Monopol

Isag är det söndag och det är lika med söndags myyyss! :) Så idag ska jag spela monopol med Pojken min och hans systrar.. Och om jag får bestämma så blir det även chips och coca-cola.. Såg även lite ostbågar i skaferiet innan :D Mohahaha!

Vad brukar du göra på en söndag? ;)

Naglar

Idag har jag fixat mina naglar inför nyår.. innan höll jag på och gjorde om mina naglar i flera månader.. säkert 8 månader höll jag på.. men nu har jag vat tvungen att låta mina naglar vila.. dem måde inte bra av att jag byggde på hela tiden.. Men idag har jag gjort dt igen.. tycker det känns jättekonstigt att inte ha långa naglar.. mina egna bara går sönder hela tiden, flisar sig och bryts.. så jag måste bygga på för att ha dem långa..
Nu är dem iallafall fina inför nyår =)



image8

( Inte mina naglar, mina är mycket finare :) )

Förlåt

Hejsan hoppsan!

Kom på mig själv att jag inte har skrivit här på länge.. Förlåt.
Nu har julen passerat och jag har varit ute på mellandags reorna. :) både i onsdags (Första dagen) och idag. I onsdags var det helt sjukt mycket folk ute.. Människorna var helt galna! Jag hittade lite fynd iallafall :)


Skriver kanske lite mer sedan! Pussen!

Outfit ;)



Dagen outfit (för skolavslutningen) blev, Röd klänning från Gina tricot, Strumpbyxor och knästrumpr från H&M Och ett diadem från Ge-kås ullared :)


image7


Tadaaa :)



Avslutning

Idag är det skolavslutning. :) Och idag är det endast 4 dagar kvar till julafton! :)

Avslutningen äger rum på heleneholms musikskola? Tror jag att det hette :) Vi ska vara där runt 12.45 och vi slipper ettorna eftersom att dem har en egen avslutning :) hhahaha Klarar mig mycket bra utan dem kan jag lova.. Efter skolan ska jag till netonnet och ikea med min lilla snutte. Jag ska köpa ramar till fotografierna som jag och felix ska ge ut i julklapp :) Hihi.


Nää, nu kan jag inte sitta här längre.. kanske skriver en liten rad senare! Puss och Kram!

:)

Idag fick pappa hem en jättestor kartong med massa dvd filmer som han hade beställt :) Han fick bla ROSA PANTERN! Den raffade jag åt mig direkt. Så nu ska jag lägga mig i sängen & film mysa! :D

God natt allihopa!

Hej igen.

Nu precis har jag och min lillebror fotograferat oss. :) Vi ska ge släkten en bild på oss två i julklapp :P Snälla vi är va? Mihihi Här kommer en liten bild på oss iaf.



image6
Jag och lillebror!

God kväll.



Igår kväll innna jag skulle gå och lägga mig så kollade jag på nyheterna, inte ofta jag gör det.. Men igår gjorde jag :) Iaf det jag ville komma till var att igår berättade dem på nyheterna att det har utbrytit ett tjärnornas krig uppe i rymden.. På riktigt.. En planet hade Skjutit? rätt på en annan planet och utplånat den totalt..

Jag blev faktist lite rädd.. Tänk så kommer det att hända med vår planet.. Tänk så kommer andra planeter att börja skjuta på oss så att vår jord dör.. Det vill jag inte ska hända..

Vad tror du? Skulle detta kunna hända oss? :)

Julklappar.

Nu är det ju verkligen snart julafton, jag vet att jag tjatar ;)
Men jag kom på en grej. I år har jag inte önskat mig något.. inte av någon.. :S Tänk så får jag inget nu, bara för det. Nä, det kan ju bara inte hända.. Eller? :(

Vad har du önskat dig i julklapp i år? :)

kort sammanfattning.

Idag är det en vecka kvar till Julafton! :D Aaah, längtar som en liten ekorre! :P Har köpt en röd julklänning som jag ska ha på mig på julafton till och med! ;D

Helgen har varit väldigt bra! Lördagen var uppleveslerik, billigt och mycket rolig! :D Det blev slagt med Melissa och Anna. Emilia och Carolin pallade inte trycket :( En annan gång! :)
   Jag kan lova att jag var bra på det, men det får man vara ibland. Kanske inte så roligt dagen efter, men va fan ;)
en jävla huvudverk hade jag heeela dagen igår. Men det kan ha berot på att jag stod och dansade hela kvällen precis intill högtalarna.. :P Viste jag inte själv. Älskoo berättade det för mig dagen efter :P Mihip.

Igår blev det myyss hela dagen. Älskar att ligga och gosa med min lille snutt! :D

Nä nu ska jag lägga mig i min säng, har dö ont i min nacke :(

Puss&Go´natt!

Tjohej!

Idag är det exakt en vecka kvar på denna termin! Gooosh vad härleeeet ;) Ska bli riktigt najs med jullov! <3 kärlek på den va!

I helgen blir det partaj :D Med Carolin (Emelie?) och massa trelleborgs flickor <Ska bli mycket roligt! Känns som en eveighet sedan jag vara ute och rockade loss :P Mihip!

Jag vill förändra mitt utseende något enormt, vet ej varför. Och när ag skriver enormt menar jag inte att jag vill ändra min stil helt. Bara att jag vill göra något litet väldigt mycket! :) Fattar du? :P Jag vill färga håret men vågar inte eftersom att jag vet att jag bara kommer vilja ha tillbaka min gamla hårfärg när jag väl har gjort det.. Jag vill tatuera mig, vilket jag iof ska :) Jag vill pierca mig igen. Var ju faktist 4 år sedan jag gjorde det. Men vet inte var jag vill göra det. Tungan? det vill jag men endå inte.. Åååh, jag är kluven.. Får helt enkelt nöja mig med det jag har just nu :) Mihihi..

Jaja, simma lugnt alla laxar!

Sen kväll..



Idag blir det en väldigt sen natt för mig.. Jag ska nämligen spendera tid med min pöjk! Och eftersom han arbetar kvälls tid så blir det på natten vi får umgås. :) men det ska bli myyys! ;D Han har planerat massa skoj vi ska göra :P Kolla på massa olika tv program, spela lite Wii, mysa och lite annat ;)

Jag får hoppas att jag inte somnar bara. Har en tendens att göra det nämligen. Och idag har jag verkligen försökt att sova lite middag, det brukar jag göra alla andra dagar. men inte idag, så klart. Kunde icke somna! ;( Jaja. Nu ska jag inte tjata mer.

Skriver kanske lite sedan i väntan på älskoo. ;)

Puss&Kram

Jul!

Jul, Jul strååålande juuuul!

Jag vill att det ska vara julafton! NU!!!  Längtar så sjukt mycket! Vet ej varför. Det är inte något speliellt med denna julafton än de andra 17 jag har firat! :P Meeen jag längtar endååå! :D

image5

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0