Last day!

Gomaaarrraaa!

Nu är dagen här, sista dagen på jobb! Känns bra sammtidigt som jag kommer sakna mina bebisar som fan! Men det här kommer gå bra, jag vet att jag gör rätt :)

Efter jobbet idag ska jag träffa damerna på lillatorg. Ta oss några drinkar och fira att jag är frii! :P hihi! Nä, nu ska jag ta och göra mig den där goda mackan ;P

Puss

Nattinatt!

Kladdkakorna är klara och jag är nyduschad. Nu kallar sängen på mig! :)

(Lovar att det ska bli bättre med bilder på bloggen!)

Kladdkakor!

Sitter just nu och mumsar i mig mackor! Dagens middag för mig. Dagens lunch också om jag tänker efter! Rågrost med cream cheese, skinka och tomat! Fybubblan vad gott det är. Längtar redan till imorgon bitti när jag ska äta det igen! :) Nu ska jag snart ställa mig och göra kladdkakor som jag ska bjuda på imorgon när det är min sista dag! Tre stycken ska jag göra så det är väl egentligen bara att sätta igång för mig!

Cao!

Ny vecka

Sådärja, då va det måndag igen :) Och denna veckan är det bara jobb måndag och tisdag som gäller! KOmmer kännas sjukt konstigt att inte gå upp på morgonen och göra sig iordning för en dag på jobbet. Men sammtidigt kommer det blir sjukt skönt, känner att jag behöver börja med nått nytt.

Idag ska jag visa runt den nya som ska ta över mitt jobb, visa hur allt går till och vad man gör om dagarna. Hoppas det kommer gå bra :)

Hörs ikväll!

Fyfan!

Idag är jag trött! Idag är jag bakis som en gris.. Va hände igår egentligen? Ojojoj!

Kvällen är räddad!

Så, nu har jag varit och flängt på stauwn! (Stan) :P Hittade mig två st kjolar och ett par jeans shorts. Ska bara prova allt här hemma också och se om det sitter lika bra här :)

Va ju på systemet också! Gissa vad jag hittade där!? EFES! Ohyes! Kvällen är är räddad! Inget kan gå fel när man dricker efes :D Bästa ölen ever! Hihi!

Funderar på om jag ska ta mig till solariet ett sväng! Min kropp kan behöva lite kulör.. Himla blek är jag nu och sommaren verkar ju vara helt slut här i skåneland nu! :( Tur att jag ska spendera en månad i turky. Underbart!

Party all night long!

Gutten morgon!

Lördag idag. Lugn kväll igår! Men pappa, du kan vara lugn! Det tar vi igen ikväll för då blir det paaaarty! :) Ikväll kommer Emsans vänner ner från göteborg och vi måste ju såklart visa vad malmö går för :) Och imorgon åker pågarna (Abbe, Mende, Ahmed & Junior) till Berlin och är borta en vecka tror jag. Så dom måste vi ju festa loss med en sista gång också :P

Ska snart ta mig ut på stan och se om jag kanske kan hitta något roligt att ha på mig. Och så måste jag till systemet och se om jag kan hitta något roligt att dricka :)

Puss

Fredag

Ojojoj.. Varför kan jag inte sova om nätterna? Somnar runt 4 på morgonen var och varannan dag nu! INTE ROLIGT!

Igår gick jag och emsan till malmöfestivalen och kollade på Salem al fakir! Han är riktigt bra och han va sjukt rolig ;) Vi hade de myspys under konserten och sen tog vi oss till bröderna M där Mende satt med några göteborgare.. Satt där och snackade en stund och sen va det dax att gå hem :) Idag är det fredag och jag ska inte göra något specielt, bara ta det lugnt! Pappa blev minst sagt chockad när jag sa att jag inte skulle göra något..

Pappa: Vad ska du hitta på ikväll då?
Jag: Ingenting
Pappa: Va sa du?
Jag: Ingenting!
Pappa: Va??
Jag: Jaa, jag ska inte göra något.
Pappa: Skojar du med mig? Mimmi, du vet om att det är fredag va??
Jag: Ja det vet jag pappa!
Pappa: Jaha, okej..


Haha, jag har nog varit ute lite för mycket dom senaste veckorna :P

Torsdag

Såja, ny dag, nya tag! Idag bryr vi oss inte om inlägget som jag skrev igår..!

Kvällen igår va mysig. Vi skulle ju gå och se Nrj in the park på malmöfestivalen. Vi vägrade stå och trängas bland alla små fjortisar som va där så vi satte oss på Casa mia ist och åt middag och drack vin :) Mycket gott och mycket mysigt! Fast det här med att vintern har kommit till malmö gillar jag inte! Så vi satt inte där så länge. Lyssnade på några låtar (Sean banan, skaka rumpaaaa) :) Och sen gick vi hem till Vickan och kollade på Fångarna på fortet! Mycket bättre än att sitta och frysa rumpoooorna av oss :P


Nu ska jag ta mig till jobb. Tänkte kanske rida lite idag, får se hur det blir med det :)

:(

Gårkvällen va hemsk, natten va hemsk. Dagen har varit bättre och kvällen kommer vara bra. För den ska spenderas med mina favoriter som jag älskar! Vickan & Emsan!

Vet inte vad jag ska skriva.. Allt har inte sjunkit in än, så tillsvidare låter jag bli att skriva något alls!


Puss

:D

Javisst jaa!

Idag är det exakt en vecka kvar för mig på mitt jobb! Nästa tisdag är min sista dag.. :) Happytimes!

So loong!

Nails!

Godmorgon!

Nacken/axlen gör fortfarande ont, men det är bättre än igår kväll! :) Får se om det blir värre av en dag på jobbet. (Vilket jag tror att det kommer bli)

Nu innan jobb ska jag gå och fixa naglarna. Men idag ska jag inte fylla på dom utan ska ta bort dom! Yes! Efter nästan två års tid med gelenaglar känner jag att det är dax att låta som vila lite!

Puss

Stress!

Guud vilken natt/morgon/dag!

Inatt blev det inte många timmars sömn.. Somnade runt två tiden kanske. Vaknade vid 4 av att Ömer ringde, pratade med honom till halv 5/ kvart i 5!? Sen kom Tyson in till mig och ville mysa. Kunde inte somna för att han skulle ligga PÅ min mage och snarkade som en gris (Han är min kissemisse) Var tvungen att slänga ut honom från rummet runt 6 tiden för det gick verkligen inte att somna. Somnade äntligen om, vaknar igen kl 7 av att Vickan skickar sms (Semestern är kirrad vecka 38!!) :D Somnade om och vaknade kl 9 av att alarmet gick! Vaknade inte utan somnade så klart om och vaknade 10.47, Paaaanik! Börjar jobba 11.00! Var på plats på jobb 11.02.. Speedy gonzales om jag får säga det själv!

Och hela dagen har jag haft en sån fruktansvärd värk i nacken/axlen och ner på ryggen.. Inte det minsta skönt kan jag lova! Så ikväll ligger Mims endast nerbäddad i sängen och kollar på film! :)

Puss!

Söndag

Godmorgon!

Idag har jag sovit länge, vaknade till vid 8 tiden men somnade om lika fort igen! Sen vaknade jag av att jag hade en lillebror stående över mig med båda händerna tryckandes på magen. Ingen skön känsla att vakna upp till, specielt när "lillebror" inte är så liten längre!

Idag ska jag inte göra någonting. Verkligen iiingenting! Eller jo, jag måste städa rummet lite. Ser ut som att en BOMB har släppts där! Men sen ska jag intr göra något! Bara ligga och gosa i sängen och kolla på tv! Kanske det blir att jag kollar lite resor till turkiet också!? Snaaart dax! :D

Nä, nu ska jag ta och äta äppelpaj till frukost! Vilken härlig start på dagen ;)

Lördag

Hej!

Idag har jag inte mått toppen kan jag lova! Rent ut sagt som en röv har jag mått! ;) Men nu börjar det fixa till sig efter att jag har sovit i 3 timmar!

Dax att göra sig iordning för att sedan ta mig till Vickan. Ikväll blir det god mat och Sangria :) Senare kanske vi tar oss ner till festivalen och kollar på någon konsert? Vi får se, vi får se!




Från och med Du <3

Malmöfestivalen

Fredag igen! :) Himla fort veckorna går nu. Och det klagar jag absolut inte på ;P

Idag börjar årets malmöfestival. Så det är väl där jag  kommer hänga ikväll! Vi är några stycken som ska träffas i 60-tals tältet, lyssna på Asses kompisar som tydligen ska spela där eller så va det Asses föräldrars vänner..? Äähhs skitsamma, dit ska vi iaf!

Lite jobb nu sen är det helg! Tack gode gud för det! :)

Puss

Galen kväll/natt

Död, dödare, dödast.. JAG!

Fyförihelvete vad jag är trött idag. Kan bero på att lil-lördagen blev helt galen! Riktigt roligt hade jag! Va hemma hos Mende och förfesta, fast kan man kalla det förfest när Man aldrig kommer ut och istället stannar där till kl blir alldeles för mycket? Haha. Kom nog hem vid tre tiden i natt!

Vi spelade ett spel som heter "med andra ord" Och fyfan vad det va roligt när man är på lyset! Haha. Fast att det laget jag va i alltid förlorade (Berode absolut inte på mig) skrattade jag så jag höl på kissa ner mig hela tiden! Sista gången vi spelade va jag och Ahmed i ett lag, båda två askalas och när vi skulle förklara orden för varandra stod vi båda upp och bara skrek som galningar på varandra! Haha, dom andra skrattade ihjäl sig kan jag lova. Synd att det inte finns en video på det för den videon hade jag velat se!

Nä, nu ska jag gå i ide eller något!

So looong!

Lill-lördag!

Gooommååårrråååånnn Gooomååårråååån!!

Uppe med tuppen idag! Emelie har precis lämnat mig, så nu känner jag mig ensam och övergiven! :( Tycker inte om att vara hemma själv. Sällskapssjuk? Mammig & Pappig? Jag tror jag är lite av allt :P Haha!

Ikväll slår vi på stort och festar rejält! Egentligen inte så rolig fest om man tänker efter.. Sista festen med mina twins som åker upp till Växjö och västerås igen för att fortsätta plugga! :( Kommer sakna mina bebisar! Men denna sista kväll ska vi göra oförglömmlig! :D

Nää, nu knuffar och buffar Tyson på mig, dax för lite gooos!

Tisdagsmys!

Ursäkta att jag inte uppdaterade igår!

Men igår va jag ute på restaurang med Laloliin (Carolin) och åt god middag och drack god öl :) Mysmysmys var det!
Ikväll blir det ännu mera mys, för ikväll kommer Emelie och Tildis hit. Jag ska färga håret på Emelie och sen ska vi titta på film. Kärleksfilm blir det! Alltså MYS på högsta möjliga nivå!


Puss!

Kräftor!

Sådär, nu ska vi se..

I fredags hade jag som sagt en kräftskiva! Och jag måste ju bara säga, vilken jävla tur vi hade med vädret! Pissregnade hela torsdagen och likaså igår. sen strålande sol på fredagen! Fredag den 13:de va inte så dålig ändå ;) Himla roligt hade vi och livat va det enda in på småtimmarna! Stackars pågarna som skulle upp och jobba dagen efter sa att "vi blir nog inte kvar så sent idag" Jomenvisst.. Dom kom inte här ifrån förren närmare tre :P Abbe som började jobba kl 06.00 behövde nog inte ens gå och lägga sig! haha..

Och jag säger bara, Fader abraham och Lambo i mitt hjärta! :P

Nu kommer lite bilder! För bilder säger mer än 1000 ord ;)



På bilderna ser ni:

Mimmi, Victoria, Anna, Matilda, Emelie, Johanna, Abbe, Ahmed, Fredrik!

Braaa

Vilken bra helg det har varit! Nu ska jag bara iväg och lämna bilen sen så ska jag fixa ihop ett inlägg som berättar om alla roligheter!

C ya!

Helg i mitt hjärta!

Godmorgon!

Idag är det fredag och det har varit efterlängtat! Synd bara att det är fredagen den 13:de.. Men skit i det :)

Så vad händer ikväll? Joo, ikväll blir det kräftskiva! Jag har tagit på mig att ha det på min gård så det är stress till max när jag kommer hem efter jobbet! Men skit i det också, vickan kommer och hjälper mig så det ska nock gå bra!

Och imorgon då? Vad händer då? Jo, då tar jag och vickan en lite roadtrip till ULLARED! Älskade ullared! Ska köpa en helt ny garderobb då min resväska fortfarande inte kommit till rätta..! Så någon måste dricka med måtta ikväll om man ska kunna köra! :P Aaah, skit i det också.. Det blir bra de här!

Nu lite jobb!

Ladies night

Godkväll!

Idag är jag så trött att jag håller på att trilla av stolen jag sitter på just nu.. Blev ju inte mycket sömn igår natt när jag satt på akuten till halv 5! Sen jobba hela dagen. Sen igår blev det fest. Eller fest blev det inte, jag vickan och axel satt på lillatorg och tog några drinkar. Sen blev det att vi drog till båten och dansade loss. Kom hem runt 3 inatt så det blev ju inte mycket sömn i natt heller! Inte så konstigt att mina ögonlock känns som att dom väger 1 ton var!

Haha, på båten igår var det ladies night! Och vi hade ju inte planerat att gå dit så både jag och vickan hade bara slängt på oss något, Chinos, linne och en kavaj (Båda två utan att vi hade snackat innan) Iaf, vi kände oss båda som två sopsäckar eller något i den stilen och alla andra ladies på båten hade småsmåsmåååå klänningar som knappt täckte något på kroppen och sky höga klackar! Det roliga va att både jag och vix fick mer "heta" blickar på oss än dom som hade fixat sig från top till tå! Så kan de gå, höhö!

Så värst roligt va det inte där heller.. Dålig musik och alldels för mycket folk!

Puss

"Akuten"

Fybövelen vad jag är trött denna morgon! Inte så konstigt kanske när jag va hemma vid 04.30 imorse!?

Så vad hittade jag på till tidigt på morgon då? Inte va jag ute och roade mig precis, nejnej! Jag satt på akuten med lilla Anna som har blivit biten av någon konstig insekt och fått en arm som en hel fotboll och ena sidan av pannan har fått en kompis lik en tennisboll!

Jaja, vi va inne på akuten runt kl 23.00 blev inskrivna runt 00.15 och sen satt vi och väntade till 03.00 för att bli inkallade till doktorn, där tog det ytterligare över en timme och såklart kunde dom inte ens ge en diagnos..! Blev hemskickade med tre olika recept till meduciner! En för inflamationen, en för svulnaden och en för klådan! Herregud..

Nä, lite jobb på det här ska väl gå bra!

Ciao

...

Inget roligt att berätta om idag. Så jag låter nästan bli att skirva :)

Ha d´ spade!

Vill ha sooool!

Gissa om det regnar i malmö idag!? Jättemycket regnar det och det känns verkligen som höst! :( Jag vill bara till alanya nunununu! :( Ist får jag ta mitt arsle och åka ner till 24/7 och sola en timme eller två. Låter väl som en bra plan? jo, jag tycker nog det!

Jag är också i desperat behov av Hamam! Finns det i sverige? Hahaha..

Soo long fuckers! :)

Bild-boom

Kvällen igår va bra och rolig, om man bortser från att jag slog halvt ihjäl mig. Fast det var himla roligt när det just hände! Idag därimot känner jag mig som en kärring. Lillebrors kommentar när han såg mig va: Mimmi, du ser inte så kry ut idag! Nätack, jag vet ;P

Kvällen började hos Vickan med lite mat och Dricka. Ölspelet och "jag har aldrig" körde vi med. Efter det drog vi (jag, Vickan, Emsan och Evelina) vidare till Kalle där pågarna väntade. Förade lite där och sen drog vi vidare till Babel!

Lite bilder nu? Jomenvisst kan jag fixa det :)

Cykel+Alkohol=BAD!

Fybubblan! En utekväll igår..

Det har resulterat i att Mimmi har blåmärken över heeeela kroppen, uppskrapat knä och det känns som att jag har brutit armbågen :( Varförvarförvarför lär jag mig aldrig att jag inte ska cykla när jag är berusad? Och att jag veeeerkligen inte ska cykla i närheten av Viktoria! Haha, för det slutar fan aldrig bra!

Nää, lite frukost nu kanske? En cheesburger hade inte suttit fel vill jag lova!

Gooomåårron!

Igår hade jag en riktig "måste" göra något-dag efter jobbet. Höll på att få riktig panik av att sitta hemma. (Hann sitta hemma runt en timme sen kom ångesten över att jag va tvungen att göra något) Började nästan klättra på väggarna! Men sen drog jag hem till Vix och Asse. Vi drack Gin&Tonic och spelade kort ända in på småtimmarna. Och vem vann? Jag såklart för jag är så jävla gryyym! Vann hela tiden förutom en ynka runda! Höhöhö! Vix & Asse blev ganska trött på mig kan jag lova.. :)

Såå, vad gör jag uppe vid den här tiden på morgonen? Jo det ska jag berätta! Jag tvättar! Inte det jag tycker är roligast här i livet, speciellt inte så här tidigt på morgonen! :(

Ööööl!

Nämen assåå.. Vi tar väl en runda på Nyhavn idag med?! :)

Vinter i augusti?

Blev en bra kväll igår. Fick prata ut och nu känns det lite bättre :) Glada i hatten blev vi på Nyhavn så vi fortsatte vidare till lillatorg när dom stängde Nyhvns uteservering. Efter lillatorg tänkte slå på stort och dra till båten och skaka våra rumpor lite. Det tänkte typ så där en miljon andra människor också! :( Kön in till båten var hemsk så det va inte ens lönt att ställa sig där och försöka.. Vi drog till donkan ist och trykte i oss cheesburgare, mycket bättre om ni frågar mig. Haha!

Vet ni föresten att det va vinter här i natt? Jag hade lätt kunnat ha på mig min vinterjacka när vi skulle hem! Tror att det var kanske 13 grader.. SJUKT!

Ciao!

aaahh!

Nä, hörni! Idag är ingen bra dag! Jag är så irriterad på vissa saker att jag bara vill lägga mig under täcket och dö lite.. Men icke att jag ska göra det, jag plaserar i stället min rumpa på Nyhavn eller någon annan restaurang och tar en öl eller tretton och snackar ut med Vickan!

Det här tar kol på mig... En månad kvar Mimmi, en månad!

Tänker tillbaka.. Varje dag!

Aaalloo!

Kunde jag somna igår? Icke! Somnade runt tre kanske.. Trött som en get är jag nu så ikväll kanskekanske jag kan somna i tid? :)

Igår efter mitt sista inlägg blev det att jag klickade hem heeelt onödiga saker från H&M:s hemsida. Och idag när jag lämnade min iPhone på lagning skulle det bara ta en halv timme så jag strosade runt lite inne på H&M och så blev det såklart att jag handlade lite där med.. Attans rövgök att jag inte kan låta bli! Jag måste ju spara alla pengar jag har till min turkiet resa i september! Varförvarförvarför handlar jag sånt jag inte behöver? "För att det är ju så himla lätt att bara dra det där förbannade jävla plastkortet!" Blir totalt galen på mig själv ibland! :(

Påtal om turkiet, jag saknar det så himla mycket! Och specielt mina små hjärtan där! :( Tänker på er varje dag ska ni veta! :) (Även om det bara är Marre som kikar in här! haha)



Fem hääärliga bilder från min senaste trip till alanya <3

Danskeland!

Jomen, det va en bra dag i danmark! Åkte mest dit för att köpa lite kläder eftersom min resväska fortfarande inte har dykt upp, kan nog glömma att den någonsin kommer tillbaka till mig :( Iaf, kom jag hem med kläder? Nja, en klänning blev det. Sen blev det en hejdundrans massa alkohol också! Haha, fester och kräftskivor nu ju så det va lika bra att passa på när man va i dansklandet :)

Föresten! Jag vill ha en ny design! Någon som kan fixa det kanske? Carolin, om du fortfarande läser min blogg.. Jaa, du vet var jag vill komma ;)

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och glo på tv en stund! Och hoppas på att jag kanske kan somna ikväll, har inte varit mycket sömn den senaste tiden :( Dumt!

Go´natt!

Long time no C!

Dax att börja blogga igen?

Va ett jävla tag sedan jag gjorde det sist, så jag kanske ska ge det ett försök till. Har ju trots allt ganska mycket att dela med mig av :)

Men nu hinner jag inte med något megalång inlägg! Jag drar nämligen till danmark med dadyó nu.. Så vi hörs när jag är hemma igen!

Toodels!

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0