Gårdagen/Dagen

Igår satt jag och redigerade några av bröllopsbilderna :) Fick banne mig ett par riktigt bra bilder! Så jag är jättenöjd! Var skit nervös över att jag inte skulle få en enda bild som var bra innan jag skulle fotografera, men sen släppte det och allt gick super :) När jag var klar med redigeringen igår runt halv tio så ringde jag till Sarah och kollade vad hon hittade på med :) Hon var hemma och chillade med vänner så jag tog mig dit :) Vid halv ett åkte jag hem och väl hemma möttes jag av lillebror som satt och spelade dator :) Pappa var på jobbet så jag ringde honom och kollade när han skulle hem. Han var på väg och undrade om jag var hungrig :) Och lite nattmat är ju aldrig fel ;) Så jag, lillebror och pappa åt sibylla kl halv 2 inatt :)

Idag vaknade jag vid 1 och det är inte bra! Har börjat sova så sjukt länge om dagarna nu och det vill jag inte.. Man missar ju allt!

Puss

Helg

Igår var det bröllop, jag var fotograf och det var roligt! Hela kvällen var underbar och det blev mycket skratt gör min del :D (Grattis till Agneta och Nicklas som gifte sig)
Idag är jag trött! Med stooora bokstaver :) Och idag fyller Miro år. Ska snart firas med middag från intermezzo, Mums! Sen blir det Lite pokerspelande och kanske ett öga på tv:n ? Lugnt ska det vara idag iaf! (Grattis på 24 års dagen Miro!)

Puss

Ontontont

Heej! Har blivit usel på att uppdatera här. Men jag gör verkligen mitt bästa!
Igår var jag ute och joggade en runda. Sjukt stolt över mig själv! Jag joggade den sträkan jag hade bestammt mig för, utan att stanna eller gå en enda gång! :D Mohaha! Men idag har jag träningverk kan jag lova! Längesedan jag rörde på mig! Men det ska det bli ändring på!

Idag har jag varit och fått mina naglar gjorda. Så nu är dem fina igen! Ska snart väcka Pappa så ska vi ut och köra! Sen åker jag till Svedala ikväll!

Puss

Tröttfiis

Nu sitter jag hemma vid datorn. Är så sjuukt trött! kan knapps hålla ögonen öppna.. Det har varit en hård dag. Har jobbat och kört en massor! Det flyter på bra nu =) Nu ska jag snart äta. Idag blir det lax! Det tycker jag om myycket :)

NU ska jag lägga mig i soffan och bara vänta på att maten ska bli klar :)

Puss

Gårdagen/dagen

Hej bloggen!

Igår var jag hungrig som ni kunde läsa i bloggen :) Så jag fick med Carolin till krua thai :) Efter det gick vi lite i stan, Carolin köpte lite kläder och jag köpte lite pärlor ;)

Sen åkte vi till värnhem och mötte upp sarah. Vi gick sen till segeparken och la oss och mös i en stor gunga! Senare (Mycket senare) på kvällen anlände Matto och då tog vi oss till segebadet och tog oss ett kvälls dop :) Det var uunderbart! :D

Idag har jag jobbat och nu ska jag och pappa iväg och köra! Natten spenderar jag i svedala :)

Puss

Påväg

Nu ska jag snart ta mig ner till bussen och åka till hansa för att möta upp Carolin! Sen ska vi gå till krua thai och äta :D Mums!
Efter det vet jag inte vad som händer. Får ta det som det kommer helt enkelt :)

Puss

Maaaoot!

Jag är så sjukt hungrig!

Sovit

Nu har jag sovit en stund.. Ska snart ner och tvätta.. Fanns en tid kl 11 så den tog jag, så nu är det bara för mig att hitta en IKEA kasse som jag kan lägga alla kläder i!
Innan ringde mitt jobb också. Det hade tydligen blivit lite fel på +veckorna så jag ska jobba denna veckan istället för nästan. Med början imorgon :)

Nää, nu måste jag fixa med kläderna!

Puss

Hejhopp!

Har precis kommit hem från svedala. Åkte med älskoo hem nu när han skulle jobba. Idag måste jag tvätta :( Ska snart ner i tvättstugan och se om det finns en tid till mig idag. HoppasHoppas.. Idag ska jag förhoppningsvis köra också! Måste köra mycket nuuu! Så jag hoppas att pappa kan!

Imorgon åker jag till svedala igen och jag hoppas på mycket sol i veckan för jag vill sola och bada! :D

Och kompisar! När ska vi beställa resa?? :D Jag villvillvill!  :D

Puss

Sola & Bada

Idag ska jag åka till svedala och träffa Sofija! Vi ska gå till badet och sola och bada hela dagen! :) Idag ska jag banne mig få massor med färg! Imorron kanske jag också solar och badar lite.. Men då blir det med Tanja! :) Systrana har ju fått sitt fösta spmmarjobb och dem jobbar varannan dag förmiddag/eftermiddag och varannan dag kväll :)

Vill också tillägga ett GRATTIS till carolin som blev moster igår :D (Och grattis till hennes syster som blev Mamma) :D

Puss

Seg

Jag är så sjukt seg idag så att det inte är klokt! Skulle kunna gå rätt upp i min säng och lägga mig och sova! Men det tänker jag inte göra.. :)

Ska snart äta. Himla hungrig eftersom jag bara ätit lite melon idag.. Dumt!

Nu ska jag göra en kom chai och sätta mig i soffan, eller snarare lägga mig i soffan.. Men inte sova, bara vila ögonen lite ;)

Puss

Gårdagen var ...

Gårdagen var mycket trevlig! Firade Mamma på dagen/kvällen. Med sen frukost (Brunch) Sen åkte vi till stranden och spelade minigolf. Efter det åkte vi hem och gjorde oss iordning för Stortoget ( En resturang i lund) Där åt vi sjuuukt mycket mat och drack goda drinkar :) Efterrätten var j*vligt god den med! Chokladcheescake! Damn!

Vid nio tog vi tåget tillbaka till malmö och jag fortsatte sen med buss till Sarah där mina bebisar befann sig! Det blev förfest och vid ett tog vi taxi till slagt! Där var trevligt :) Idag kom jag hem redan vid fyr

GRATTIS!!

Idag vill jag tillägna ett inlägg till min Mams och till min underbara vän Carolin! :D Grattis till er båda! Min Mamma blir idag 50 år! Och Carolin blir 20! :D GrattisGrattisGrattis till er båda!

Love you!

SATC

Igår va jag och bebisarna på bio! Såg Sex And The City! MYCKET BRA FILM!!! :D
Sarah bokade biljetterna och jag dööö lycklig över att hon hade fått sofforna längsbak i salen! :) När vi kommer dit och ska sätta oss kollar jag på biljetterna och då står det..... Damdamdam! RAD 1!!! Hahh Lääängst fram på royal! Där ser man verkligen ingenting! Så jävla kul! Bara Sarah som kan lyckas med något sånt! Älskar henne för det! <3


Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0