Inte okej!

Jag går inte med på att de ska snö/regna imorgon!!

Mysdag!

Idag har de varit en riktig mysdag! Träffade Emsan, Vickan, Evert och Helena. Vi åt lunch i solen och efter de gick vi runt i lite butiker :)

Och idag har vi suttit på en uteservering och drukit lite vin för första gången i vår! :) (eller för mig va de första gången iaf!) himla mysigt!

Nu ska jag snart somna tänkte jag. Va uppe alldeles för tidigt för mitt eget bästa imorse. Imorgon blir de fest som aldrig förr! ;)

Nattinatt!

Liten

Nu är jag hemma i malmö igen. Blir så himla trött av att åka tåg så nu ligger jag typ bara i sängen och kan inte röra mig :P en liten powernap kanske?

Hemma hos farmor & farfar finns det maaaassor med bilder på mig och Felix. Från noll är till nu! Jag tog några bilder på dom som jag tänkte att ni kunde få se ;)

Den första är på Felix och dom två andra är på mig. Tycket ju verkligen att bilden på Felix är bäst! :)

Harry's

Igår va jag som sagt med min farbror och Jeanette och firade Jonas födelsedag. Det gjorde vi på harry's där vi åt god mat och fruktansvärt god efterrätt! Lite drinkar slank också ner och de avslutades med whisky och mörk choklad! Mums!

Det var även music quiz där igår så de va vi med på och kom tvåa ;) En mycket trevlig kväll helt enkelt!

Födelsedag!

Idag har jag varit och gjort ännu ett uppdrag här i Halmstad :) De gick.. BRA!

Sen har jag och farmor varit runt i stan lite och kollat runt. Men de blev inte så långvarigt, de började regna och blåsa jättemycket så de va bara att traska hem igen :)

Nu ska jag snart ut och äta middag med farbror och frugan! Ska bli mysigt!

Och jag får väl säga Grattis på födelsedagen min älskade farbror! :)

Denna bilden togs för cirka 47 år sedan! (ööööh jag menar 27 år sen såklart) :P

H-F-V-H

Halmstad-Falkenberg-Varberg-Halmstad

Idag har jag varit runt i Falkenberg och Varberg och gjort lite uppdrag. Det gick bra som vanligt och de va jättelätt att hitta till dom ställen jag skulle till.. Jag är alltid så stressad över att jag inte ska hitta till ställen som jag aldrig har varit på förut, men de gick som sagt himla bra.

Sen har jag även varit och överraskat min farbror och hans fru. Blev lite vin och massa skitsnack ;) Imorgon fyller farbror år så då ska jag med dom ut och äta, trevligt! :)

Nu är jag hemma hos Famo & Fafa igen. Tänkte lägga mig och läsa lite nu, himla trött efter allt resande idag!

Nattinatt

Tåget

Nu sitter jag på tåget.. Försökte snacka lite med Fisan men samtalet bröts hela tiden så de fick man ju ge upp. Nu lyssnar jag på musik och hoppas på att tiden ska gå fort!

Btw, mitt högra öga dampar! De bara rinner hela tiden! :( skiiiit jobbigt kan jag meddela!

Måndag

Ja, måndag igen och snart ska jag ta mig ner till tåget och dra iväg till Halmstad en sväng. Där stannar jag till torsdag och myser med släkten :)

Later! :)

Helgen

Helgen har varit fin. I fredags va vi ett litet gäng som va hemma hos Kristina och åt god mat, drack vin och snackade en massa. :) Blev ingen utgång och de tyckte jag va himla bra. Har tröttnat ganska rejält på att gå ut faktiskt!

Igår drog jag hem till Vickan med cola, choklad och film! Så där låg vi hela dagen och slöade. Mot kvällen blev vi hungriga och slängde ihop lite mat som blev fantastiskt gott! Lite vin på de och även lördagen blev lyckad ;)

Lite bilder? Blandat från fredagen och lördagen!

Bild

Tröttbild. Go'natt!

Fint väder

Att inte må bra..

Jag mår inte bra, min kropp mår inte bra. Det är något som är fel..

Det kommer nog att bli en del dystra inlägg ett tag framöver. Om ens inlägg över huvud taget!

Go'natt

Check!

Nu har jag fått lite viktiga samtal avbockade på min lilla to do list! Vaknade redan kl 8 idag och nu har jag precis ätit frukost, alldeles för för. För nu mår jag sjukt illa :(

Har satt på filmen Breaking dawn nu och tänkte ligga och mysa i sängen till den innan jag tar tag i resten som ska fixas idag :)

Belöning

Allt som har kunnat gå fel idag har verkligen gjort de.. Nu belönar jag mig själv en skål glass och ett glas vin. Det förtjänar jag efter den här helvetes dagen! :)

Nya tag imorgon.

Irriterad!!!

Fan nu är jag irriterad igen! Varför finns det så många idioter i denna värld? Guuuud ge mig styrka att klara av allt! Nu ska jag försöka göra något för att få ut min frustration!!

Hej så länge!!

Söndag

Idag är det verkligen en riktig söndag, grått och trist. Småregnar gör det också.. Tog mig en PW innan och även om vädret är trist så va de riktigt skönt. :)

Har absolut inget planerat idag så jag ska bara chilla och ta de lugnt :) Kommer nog inte bli så mycket mer uppdatering här idag så jag får önska er en fortsatt trevlig söndag!

Insidious

Godmorgon Söndag!

Så himla skönt att inte vakna upp bakis idag! (Eller igår) Borde vara så varje helg ;)

Filmen igår va fruktansvärt läskig. Men den va läskig på ett bra sätt om man kan säga så :P Har nog aldrig skrikit så mycket och jag var på helspänn hela tiden! Men när den va slut så kändes de endå bra lixom, för de finns inte en chans att det som hände i filmen kan hända på riktigt! ;)

Filmen vi kollade på heter Insidious, har ni sett den? Vad tyckte ni isf? :)



Cola, grönsaker och dip & ett glas vin för att lugna nerverna ;)



En liten powerwalk nu kanske? Hade suttit sjukt bra en söndag som denna! :)
Ciao.

Mys

Hejsan!

Vaknade redan klockan 8.30 imorse men lyckades somna om en timme till och den blev de frukost och lite morgonsnack med Fisan som va ute på äventyr :)

Sen drog jag till gamla jobbet och hälsade på djuren och människorna! Alltid lika mysigt. Nu ska jag bara chilla en stund och ikväll blir de film hos Vickan!

Detta är ren lycka!

Fredag

Med denna bilden säger jag -Trevlig fredag kväll! :)

Träningsvärk

Det blev verkligen en killer powerwalk!! Men fy så skönt de va! Träningsverken kommer dock komma som ett brev på posten!! Hahaha!

Ikv ska jag inte göra ett skit! :) och de ska bli så himla skönt måste jag säga! Och imorgon blir de också lugnt, movie night! Och vi ska tydligen se på skräck film!! :O Så lugnt kanske de inte kommer bli.. Höhö :P

Här kommer en bild på kullarna som jag och Vickan sprang upp och ner för! Sjukt jobbigt och benen va som spagetti efteråt ;) Men som sagt, de va sjukt skönt att röra på sig :)

Pw i solen!

Hellooo Sweeties!

Nu blir de en killer PW med Vickan! Hon kommer verkligen att döda mig! Mer update kommer senare om jag överlever ;)

Ciao.

Resereporter

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.




Får det lov att vara lite Kukident?



Någon som vill borsta tänderna med detta? Finns även som fittydent!
(På fullt allvar asså!!) Hahahaha!!

Kvällens roligaste! Dör av skratt!! Hahahahah

Wippiie!

Jag har nu fått bokat en tid till tattoon. Tyvärr inte förren den 3 april! Men de går nog ganska fort. Liz är verkligen en super duktig tattuerare och hon har gjort alla mina tattoos! (Förutom hjärtat som jag gjorde i turkey!)

Funderar på att träna lite nu. Sa att jag skulle göra de innan idag men så blev de inte :P Hihi Busigt!
Påtal om busigt så känner jag mig sjukt busig idag! Mihihhi, kanske gör något bus lite senare ;)

Puss

Vääääntar!

Jävlar. Glömde bort bloggen i några timmar :P haha..

Går och väntar på ett satans brev som borde dimpa ner på golvet när som helt.. TYCKER JAG! Jag tycker ju dock att de borde ha kommit för längesen! Jag verkligen hatar att vänta! Det är nog det värsta som finns!

Så nu ska jag strax dra iväg till tattoo studion och se om Liz är där nu. Måste verkligen fylla i min tattoo :) Och jag är dessutom otroligt sugen på att göra en ny! :) Men vet inte riktigt vad än, funderar på att göra en text på ryggraden ;)


Later!

Nyduschad!

Nu är lilla Tyson nyduschad :D och guess what!? Han va världens ängel att duscha! Annars kan han vara värsta djävulen men han va så snäll så snäll :) tog ingen bild på honom, tycker synd om honom när han är helt våt och ynklig :P


Nu ska jag sova, har inget alls planerat imorgon! (tror jag iaf) borde kanske kolla kalendern innan jag somnar?

Nattinatt :)

Trött dag!

Har som sagt varit väldigt trött idag! Har inte gjort mycket efter mötet.. Va ute en snabbis i de sköna vädret! Nästan sommarvärme idag för fan!

Sen har jag mest sysselsatt mig med att spela draw something! Så jävla roligt asså! Hahaha! Här kommer två fina bilder, den första s Vickan har ritat och jag gissat på och den andra har jag ritat ;)

Orolig..

Inatt sov jag väldigt oroligt, hade konstiga drömmar och gick till o med i sömnen.. Vaknade av att jag stod mitt i rummet och hade tänt lampan..? Konstigt.

Har varit i väg på möte. Himla onödigt tyckte jag men va ju tvungen att medverka! Satt nästan och somnade. Men nu är jag hemma igen. Riktigt trött är jag, inte så konstigt när jag inte har sovit ordentligt. Så idag tror jag inte att jag kommer göra så mycket mer än att glo på tv. Fast man vet ju aldrig :)


Ha en fin dag! :)

Mysig kväll!

Nu har jag precis kommit hem från Vickan. Ligger i sängen och ska strax somna, måste upp hyfsat tidigt imorgon och gå på ett möte..

Kvällen hos Vickan va himla mysig. Mycket god mat, efterrätt och gott vin, Vickan vet verkligen hur man bjuder på tisdagslyx! ;)

Nu ska jag sova, tog en himla lång tid att skriva detta korta inlägg för att jag är så trött :P

Natti!

Done!

Nu är tvätten klar! Blev 4 maskiner, inte så mycket men de är fan i mig jobbigt att springa upp och ner till tvättstugan hela tiden! Nu tänkte jag ta och göra lite mag- och armövningar sen hoppa in i duschen och göra mig ren och fräsch inför kvällsmyset! :)

Ciao så länge! :)

Sol!!

Tyson njuter även han av solens strålar! ;)

Bazinga!

Hejsan svejsan!

Underbart väder idag igen! Våren är verkligen här nu och jag hoppas att den är här för att stanna! :D

Har precis ätit frukost/lunch! Innan det så var jag ute och tog mig en powerwalk. Tänkte försöka göra det varje dag nu innan jag äter frukost :) Så himla skönt ju.

Snart ska jag ner i tvättstugan och sätta igång några maskiner tvätt. Och ikväll blir det mys med fina vänner hemma hos Vickan!

En helt okej dag om ni frågar mig ;)

Tinkan

Min lilla tingeling har jag haft sen december 2009! Då va hon bara en månad och mannen i djuraffären sa att hon skulle leva ungefär 1 & halft år. Nu är hon snart 2 & halft år och pigg så in i helvete! Den lilla skiten kommer leva föralltid :P hihi!

Här kommer två bilder på min lilla skit, Tingeling, thingthing, tinkan, tinkerbell. Kärt barn har många namn! ;)

Plus poäng till mig!

Nu har jag varit jävligt duktig må jag säga :D Jag har städat, putsat fönsterna och gjort rent till Tinkan. Nu ska jag ner och handla på Ica och sen ska jag ställa mig och laga mat :) Idag tänkte jag göra en kyckling gryta och en salad till de :)

Vet ni vem Tinkan är? Vet ni inte så kan ni kicka in här lite senare så ska jag berätta och visa bilder på henne ;)

Ciao!

Monday

Tjohoo!

Måndag igen dårå! Underbart väder, solen skiner och himlen är blå! :)

Ska strax göra mig iordning för att gå på ett möte. Kommer nog att gå ganska fort och efter det så tänkte jag ta en lååång promenad och sen även lite magövningar! Beach 2012? I can do it ;)

kommer mer update senare!

Myskväll

Nu är jag hemma hos min sötnos Emelie. Vi kollar på BB, dricker te och äter after eight! Gott och mysigt är det! :D

Min lördag.

Igår samlades vi några stycken och åt tacos och såg Mello finalen :) Och efter de blev det såklart fest ;) Vin i massor och turkiskpeppar shots! Muuuums på de asså!

När kl började närma sig ett (Tror jag) så drog vi vidare till KB där det blev massa öl och dansande! Jag lyckades även sätta mig på rumpan när de va dax att gå hem då jag missade den lilla avsattsen ner till dansgolvet. Men de bjuder jag på ;)

Idag har jag inte mått super bra om man säger så :P Men nu börjar de ordna upp sig. Ska strax äta middag och sen ska jag hem till Emsan och mysa lite. Tror nog att de blir att vi kollar på Big Brother :)



Körde helsvart igår och blåa naglar och blåa klackar :)

Later ;)

Min fredag.

Lite update om helgen? Javisst ska jag kunna fixa de :)

I fredags träffade jag Vickan i stan på dagen och vi vandra runt där ett tag! Efter det så åkte vi hem till henne och Emsan kom dit också. Vi gjorde fisksoppa som blev sjukt god och så drack vi ett par öl. Och svullade i chips, dip och godis! Det resulterade i en väldigt stor mage, jag såg verkligen gravid ut! Så jag la ut en bild på facebook och skrev "De är något jag har glömt att dela med mig av" ;P Hahaha. Tyckte de va lite roligt men jag ska aldrig mer skoja så på facebook. Kanske 1 april, men inte annars! :)



Soppan



Chips, dip, godis & öl! Vilken kväll asså!



Som sagt, garvidmage!! :P


En underbar fredag helt enkelt :)

Grrrrrr!!!

Är så fucking jävla irriterad just nu!! Därför det inte har kommit upp något inlägg här idag och kommer förmodligen inte göra förren jag är på bättre humör! Lika bra!

Hoppas alla andra har en fruktansvärt bra dag idag! :)

Fredag!

Hallåj! Fredag igen, veckorna bara flyger förbi! Inte mig emot ;)

Idag ska jag möta Vickan för en runda på stan! Innan de tänkte jag ta mig ett bad och lösa lite i cosmopolitan! :) Påtal om cosmo hade den drinken inte suttit helt jävla fel ;) mums!

Vi hörs lite senare ;) Ciao!

Frågor och svar!

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. Nej 1,64 faktikst.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x ] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun. Njaa, de tycker jag inte.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering/ar – 4 st!
[/] Jag är osäker över mitt utseende. Ibland!
[x] Jag har haft/har tandställning. Pga att jag hade överbett!
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. – Naveln
[x] Jag har fräknar. På sommaren får jag.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. Häften, suddi, pennor! Haha
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har gjort konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino. 
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gjort ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat en bil.-
[x] Jag har medverkat i ett skådespel. 
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven. 
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. -
[x] Jag har vaknat gråtande. 

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord. Inte som jag vet om!

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. Tycker jag iaf! :P
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.  

[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen. 
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.  
[ ] Jag vet hur man skjuter. 
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka. Dålig vana..
[x] Jag tror på spöken. Ibland :P
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta” 
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga. Självklart!

Lite rolig fakta kanske.. Man orkar kanske inte gå igenom allt ;)

Torsdag

Nu är jag hemma igen efter allt flängande :) Ligger i min sköna säng med datorn på magen! Undeeeerbart!
Är så trött nu att jag knappt kan hålla ögonen öppna.. Kommer bli tidigt i säng för mig idag tror jag :)

Skulle som sagt gå och beställa tid hos min tattuerare men när jag kom dit så va de stängt.. Typiskt :( Får gå dit imorgon ingen och kolla om de är öppet. Eller så ringer jag istället, kanske bättre :)

Innan det var jag även en sväng på gammla jobbet och gosade lite med djuren och människorna som va där. Har tyvärr inte varit där sen jag kom tllbaka sist så det var verkligen på tiden ;)

Och tillslut har jag även varit och låst upp phoney så att Felix kan ha ett kontant kort i henne :) The story of my day.. :P

Ciao!

Go'dag!

Hejsan hoppsan på er! :)

Har helt glömt av att blogga idag. Har varit och storhandlat med fina Emsan. Fyra påsar med mat blev de :P

Fick även en försenad present av sötnosen! :D blev superduper glad!!

Nu ska jag gå och posta ett brev och sen tänkte jag gå och boka tid för att fylla i min senaste tattoo :) Mer update senare!

Lyckan i att göra någon glad!

Det bästa som finns är nog att göra någon annan än sig själv glad! Och idag va det den bästa lyckan ever :D
Eftersom jag beställde en ny telefon så gav jag självklart min gammla till lillebror, och sååå glad han blev asså! Och shit så glad jag blev av att se honom så glad! Blev varm i hela kroppen! Iiih, bästa bästa bästa känslan!

Och jag önskar verkligen att jag kunde göra alla mina nära och käraglada hela tiden, för jag mår så himla bra då! Får man vara så självisk? :P




Älskar min lillebror så sjukt jävla mycket! <3

Phoney 2.0

Har inte blivit så mycket uppdatering idag :)

Va ju som sagt ute och gjorde ett uppdrag innan idag och de gick bra, som alltid. Aldrig några problem att utföra dom. På arbetsförmedlingen gick det också bra. Snabbt och smärtfritt ;)

Jag va även och hämtade min nya Phoney idag! Hon får heta "Phoney 2.0" Hihi. Efter det så följde jag med Papi till stan en sväng och kollade lite saker. Och följde även med honom till Ica och handla mat. Sen va det jag som ställde mig i köket och gjorde en god middag :)

Och just de! Var kom den jädrans vintern ifrån? Jag vill ha de varma vårvädret tillbaka! Det räcker med kyla nu!! :(

Frisk?

Sohoo!

De gick snabbt och lätt hos doktorn imorse. Skönt att få de överstökat :)

Nu ska jag strax ta mig ut och göra ett uppdrag. Måste även en sväng till arbetsförmedlingen. Men de ska nog gå fort där. Efter de får jag se vad som händer. Mår mycket bättre idag men jag måste lära mig att ta de lugnt. Jag låter lixom aldrig kroppen bli helt frisk.

Later ;)

Go´morron!

Uppe med tuppen!

De är vekligen inte likt mig att gå upp kl 0700! Men nu ska jag strax klä på mig och cykla iväg till doktorn. Ska göra en rutinkoll så de är inget farligt :)

Har precis fått i mig en liten Actimel, kan inte äta frukost så här tidigt på morgonen så då är en sån liten drickyoghurt perfekt :)

Som sagt, nu ska jag klä på mig! Ciao!

MumsMums

Nu sitter jag här med en ansiktsmask på. (Borde tänkt efter en extra gång innan jag satte på den..) Inte så lätt när man måste snyta sig hela tiden och har massa klet i fejan. Tog mig en skön dusch innan jag kletade in ansiktet och innan jag tog en dusch så städade jag och bäddade rent sängen. Försöker lixom få bort de sjuka så man kan bli frisk! :)

När Pappa kom hem från affären så hade han med sig mums mums hem! :) Han tyckte jag skulle ha de eftersom jag är så "sjuk & eländig" (Hans ord!!) och de tackade jag inte nej till för mums mums är verkligen MUMS! Hihi

Ikväll kommer jag sitta klistrad framför tv kl 21.00! För då börjar äntligen Desperate Housewives igen! :D Har längtat efter de så sjukt mycket och jag kommer typ dö när det sista avsnittet visas! :(

Vatten

Har precis sökt lite på internet om hur man kan försöka bota en förkylning så fort som möjligt. Hittade inte specielt mycket nytt. Drick mycket vatten, ät mycket C-vitamin och allt de där vanliga. Men på tal om rökning så hittade jag ännu en anledning till att jag borde sluta. Rökning dubblar risken för att bli förkyld!

Jag är ju förkyld stup i kvarten. Så jaa, sluta röka bums! :)

Och de där med att dricka vatten borde jag bli mycket bättre på. Jag vet om att jag dricker alldeles för lite vatten. Har för mig att man ska dricka minst 2 liter vatten om dagen!? Jag dricker nog inte ens en halv liter.. :/





Drick mycket vatten mina vänner! ;)

Sluta!

Jag har bestämmt mig för att försöka sluta röka.. Eller ja. Typ. Jag har ju försökt ett antal gånger men den här gången vill jag verkligen göra de. Rökning är så in i helvete onödigt! De är dyrt, man lukatar inte specielt gott och man får dålig hy.. Så varför ska man hålla på med skiten? Graaooww!

Nä. nu jävlar ska jag sluta! :)

Synd om mig!

Go´morron på er!

Ligger forfarande i sängen och tycker synd om mig själv.. :( Ni kan inte tänka er hur ont min lilla näsa gör! Har lixom fått sår i och runt näsan av allt snytande nu. Blöööörk på de.. Och jag är irriterad för att kanal 3 och 5 inte fungerar! Vad ska jag nu hitta på när jag måste vara hemma lixom?

Tror nog att jag ska göra mig lite frukost nu. Och se om jag blir på bättre humör ;)

Ciao så länge!

Jävla skit!!

NU är jag irriterad.. Min jävla (älskade) phoney vill inte göra som jag vill! Har försökt blogga från henne hur länge som helst nu. Men de går verkligen inte, så får blogga från datorn ist.
Dessutom har jag fått feber! Jävla skit asså.. Blir aldrig av med den satans förkylningen :( Blöörk! Hoppas på att kunna somna tidigt ikv och få en riktigt ordentlig natts sömn!

Och en annan sak som irriterar mig lite är att min nya berlock inte passar in till som andra berlockerna jag har på mitt armbamd.. Men de får gå endå! :)



Jeejee.. Detta får nog bli sista inlägget för idag! Natti..

NÖJD!!

Nu är jag hemma igen efter min tur på stan. Riktigt jäkla kallt är de ute idag fast att solen skiner. Men de är endå ganska skönt! :)

Nu har jag beställt mig en iPhone 4s! Wiipiie! Förlångde mitt abonnemang och fick ett mycket bättre än de jag hade innan! Plus en ny telefon då :) Jag är sjukt nöjd!!

Va även inne på Ur&Penn en sväng, världens rea där nu så jag kom ut med lite smycken för inga pengar alls! De gillas mycket! ;)



Ett par örhängen, En ring och en berlock :)

Wippiiee

Go´morron!

Underbart väder idag, strålande sol och helt blå himmel! :D Har varit vaken ett par timmar nu och fått en hel del gjort! :) Ska snart äta lite frukost och sen ta mig till stan och fixa lite grejor där med :) En liten hint?



iPhone 4s heeyaa! ;)

Natt

Inte så mycket update idag. Kanske för att jag inte har gjort så mycket! :P Nu ligger jag och kollar på Big Brother.. Efter det så tror jag att jag kommer att somna, trött fis idag kan jag lova :)

Så jag säger väl Nattinatt nu! :)

Don´t give a fuck ;)





Yeah!

Söndag

GomorronGomorron!

Söndag idag. Och det är riktigt söndagsväder. Mamma sa dessutom att de va askallt ute! Fast de tycker inte jag gör något för då kan jag ligga inne i min mysiga säng hela långa dagen utan att skämas! ;)

Igår blev de som sagt Tapas och Sangria. Vi befann oss hemma hos Helena och de va Jag, Vickan, Helena & Evelina. Kristina droppade in efter en stund också! De blev massa Sangria och skitsnack och när kl närmade sig halv två drog vi vidare till KB!

Kb va lite av en besvikelse igår, inte tråkigt men inte så roligt som de brukar vara lixom.. :/ Kanske bara va jag, jag vet inte :)

Nu kommer de lite bilder.. Inte många för jag har ju aldrig med mig en kamera längre! Sjukt dålig på de där. Ska försöka skärpa mig!



Mums!



Jag lyckades hålla koll på läpparna hela kvällen! Mihihi



Jag va lite svullen i ansiktet igår! Men jag va lika glad för de ;)

Bitter

Just nu är jag lite bitter. Det är super skönt väder ute, strålande sol och inte ett moln på himlen! Och gissa vad jag måste gör?! TVÄTTA! :( Grrr! Menmen, man kan inte få allt man vill här i livet ;)

Efter tvätten är de bara att börja göra sig iordning för ikv! Tapas och Sangria står på Schemat! :D Mums!

Nää, tvätten kallar på mig! Ciao.

Tröttis

Godmorgon!

De va riktigt skönt att va hemma igår. Men jag somnade inte så jättetidigt. Kanske runt halv två? Men jag vaknade redan kl halv sju.. Ska äta lite frukost nu och sen ska jag nog försöka somna lite till :) Ikväll smäller de. De ska festas som aldrig förr ;)

Hej så länge!

Love

Tjeeenis!

Gud vilket underbart väder de har varit idag! Riktigt vår :D Blir så himla pigg och glad då, och det vet jag att de är många fler som blir!

De där mötet jag skulle på idag blev inställt pga att den jag skulle träffa va sjuk. Se de blev flyttat till en annan dag. Så istället så gick jag till 3 och snackade lite abonnemang. Ska förmodligen skaffa ny telefon, blir nog en iPhone 4s ;)

Sen gick jag och köpte ett par skor också, kan verkligen inte låta bli! Hihi.. Efter det så mötte jag Pappa och vi tog oss en liten (Ganska lång) promenad i det fina vädret. Hamnade på mobilia och kollade in lite butiker. Pappa va snäll och köpte ansiktsmasker till mig :) Snällaste Papi! Så det ska jag pyssla med ikväll, ha en riktig mysig spakväll och ladda upp mig inför imorgon!

Hörs senare!

Fredag!

Godmorgon!

Har precis fått i mig lite frukost. Och nu måste jag snabbt som fan klä på mig och fixa mig för jag ska iväg på ett möte idag som jag helt hade glömt bort! Kanske ska börja använda min kalender och skriva ner viktiga saker i den? Inte så dum ide kanske ;P

Efterde tänkte jag nog ta mig till solariet en sväng! Hade varit riktigt nice :)

Toodels!

Feta problem!!

Ja, som rubriken säger har jag feta problem!! Med att sova.. Fyfan vad jag hatar att inte kunna somna. Men så blir de när man sover mitt på dagen :( om jag fortfarande mår dåligt imorgon så ska jag fan inte sova på dagen endå! Då ska jag istället somna tidigt på kvällen, ingen fest för mig imorgon inte! De sparar vi till på lördag :)

Nattinatt, när jag nu somnar ;)

Familjemedlem

Jag: Ska jag väcka Tyson och fråga om han vill ha mat?
Pappa: Sover han fortfarande?
Jag: Ja, han ligger uppe hos Mamma.
Pappa: Nä, vänta lite till fisken är klar!

Hahaha, kanske ska påpeka att Tyson är våran katt. Och han är verkligen en i familjen ;P



Lilla Snutten! :)

So true!



Word! ;)

Saknar!

Något jag saknar fruktansvärt mycket är mitt "hästliv" Tiden när ingen kunde slita mig från hästarna! Ville man hitta mig så var de bara att gå till stallet och leta. Antingen så fanns jag på en hästrygg eller i en box och gosade med min lilla älskling!

Jag och Vickan har snackat en del om att försöka ta oss någonstans och rida lite. De hade varit så sjukt kul och mysigt! Så de hoppas jag verkligen att vi kommer göra snart! :)

Här kommer lite gamla bilder på mig och världens vackraste djur! <3



Jag och Pepsi.



Jag och Shakira.



Jag och Rasmus.



Jag och Pepsi.

Som sagt, fyfan vad jag saknar de här! Vill verkligen ta tag i ridningen igen :)

Bloody!

Ååååh, vaknade upp med ännu mer ont i halsen imorse än jag gjorde igår! Jag som trodde jag skulle vara frisk idag! Kanske för att jag va dum och satt på en uteservering igårkväll i bara kofta typ? :/ Aaah, dumma flicka när ska du lära dig!?

Just nu känner jag bara att jag vill äta glass för att lindra smärtan! Känner mig typ som Pappan i filmen sunes sommar när han vaknar upp på morgonen och skriker efter kaffe! Kaffekaffekaffekaffeeeee! Fast i mitt fall är de Glassglassglassglassssss!!! :P

Anyhoe.. Träffade två godingar på ölcafét igår kväll! Vickan & Emsan! Vi skulle enligt min Mamma dricka vars en bloody mary eftersom att de görs alltid den 28 februari till minne av en vän som gick bort för många år sedan. Men bloody hell vad äklig den va! Jag och Vickan kunde verkligen inte dricka den medans Emsan sörpla i sig sin glatt :P




Bloody Mary.. Verkligen inte min cup of tea om jag säger så!

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0