jäääävlar vilket stort ansikte jag har på denna bilden!?!)

Saknar som fan! Men snart är det dax igen <3

blekfis?

Haha, jag tror mamma tycker att jag är en liten blekfis. Mamma kom med sitt solkort idag och sa: Här Mimmi, ta mitt solkort och gå och sola idag!

Haha, inte mig emot! Jag tackar inte nej till att sola! 20 min i alanya :P

Ciao!

Godmorgon Söndag!

Jahaa, då va det söndag igen. Blev bara hemma igår. Men har inte fått så mycket sömn för det! Gick inte att somna helt enkelt. Idag hade jag tänkt ta och pyssla om mig själv lite, ta ett varmt bad, bodyscrub, bus-lotion, inpackning i håret kanske? Det kan behövas. Mitt hår är riktigt jäkla risigt!

Men först lite frukost! Och CIGG! Sista dagen idag för jävelen! :O

Hjääälp!

Igår gick jag med på ett vad med pappa.. Jag ångrar det redan! På måndag ska jag sluta röka och pappa ska sluta snusa.. Den som först bryter det ska ge den andra 500 spänn! Jag hoppas på att det blir lätt tjänade pengar till mig! :P Men vafan har jag gett mig in på? Jag kommer gå runt som ett åskmoln, det känner jag på mig redan nu! Och det absolut svåraste kommer bli när man festar! Ååååhhh!!

Men nä, jag ska klara det! Det är inte bra att röka ;)

Vodkabull seeeviyorum!

Idag är det en väldigt trött Mimmi som sitter här bakom datorskärmen kan jag lova! Blev utgång på Etage igår, treevligt värre. Va nästan nyckter när jag kom dit men det ordnade snabbt till sig. Nu tror jag verkligen att det var Vodkabullen som gjorde att jag inte har ett litetlitet minne från nyårsnatten.. Köpte en igår och den drack jag upp på en minut, och jag skojar inte.. Folket runt mig stirrade med öppna munnar, och jag fattade inte varför.. Men sen kom jag på att det kanske inte är varje dag man ser en liten brutta bokstavligt talat hälla i sig en vodkabull!

Jaja, skitsamma. Kul hade jag! Och nu ska jag iväg och fylla på mammas solkort till henne..

Tjing!

I would cross the world for you..

Fan, varför kan jag inte bara glömma det som var.. Gå vidare och må så där superduper bra som jag vill? Jag vill inte ha den där personen i tankarna hela tiden och jag vill inte känna att jag fortfarande skulle kunna "Cross the world for you"

Skärpning Mimmi. Glöm, gå vidare, MÅ BRA!



Så här vill jag vara dygnet runt! HappyHappyHappy!

Freeedag!

Sådär, nu är det fredag! Jag är nyduschad och fräsch. Och nu ska jag traska ner och lämna det där CV:et :) Hoppas på att han är där idag, gick såklart ner redan igår, när någon frågar efter ens CV måste man ju visa att man vill ha jobbet. Men han var inte där då. Så bättre lycka idag? :)

Ikväll blir det nog lite mys med vännerna.
Hörs sen!

Handla mat, komma hem med ett jobb?

Jag klarade inte att vara utan cola en enda dag.. :( Blev ett stort glas till maten, damn it! Men goooott var det!

Var nere på ica och handlade till Papi och när jag står i kassan och ska betala börjar han bakom kassa snacka lite, lät ungefär så här:

Kassan: HallåHallå!
Jag: Hej.
Kassan: Allt bra idag?
Jag: Jadå, själv också?
Kassan: Javisst, och katten mår bra?
Jag: Haha, Ja det gör han!
Kassan: Vad gör du nu då, pluggar?
Jag: Nää, jag är arbetslös.. Så finns det nått jobb här tar jag det!
Kassan: Ja men kan du kassan?
Jag: Nä tyvärr inte..
Kassan: Nähä, men du, kom ner med ditt CV till mig så ska jag fixa det till dig ;)

Och jag måste tillägga att jag inte känner personen, vet inte ens vad han heter.. Men handlar där väldigt ofta :P


Som det kan gå när man ska handla mat! Haha, det är ju bara att gå ner och lämna det och hoppas på det bästa :) Nu ska jag göra mig en god fruktsallad!

Ciao!

Addicted..

Nu har jag varit ute och lämnat lite mer CV:n i stan.. Va inne och pratade på en restaurang där jag har lämnat CV innan också, så nu får vi se hur det går..

Idag är min första dag utan cola, än så länge har jag klarat att inte dricka cola men det är fan jobbigt.. Jag är verkligen cola beroende och dricker säker 5 glas om dagen.. (Minst) Men nu ska jag som sagt försöka sluta, inte bra för kroppen med en helvetes massa cola. Som Emma sa en gång, "Jag är förvånad över att det inte sprutar cola ur öronen på dig"




Åååhhh, fyfan vad sugen jag blev nu! Ett glas kanske jag kan unna mig idag? Man kan ju inte sluta så där tvärt! Eller?

Torsdag

Oj jävlar! Någon person/personer har varit inne på min blogg ett antal gånger idag.. Och inget inlägg har jag skrivit ännu, dumma mig!

Så vad händer idag? Söka jobb, såklart! Och så ska jag försöka gå ut och ta en riktig jäkla powerwalk! Lägga in bilderna som jag har i kameran från förra helgen och denna helgen borde jag också göra.. Haha, vi får väl se hur mycket jag "hinner" med idag!

Bye!

:)

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig igen.. Ville inte göra det för jag anser inte att dom är till någon större hjälp. Jag klarar det bättre själv. Men Papi sa åt mig att göra det nu eftersom jag kan få ut alfa-kassa om jag är med och det är ju lite pengar det med.. Men helst av allt vill jag bara ha ett jobb NU!



Turkey bilder livar alltid upp min blogg :P Varm vitchoklad to go! MUMS!

SuperSyster..

..Det är jag det! Av någon anledning så är jag den enda i familjen som kan få upp lillebror på morgonen. Därför måste jag alltså gå upp kl halv sju på morgon endast för att väcka honom. Det kallar jag supersyster! Jag borde ju nästan ta betalt för att göra det ;P

Nu ska jag äta frukost/lunch... Ja, jag somnade såklart om när lillebror gått till skolan och vaknade för en timme sedan, Typiskt!

Rutiner?

Jag tror inte att min kropp mår speciellt bra.. Jag är konstant trött! Det är inte roligt alls att gå runt som en död zombie hela tiden..

Jag behöver få tillbaka rutinerna i livet, ett jobb att gå upp till på morgonen och en anledning att gå och lägga sig i tid på kvällarna! Idag ska jag provjobba på ett telefonsäljar företag. Jag mår dåligt inför det. Jag tycker inte det är kul att prata i telefon och nu ska jag desutom sälja en produkt! Men, jag måste testa och se om det går. Mellan 17-21 är detta jobbet måndag-torsdag och söndag.. Så där blir ju inga rutiner där heller..

Vi får helt enkelt hoppas på det bästa! Aaaahhh..

Lördagkväll.

Guuud vilken kväll det blev igår! Helt jäkla galet. vi spelade bla ett spel där man skulle svara ärligt på vissa påståenden, Roligt. Vi sjöng singstar, Roligt. Vi dansade loss på KB, Roooligt! Jag är bakis delux, INTE ROLIGT!

Tog massor med bilder igår också så det kommer väl upp snart :)
Puss

Tänka tillbaka och minnas!



Mer bilder kommer :) Håll tillgodo med dom här sålänge! Underbara eller vad?

Vänner <3

Ja, jag ÄR SuperMimmi! Tack Lalloliin, Det värmer att komma in på bloggen och läsa din fina kommentar. Love you! Och Nu har jag fått ännu lite motivation till att söka ännu mer jobb! Så nu ska jag skriva ut mitt CV och gå runt och lämna ut det alla möjliga ställen jag kan tänka mig. (Dom ställen jag inte redan har lämnat på vill säga!)

PUSS

Blääää

Freeedag. Och jag är deppig! Så in i bomben.. :( Fan asså, det här med jobb blir aldrig riktigt bra! Sitter just nu och letar för fullt men nu har jag sökt allt som går att söka.. Turkiet resan känns just nu bara som en fjutig dröm.. Men NEJ! Jag ska fixa det här.. Jag ska spendera April och Maj i turkiet så är det bara!

Väntar nu på att papi ska komma hem från stockholm så jag kan prata ut med honom riktigt ordentligt! ååh.. kollade på kl nu och ser att den bara är lite över fem.. Nu lyfter planet och det kommer ta minst 2,5 timmar till han är hemma igen! Fanfanfan, allt går emot mig nu!

Jaja, skriver väl senare!

Heej

Jahaa.. Nu är det ju så att jag intr har så mycket att skriva igen.. Fan just när man börjar få upp ångan så tröttnar man igen! What to do lixom? Kom med förslag och ideer om ni har några!? ;)

Puss

Jobb?

Sådär ja.. Har blivit kallad till två anställningsintervjuer idag ;P En imorgon och en på onsdag! Hoppas det blir något bra av det här! Vill verkligen jobba nu, är så trött på att bara gå hemma! Och jag vill ju göra min och emmas turkiet resa.. Massa mysiga ställen att besöka och det tillkommer bara fler och fler platser på vår lista! Istanbul, izmir, bodrum, fethiye (Alanya once again?) eller det kanske bara blir jag :P

Kolla in denna underbara bild lixom..

Detta är Fethiye.. Paradiset?

Turkiet resan, part 2!

Nu kommer fortsättningen!

Nyår var galet. Alldeles för mycket dricka för min del. Ett fullt glas med vodka redbull fanns hela tiden i min hand, behövde inte ens säga till när det var slut! Galet!! Vi var på Carisma hela tiden med undantag för lite påhälsningar på andra ställen då och då. På tolvslaget korkade jag upp skumpa till mig och emma som Jimboo snällt hade varit iväg och köpt eftersom det var mycket dyrare att köpa det på carisma! Haha, bra gjort! Efter tolv slaget är det nästan helt svart för mig. Kommer inte ihåg något... När jag vaknar upp dagen efter och kollar min telefon har emma ringt en miljon gånger och skickat ett sms: Du kan gärna höra av dig så jag vet att du är okej!

Jag ringer upp och det låter ungefär så här.

Emma: Hallå!
Mimmi: Hej! Vad är det som händer, du viste väl var jag var!?
Emma: Ja, men när det sista jag hör från dig är att du är hos polisen så vill jag gärna ha lite uppdatering!!
Mimmi: Va? Polisen? Vad snackar du om? Vad gjorde jag där?
Emma: Mimmi, kommer du inte ihåg slagsmålet?
Mimmi: Eeeh, nä? Vad då för jävla slagsmål?
Emma: Ja, vi hamnade mitt i ett slagsmål igår!

Haha, jaha... Då hade man tydligen varit i slagsmål på nyår.. Och jag har inte ett litetlitet minne utav det.. Däremot, rivsår i nacken och bula i huvudet. Emma hade fått en rak höger över ögat och jag hade blivit omkullsprungen, bokstavligt talat.. och sen var jag mitt i fighten..! Bra jobbat där alltså!

Nu lite mer bilder!


Fina emma på nyår! 1,5 timme tog det för mig att göra hennes hår! Men superbra blev det :D

Gökhan the barman!

Dax för skumpa!

Nyårs kyssen! :P

Dans på baren.. Där ALLA befann sig sen.. Det vet jag pga videobevis!

Så kan det tydligen gå..!


Älskade frukosten sista dagen!

Det får avsluta detta inlägget.. Så mycket galna saker hände på denna resa, men allt går inte att skriva här :) Nästa resa blir i april/maj då ska vi resa turkiet runt och se massa underbara platser!

Puss

Turkiet resan, part 1!

Hallå!

Tänkte ta tag i det här att berätta lite om vad som hände på senaste turkey resan :) Underbara turkey säger jag bara!

Det va ju jag och emma som åkte dit, bättre resesällskap får man leta efter :) Vi började vår resa tillsammans på kastrup där vi snällt fick vänta ett bra tag, vi va där redan runt 10 på kvällen och flyget skulle inte lyfta förren runt 1. Dessutom var det försenat till 2.. eller blev det tillochmed 3? iaf, vi skulle byta plan i istanbul men det missade vi pga förseningarna så vi blev ombokade till ett senare flyg. Väl i alanya tog vi tag i en buss nisse som tog oss till antalyas otogar där vi tog en annan buss till alanya! Allt gick nästan lite för smidigt! :)

När vi kom fram till hotellet var det bara att slänga in resväskorna på rummet och byta om till lite svalare kläder och sen bar det ut på promenix! Gick längst stranden i 20-25 graders värme och bara njöt! Sen bar det av ner till hamnen för att hitta lite kläder till ems som hade glömt tvätten hemma! Väl där får jag ett samtal av en vän som vill träffas så vi tog oss till Carisma för att träffa "Gänget" det va trevligt men en viss boss snackade så vi fick sår i öronen! Och Emma och jag var tydligen inte så roliga för vi va "chokade" eller hur det nu va Bossen uttrykte sig.. Den kvällen blev det tidig hemgång, och rusning till middagen på hotellet, det stängde kl 20.00 och vi kommer inspurtandes 19.59.. Kocken fixar snällt mat till oss (Dom andra kvällarna hängde vi på dörrarna innan dom hade öppnat) :P

Nu blir det lite bilder ist, och kommentarer under dom..


Nästan framme efter många timmars resande. Och jag tror det är här min blåsa håller på att sprängas! :( )

Utsikten från hotellet!

Promenix!

En av alla kvällar på Carisma!

Han ville åka till månen.. Haha


Jag fick en egen tatuering "Mimi"

Fin utsikt från Jannes lägenhet!

Nyår! Fina pojkar hade klätt upp sig :)

Jag också!

I´m crazy but you like it, loca loca looooca!

Jag fick som jag ville på nyår! Mohaha!

Måste sluta nu, får bli ett inlägg till, där kommer jag berätta allt om nyår! Det vill ni inte missa! ;)

Sorry fan!

Måste göra något till rätta ang det föra inlägget! Emma kom INTE sist! Hon kom näst sist :) Såå, nu är det fixat emsan ;) Mohaha! Jag vann ändå nästan ;P

såå, annars då? Har sökt en miljon jobb denna veckan.. Och jag skojar inte! Har sökt i Sverige, Norge och Danmark! Hoppas verkligen på att få något snart! Jag får lite panik över att inte jobba och ännu mer panik av att inte tjäna pengar så jag kan göra min resa med emma!

Så, hadiii gel gel jobb! :)

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0