Praaag!

Ja, planerna blev ändrade. Det blir inget turkiet!
MEN, Vi ska till praaag! :D Jepps, resan är beställd och snart betalld :D Den 24/9 drar jag och alla töser och den enda killen i klassen till praag! En vecka lediget känns suuper gött! ;)


Och idag blev man lämnad ensam hemma. Ingen Bato idag vilket känns väldigt konstigt. Menmen Kul för honom att träffa sina kompisar också :) Hoppas att han får det trevligt idag!

Nu ska jag städa mitt rum som ser för jäkligt ut. SUCK!


Over and out.

Cao*

Turkiet! :D

Jaa,Jaa,Jaa, JAAAAAA! :D

Jag och klassen ska till turkiet! :D Jag hoppas iallafall att detta kommer att gå igenom som planerat ;)

Turkiet, 7 dagar, party, sol, bad och massa drinkar! JA TACK!



Förkyld :(

HejHejHallåå Kära Blogg Läsare!


Idag är jag hemma och snörvlar och hostar som bara den.. Har gjort det i en vecka nu men idag orkade jag bara inte ta mig upp ur sängen och gå till skolan. Så jag stannade helt enkelt hemma.

Igår var jag i trelleholla med töööserna <3 Kärlek till er. Jag hade en mycket myysig dag med er! TackTack.

På bussresan hem var jag så fruktansvärt trött! Kunde knappt hålla ögonen öppna (Men jag ville inte somna på en fullsatt buss. Sånt tycker jag är lite pinsamt ;)

Nu ska jag äta glass i stooora lass! :) (För jag har ont i halsen och då får man äta glass, så de så)


Over and out!

Cao*

Längesedan sist.

Jahapp, nu var det veerkligen längesendan jag sist skrev här i min blogg. Kanske borde uppdatera mina käära läsare lite.


Jag ska väl kanske först berätta att semestern med familjen Tanasijevic´ var underbar. går inte att beskriva hur mysigt det var där, trots småbråk ibland. Helt enkelt undeeeerbart! Hemresan därimot kunde varit mycket bättre. Menmen det är sånt man får leva med. Jag klarade det och kom hem iallafall! ;P

Sen fick jag vara ifrån min älsklings älskling i två jobbiga veckor! :( Aldrig mer vill jag vara ifrån dig så länge igen :( Det var nog bland det jobbigaste jag varit med om! USCH säger jag!

Under de två veckorna fick jag iallfall spenadera tid med min kära vän Immah.
-Bio och road trip till ullared! Loving it! ;P


Sedan kom min kära man hem och han hade med sig Dooley´s och Sheridan med sig till mig! Det är bara det bästa av det bästa! SMASKENS! (Men jag har sakt till mig själv att jag ska spara det tills jag fyller 18 år)

- Får se hur länge jag kan hålla det ;)

Hade några mysiga dagar med älsklingen sedan började skolan igen! Kan ju faktist inte säga att det är så jättejobbigt eftersom vi inte gör så mycket :P Och jag har fått en störtskön klass! 15 tjejer och 1 kille :P Stakare!



Detta blev en väldigtväldigt kort sammanfattning av vad jag har gjort sen jag sist skrev :P Men det får ni leva med för nu blev jag trött i fingrarna av att skriva ;)

- Lovar att uppdatera oftare nu!

Over and out!

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0