Vilken blondin är du?

Jag tog testet på facebook, vilken blondin är du?

Detta blev svaret:
Mimmi took the Vilken blondin är du? quiz and the result is Trendsättaren
Du får folk att drägla efter dig. Folk vill vara dig, se dig, vara tillsammans med dig. allmänheten vill vara just som du, och dem gör som du och är som du! Grattis! Du provocerar folk, väcker åsikter och uppskattas. Det krävs mer än äkta BlondiePower för att lyckas med det! Du gör karriär!

Tillsammans med en bild på blondinbella...

Puss

Tisdag

Goddag på er fina läsare som hänger med fast jag inte alls är aktiv här!

Idag har jag varit och hälsat på hästarna och människorna nere i parken. Det är sjukt hur mysigt det är och bara vara där. Och det är sjukt att jag inte är där oftare. :)

Puss

Måndag

Helgen har varit mycket bra. I lördags blev det biomys och igår blev det långpromenad i helsingborg! Med underbart väder tillochmed! Nu är jag hemma igen och nu är det sjukstuga här! Både mamma och pappa är jättesjuka, antagligen jag som smittade dem förra veckan. Nu håller jag bara tummarna för att inte jag ska bli sjuk igen.

Vet ni vad? Jag börjar bli riiiktigt trött på att inte ha något jobb! Det finns för fan ingenting! Jag hatar att bara sitta hemma och inte göra något :( Och då menar jag inte att jag bara sitter hemma, jag går ju ut också. Men jag vill veeerkligen ha ett jobb :(

Puss

Nu kör vi!

Nu kommer vi igång igen, eller vad säger ni?

Hela denna veckan har jag varit sjuk, riktigt risig. Men nu är jag inte sjuk längre.. Eller jag känner mig inte sjuk längre, förstår ni vad jag menar?

Helgen kommer att bli väldigt lugn. Bio och kanske en tripp till helsingborg? Eller nej, det SKA bli en tripp till helsingborg :) Jag och min pojkvän sa dit på söndag för att upptäcka den staden, ut och gå i dess natur! :) Haha!

Det får vara allt för detta inlägg, Ha det bra!

Puss

Okeej

Jag är så borta härifrån, för att jag Mimmi Langer är döds sjuk! :( På riktigt.. Nästan.

Puss

Underbart!

Idag har jag spenderat en heldag på nyöppnade entré med Sarah, Malin & Linda. Matilda kom också, men hon är ju så seg så det blev bara en affär med henne :)

Och guuud vad mycket folk det var där! Kändes som att det var människor från hela sverige samlat på ett ställe! Helt jävla sjuukt! Och köerna ska vi inte snacka om! Shiiit, vi spenderade nog halva dagen med att bara stå i köer! :( Men jag fick med mig lite saker hem iaf :) En lång vårjacka, en kort sommarjacka och en midjekjol.. Allt i svart :) Skiit nööjd är jag!
Kommer kanske en bild eller två på det senare.

Puss

Torsdag 19-03-09

Gooooodmorgon!

Vilken jeeevla härlig dag det är idag! LyckligLyckligLyckliiiig!

Puss

Idag blir det sol

Nu när det är så soligt ute så blir jag så sjukt sugen på att gå till solariet och sola! Så vet ni vad? Det ska jag göra lite senare idag! Jag letade fram hela 30 kr innan så nu kan jag sola 15 minuter! Waow! ;D Haha! Nu ska jag kolla på top model!

Puss

Lycklig

Idag när jag vaknade blev jag väldigt lycklig :) Det är strååålande sol och det ser ut som att det är ganska varmt också :) Det är nästan så man tror att det är sommar och man kan åka till stranden! :D Nu ska jag äta frukost och sen ska jag banne mig ut!

Puss

God Natt!

Här kommer ett litet natt-inlägg, hoppas att alla har haft en bra dag och jag hoppas ni får en fortsatt bra vecka! :)

Puss på er <3

Ett hjärta

Här kommer en bild jag tog idag.. Absolut inget bra, men jag ville ge ett hjärta till mitt hjärta och jag vet att han läser här! :)



Puss på dig älskling

Jösses

Vet i vad jag gjord precis?! Jag fotograferade.. :O Helt otroligt, det var längesedan jag gjorde det och det var faktist lite kul att göra det nu :) Har tillochmed lagt in bilderna på daton.. Om en stund tänkte jag kolla igenom bilderna och se om det kanske finna någon man kan lägga upp här!

Puss

<3



Jag tänker på dig älskling! <3


Puss

Ingen sol för mig

Nää, det blev ingen solning för min del :( Jag kom på att jag inte har ett enda öre :( Eller jo, jag har faktist 77 öre på mitt konto, men det kommer jag ine långt med! Nu blev jag ledsen och deppig.. Varför får jag inget jobb? Finns det ingen som vill ha mig? Blööö!

Puss

Måndag!

Då var vi inne på en ny veckla igen! Det är ju verkligen så sjukt vad tiden går fort! Denna vecka är det min lilla pojukes vecka! För denna veckan så fyller han år <3 På lördag blir han hela 22 gamla år!  Jösses.. 22 år! När jag träffade honom var han 18 år! Sjuuukt!

Idag ska jag iaf gå och sola! Såg ett spöke i speglen igår så då kände jag att det fani mig var dax! :O

Puss

Bara en sak



Jag har bara en sak att säga.. Jag är sliten!

Puss

Fredag

Nu är det fredag igen! Och vet ni vad? Det är även fredag den 13:de IGEN! Det var det ju i februari också!? Det räcker faktist med en gång om året! :(

Idag ska jag träffa älskade Sarah, gissa vad vi ska göra? Japp, ni har helt rätt! Krua thai blir det idag :) UNDERBART! När jag tänker efter så borde jag kanske ta och börja göra mig iordning nu.. Jaa, det ska jag göra!


Puss

Trött!

Jag tror att jag har en sjukdom.. En sån sjukdom som gör att man är trött hela tiden! För det är vad jag är! TröttTröttTrött! Jag tycker att det är jättejobbigt! Jag vill inte vara trött, jag vill ha massor med energi så jag inte ens vet var jag ska göra av den :) Tänk vad skönt det hade varit! :)

Nu ska jag iaf ner och kolla om det finns någon tvätt tid till mig idag!

Puss

Jag har gjort det igen!

Nu har jag suttit här frmför datorn och kollat på h&m:s hemsida.. Gissa om jag hittade grejor som jag ville ha därifrån! :( Maassor med saker, såklart!

Tex denna söta topp:


Denna fina väska:


Denna stilfulla kjol:

Dessa sjuuukt snygga skor:

Och denna bikinin:



Vill man inte bara har sommar och sol, nunununu! (Och som jag skrev innan, masor med pengar!)

Puss

SkorSkorSkoooor

Jag har nu gjort det dummaste jag kunnat göra! Jag gick in på skopunktens hemsida och kollade på alla underbara skor! Och jag har inga pengar så jag kan inte handla ett enda par! :( Hittade massor som jag ville ha.. Här kommer några!




Ge mig en miljon som jag kan spendera på skoooor! Snälla! :(

Puss

Hej&Hå!

Idag är jag döds trött! Somnade inte fören kl tre i natt och ställde kl på halv tio imorse för att komma upp i tid... Så nu kan jag knappt hålla ögonen öppna! :(

Puss

blaööö

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Mimmi
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mjöl
3. Flicknamn: Matilda
4. Pojknamn:  Martin
5. Yrke: Magdansös
6. Färg: Mörklila
7. Klädesplagg: Mjukis
8. Mat: Mat
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Malmöö
11. En orsak att vara sen: Mardrömmar
12. Något man skriker: Mjaaaaauuu
13. Film: Mumien
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: Mando diao
16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Malmövägen
18. Bil: Mustang
19. Sång: Mors lilla ole

Jag utmanar den som vill :)

Puss

Min katt

MIn lilla Findus försökte precis ta livet av sig :S Han skulle hoppa från fönsterkarmen till datorbordet och innan det så satte han in huvudet i "gardin snarran" sen hoppade han fan i mig! Helt otroligt vad den katten kan vara dum i bland, direkt efter det så kräkte han.. Vet inte om jag ska ta det som att han har ätstörningar med! Måste nog ta ett snack med honom! :)

Puss

Hej Våren!

Nu jäklar känner jag våren komma! Det är sol ute och på torget har dem börjat att sätta upp uteserveringen! Heeelt jäkla underbart! :) Idag blir nog en ganska bra dag endå!

Puss

Hemma.

Idag belv det en liten runda på stan med sarah, men eftersom jag är lusspank så var det inte det roligaste som fanns att gå runt och kolla på kläder och grejor :( Men det var trevligt med Sarah<3 iaf. Jag hade ett tillgodo kvitto på gina tricot så en skjortkläning fick följa med mig hem. Det blir nog bra det :) Hihi!

Just exakt nu så sitter jag och väntar på att bato ska komma och hämta mig. Natten spenderas i Svedala som ni kanske förstår :)

Puss

Idag har jag inte dött, än!

Men jag gör kanske snart om jag inte gör mig iordning! Ska träffa Sarah i stan och mitt förslag var att vi skulle träffas om sisådär en timme.. Det var 35 minuter sedan.. Har jag lite brottom eller vad tror ni? :)

Puss

Dog lite idag med!

Japp för det gjorde jag. Fick ett meddelande av Sandra tidigare idag och hon undrade hur jag skulle ta mig till vår nagelbyggare idag! Shiit tänkte jag och svor lite grann, jag var bombsäker på att det var imorgon vi skulle fixa naglarna! Så fel jag hade då, hade precis vaknat dessutom och såg för jävlig ut! Det var bara att slänga sig i ducshen och fixa sig på rekord tid, men nu är juag färdig och har hur mycket tid som helst på mig :) Det är inte lätt att heta Mimmi Langer.. :P

Puss

Dör snart!

Ja som rubriken säger så dör jag snart! AV hunger! :( Vaknade lite sent idag och eftersom vi renoverar så måste man antingen vara uppe jättetidigt för att hinna äta frukost innan snickarna kommer och tar över köket, eller så måste man vara uppe när dem har lunch så hinnar man fixa till något att äta.. Idag hann jag inget av det! Så nu sitter jag här och nästan dör! Bäst för snickarna att det blir ett jävligt fint kök! :) haha.

Puss

Haaj

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har köpt en väääska :) Den är jättefin och den va mycket mycket billig! :D Hade kostat 500 kr men var nu nedsänkt till 79 kr! Rena rama klippet! :) Tog bilder på den innan eftersom jag tänkte lägga upp dem här på bloggen.. Men nu hittar jag inte kamera sladen :( Den är nog hemma hos min pojke...

Nu tänkte jag slänga mig i soffan och göra precis ingenting! :D

Puss

Måndag, 2 år & 4 Månader

Vet niu vad? Idag, efter typ 2 år och 4 månader så har dem äntligen börjat renovera vårt kök och hall! Halelulija! För dem som inte vet så hade vi en vattenläcka som förstörde typ hela köksgolvet och hallgolvet.. Dem började riva ut golvet i köket sen gav dem bara upp.. Och nu efter mer än två år tar dem tag i det! Förstår ni hur det har varit och bo här? USCH!

Snart kommer Sarah hit och då ska vi kolla på film och äta onyttigheter! :D
 
Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0