Torsdag!

Jag lever! Jag lovar!

Puss

Paaaaaarty!

Ikväll blir det feeeest! Sarah blir 20 år gammal imorgon, och det ska firas rejält idag! Mojiton är blandad och nu ska kläderna på!

Puss

Whaaaat?

Shiiit vilken helgalen dag det har varit idag! Nu helt plötsligt har jag ett vikariat på två månader som fritidsledare! :) Sjuukt. Bara så där pang bom! Sen blir det kanske längre om det går bra och jag känner att det är något för mig :)

Helt wakadoodle för fasiken!


Puss

Nrj in the park!

Gooodkväll!

Precis hemkommen från mälmöfestivalen. Var och kollade på NRJ in the park idag. Mycket bra artister detta året, bland annat min älskade Darin! :D Kul för min bebis att stå där med mig och se mig bli överglad när Darin kommer ut ;P haha, men han tyckte nog bara jag var tramsig!

Idag fick jag en present av bebis, en sån heliumballong! I form av en ponny! Jag blev Seepee glaaad :D

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är trött och ska jobba imorgon, jag låååvar att lägga upp bilder från dagen imorgon!

Puss

Jobb

Godmorgon!

Ska snart ta mig till jobbet, jobba idag och sen är jag ledig imorgon! :D Och idag är det fint väder, allt regn kom väl när jag gick hem igår. Fyfan! Haha.

Nu måste jag lägga på lite smink och sen springa iväg, tror ni att det blir mycket att göra på jobbet idag? :) Jag hoppas det!

Puss

Måndag

Tjoohoo!

Gissa om jag var blöt när jag kom hem! Preeeciis när jag slutade jobba och skulle traska hemmåt börjar det PISS regna! Det var som att himlen öppnade sig och bara hälde ner vatten över malmö! Jag kunde bokstavligt talat krama ur vatten ur håret när jag kom hem! Haha, nu sitter jag här torr och väntar på mat :)

Puss

Malmöfestivalen!

Haaaallloj!

Festivalen är igång och det betyder att jag jobbar heeela tiden! Därför bkir det ganska dåligt med uppdaterinf, men det är ni ju vanna vid! :P

Nu har jag precis ätit frukost och klätt på mig så nu är det bara sminket som ska på och sen drar jag till jobbet. Ikväll ska jag bums hem efter jobb, har blivit att jag har gått direkt till festivalen de andra dagarna men det pallar jag shiii den idag! :P

Hörs!

Puss

Dagen och bio

Dagen har varit bra. Det har blivit mycket gjort till festivalen. Eko grejer har handlats in. Men det är en dag imorgon med, då ska det också fixas massor med grejor :) Full rulle, det gillar vi!

Ikväll blir det bio med pojkvännen, vi ska se The proposal! Den verkar vara rolig så vi får hoppas att den är bra :) Det blir i lund vi får se den för den gick inte på royal här i malmö? Har royal stängt ner här i vår stad?? Jag börjar undra..



Bild lånad av google

Puss

Onsdag

Shoooo!

Tänkte skirva att det var längesedan jag skrev och blablabla, men jag känner att jag gör det allt för ofta!

Igår kom dem efterlängtade skatte pengar! Det mesta åkte direkt in på sparkontot men litr ska jag allt få handla något roligt för :) Igår blev det en liten runda på lillatorg med kall cola och natcho talrik! :) Mumma!

Nu ska jag snart ta mig ut till landet för ett litet mötte om malmöfestivalen! Den börjar ju på fredag och då ska det jobbas!

Hörs ikväll, Puss

Sooool :D

Då har man legat på sege hela dagen idag med :) Underbart att sommaren äntligen har kommit! :D Jag börjar nog faktiskt bli ganska brun nu också, det är ännu mer underbart!

Nu ska jag ta och göra mig en hemmagjord pizza, det är gott det :)

Puss

Trevlig dag!

Vem har solat hela dagen? Vem har bränt sig någor fruktansvärt i fejjan? JagJagJag! Men det är det banne mig värt :) Har varit en mycket mysig dag idag! Först blev det sege badet med Sarah och Emelie! Efter en heldag där åkte jag hem, duschade och åt sen klädde jag på mig för att träffa pojkvännen. Vi skulle ta en kvällspromenad på stranden men det blev att vi spelade minigolf istället :) Det Var roligt tyckte jag!

Här kommer lite bilder!



Jag vann såklart minigolfen och förloraren fick bjuda på glass :D
Nu ropar sängen efter mig!

Puss

Sunshine!

Goooodmorgon!

Idag är det soooool :D Detta innebär att jag snart befinner mig hemma hos Sarah för att suga åt mig så mycket färg från solen som jag bara kan! :D Så vi hörs ikväll när jag kommer hem!



Puss

H&M

Åkte till H&M tidigare ikväll för att köpa en ny mascara, min gick nämligen sönder igår. Den knäktes uppe där man håller. :( Så jag åkte som sagt och köpte en sån idag, kom dock hem med lite mer saker än så. Varför blir det alltid så när det bara är tänkt att man ska köpa en grej?


Detta blev det!

Herbal Essence, Shampoo & Balsam.
Lóreal ansikts tvätt.
H&M Gummisnoddar.
H&M´s mascara.


Jag tycker faktist att H&M´s egna mascara är riktigt bra. Och den är ju så billig också! Kan det bli bättre?
Köpte även Chai Latte pulver på Esspreso house! Mums.

Puss

Talar smhi sanning?

Sol imorgon? Det ska det vara enligt smhi iallfall! Så jag hoppas verkligen på att det stämmer :) För imorgon ska jag till Sarah och ligga på hennes terass och soooola och bli brun!

Idag ska jag fixa och trixa på mitt rum, ska sätta upp en liten hylla där jag kan ställa mina party väskor som jag inte kan hänga upp!

Hörs sen!

Puss

Höst?



Känns verkligen som att det är hösr nu!

Puss

Måndag

Heej!

Vilket skitväder man vacknade upp till idag då! Inte det minsta roligt tycker jag. Kan det inte bara var strålande sol heeela tiden? Sen kan det regna på nätterna?! Hade varit så sjukt bra ju!

Just nu håller jag på att tvätta, massor med tvätt som vanligt! Fattar inte varför jag aldrig lär mig! Jag väntar tills jag har en miljon kilo tvätt och då tvättar jag. Ont i ryggen får jag ju då eftersom det är så sjukligt tungt!

Senare idag ska jag klippa mig, kan kanske ta en före och efter bild. Skulle det vara roligt? Vavava? Kanske det kanske!

Puss

Heeej bloooggen!

HejHejHejHej!

Nu är det lördag igen och idag blir det jobb i fem timmar. Efter det ska jag hocka upp med Sarah och vi ska nog mysa lite tillsammans med lite fler människor :)
Imorgon är det bara på det igen och jobba i åtta timmar!

Vet ni vad? Jag vill utomlands! NU! Vill iallafall ha något att se fram emot, behöver det nu. Allt är ine bra i mitt liv just nu. Vissa saker är rent ut sagt skit! :( Så en bokad resa nu hade inte varit fel alls!

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0