Vi är inga veliga typer vi inte!

Jag kan verkligen säga att jag inte längtar hem det minsta! Kan stanna här hur lange som helst! :D Hade bara bäbis varit här hade det varit underbart! Och mina bebisar hemma hade också gärna fått vara här! Liv i luckan hade det varit då! :D

Men liv i luckan är det endå kan jag lova! Marre är nog en utav den galnaste människan jag har träffat! Och henne mamma och Yvonne (Min mamma här nere) Är inte riktigt friska dom heller! Vilka dagar och kvällar jag får uppleva med dom! Inte klockt! När jag kommer hem kommer det bli bild-bomb så det skirker om det! Och då kommer ni förstå vad jag pratar om! :D

Idag har vi ätit frisk på hoteller där Marion och Yvonne bor! En hel jävla fisk fick man men vi bad om att få den rensad och det fick vi! :D Tack gode gud för det! Inte mysigt att se ett fisk-huvud stirra på en! ;P

Nu ska jag och marre ta och ta oss en drinck! Skåååål!

:)

Blir inte så mycket uppdatering här från alanya somni kanske märker! Men jag har det bra och njuter :) Det ska ni ha klart för er :) Vill vara här för alltid! Nästa år blir det kanske tillochmed så att jag jobbar här under sommaren :D Ja, tack!

Puss!

Hamam

Idag är det dax för Hamam! Ska bli underbart, behöver verkligen en rejäll massage! :D Åker dit med Marre, hennes Mami Marion och hennes vännina Yvonne!

Puss

Alskade Alanya!

Valıdgt sen uppdate fran alanya.

Har varıt har ı en vecka nu och jag har det underbart! Mındre underbart ar att mın bebıs akte ı armen ı forgar! Men vı hade en underbar vecka tıllsammans och jag kommer mınnas varje mınut hela lıvet! Och jag kommer forhopnıngsvıs fa traffa honom om tre mander ıgen da han kanske far en veckas permıs fran armen. Gıssa vem som ser framemot det? :) Nu ska jag bara njuta och ha det bra med Marre som jobbar har nere och ar en underbar van! Och ıdag kommer mına alskade bebısar Vıckan och Emelıe ner och stannar en vecka! Party hela veckan!? Ohyes!! :D

PUSS

IDAG!

Herregud! Idag är det lördag och idag åker jag! Jag har inte rikitgt fattat det än.. Kommer nog inte fatta det förren jag kommer in på antalyas flygplats..!? Runt 4 tiden går planet idag, Vix är en pärla och kör mig till flygplatsen. Innan det ska jag äta frukost/lunch på ölcafét med familjen. Säga hejdå kommer nog vara ganska jobbigt, mamma kommer gråta floder känner jag på mig!

Fredag i blodet!

Idag har jag fått nästan allting gjort på min lista! Bara packa kvar som ska göras :) Ikväll blir de fest hemma hos Vickan och Axel. Mycket trevligt för idag kommer nästan alla i vårt lilla gäng :) Längesen man såg alla på en och samma gång. Iaf pågarna ;P

Så nu ska jag se om jag kan packa lite snabbt och sen göra mig iordning för kvällen!

Puss så länge!

Mycket att göra..!

Mihihihi! Idag har jag bokat hotell också! Så nu är allt fixat inför turkiet! Synd bara att ALLA lägenheter som fanns kvar va utan kök! :( Menmen, bara jag är i turkiet är jag nöjd. Jag får leva på en döner kebab om dagen ;) (Plus hotell-frukosten) Mycketbra där tycker jag :P

Imorgon är det mycket som ska göras! Gör en liten "kom ihåg-lista" till mig själv här.

*Skriva ut ny flygbiljett.
*Växla pengar.
*Hämta ut skorna.
*PACKA.
*Säga upp mitt kort på 24/7.
*Lämna tillbaka en klänning.

Tror nog att det var allt..

Prins

Idag har det inte blivit mycket uppdatering här ser jag ;P

Har varit med lilla Tyson hos veterinären idag. Vaccinerat honom och tagit bort gojs i öronen. Han va så himla duktig! Både jag och Papi trodde att det skulle gå åt helvete, att vi skulle få betala sjukhus för han som skulle göra det, typ! Men som sagt, han uppförde sig som en prins :)

NU ska jag iväg till vix och äta middag :) Myyyss!

Aaaahh iiihh!

Herrejösses! Vad har jag gjort idag!? Köpt en resa ner till turky. På lördag åker jag!! Sinnessjukt! Har jag bokat något hotell? Icke sa nicke, men det löser sig. Pappa är stolt! "Så ska man göra, bara dra ner och skit i om man har boende, man hittar alltid något!"  :D

IDag har jag träffat älskade Matto, Det var en evighet sen jag såg henne sist! Men alltid lika kul, pratade om så himla mycket. Mer sånt när jag kommer hem igen :)

Nu ska jag kolla vad jag ska ha med mig på lördag, iiiihh!

:)

Gick inget vidare med svampplocket.. Hittade bara massor med konstiga som nog inte var så ätbara ;P Men roooligt hade vi och sen åkte vi till center syd och kollade runt. En tröja och underkläder fick följa med hem :)

Nu håller jag på och sy om ett par byxor till en kjol, känner mig så himla händig! Haha. :)

Puss

Svampplock

Ny vecka igen! Jösses vad tiden går fort! Nästa vecka drar jag till turkiet och jag har inte ens beställt resa..!?

Nu ska jag snart ta mig ut med victoria och ta en välbehövlig powerwalk! Måste röra på fläsket mer. Marre om du läser detta, Powerwalks med mig i alanya när jag kommer!? ;)

Och senare idag ska jag träffa EmsanPemsan och vandra i skogen! Vi ska plocka svamp! Haha, denna veckan ska vi nämligen göra massa saker som vi aldrig skulle göra annars :)



Söta flickor på Casa Mia för någon vecka sen :)

PartyParty

Igår blev det verkligen en galen kväll/natt! Ramlade hem runt 6 imorse glad som en liten mini-gris :P Med Fötter som var blåa av massor med blåmärken och skavsår ska vi inte prata om. Haha! "Inget kalas utan kras" Synd bara att det alltid är jag som ska gå sönder ;P

Det va jag och johanna och hennes killkompisar som drog till Etagé. (Kommer inte ihåg ett enda namn, jag är så jävla usel på sånt!) Vi var inte där förren vid 2, men sen va det dans heeela natten lång! Har nog inte dansat så mycket och länge någonsin, kanske därför mina fötter ser ut som dom gör idag :)


Lite bilder!




Jaa, vad fan hände igår egentligen? ;D

Findus


Saknar dig! :(

:(

Dålig uppdatering igår.. Varför? För att jag inte va på humör. Igår fick min lilla bebis Findus somna in! Värsta jag varit med om på länge :( Fy vad ont det gjorde i mig att se när han somnade. Lång tid tog det också och han kollade på mig hela tiden som "lämna mig inte själv, stanna kvar hos mig hela tiden" :( Och det gjorde jag så klart. Klappade och pussade på honom hela tid..

På kvällen blev det mys med Vix, Emsan och Mende! Vi spelade kotte och jag och Emelie va ju bara bäääst! GRYMMA va vi! :) Och ikväll blir det kanske lite party! Evelina åker till Norge på tisdag och ska jobba där i tre månader. Så vi måste ju ha en "Hejdå" fest!

Nu ska jag nog ta mig en powernap! Känner att det kommer sitta himla fint :)

Fredag

Igår var det verkligen fullfart hela dagen!

Började dagen med mys i stan med mina mysisar! Sen följde jag med papi på det där mötet. Sen ville Papi bjuda mig på öl på ölcafet och det tackade jag inte nej till! Efter det åkte jag hem till Vix där hon och Emsan väntade och sen blev Taco-mysmiddag! :) Och Emsan och Vix beställde reeeesa!! ;D Wihooo!

Nu håller jag på att tvätta igen! Inte kuuuul!

Mysdag

Gooomårråån!

Idag är det torsdag och nu snart ska jag träffa mina bajbs, Emsan och Vix! Det blir lite mys på stan med shopping och lunch :) I eftermiddag ska jag följa med pappa på ett möte. Inget roligt möte och jag kan inte berätta vad det handlar om.. Eller jo det kan jag men jag vill inte :) Arg kommer jag vara iaf och det kommer pappa också vara. Roooligt! :P

Nu lite gos med katterna innan jag ger mig iväg!

Puss

Bebis :(

Oooh, jag blir så arg! Skulle börja tvätta kl 15.00 men när jag kommer ner så har någon snott min tvätt tid! Så nu måste jag tvätta kl 21.00 ist.. Rolig kväll detta kommer bli! Höhö..

Något annat som inte är roligt är att min lilla bebis Findus nu är inne på sina sista dagr :'( Han mår inte bra alls och mamma och pappa vill ta honom till vetrenären så han får somna in. Även om det gör så sjukt ont i hela mig så vet jag att det är det ända rätta..! Men han har alltid varit min lilla bebis! Vi har haft underbara stunder tillsammans och några mindre roliga. Låter som jag pratar om en människa men han har verkligen varit en stor del av våra liv!


Fy fan vad jag kommer sakna dig <3

..

Känns himla konstigt att inte gå till något jobb idag! Fast det är så skönt på samma gång, gick inte upp en minut innan kl 12.00 idag. (Det är då jag brukar börja jobba annars!)

Så vad ska jag göra på min första dag som arbetslös? Jag ska tvätta! Haha, duktig Mimmi. Men nu först tänkte jag ta mig ner till city och kolla resor :D

Puss så länge!

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0