Tv

Ligger i sängen med laptopen på magen och tittar sammtidigt på tv! MYS!! Nu tittar jag på topmodell men jag väntar mest på att desperate housewives ska börja! :D Har längtat sjukt mycket på att det ska börja igen! ligger och funderar på om jag ska ta mig ner til ica och handla något gott att äta, glass kanske? Jag är sjukt sugern på glass, chokladglass! Mmmmmm!





Puss

Godmorgon

Sitter just nu och äter frukosr. Såna där chokladbollar (Kanninpluttar) med mjölk. Faktist 33 % fullkorn! :D haha. Idag sov jag riktigt länge, ända till nästan 12.00 det var skönt och min rygg känns mycket bättre idag :) men jag ska inte säga för mycket för då blir det bara värre!

Så vad ghänder idag? Ska köra lite.. Sen känns det som det var något mer jag skulle göra, men jag kommer inte på vad :S Äsch jag kommer väl på det om det var något viktigt :)

Puss

Jag är 99 inte 19

Nää för min rygg kan fan inte tillhöra en 19 åring! Det är sjuukt vad ont jag har och i helgen har jag ju inte ens jobbat. Det enda ansträngande jag gjorde i helgen vara att hjälpa svärmor lite i trädgården och det tig max 45 min! Det är sjukt!

Har någon underbar människa något tips om vad jag kan göra så jag inte har ont längre? :)

Puss

Ny vecka!

Nu är det vecka.. tänkte skriva vilken vecka det var men jag har ingen anning kom jag på :P Är det kanske 40? Äsch, jag vet inte!

Idag mår jag sådär. Har ont i min mage, inte så värst roligt! :(
Helgen spenderades i svedala. Tyvärr inte så mycket med Älskoo eftersom han hade viktigare saker för sig.. Men jag umgiks med hans familj istället och det är alltid myyyss! :D

Idag har jag inte gjort någonting och jag planerar inte att göra det heller.. Brukar bli så på måndagar för mig.

Nää, nu blev jag hungrig! Dax att äta.

Puss

Igen

Nu sitter jag här igen. Nu ny duschad och med en kopp te! :) Ska snart klä på mig och ta mig till stan en snabb vända. Ska köpa lite kläder på ginatricot, dem har sjuukt fina kläder nu. Och det är helt sinnessjukt billigt! Ska även försöka hitta en fin ram som jag ska ha till ett balfoto. Som morfar ska få! Vi ska nämligen hälsa på honom idag.

Puss

Frukost och bus

Godmorgon.

Jag sitter här i min morgonrock och skriver ett inlägg meddan min lille misse spriinger runt i vardagsrummet och busar för fullt! Vilken sötis han är när han springer omkring här. Han har ett litet fiskspö med en mus som krock och den ääälskar han! Helt galen!

Puss

Jag gillar det inte!

När folk jag känner kommer till mig och berättar att dem såg min storebror på stan en dag. Och min brors kompisar kommer till honom och säger att dem såg hans lillasyster på stan, då är det fan i mig inte kul längre! Jag har ingen storebror och min bror har ingen lillasyster!

Okej, min lillebror är längre än mig, men såå liten är jag inte och jag ser väl för fasiken inte ut som att jag är yngre än 14 år! :(

Puss

Kärlek!



Idag har jag och min snutte varit tillsammans i 38 månader! Det ni.






Puss

ont i näsan :)

Japp, jag har ont i min näsa. Lite roligt tycker jag :P Fast det är inte så roligt egentligen :P haha, jag vet det finns ingen poäng med det jag skriver! Men det känns som att det är en sådan dag för mig idag! Inget sammanhang och ingen poäng med det jag säger/gör! :P Haha.

Idag ska jag till min älskling :) Det ska bli mys, som alltid! Imrogon ska jag träffa vänner i staden och kanske äta lite krua thai eller ta en fika? Har inte riktigt koll på vad som händer. Jag ska iaf köpa presenter till min paps och morfar och kanske svärfar om jag hitta något roligt? Alla dessa män fyller nämligen år i oktober. och alla innan den 10:de! Haha liiite jobbigt! Men som jag har skrivit innan, jag tycker om att köpa presenter til folk jag gillar :)

Nu ska jag ta mig en dusch!

 

Puss

Mormor

Mormor blev vääldigtgladöver att vi kom :) Och sånt tycker jag! Då blir jag också glad!
Nu är jag en trött fis! Ligger i sängen med laptopen i knäet och kollar lite halvt på topmodell.

Vill ni veta en sak? Jag längtar till helgen! För den ska spenderas i svedala! :)

Puss

Vet ni vaaad?

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag skickade iväg mina tack kort från studenten! Haha, helt otroligt, trodde aldrig att dem skulle komma iväg eller överhuvudtaget blir klara :P Men nu är det gjort iaf! :) Så ni som var på min student kommer snart att få ett litet kort :)

Puss

Promenad, mål mormor!

Tjinixen!

Idag ska jag och min lillebror ta en promenad och vårt mål är som rubriken säger, Mormor! :)  Eller Momo som jag säger! Vi ska köpa lite fika med oss och överraska henne :) Hopppas bara att hon är hemma, mormor brukar vara ute på äventyr så man vet aldrig med henne :P

Tar även med mig mig min kamera så jag kanske får någon bra bild :)

Puss

Goooodmorgon!

Hej igen! Trevligt att du kom tillbaka :) Hihi..

Nä men hur mår du ni idag? Jag mår sådär. Är trött och känner mig sjukt sliten! Har ont i hela kroppen men framförallt har jag ont i min stakars rygg! :( Så sjukt ont att jag inte vet var jag ska ta vägen imellan åt! Jag som tänkte gå ut och gå en riktigt lång och utmattande runda i parken idag, känns som att den planen sket sig!? Japp det gjorde den nog!

Istället ska jag ta mig till stan en sanbb runda och se om jag kan hitta en present till min fader! :) Han fyller år snart så då får man ju ge honom presenter! Jag tycker det är kul att ge presenter! Hihi Men först ska jag ta och äta lite frukost för nu börjar jag bli hungrig :)

Puss

Hallåja!

Tja!

Trötter här, har inte mycket att skriva. Jobbat idag och på jobb hände det mycket. Inte så roliga saker precis. Så jag har ingen lust att skriva om det här! Fast egentligen kanske man borde det. Men äsch, jag orkar inte nu! :)

Puss

Sing a song :P

Sitter här vid datorn och har ett öga på tv:n! Singing bee är det som är på! Shit vad dem sjunger dåligt! Jag är inte det minsta duktigt men jag hade ju aldrig ställt mig framför en sån publik och framfört en låt med sån röst! Nä, fy! Men det är ju bara jag :) Tur att någon gör det, blir ju bra underhållning :)

Nu är det nog dax för sängen för mig! Upp tidigt för jobb imorgon!

Puss

Fredag, igen!

Ja, kom precis på att jag hade en blogg :P Glömer bort det ibland! Haha. Har inte hänt så mycket sedan sist jag skrev. Helgen med älskoo var dundermysigt! Vi gjorde ingenting utan bara myste hela kvällarna :) Det tyckte jag om! I veckan har jag träffat Sarah och Matilda, även Bo en lite stund! Det var mys på hög nivå det med! :D Det blev krua thai och en runda på stan! Sen ålte jag till älskoo igen och spenderade två dagar där! :)

Som sagt, idag är det fredag igen! I Helgen blir det jobb så jag ska inte göra något speciellt idag. Fast jag måste erkänna att jag är sjuuukt sugen på att festa! ;(

Puss

Tack gode gud att det är fredag!

Idag är det äntligen fredag. SOM jag har längtat efter just denna fredag! Ni fattar inte! Och vet ni varför? Joo, för denna helgen är jag ledig! :D Detta betyder att jag ska få spendera mer än några få timmar med min älskade pojkvän! :D UNDERBART! Ska bara precis njuta av vartenda sekund jag har med honom denna helgen, kanske låter löjligt men jag har verkligen saknat honom! SÅ denna helgen blir det mysmaraton!

Men först jag jag träffa min fina vän Emma för lite snack och en fika :) Och det är också sjukt myyyssigt! :D

Puss

11 september 2008

Ja, idag är det den 11 september 2008.. Kommer ni ihåg vad som hände denna dag för 7 år sedan? Det tror jag att många gör. Det är nu 7 hela år sedan terorristerna flög två flygplan in i tvillingtornen (World trade center) och genom det förstörde och förändrade flera tusentals människors liv!

Med detta inlägg vill jag säga att man ska ta vara på det man har, vissa människorna i din omgivning att du tycker om och bryr dig om dem. Man vet tyvärr inte när man förlorar någon. Det finns så mycket gryma människor ut i världen.


Puss

Inte godmorgon!

Nej, jag är skittrött och endå kan jag inte sova. Vaknade vid 8 idag och har försökt somna om hur länge som helst utan framgång.. Så nu sitter jag här.

Det blev inte någon promenad igår, ist städade jag mitt rum. Och jag skojar inte när jag säger att det tog mig 4 timmar! Shit asså. Men nu är det fint :) Idag ska jag ta tag i garderoben också :)

Puss

Morsning

Morsningkorsning! :)

Idag är det onsdag och det betyder att halva veckan redan har gått! Helt sjukt vad tiden går fort :)
Igår när jag hade skrivit det sista inlägget så satte jag mig på min pilatesboll och gjorde några situps! :) För att vara exakt så gjorde jag 40 st raka och 10 st snea :) Jag gjorde även 10 st armhävningar! Och detta hade jag tänkt att jag ska göra varje dag!

Idag ska jag ut och gå en runda i pildamsparken :) Kanske till och med tar med min kamera så jag får användning av den lite också :)

Puss

Drömkroppen!

Sitter och kollar på topmodell 10..

Man får ju nästan lite ångest när man ser alla dem vackra kropparna. Säger inte att alla där har fina kroppar, vissa är ju alldeles för smala! Sjukt smala måste jag säga... Men jag måste erkänna att jag kollar lite extra i speglen efter att jag har sett ett program som topmodell. Och ser tyvärr för mycket skavanker!

Jag vet att jag är den enda som kan ändra på det jag ser i speglen, så nu har jag bestämmt mig för att göra det också. Såå.. Jag kommer antagligen att skriva ner rätt mycket om det jag ska kommer att göra för att försöka förändra min kropp, tex träning osv.

Påtal om träning så kommer jag endast att "hemmaträna" eftersom att jag inte har råd att betala massa pengar för att gå till ett gym. Jag kommer alltså att gå power-walks, göra situps/armhävningar mm.

Såå, vem tror att jag kommer att klara det? Jag hoppas iaf verkligen att jag kommer klara det :)

Puss

Säng ljuva säng!

Nu är jag ny ducshad och ligger i min underbara säng med laptopen i knäet! Känner att magen börjar bli hungrig nu så jag får väl snart resa mig upp och fixa något, eller så går jag ner på torget och köper något :D HAr ju sån tur att jag har hela världens olika maträtter runt om mig! Behöver bara gå utanför porten och sen är jag där ;) Det är underbart med Möllan!

Puss

Matt

Nu är jag hemma från jobbet och nu är jag dööö matt! Kan knappt röra ett finger! Imorgon kommer jag ha fruktansvärd träningsverk! Ajajaj! Nu ska jag lägga mig i soffan och bara vänta på att pappa säger "Maten är fääärdig!" :D

Puss

Hungrig!

Nu är jag skit hungrig! Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska äta.. Någon som har något förslag? :) Något som går snabbt och lätt att laga! Tack ;D

Puss

Fredag

Ja, idag är det fredag.. Känns sådär! Detta för att jag ska jobba, som vanligt, denna helgen :( Och denna helgen ville jag inte jobba eftersom jag och älskoo hade planerat en tripp till danmark. Men jag hade inget val så det blir bara för mig att jobba... :(

Jag har inte spendeat tid med min pojke på hur länge som helst. Bara någon timme hit och dit, visst bättre än ingenting men det är inte kul att inte kunna ängna en enda hel helg tillsammans :( (kollade precis kalendern och det är fan 6-7 veckor sedan vi kunde träffas på riktigt) Nää, nu blev jag ledsen!

Puss

Aldrig..

.. Mer ska jag baka daimtårta! :)

Haha, nää.. Nu har jag baka daimtårta så det räker tycker jag! Och det är inte ens till mig själv :P Nä, Älskoo kommer få gottgöra detta för mig många gånger om :D
Nu ska jag göra plats i frysen så jag får in dem två sista tårterna.

Puss

Uppdrag

Ja, jag har tagit på mig ett uppdrag som ska fixas till på fredag. Jag ska baka tre eller fyra Daimtårtor till min älskling! Han ska nämligen bjuda på fika på sitt jobb så han frågade mig omjag kunde göra daimtårtan som jag hade på min student.. Javisst sa jag,... Men har jag nu tagit mig vatten över huvudet eller? Dem är 20-25 personer! Ajajaj.. Men jag klarar det! :)

Puss

Fika

Hej bloggen!

Idag har jag inte gjort så himla mycket. Förutom att hostat heeela långa dagen! Den vill inte försvinna! :(
Idag har jag även tagit en kvällsfika med Emma. Det var trevligt och alldeles för längesedan :)

Imorgon ska jag tvätta och köra bil! Tvätta är inte så roligt.. Men jag måste göra det ibland :( Hahha

Nu ska jag hitta på något annat!

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0