Valborg?

Jaadå, valborg imorgon!
Vad ska ni hitta på för skojsigt? Kolla på ett majbål? Mysa med släkt och familj? Festa med vänner?
Själv ska jag till Lund med fina vänner och bli riktigt dräggig! :) Bussen dit går redan 07.37 imorgon bitti så det blir en himla tidig morgon!! Får ta och "fixa" håret ikv, föna och platta sen blir det nog en vanlig häst svans imorgon! :)
Ha en fin söndag kväll! :)

Veckan som gått.

Sedan jag skrev här sist har jag varit runt i hela jävla Skåne och gjort uppdrag! Haha! I onsdags gick det väldigt lätt och smidigt, hann med 8 uppdrag då! Men i torsdags gick de rent åt helvete! Hann endast med 3 uppdrag på 9 timmar.. Jag va lagom glad när jag kom hem kan jag lova!

I fredags blev det grill mys och fest hemma hos Vickan! Sen blev de även lite Babel på de ;) och vi får inte glömma taxiresan hem med två cyklar :P En galen natt helt enkelt!

Promenad

Det blev en promenad idag också! Ungefär lika lång :)

Men nu har jag en sjuk träningsvärk!! I typ hela kroppen. Men de är väl skönt på ett sätt? Då vet man att man har gett kroppen en rejäl omgång ;)

Godmorgon tisdag ;)

Idag är de sista dagen på dieten! Wippiiee! :P Är verkligen förvånad över att jag inte har fuskat en enda gång! :) sjukt duktig! Och en sak som jag inte har berätta är att jag har inte rökt på en vecka nu! (förutom 3 bloss i lördags) och de är jag sjukt stolt över! :D

Så nu kör vi denna dagen också! ;)

Frukost.

Måndag

Så vad har jag hittat på idag då? Jo de ska jag tala om! Jag har ätit!! :P haha.. Som jag har sagt så äter man hela tiden när man går efter den här dieten. Men imorgon är det sista dagen så efter det behöver man inte äta hela jävla tiden ;)

Sen har jag även gjort en massa mag/ben/arm & rumpövningar! Och har även tagit min lilla tå på en promenad :) gick ganska långt eftersom att jag inte kunde gå så fort. Gick dessutom runt i mina slitna uggs, folk kollade minst sagt konstigt på mig! Men, I don't give a fuck ;)

If I can do it, you can do it ;)

Ja, jävlar vad jag är stolt över mig själv! :)

Igår var det en liten "tillställning" hemma hos en kompis :) Vi åt god middag och drack gott! Eller? Dom andra gjorde de. ;) Medans dom åt fetaste hamburgarna och och drack, cider, vin, öl och champange satt jag och åt min diet mat och drack vatten! :D Så jävla stolt över mig själv asså! Fast jag ville egentligen inget annat än att kasta mig över hamburgarna för dom såg så sjukt goda ut, och de va dom säkert också! Men de kan jag äta en annan dag, nu håller vi oss till dieten ;)

Idag är det söndag och ett riktigt söndags väder, grått och trist men endå ganska mysigt! Just nu skulle jag vilja att det började ösregna och åska och blixtra! (Även fast jag är sjukt rädd för det!!) Haha.

Ciao!

Mat?

Nu kommer det lite bilder på maten jag trycker i mig nu i sju dagar! En sak är säker, jag kommer inte äta soppa på väldigt väldigt länge efter det här ;)



Sallader!



Soppor.



Yoghurt med frön och russin.



Ännu mer soppa! Och Nötter.



Ägg och riskakor..



Soppa IGEN! Och lite omelett, tomat och nötter!



Sallad och lax med pesto.

Så man kan ju säga att jag äter, Sallad, ägg, soppa, yoghurt & frön/nötter.. Haha! Och de sjuka är att man äter hela tiden! Känns inte som att jag gör något annat nu för tiden! & min och Fias sms konversation består endast av massa mat bilder ;P Haha! Men vi är sjukt duktiga och jag är riktigt stolt över oss! :D

Helg!

Ja, då var det fredag igen då! :) Och denna helgen kommer bli den lugnaste helgen på år och dar skulle jag nog kunna lova! Inte ett skit ska jag göra då jag inte får anstränga min fot eller ha "vanliga" skor på mig.. Endast mina slitna uggs är det som gäller ett tag framöver! Kul? Inte det minsta skulle jag vilja påstå.
Så det blir bara till att chilla och kolla på tv och kanske någon film? :)
Vad ska ni hitta på i helgen?

Seven days!

Jag har även börjat med en diet nu när jag inte har skrivit på bloggen.. :) Jag brukar inte gå på dieter sådär men Fia ringde och berättade om en diet hon skulle börja på och tyckte att jag skulle haka på också, så de gjorde jag ;)
Dieter heter så mycket som 7-dagars dieten! Det man gör är att äta typ heeeela tiden :P Haha, man äter soppor, sallader, lite kött, yoghurt, frön och massa annat! Det känns som att det här ska fungera bra och det är skönt att ha någon som peppar en hela tiden :)
Ska lägga upp lite bilder sen på lite exempel jag äter ;)
Ciao!

Wooopsii!

Hoppsan, inte så mycket inlägg i veckan!

Så vad har hänt sedan jag skrev senast? I lördags blev de en hejdundrands födelsedagsfest för Hildebrandt! :) och som följer blev de såklart en hejdundrands bakis söndag ;) haha!

I tisdags var jag tvungen att uppsöka läkare pga min lilla tå! Har haft nageltrång i flera veckor nu och de började bli riktigt illa! Blev tillsagd att jag skulle till den öppna mottagning dagen därpå där dom skulle se vad som skulle göras (Detta var alltså igår) hon i sin tur sa till mig att ringa min husläkare så de gjorde jag idag! Fick en tid kl 14.00 och han konstaterade genast att en enklare operation behövdes.. Så de gjordes på plats! Lite läskigt men samtidigt ganska kul att se på :P haha. Känsliga ska inte kolla på bilderna som jag nu kommer lägga upp ;)

Sorry

Kommer inte bli så mycket uppdatering här idag, ska försöka fixa något bra inlägg imorgon! :)

Kastrup

Nu har jag precis kommit hem från Kastrup! Träffade söta Eirin där. Hon skulle till Tyskland och hade en mellanlandning i Danmark på nästan 4 timmar! Perfa för en massa skitsnack ;)

Vi köpte vars en dricka på starbucks och båda två fick sitt namn felstavat! :P mitt blev Mimmy och Eirins blev Airin (även fast hon stavade de till honom) :P haha!

På måndag blir de ännu mer snack för då åker jag till Kastrup igen och håller henne sällskap :) Mys!

Mys frulle!

Idag va stod det mysfrukost på schemat! Åkte hem till Vickan vid elva och åt en super god frukost med henne, Axel och Evert! M U M S är allt jag kan säga! ;)

Efter det så åkte jag och gjorde två uppdrag som jag skulle gjort igår. Eller rättare sagt, jag gjorde ett för ett av ställen va igen bommat.. :/ jävla skit!! Så de va bara för mig att åka hem..

Nu är jag hemma och ligger och lurar på vad jag ska göra till middag.. Lax med Philadelphia och potatismos eller varma mackor? Lutar åt de sist nämnda :D

Frullebordet!

Tvångsmys?

Ibland måste man tvinga Tyson till lite mys, han tror att han är för tuff för att mysa :P

Trist

Riktigt trist väder idag igen! Men de skiter jag i idag, idag ska jag göra två uppdrag här i Malmö :) sen får vi se vad som händer!

Hej så länge! :)

Ta hand om dig själv dag! :)

Nu har jag precis tagit mig ett skönt bad, haft ansiktsmask och tvättat håret! Nu tänkte jag måla naglarna i någon vårlig färg, försöka hitta vårkänslan lite fast att det är höstväder ute ;)

Ciao!

:(

:(

Glöm de där jag sa om dåligt väder idag, de ska ju för fan regna hela veckan :(

Söndags måndag?

Ganska skönt med en extra söndag faktiskt! :) och idag är de riktigt dåligt väder, söndagsväder! Så vad ska man hitta på idag då? Ligga kvar i sängen ett tag till iaf, kl är ju bara 9!

Later <3

Söndag

Idag har jag varit riktigt bakis. Blev lite mycket snaps, öl och vin igår! Men så är de väl när de är påsk ? :P

Mer update om gårdagen kommer senare!

Påskägg

(bilderna vill aldrig lägga sig i den ordningen jag vill ha dom!!)

Men lika glad är jag för de! För idag har jag fått påskägg av mormor, det lilla barnet inom mig skrek av lycka :P Det va bara ett litet ägg med precis lagom godis ;) Får man ett stort påskägg med massor av godis då kan man ju aldrig sluta äta!! Haha.

Långfredag

Tjaa på er!

Kom hem från kyrkogården för en stund sedan! Va där och la blommor till morfar med mamma, moster och mormor :) De va mysigt men fruktansvärt kallt! Känns nästan som att vintern är tillbaka.

Här kommer två bilder från idag, den första bilden är på en del av minneslunden, det är alltid fullt med blommor och så himla fint! Den andra bilden är på buketten jag och mamma hade med oss :)

Nannig!

Nu ligger jag i sängen och tänkte snart somna.. Imorgon blir de upp tidigt för att åka till Mormor för lite fika och sen bär de av till kyrkogården för att lägga lite blommor till Morfar :')

Idag har jag spenderat exakt hela dagen i tvättstugan! Men mamma va med också så de gick ganska så fort :)

Nattinatt på er!

Glad påsk!!

Så va de skärtorsdag :) undrar om de kommer massa barn och plingar på och vill ha godis idag :P Kanske borde köpa så de finns hemma? Hihi!

Ska snart sätta igång med tvätten, blir en hel del maskiner idag eftersom jag inte har tvättat på ett tag :/ Joooobbigt!

GLAD PÅSK på er!! :)

Onsdag

Så va denna onsdagen snart slut också, skärtorsdag imorgon så jag säger väll: låt påsken börja! ;)

Blev inte att jag gjorde dom där uppdragen idag, får helt enkelt göra dom imorgon istället :) och imorgon är det dax att tvätta igen.. Kuuuul! :/

Här kommer en bild som inte har med inlägget alls att göra.. Tyson är en ganska knäpp katt som sitter konstigt ganska ofta! Den här kör han ganska ofta. "varannan tas" lixom.. :P

Segis!

Idag är jag en liten segfis! :P Har två uppdrag jag ska göra idag, men de tar jag lite senare.. Kan inte slita mig från min sköna säng ännu. Dessutom är jag fortfarande så sjukt mätt efter frukosten så måste vila magen lite ;)

Igår var jag hemma hos Vickan och åt med henne och Emsan. Det blev vickans special chilli con carne! Så jävla gott! Och efter det så blev det glass och maränger! M U M S!!! Vickan kan verkligen laga mat! :)

Smell u later! ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/86451/images/2012/pic_196878472.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/86451/images/2012/pic_196878588.jpg" class="image">

Helvetes ont!

Nu har jag armen i plast igen! :) hade redan glömt hur jävla ont de gjorde att tattuera handleden.. :( men de gick snabbare denna gången eftersom det bara va att den skulle fyllas i!

Nu ska jag strax iväg till Vickan och ha lite mys med henne och Emsan :)

Tröttis!

Guuuud så trött jag är nu!! Somnade ganska tidigt igår men vaknade redan vid halv sex imorse! De va inte de lättaste att somna om men till sist lyckades jag. Nu ligger jag fortfarande i sängen och är som sagt astrött!

Ska vara på ett möte kl 11.00 så de är bara att ta sig upp och göra sig i ordning.. :/

PW i hagel!

Jaa, när jag och Vickan va ute på powerwalk så började fan i mig att hagla! Verkligen inte okej i april månad.. Fast april är ju en sån månad när man inte alla vet hur vädret kan bli :/

Efter de så gick jag och solade lite, väldigt skönt kan jag lova! Och när jag kom hem så bakade jag lite mini donuts! Smarrigt ;)

Nu tänkte jag göra lite magövningar och sen ta mig ett skönt bad! :)

Måndag

Ja då va de måndag IGEN! Riktigt sinnessjukt vad fort veckorna går.

Idag står de inte speciellt mycket på schemat. Ska strax iväg och sola lite tänkte jag. Ska ju tattuera mig imorgon så efter de blir de inte mycket solning :)
Sen blir de nog en liten powerwalk!

Later!

Ajj! :/

Jag har en fruktansvärd träningsvärk idag! Värst är rumpan och låren.. Konstigt för jag tyckte inte att jag dansade så mycket mer än vad jag brukar göra :P

Igår bar jag shorts för första gången i år! :) De kändes väldigt vårigt! Har tyvärr ingen bild på de för de finns ingen bra från igår :P

Nu ska jag sova, ny vecka imorgon!

Söndag

Riktigt seg söndag idag. Av många olika anledningar..

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0