Sliten, trött, seeeg!

Snacka om att jag är seg idag! Vaknade vid 9 imorse men vet ni vad? Jag har fortfarande inte rest mig ur sängen! Kommet säkert somna lite till snart. Så, go'natt finisar! :)

Födelsedag

Igår fyllde världens finaste år. Emsan va den sista lillskiten att fylla 22 år :) De firades ganska bra.

Först hemma hos Vickan med tårta och skumpa. (och lite tequila shots) Sen tog vi oss till elysee där vi åt tills vi höll på att spy! Men fyfanken vad gott de är! Deras fondue asså! Damn! Vin drack vi lite av där också ;)

Efter de drog några av oss bort till lilla torg, där satte vi oss på Viktors och drack mojitos! Muuums!

Tog typ inga bilder igår, men denna kan jag bjuda på :)

Helgen

Helgen har varit bra och ganska galen :) men jag berättar mer om de imorgon!

Nu ska jag fortsatta läsa om Zlatan! ;) Pappa köpte boken till lillebror igår men han hann inte ens se den innan jag börja läsa den, & nu är jag heeelt fast :)

Wuubbiiee

Jag träffade aldrig Tess igår. Men vi hann med en snabb mysfika idag inan hon tog tåget hem. Eller hem och hem, malmö är från och med imorgon hennes nya hem :D Efter jag hade sagt farväl till Tess skulle jag hem men de blev en sväng in på Gina och köpte en BH. :p Nu har jag sökt lite jobb och grejer och vet inte riktigt vad jag ska fortsätta dagen med.. :) Men vui hörs senare! <3

Onsdag

Idag har jag bara massa mys inplanerat på schemat! :) Först ska jag träffa Tess i stan för en fika. Och ikv ska jag hem på middag hos Vickan med alla älsklingar :) och efter maten ska vi kolla på film, tyvärr rysare som jag hatar! :(

Nu ska jag klä på mig och invänta ett sms som säger att jag ska ge mig iväg ;)

Ciao!

Bussfan..

Just nu sitter jag på bussen.. Och vet ni vad? De e nog fan de tråkigaste som finns! Haha, onödigt inlägg, jag vet ;)

Godmorgon

Godmorgon!

Blev inte så lång sovmorgon för mig idag, vaknade av alla meddelande och grejer på phoney. Men de e luuugnt, sova kan jag göra i mitt nästa liv ;)

Idag ska jag iväg på lite uppdrag, bl.a. Ska jag ut till mitt gamla jobb!

Men först, fruuukost :)

Måndag

Idag har jag varit hemifrån heeela dagen :) först va jag iväg på en grej som jag va tvungen att få ur världen. Efter de mötte jag upp sötnosarna Carolin & Matilda. Vi satt på espresso i en evighet och bara snackade skit :) så himla mysigt!

Nu ska jag hoppa i säng och sova tills jag vaknar av mig själv imorgon :D

Tjing!

Sliten cey!

Jag va nog lite för kaxig när jag sa igår att jag va bered på allt kvällen hade att erbjuda.. Jag blev rejält fäld av kvällen och kravlade på alla fyra (så kan man nog förklara de bäst) haha..

Men de va en bra kväll endå, och hag va en av dom sista som kravlade hem ;P

Idag är de endast sängen som har gällt för mig, och de kommer de vara resten av kvällen! :)

Feest

Jag är redo för allt vad kvällen har att erbjuda ;)

Lördag

Igår blev de ingen uppdatering för jag glömde helt enkelt bort de ;P

Igår va de att gå upp i ottan för vi skulle iväg och hämta en kissemisse ute på landet, vickans katt Nils blev store bror igår :D efter de åkte vi till vickans mamma i Höör och hälsade på, åt god lunch och sen va de bara att köra den långa vägen hem igen. Nils blev väl kanske inte över lycklig när lilla Frans kom hem till honom, men de gick ganska bra endå :)

Söt

Jag tycker min tissemisse är väldigt söt. Och de sötaste med honom
Är nog fan hans tassar. :P

Woppa!

Puh, har fixat massor med föräldrarnas kläder nu.. De är långt ifrån färdigt men har kommit en liten bit på vägen iaf :)

Hittade även kläder som är mina bland alla deras kläder och jag har letat så himla länge efter dom! Hahaha!

Min mysiga stora polotröja och mina jeans med läder på smalbenen hittade jag bland annat!

Onsdag

Nu har vi varit hos doktorn med Tyson och de gick superbra :)

Idag ska jag börja fixa med mina föräldrars alla jävla kläder.. Har lovat pappa och fixa med de och de e Inge liite kläder kan jag lova. Jag kommer vara bäst intill död när jag är färdig med de! Huh!

See u later ;)

Tyson

Imorgon ska lille skitungen till kattdoktorn och få en liten spruta i rumpan! :) eller jag vet inte om de är i rumpan han får de ;P men jag tycker de låter bäst. Hoho :) Vi ska vara där redan kl 10.00 så nu ligger jag i sängen och ska sova.. Ska dessutom upp kl 7.00 imorgon bara för att få upp lillebror till skolan!

Så jag säger nattinatt med denna söta bild :)

Helgen

Helgen va ganska galen! Minst sagt.. Fredagen bjöd på god mat och mycket trevligt sällskap, Vickan och Ems. Vi tog de ganska lugnt med mat, vin och lite spel hemma hos Vickan.


Lördagen däremot gick vi all in! Först blev de god mat hemma hos Emsan med Vickan & Evelina. Sen en massa vin. Och sen kom även Hanna, Helena & Anna. Då körde vi massa fyllespel som gjorde oss ganska bra i gasen :P När kl närmade sig småtimmarna tog vi oss till KB där vi dansade loss!

- Ska ni med till Lund & knulla?

- Eehh, nä!?

Hahaha, sjukt!

11/11-11

Idag är de en vääääldigt trött tjej som sitter här och uppdaterar! Norge igår va bra. KOllade på två lägenheter och lämnade in lite cv här och där. Träffade också några av de norska pojkarna som va i alanya i somras och de va ett kärt återseende :) Dom är helt galna dom där. Haha! Nu ska jag faktiskt gå upp och lägga mig i sängen och vila lite till för jag känner att detta funkar inte riktigt! :P Puss

Norge!

Trött tjej sitter just nu på bussen påväg till Norge! :)
Åtta timmars bussresa har jag framför mig, kul!? Nja, kan jag väl inte säga. Men de ska böi skönt att komma till Norge och få fixat en massa grejer och så får jag ju träffa Fisan igen! Har känts ganska konstigt att inte ha träffat henne på nästan 3 veckor efter att ha levt tillsammans i 7 månader :P

Later gullisar!

Söndag

Idag har de varit en riktig söndag.. Min söndag har bestått av att tvätta, fixa mitt cv, skicka cv, snacka i telefon med Fisan och jag har även hunnit med ett härligt och välbehövligt bad!

Imorgon har jag inget planerat men jag hoppas de händer något roligt iaf..

Puss :)

Mat, Vin, Idol & skitsnack!

Igår kom En del av gänget hem till mig. Jag bjöd på mat och vi kollade på idol, drack för mycket vin och snackade massa skit. En mycket trevlig kväll men idag mår man som man förtjänar! :P Idag ska jag med mamma och pappa till danmark och strosa runt lite :) Ganska fint väder ute så de ska bli lite mysigt att komma ut i den friska luften! Imorgon ska jag försöka göra ett litet inlägg med massor med bilder från turkiet :) Puss så länge!

Ruuuligt

Igår bjöd söta Evert hem gänget på middag, as gott va de! Och så blev de en hel del vin också! Efter de blev de att vi drog till möllan för att dricka lite mer.. :) allt eftersom droppade folk av och till sist var de bara jag och Vickan kvar.. Vi stannade kvar till typ två! Och idag mår jag inte alls bra!! Haha men så går de ibland.

Nu ska sliten tjej trycka i sig en fet jävla pizza! :D

En bild från helgen!

"De här slår inte Alanya på långa vägar" Hade jag tydligen sagt till Vickan. Måste ju erkäna att jag ser ut att ha de ganska så roligt iaf! ;)

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0