Stockholm baby!

Nu är jag snart framme i fina Stockholm. Typ en halvtimme kvar av tågresan bara. Tiden gick faktiskt väldigt snabbt idag :)

När jag kommer till stationen så står Fia och väntar på mig, ingen ro eller vila idag inte, måste direkt ta oss till stan och fixa det sista som ska fixas innan tisdag ;)

Och såklart måste vi till systemet och köpa något gott att dricka! Hihi!

Ciao så länge!

Gaaahh!!!

Nu behöver jag verkligen en mat-paus! Orkar inte packa mer.. :( Väldigt jobbiga problem jag har! ;)

Friday

Men känns som söndag! Haha, jag mår verkligen inte bra idag! Shit vilken kväll de blev igår! Massa vin, shotar, prat och skratt! Så roligt och mysigt. Men idag får jag verkligen sota för det! :(

Har massor att göra idag men jag orkar verkligen inte! Tåget går kl 7 imorgon bitti så jag har ju verkligen inte tid att fixa något imorgon! Möööög! ;P

Nails

Jag är så himla seg idag och jag vet inte alls varför.. Så det enda jag har gjort är att fixat mina naglar och duschat typ :P

Ska vila lite innan jag börjar göra mig iordning för min dejt med Carolin ;)

Blev ljusrosa glitter på topparna, lite mörkare än vad det ser ut på bilden!

Onsdag!

Pjuuuuh, vilken dag! Har varit igång och hjälpt Tess och Sandra att flytta. Det har varit skratt, skrik och gråt, typ :P haha!

En sak som är jävligt säkert är att jag hatar P-lisor över allt annat på denna jord! Usch asså, går typ inte att beskriva !

Imorgon ska jag upp i hyfsad tid och fixa mina naglar. Sen packa lite och på kvällen blir det middag, mys och vin med min fina Carolin :)

Så nu är det läggdax för lilla Mimmi!

Oz!

Har haft en väldigt mysig dag med Denise och Marion idag, middag, stan, fika & bio! :) vi såg Oz, the great and powerful i 3D! Mycket bra va den ;) Sötaste lilla apan ever i filmen, hihi!

Nu är jag trött som en bäver och ska somna gott, upp tidigt för en heldag imorgon igen :)

Nattinatt!

Dinner!

Nu ska jag strax möta upp Denise och Marion för att käka middag!

Efter det blir det nog lite stros på stan och senare ikväll blir det som sagt bio :)

Ciao!

Goodbye!

Idag vaknade jag innan kl va sex! Och jag va skitpigg!! Nu är jag såklart helt seg..

Har varit på jobbet och lämnat i nycklar och sagt hejdå.. Kändes väldigt sorgligt faktiskt! Gillar alla söta människor där! :')

Ikväll blir det middag och bio med Denise, men nu ska jag först vila lite ;)

Later!

Våffeldagen!

Har precis gjort våfflor till mig, pappa och lillebror! :)

Jag klarade av att äta en, pappa fick i sig två och lillebror smällde i sig tre stycken! Haha!!

Goda som fan blev dom iaf, duktiga Mimmi ;)

So true!

Busy week!

Denna veckan kommer jag verkligen ha fullt upp, men det är bara skönt :)

Det ska tvättas, städas, packas, köpas ett par saker till, ringas några samtal och massa mer. Och jag ska även hinna med att träffa mina fina vänner och säga hejdå :')

Busy week som sagt!

Sun

Idag har det varit sol nästan hela dagen här i Malmö :) Men ändå så satans kallt såklart!

Har varit iväg och köpt ett litet lager med smink, vill ju alltid ha ett speciellt märke så lika bra att köpa på sig lite så det räcker ett tag framöver nu. Sen va jag även och solade i 20 min! Skönt med lite värme :D

Later!

Istanbul

Som ni redan vet ska jag och Fia åka till bl.a. Istanbul innan vi beger oss till alanya. Det var först tänk att vi skulle bo hos en kompis där men eftersom att vi bara ska vara där ett par dagar kände vi att vi endå vill bo på hotell, då kan vi verkligen komma och gå precis som vi själva vill :)

Så igår bokade vi hotell! Vi slog till på ett riktigt nice hotell som dessutom ligger mitt i smeten, i taksim! Kommer bli så jävla underbart! Och nu kommer vi få känna oss som riktiga turister, hotell och en helt ny stad :D Looovely!!

Lördag

Vaknade upp halv sju imorse och kunde såklart inte somna om.. Har helt plötsligt blivit en morgon människa! Tycker inte om det alls, haha!

Solen skiner idag också men det är så sjukt kallt! Och snön har blivit till is överallt så det är inte lätt att gå ute, kommer ramla på rumpan! ;)

Har en del saker att fixa och göra min sista vecka i Malmö. Om en vecka är jag i Stockholm hos Fia igen :D

Bamboo

Nu har jag en sån jävla matkoma.. Som jag trodde att jag skulle få! Haha!

Vi åkte och käkade på restaurang Bamboo. Där tog vi buffén, så kanske inte så konstigt att jag har matkoma nu. Det har alla här. Gott var det iaf. Och himla kul.

Jag och Felix fick nått jävla flipp humör och fjantade oss som fan! Nästan så Mamma och Pappa skämdes över oss, fast dom fick sig ett gott skratt emellanåt också ;)

Friday!

Fredag och solen skiner! Glad tjej är jag idag ;)

Ikväll blir det massa mys med familjen! Vi ska ha en liten avskeds middag för mig eftersom jag drar om en vecka! Så det blir någon mysig restaurang ikväll :) Efter det kommer jag antagligen ha världens matkoma, blir alltid så när jag äter ute :P

Later!

Hollywood!!

Det finns ett ställe i alanya som både jag och Fia saknar lite (mycket) extra. Och det är vårt älskade Hollywood! Vår lilla familj där är så himla fin! Man kan inget annat än att älska alla underbara där :)

Och det roliga är att våra små älsklingar saknar oss väldigt mycket också (såklart) haha! Dom frågar ofta när det är vi kommer tillbaka, och nu är det ju inte långt kvar :D

Här kommer ett litet collage från 2011, 2012 & 2013 ;)

Boring!

Snö igen.. Finns ju ingenting att göra när det är sånt här bajsväder :( Så himla tråååkigt!

Ska fixa ihop en lunch nu. Sen då? Måla naglarna eller kanske pilla navelludd? Spännande..

Ciao!

Onsdag

Fortfarande grinig över detta jävla väder vi har fått! Verkligen hatar det! :(

Har inte varit ute mycket idag som ni kanske förstår. Bara till bussen, från bussen, till skolan, till bussen igen, hem, till bussen igen, hem till Tess, till bussen och hem igen :P Haha

Blev en mysig pratstund med Tess och Sandra. Lite te och kokostoppar också, perfekt onsdag! :)

Imorgon hoppas jag på sol. Det har iaf slutat att snöa nu..

Grrrr!!

Jag är så jävla lack på detta skit väder nu! Snökaos i mars!!? Neeej!! Det ska vara vår, solen ska vara framme, de ska vara ljust ute och man ska kunna sitta och mysa på uteserveringar!

Man ska inte behöva ha miljoner lager av kläder på sig, frysa röven av sig bara man tar ett steg utanför dörren!

Lack, så jääävla lack!!!

Home

Påväg hem från mormor nu. Har haft en mysig dag/kväll hemma hos henne. Vi har ätit som fan, såklart! Haha! Mormor mat är underbar!

Nu ska jag bara hem och dyka ner i min sköna & varma säng! Fryser som faaan! :(

Ajj!

Galen fredag! Jag vågar inte röra mitt huvud från kudden.. Idag ska jag sitta på middag hos mormor. Jag kan nog lova att jag ska trycka i mig ett par panodil.

Vi lämnar det där sålänge va? Aj..

Friday, I'm in love!

Vinet är upphällt och nu väntar jag in Carolin! Ska bli spännande och se vad denna fredag har att erbjuda ;)

Trevlig helg!!

Yeeey!!

Har kanske inte berättat detta ännu. Men i år åker jag och Fia inte till alanya direkt! Först tar vi en liten semester i Istanbul! :D Ska bli så kuuuul! Och det är verkligen inte långt kvar tills vi drar!

Pirr i magen!! :D

Lovely Friday!

Fredag igen, denna veckan har gått så jävla fort! :D

Sitter just nu och trycker i mig frukost, sen ska jag iväg på dagens kurs!

Ikväll ska det drickas vin med Carolin! Och vi vet väl alla att när jag och Carolin slår ihop oss och festar till det så blir det alltid lite galet ;)

Nu måste jag skynda mig som fan ser jag! Hörs senare!

Torsdag

Idag har Mimmi varit väldigt seg kan jag lova! Har iaf tagit mig ut för en fika dejt och lite häng i stan med söta Denise! Men det är också allt ;P

Är inte alls glad över det jävla vädret vi har nu.. Jag orkar verkligen med mer snö nu!! Vill ju ha lite vårmys innan jag drar, kunna sitta på en uteservering i solen med ett glas vin lixom! Är det för mycket begärt?? :/

Fixade till naglarna idag, tog en vårig färg. Försöka muntra upp sig själv kan man ju göra! :)

Good day!

Vilken dag de blev igår! :D

Mötte upp fina Tess för en fika på starbucks på eftermiddagen. Efter det blev de lite shopping på stan (nu har jag köp stop, har blivit väldigt mkt shopping den senaste tiden!) :P

Efter det bestämde vi oss för att ta ett par öl på en liten pub i närheten! Efter dom ölen tänkte vi att "fan de är ju Lill-lördag!" Så det var bara hem och byta om och fräscha till sig lite och sen hem till Tess där vi körde en helkväll med vin, öl, vattenpipa och massa snack! En helt perfekt onsdag om ni frågar mig ;)

Much!

Har en hel del som snurrar runt i mitt huvud just nu.. Hoppas att allt snart är löst och jag kan koncentrera mig på lite viktigare saker!

För jag borde egentligen inte ens tänka på dom här "problemen" men de gör jag för det är feta, äkliga och fuuuula problem!

Ciao!

Fuck!!!

Måndag!

Asså, vill ni veta en sak? Det är bara 22 dagar kvar tills jag och Fia är i Turkiet igen! Det är bara 19 dagar kvar tills jag är i Stockholm igen! Det är helt sinnessjukt! Dom här dagarna kommer flyga iväg!

Har jobbat idag, jobb imorgon igen, mycket bra! Jag vill jobba hela tiden faktiskt! Så mycket som möjligt vill jag jobba, det är bra :)

Nu ska jag strax traska iväg för att boka tid till mina naglar. Japp, jag ska bygga på dom innan turkan. Klippa mig ska jag göra på onsdag, bra!

Sunday!

Har verkligen inte gillat vädret idag! Usch!! Bajskorv kan jag bara säga.. Hahaha!

Imorgon blir det jobb, upp väääldigt tidigt på morgonen! Men det är faktiskt bara roligt! :) Så det blir väldigt tidigt i säng ikväll!

Har precis duschad lilla bebisen i familjen, han va såå duktig :) Men nu är han inte så himla glad på mig ;) Snuff!

Neeeeeeej!!

Asså, nejnejnejnej!! :(

Det är mitten av mars och det snöar fan ute, det här är inte kul!

Flowers

Idag är jag inte på topp.. Känner mig helt deppig! Hoppas bara att det är pga detta pissväder som har varit dom två senaste dagarna!

Fick iaf fina blommor av min fina pappa idag på kvinnodagen! ;) Och ett glas skumpa :)

Nu blir de chips, dippa och godis till en film!

Revenge!

Blåser!

Jävlar vad det blåser ute! Jag vill inte gå ut just nu, kommer ju blåsa bort! Men jag måste till kursen så de är bara att ta sig ut! :(

Hörs sen!

Try me!

Tired!

Helvete vad trött jag är! Kan knappt hålla mina ögon öppna och kl är bara halv tio.. Kommer somna när som helst och såklart vakna före tuppen imorgon bara för att jag är ledig! :(

Men jag säger go'natt nu!

Happy!

Idag är det verkligen varmt ute! När jag gick till kursen imorse hade jag en kofta och skinnjacka på mig och de va nästan för varmt :D Och de va redan klockan halv nio på morgonen! Hallelulija! Hoppas denna värmen är här för att stanna!

I eftermiddag ska jag ut och mysa i solen med söta Denise, får se vad vi hittar på :)

Sun :)

Underbart väder idag också! Är våren här på riktigt nu? Man kan ju hoppas! :)

Är faktiskt ganska seg idag, så ligger och kollar på en film nu! Får se om jag tar mig ut sen, har en del saker att ta tag i ;)

En liten herre som också tycker det är mysigt med sol :)

Monday

Ja, ny vecka, nya tag. Eller hur är det man säger?! ;)

Har hunnit med en del saker idag, kurs, bank ärende, hämtat ut paket på posten. Lite sånt smått och gott :)

På posten hämtade jag ut några skor som jag hade beställt, tre par rättare sagt :) Happy girl! Kommer bli sååå fina i sommar!

Nu ska jag bara chilla en stund, trött som ett lamm är jag :)

Ciao!

Lovely weekend!

Hejsan hoppsan!

Ännu en helg har passerat, går verkligen fort nu. Blir ofta så när man faktiskt har något att se fram emot ;)

Har jobbat denna helgen och det har varit himla kul! Tycker faktiskt om mitt jobb väldigt mycket även om det är tidiga mornar! ;)

Efter jobbet igår träffade jag söta Carolin i stan för en mysig fika och lite strosande i stan. Väldigt mysigt!

Efter jobbet idag hade jag en dejt med fina Tess. Det blev häng i västra hamnen. Fika och massa solsken! Helt jävla underbart. Det är sjukt hur bra man kan må av att solen tittar fram! :)

När jag kom hem var det bara att vända i dörren för att gå till ölcafet och ta ett glas vin med mamma och pappa, blev även att vi åt middag där.

En mycket bra och trevlig helg med andra ord! ;) Nu är jag hemma och ska sova strax, upp tidigt imorgon för att gå på kurs!

Natti natt!

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0