Blää

Depp... Lär inte bli någon uppdatering idag! Jag ska äta glass och dricka ett glas vin och sen är de lika bra att gå och lägga sig! Ingen bra dag idag! Tack och hej!

Måndag

Gomorron!

Blev aldrig någon mer uppdatering igår. Jag mådde verkligen inte bra! Gick och la mig redan halv nio igår och jag kan nog lova att jag somna innan halv tio!

Nu blir de jobb och ikväll vet jag inte vad som händer. Får se vad dagen har att erbjuda :)

Tjing!

Bakis delux gånger 30.000?

Oooh maa gaad!

Kan inte ens förklara hur bakis jag är idag! Men vilken jävla kväll de blev! Dunder "förfest" till kl 3 eller 4, sen blev de svartklubb :P Bilder och mer information kommer senare!

Haj po di!

Pppparty!

Sjohej!

Nu ska jag ta och göra mig iordning för kvällen. Vinglaset är uppfyllt och är med mig hela tiden ;) Vet i fan vad jag ska ha på mig ikväll bara, känns som jag har använd allt jag har en gång för mycket.. Haha.. Fast de har jag nog inte ;P


Hörs imorgon när jag kommer klaga om hur bakis jag är ;)

Today

Lördag och jag ska iväg till jobbet.. Jihoo!

Vino!

Ikväll blir de hemma kväll med mys och vin :) För imorgon är de jobb igen..

Och på kvällen blir de party som aldrig förr ;) Evert ska åka till Spanien och hon blir borta hela 7 månader, minst! Så vi ska ta förväl av henne.. Fast jag ska ju också vara borta under dom månaderna, så för mig kvittar de ju att hon är bort.. Fast jag kommer saknar den lilla sparven.. Fan de där lät helt fel, så klart de inte kvittar att hon är borta i sju månader. Aah, ni fattar?

Nu dax för ett varmt bad. Eller en cigg först? Ja, en cigg först :)

Fredawg

Guttenmorgon! :)

Fredag igen. Men inte är jag glad för de.. Jobbar imorgon också och jag villl innntteee!! Jag vill sova ut riktigt ordentligt! Åååh.. Menmen, what to do?

Nu ska jag strax packa ihop lite kläder som jag beställt men inte va nöjd med och sen beställa om de till en långklänning! Ooohh! Jag har aldrig använt långklänning men den ser så fin ut! :)

Hörs ikv! Kyss.

Tuuurkey baby!

Faaan, vad tråkigt mitt liv har blivit.. Eller kanske inte mitt liv egentligem men bloggen är sjukt tråkig känner jag :P

Vill bara vara i turkiet nu! De är där jag hör hemma, inte i kalla sverige! :( Mina tankar är konstant i turkiet.. Kan verkligen inte tänka på annat! Daaaamn att det är en hel månad som står emellan mig och mitt älskade land! :P Mihihi.. En turkiet bild på de kanske? Javisst!


En natt på Robin Hood!

Torsdag

Mycket trevlig kväll på Mascot igår. MIddag och öl blev de :) MUMS! Och så kollade vi på matchen såklart, int-bay!

Nu slänger jag i mig frukost lite snabbt och sen är de iväg som gäller.. Ha en trevlig dag :)

Fotboll

Whopwhop, bara hemma snabbt och duscha sen bär de av på äventyr! Pizza och fotboll ikväll! Jaaadååå! :)

Synes!

Hell no!

Verkligen INTE okej att vakna upp och se ett helt vit malmö igen..! Dö snö döööö!!! :(

Oops!

Jag: Visstfan, jag tände eld på papperskorgen i lördags också...
Pappa: Mmm, de gjorde du ditt pucko!


Vad kan jag säga.. Jag i ett nötskal :P

Party people!

Nu ska jag berätta lite om lördagen.

Jag kan börja med att säga att det va en av dom roligaste kvällarna på länge ;P Började med middag hemma hos mig. Gott som fan va de och jag är stolt över att jag kunde fixa ihop något så gott! :)
Efter middagen va de bara att ladda om och börja festa. Hade så roligt att vi glömde bort tiden lite så när kl va 2 kom vi på att vi kanske skulle börja tänka på att dra ut :P Så de gjorde vi, alla utom Vickan drog till KB.. Vickan sa att hon inte pallade följa med ut utan skulle röra sig hem snart men hon va inne i något intressant samtal med mamma och pappa så hon stannad kvar efter vi andra gått!

På KB va de trevligt, dansade och hade superkul med underbaraste! Va kvar där till 4 tror jag och sen va jag trött och gick hem. Trodde att jag skulle få gå hem och sova men ICKE! Där satt vickan kvar med mina päron och hade trevligt! Och när jag kom hem sa hon att de va dax att dra vidare.. P ÅEN ANNAN FEST!! Jösses! De va bara att slänga i sig lite mat och sen ta taxi vidare till Celle! Ramlade i säng runt 7 på morgonen.. LYCKAD KVÄLL ALLTSÅ! ;)

Nu ska ni få några bilder :)









Ni får nöja er med dessa bilder sålänge ;) Kanske kommer upp fler sen!

Tjing!

Mihih

Precis hemkommen från jobbet! Vill ni se och höra om helgen nu? :) Ni får vänta lite till ;P Hörs snart, hihi!

Mihih

Precis hemkommen från jobbet! Vill ni se och höra om helgen nu? :) Ni får vänta lite till ;P Hörs snart, hihi!

Monday

Nu ska jag iväg till jobbet men ikväll lovar jag er at jag ska lägga upp bilder från helgen! :)

PUSS

sorry

Blir ingen mer uppfatering idag, lovar att fixa de imorgon! Bakis delux är bara förnamnet för vad jag är idag!

Go´natt!

Bakis.se

Bakis, de är jag idag kan jag lova! Sitter just nu och äter rester från igår, gott skit de där asså. Jag ska berätta om allt som hände igår, men inte nu. Jag måste sova, va hemma runt 7 imorse. Not okey!

Go´natt

Paaarty!

Lördag, shit asså.. Dagarna bara flyger iväg! Redan lördag igen, imorgon är det söndag och efter söndag är de en ny vecka..! Gooosch! Men de betyder bara att det kommer gå sjukt fort till jag är i turkiet igen <3 Mihihi!

Ikväll blir det lite fest :) Eller mycket fest! Finns inget "litet" när jag och mina underbaringar är igång ;) Måste fixa och trixa lite här hemma först så jag hinner inte sitta här och fjönta mig :)

Tonight i´m doing this!

Fredag

Göööömåårråån!

Har sovit sjukt bra inatt, känner mig riktigt utvilad fast endå lite pömsig! Fast de är man ju alltid när man går upp på morgonen :P

Snart dax för jobb igen. Och ikväll är de tvätta som gäller, vilken fantastsik fredagkväll! Haha!

Hörs ikväll!

Intresse cluben!

Godkväll!

Idag har jag jobbat och nu precis va jag en snabbiis i stan och skulle köpa en klänning eller en kjol.. Men jag hittade ingen som va fin eller satt bra! :( Verkligen ääälskar min kropp (Iiinte!!!) Men vad fan ska man göra? Man får jobba med de man har ;P Köpte iaf ett coolt linne, helt vanligt löst svart linne men med en silvrig dragkedja i ryggen :)

På bussen hem träffade jag Aron och de va najs, snackade lite skit och sen va de dax för mig att hoppa av.. Roligt inlägg va? Känner verkligen hur intresset flööödar :P

Nä, nu ska jag städa lite. Sen ta mig en dusch, jag stinker ;)

Trött & Ont

Gomorron!

Har himla ont i min hals idag :( Svårt att andas är det också. Tur att de är torsdag och inte långt kvar till helgen :)
Nä, nu måste jag göra mig iordning för jobb. Hörs senare!

Keep your head up!

Onsdag!

Goddag!

Har precis kommit hem från jobbet, nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag ut på stan och leta efter en klänning :) Fick presentkort av Emsan i födelsedagspresent så det ska shoppas upp :P

Riktigt härligt att jobba igen btw. Jag är helt slut om kvällarna när jag ska gå och lägga mig och de är nog den härligaste känslan! Innan kunde jag aldrig sova ordentligt men de gör jag nu! :D

Nä, dax för duschen! Puss

Gårdagen

Fyy, nu blev jag sjukt trött igen.. Va pigg på jobb iaf, alltid något :P

Gårdagen va sjukt mysig. När jag kom hem efter jobbet fick jag presenter, blommor och champange :)


Efter de gick vi till ölcafeét och åt middag. Och jag drack drinkar. Niclas började babbla upp massa olika ingridienser som fanns i en drink (Jag trodde de va minst tre olika drinkar han rabblade upp) Och han tyckte att jag skulle ta den, men de lät förjävla äkligt så jag beställde en annan.. Jag får min drink jag vill ha och efter ett tag kommer Niclas ut med den här:
Säger "Nu får vi se om damen får ont i magen.." Med ett flin! Tack för den, de va ju bara att dricka! Men den va fan god! En jävla blanding av olika sorters alkohol, Toppad med grädde och en citronskiva... :S Haha! Ner gick den iaf!


Ikväll blir de O´learys för att kolla på Zlatan ;) MumsMums! Men nu först ska jag ta mig ett varmt jävla bad för jag är en isboll!

<3

Gääääsp! Idag är jag sjukt trött.. Skönt att jag bara ska jobba fram till kl 14.00 :)

Gårdagen va kanonbra! Kunde inte ha blivit bättre :) Fick så sjukt mycket gratulationer hela dagen och vart enda ett värmde i hela kroppen <3

Skriver mer om gårdagen när jag kommer hem från jobb :)

Happy B-day to meee!

Well, well, well... Idag blir man 22 år! Jävlar vad gammalt de låter! Åldersnoja? Det kan ni lita på.
Ikväll blir de god middag på ölcafe´t, va där igår och snackade med Cemal och han blev glad över att vi ville äta födelsedagsmiddag på hans restaurang. Söta Cemal! :)

Nu ska jag dra iväg till jobbet och jobba röven av mig ;) Hörs senare, Puss!

(Sun)day

Godmorgon söndag!

Idag har jag sovit ut riktigt ordentligt :) Men ögonen är fortafarande sömniga.. Men de är kanske inte så konstigt, somnade ganska sent fast jag bara var hemma och mös igår, kunde inte slita mig från boken! :P Och just nu sitter jag  och dricker en smoothie, mums!

Lite fyllesamtal fick jag också inatt.. Vaknade tyvärr inte så jag pratade inte med personen, tråkigt för de va ända från turkey de här samtalet kom :P Jaja, de kommer fler såna samtal, de är jag säker på! Haha.

Nu ska jag snart göra mig iordning för att gå ut och fotografera med Papi min, strålande sol denna underbara söndag :) Dax att damma av min "gamla" pentax.. :)

Happytimes!

Aaaah! Har suttit med min iPhone hela morgonen och uppdaterat, lagt in musik och donat och fixat.. Vad tror ni jag upptäcker när jag är färdig? Att allt jag har laddat hem sen jag fick telefonen är borta! GONE! Fiiins inte kvar!! Vafan??? Happytimes, verkligen! De är ju bara att börja om från noll. Damn you iPhoneeeee!!!

Bara en lite parantes lixom.. -.-

Vit helg.. Vad är de?

Åååh, Gomorron!

De där med den vita helgen sprack ungefär sammtidigt som jag publicerade inlägget.. Mamma ville dela en flaska vin med mig till maten och senare på kvällen ville Asse att vi skulle träffa och ta en öl! Det kunde jag ju inte neka verken Mamma eller Asse..

Jag va hemma runt halv tre i natt, så de blev inte så jättesent för min del. Men full och glad va jag! Men de är väl så de ska vara? :P

Uppdaterar mer senare :)

Myspys!

Fyyyyyy fan vad jag är blöt nu! Kall som en istapp är jag också.. Blev bara lite halvt snö/regn kaos när jag skulle cykla hem från jobbet. Suuuuper dajligt måste jag säga! Såg ut som en blöt hund när jag kom hem. Men nu ska jag byta om till mjukiskläder och fortsätta läsa flyga drake! Helt fantastiskt skriven är den boken!

Och ikväll blir det endast mys för min del! Ska försöka få detta till en "Vit helg" Kan behövas om jag säger så ;)

Fredag!

Godmorgon!

Nu när klockan ringde på morgonen var jag helt yrvaken jättelänge, låg och funderade på varför jag hade ställt klockan och vad de var för dag. Varför skulle jag gå upp ur sängen idag? Och sen slog de mig. Jag ska iväg och jobba! YES! :P

Så nu sitter jag här och äter frukost. Ska snart göra mig iordning och sen cyklar jag iväg :)

Hörs ikväll!

Flyga Drake!

Nu är jag hemma igen. Och nu ska jag göra mig en kopp Te och sätta mig i lugn och ro och läsa boken Flyga Drake :) Har läst Tusen strålande solar och har hört att Flyga drake ska vara ännu bättre! Och jag älskade den första så de är ju posetivt ;)

Tjing!

Fight!

Nu ska jag iväg och bråka lite tänkte jag! De är roligt att bråka när man är utråkad. Jag tar med mig min Papi, då blir de ännu roligare ;) Mohahahaha!

Torsdag!

Tröttmössa är jag idag :) Tänkte sova sjuuuukt länge denna morgon men jag vaknade kl halv 10. Låg kvar i sängen till 10 och nu sitter jag här. Ska snart äta mig lite frukost och senare idag har jag lite grejor att fixa.

Så vi hörs senare! Puss

PS:
(Vill Tattuera mig igen NU! Riktigt jävla mycket!! Vill ju ha de lilla hjärtat på min handled..)

Give me!

Shoping abstinens!!!



Baaaara geeeee mig!!!

Äntligen!

Hemma från provjobbandet nu då.. På fredag börjar jag jobba på riktigt! Sköööönt att äntligen ha något att göra om dagarna! :D

Nu är jag trött som en get men kl sju ska jag iväg hem till Vickan. Hon drar till Gran canaria imorgon så måste ju säga hejdå till henne :)

Tjaråå

Work

Sådär ja, nu ska jag iväg och provjobba. Inte världens "glamigaste" jobb men what the fuck! Ett jobb är ett jobb ;)
Hörs senare!

Up there everywhere

Hemma från intervjun nu. Säger inte hur jag tyckte att det gick för de blir ju ändå aldrig något av de.. :P Så ni får helt enkelt reda på hur de gick om jag får jobbet :) Haha!

Nu sitter jag på lillebror rum igen och drygar. Finns inget att göra för faen! Alla vänner jobbar.. Varför ska alla jobba när inte jag gör de? De tycker inte jag är så bra!! :P Haha.

Saknar min Papi gör jag också! Och han har ju bara varit borta en dag och kommer ju hem igen idag, hur ska jag klara mig utan honom i flera månader? Jag kommer tvinga honom och komma och hälsa på mig minst en gång i månaden ;P Och det kan han ju faktiskt göra också! Han är ju frilansare och företaget han jobbar med "Up there everywhere" går ut på just att man kan vara var som helst i världen och jobba ;) SUPER!

Det här blev ju ett riktigt Papi inlägg.. En bild på min söta Papi? Okidoki!

 Haha, enda bilden jag hade på pappa här.. Och jag ser ut som jag vet inte vad. Men skitsamma, Papi jag älskar dig!

Tisdag 8 Februari

Gunaydin!

Trött som en mygga i december är jag denna "morgon", sitter just nu och äter en riktig svennefrukost.. Knäckebröd med ost och skinka och en kopp te. Mums.. Eller inte!
Idag är det intervju som gäller.. Börjar bli riktigt trött på det här nu. Massor med intervjuer men inget jobb! Blöö. Låt de bli april nu tack! Så jag slipper detta elände ;)

Hörs senare Bloggen!

(Föresten, jag vill gärna veta lite vem det är som läser min blogg :) Så lämna av en kommentar och presentera dig! Och ställ frågor till mig om du vill)

Askim..

Bruno mars - talking to the moon, går verkligen på repit nu.. Har tappat räkningen för hur många gånger jag har lyssnat på den.

Idag har mina tankar endast funnits hos en person.. En person som inte är värd mina tankar över huvudtaget.. En person som sårade mig något fruktansvärt. Och endå är han allt jag kan tänka på idag, och många andra dagar också för den delen. Saknaden är fruktansvärd.

Den här personen befinner sig i turkiet som många vet. Och jag funderar ofta på hur han och framför allt jag kommer reagera när han ser mig / jag ser honom igen i slutet på denna sommaren.. Ska jag över huvudtaget ge honom chansen att prata med mig om vi skulle stöta på varandra (För det är tyvärr ganska oundvikligt i alanya) Jag vet inte hur jag ska göra, och egentligen borde jag inte fundera så mycket på det nu, för det är som sagt inte förren i slutet på sommaren som de skulle ske i vilket fall som helst!

Inte bra när Mims börjar fundera för mycket..

Suger!

Blev ingen powerwalk. Blev en runda till stan istället, vickan drar till Playa del ingles på torsdag så hon behövde köpa lite grejer :) Och jag va inte sen på att hänga på ;) Men det suger fantastiskt mycket att gå runt i massa butiker när maninte har en krona att handla för! usch på det!

Sitter just nu i lillebrors rum och skriver. Han ligger i sängen bredvid och spelar xBox! Och nu då? Vad händer..? Nothing!

Tjarååå!

Dear You.

Filmen igår va sjukt bra! Slutet va ju bara för sjukt! Hade aldrig trott att den skulle sluta så, böla som fan :( Haha.


Nu ska jag klä på mig för att gå på en powerwalk. Vickan hänger med :) Sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Pappa drar utomlands över dagen för ett fotojobb och han tar med sig datorn, får se om jag pallar koppla in någon av dom andra eller om jag skiter i de, denna älsklingsdatorn kommer ju som sagt hem imorgon igen :)

Love, Mimmi

Remeber me.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag slänga mig i sängen och kolla på filmen "Remeber me" och trycka i mig ostbågar! :D Kan en söndakväll bli bättre? Ja, det hade inte varit fel att få krypa upp i någons gosiga famn.. Men man kan ju inte få allt här i livet ;P

Hoppas ni får en trevlig kväll <3

Papi

Min Papi är för rolig! Han kom precis hem från att ha varit och handlat. Kommer in till mig och säger "Min lilla flicka ska få en present idag, vilken hand väljer du"

Taadaaa, ett Barbie ägg! Haha

Bilder

Lite bilder sen i fredags! Vi va inte många men roooligt hade vi. :)


Vid ett tillfälle hade jag tre drinkar.. Därför jag blir så bakis kanske?
Både jag och Asse tyckte de va gosigt att få kramar av Jonas!
De regnade!

Söööndag

Snart är tvätten klar :) Hade riktigt mycket att tvätta idag.. Kanske för att det va år och dar sen jag tvättade sist :P
När jag har varit nere och hämtat upp det sista funderar jag på om jag ska ta mig en riktig jävla powerwalk. Fast känner jag mig själv rätt så kommer det inte hända, kommer slänga mig i sängen ist. Haha!

Hörs sen!

Lives love forever?

Gomorron!

Idag är det söndag och vad passar man på att göra då? Tvätta såklart! Har hur mycket tvätt som helst att ta tag i.. Oooorkar inte. :(

Sen ska jag försöka lägga in bilderna sen i lördags också. Så blir det kanske ett litet bildinlägg :)

(Idag är en riktig "sakna turkiet" dag.. Det första jag tänkte på när jag vaknade och kommer förmodligen att tänka på det hela dagen)

Talking to the moon..

Tog mig en sväng till Vickan och Asse för att hämta alla grejer som jag lämnade kvar där igår.. Halva hemmet vill säga :P
När jag kom dit va Evelina där också. Satt och tramsade en stund sen bestämde vi oss alla för att ta en promenad. Den promenaden tog oss till Burger King där vi bakis-åt, Kungligt! :P

Nu ska jag snart slänga mig i sängen, ikväll ska jag inte göra ett skiiit :D Underbart!

Bruno Mars - Talking to the moon, en riktig favorit just nu!

D Ö D

Kommer inte bli mycket till uppdatering idag kan jag lova.. Tequilan kom fram igår också!

Jag är död..

Party!

Jösses, jag är redan färdig inför kvällen. Har varit sjukt rastlös idag men nu drar jag iväg till vickan och hjälper henne med maten :) Ska tydligen bli en "motherfucker" festkväll ikväll.. Dunder förfest och olika clubar :O Jaja, vi får se vad jag orkar med ;) (Brukar jag säga sen är det jag som tjatar om att vi ska stanna liiiite längre)

Lockade håret idag.. Bra?

Frukost?

Godmorgon Fredag! :)

Det är riktigt jävla sjukt hur fort veckorna går! Känns som det var igår jag hällde i mig massa Tequila.. Haha! Ikväll blir det fest igen, har en flaska vin som står i kylen och samlar damm ;P

Men nu ska jag först äta lite frukost. Någon som har ett gott förslag? Börjar komma in i den perioden då jag inte tycker något verkar gott på morgonen och struntar ist i att äta. Inte bra de.


Muma!

Dunkadunka

Åååh, fyfan! Skulle precis hjälpa Papi att fixa med massa sladdar till datorn. Tror ni inte att jag dunkar in huvudet i en hylla? Jävlar vad ont de gjorde och nu dunkar det som fan, kommer lätt att bli en fin bula till imorgon :( Då lovar jag att ni får en fin bild på det..

Ajajaj :'(

...

Va meningen att jag skulle städa mitt rum idag, men jag började dra ut kläder från garderoben ist.. Provade och klippte och fixade till sånt som jag inte tyckte om till något som blev riktigt fint :D Bra Gjooort!

NU ska jag ta mig ett stort glas cola och sen försöka sätta igång med det där att städa ;)

Tjing!

Trötter!

Jag har så sjukt svårt att sova om nätterna nuförtiden.. :( Jätteirriterande för jag är så himla trött men kan endå inte somna. Somnar runt 2-3 tiden och sen är jag såklart över trött på morgon eftersom jag inte har sovit så många timmar. Bajs på det alltså!

Nu har jag precis kommit hem från en uppfriskande promenad med Vickan. Planrade lite inför imorgon och även inför min kommande födelsedagsmiddag/fest. Fyller ju snart år, 14/2 :) Då jävlar blir det partaj, jag slänger ut familjen och drar igång årets fest ;P


Hoppas inte det blir samma problem inatt. Fick tipset om att jag ska ta ett varmt bad innan jag går och lägger mig, funkar det?

Fixar´n

Fixar Mimmi har varit i farten. Syde om ett par jeans som blivit för stora till en kjol :) Den blev jag miicketmiiicket nöjd med och den kommer bli perfa dom heta dagarna i alanya i sommar :D

Bild på den? Kanske jag kan fixa en dag. Haha ;P

Give me foood!

Guuuud, jag är så sinnessjukt trött! Decka precis och sov en timme. Hungrig som ett djur är jag också så nu håller jag på att fixa lite mat :) Och sen blir det väl tidigt i säng för mig idag. Ska bli sköööönt! :P

Kahvalti! (Världens bästa frukost!)

Trams

1. Hur gammal är du om fem år? 27


2. Vem var den sista du träffade? Pappa

3. Hur lång är du ? 164

4. Vilken var den senaste filmen du såg? Kommer inte ihåg :P

5. Vem ringde du senast? Lillebror

6.Hur löd ditt senaste sms? Och till vem? "eeeyuu" Till Vicky när vi satt på Carib igår.. Haha

7. Vad är helgens planer? Party?

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Sambos

10. När såg du senast din mamma? Idag

11. Vilken ögonfärg har du ? Blåa.

12. När vaknade du i dag? Halv 8

13. Har du någonsin hittat en katt? Många!

14. Vilken är din favoritplats? Turkiet <3

15. Vilken plats föredrar du minst?  Sverige just nu!? :P

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Om 10 år är jag på BB och föder en unge!

17. Vad skrämde dig mest som barn? Spindlar
18. Vem fick dig att skratta senast? Adnan på ölcafét

19. Är du för för ung för att äga vinylskivor? JA!

20. Har du en bärbar eller stationär? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Nakenfis!

22. Hur många kuddar har du i sängen? För många! (15 tror jag)

23. Hur många landskap har du bott i? Ett.

24. Har du spytt på någon? Inte i vuxen ålder, vad jag kan minnas.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

26. Är du social? Aarrå!

27. Vilken är din favoritglass? Vanilj/choklad

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Flytta till turkiet dirr!

29. Tycker du om kinamat? Älskar kinesmat!

30. Tycker du om kaffe? NEJ

31. Vad dricker du till frukost? Cola, haha!

32. Sover du på någon särskild sida? Vänster sida!

33. Kan du spela poker? Yesbox

34. Är du en beroendemänniska? Tror det.

35. Känner du någon med samma födelsedag som du? Nej

36. Vill du ha barn? Ja, senare i livet :)

37. Kan du fler språk än svenska? Ja.

38. Har du någonsin åkt ambulans? Aldrig

39. Föredrar du havet eller en pool? Havet!

40. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder!

41. Äger du dyra smycken? Nix

42. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Nudlar!

43.Vem är den roligaste människa du känner? Alla mina vänner samlade!

44. Välj ett ärr på din kropp? Handleden. Krossade en ruta med handen när jag va liten.. De slutade inte bra ;P

45. Vad har du för ringsignal på din mobil?
Ljudlös ;)

46. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Ja

47. När togs din profilbild? I turkiet i oktober.

48. Kan du byta olja på bilen? Nej

49. Har du fått fortkörningsböter? Nej :) Fast borde kanske ha fått en del :P

50. Vilken var den senaste boken du läste? Tusen strålande solar

51. Läser du dagstidningar? Bara horoskopet..

52. Prenumerarar du på någon veckotidning? Nej

53. Dansar du i bilen? Hela tiden!

54. Vilken radiokanal lyssanade du på senast? NRJ!

55. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Skriver jag inte ut här :)

56. När var du i kyrkan senast? hmm. kommer inte ihåg.

Pic!


Finns inte så mycket att säga.. Inte ofta jag är normal! :P

Carib

Guttenmorgon!

Carib igår va mys! Och jag drack min efterlängtade Mojitooo :D Kl 23.00 va stället nästan helt tomt så vi trodde nästan att det stängde redan då, men vi blev kvar till runt halv två. Haha, inte alls meningen att det skulle bli så sent för mig då jag skulle upp tidigt idag. Men det gick ju bra endå ;)

Bilder kommer senare :)

Shop

Dax att handla till Pappa som måste jobba. Ikväll blir det ett glas på Carib med vännerna. Fybubblan vad jag är sugen på Mojitooo! Men det har jag inte råd med, haha! Kanske får flörta lite med pappa och se om han kan bidra med några kronor :)

I turkiet börjar man alltid kvällen på Queen´s ;)

Intervjun

Intervjun kändes bra. Hon skulle ringa tillbaka i veckan! Blir det plus till mig när Chefen älskar turkiet lika mycket som jag och att kökspersonalen bara består av turkar och delägaren även han är turk? Haha, och blir det minus när vi börjar prata om turkiet ist för att ha en "riktig" intervju? Hmm.. Får får se hur det går :)


<3

Seeemla!

Hemma efter första grejen jag skulle på idag. Det gick bra! :)

Nu har jag precis tryckt i mig en semla :D När jag kom hem hade Papi varit och köpt semlor och det tackade jag inte nej till, såklart! Men nu mår jag sjukt illa.. För mycket grädde, fast jag tar bort hälften! :(

Uppdaterar när jag har varit på intervjun :)

1 Februari

Göömörröön!!

Jag är seg.. Har inte kommit igång ännu :) Men snart ska jag ta mig en promenad till Victoria och hämta min cykel som i sin tur ska ta mig till ett annat ställe.. Inte världens roligaste grej jag ska göra där.. Men vi hoppas på att det går bra :)

Och senare idag ska jag på en intervju :) Blev uppringd nu imorse och dom ville att jag skulle komma redan idag så det hoppas vi också går bra ;)

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0