Mysigt?

Nu är jag äntligen hemma efter mitt flängande ute i det sköna vädret! För även om det va grått och tråkigt idag så var de en riktig vårvärme ute! :D Så jävla skönt och jag märker själv hur mycket mitt humör förbättras! ;)

Och påtal om väder så såg jag vänner som hade lagt ut bilder på ett snöigt Alanya/Konakli! Helt otroligt, jag har aldrig varit med om det innan! Jag undrar hur de hade känts att vara där när de snöar :P Lite mysigt kanske? Fast just nu är jag glad att jag är hemma i Sverige där de är våååår! :D Hihi

 

Lånade bilder på ett snöigt alanya :P

tråkigt väder..

Sådär ja, nu har jag fått mig en dusch och kläder på kroppen så nu tar jag mig ut i de (tyvärr) tråkiga vädret! Mer uppdatering blir de förmodligen ikv! :)

Ciao!

Onsdag

Godmorgon!

Mår fortfarande inte bra, men de får jag helt enkelt inte tänka på idag då jag behöver få en hel del gjort denna onsdag. Ska ut i Limhamn på ett uppdrag och sen måste jag även iväg och hälsa på mitt gammla jobb.. Känns som att det va något mer viktigt som jag måste göra men kan inte komma på det just nu!

Kanske ska ta och äta lite frukost? Har varit vaken ett tag nu men inte varit hungrig! Tror nog att de blir lite turkisk yoghurt med honung idag, Mums!

Hej så länge!

I love gifts!

Idag fick jag en liten present av mina söta Papi! :)

Det var den här boken:



Det är en verklighetsbaserad bok och jag verkligen älskar såna böker! Även om det ibland är väldigt jobbigt att läsa om något som är hemskt och verklighetsbaserat så blir det en mycket mer intressant läsning tycker jag!

Jag läser egentligen alldeles för lite enligt mig själv, men när jag väl börjar läsa en bok kan jag inte släppa den. I somras tex läste jag ut en bok på 500 sidor på 3-4 dagar och då får ni tänka på att det inte fanns så mycket tid till läsning tyvärr. Hände ofta att jag kunde börja läsa en bok kl 3-4 på morgonen efter en utekväll bara för att den var så bra. Självklart var det ju inte det smartaste att börja läsa då och jag fick nästan alltid läsa om dom sidor/kapitel jag hade läst ;P

Så ja, nu tänkte jag ta tag i denna boken. Lovar att ge åsikter om den när jag läst ut den! :)

Nattinatt

Busniess

Känner mig inte mycket bättre idag.. FAN DÅ! Och mycket sömn fick jag inte heller inatt, somnade kanske runt 4.. :/ Riktigt irriterad var jag då!

Men nu skiter jag i detta skitet och tar tag i lite saker som måste fixas! Papper ska fyllas i och brev ska skrivas.. Nu blir ni allt nyfikna va? Mohahah! :P Ni kanske får veta mer om det senare ;)

Ska även försöka komma på något roligt inlägg att skriva.. Med lite bilder och så. Har ju varit ganska tråkiga och bildlösa inlägg den senaste tilden! Skärpning på mig :)

Ciao så länge!

Smash!

Även om jag sov 3 timmar mitt på dagen idag så är jag fruktansvärt trött nu. Inte så konstigt när man är sjuk kanske.. Har iaf precis fått i mig lite mat. Och tagit mig en dusch.

Och på tal om ingenting! Var tog våren vägen?? Har varit så fint väder i malmö nu i flera dagar men idag har det snöat och regnat hela dagen! :( Blir så less! haha..

Nu ska jag snart kolla lite tv (Som att jag inte gjort de hela dagen) men iaf, idag börjar den nya serien Smash! Tycker att den verkar vara bra, av de lilla jag har sett på reklamen :) Så vi får ju se om den når upp till mina förväntningar!

Och imorgon hoppas jag att jag vaknar upp frisk och pigg!

Blöörk

Guuud, jag somnade efter jag hade ätit och vaknade nu.. De blev alltså 3 timmars sömn till. Sicko!
Hoppas bara att jag kan sova i natt också!

Blööörk på detta skitet! ge mig bara april för fan!

Sjukis..

Sjuk flicka ligger fortfarande kvar i sängen. :( Åååh, jag orkar inte vara sjuk nu! Ska starx försöka ta mitt feta arsle ner till köket och slänga ihop någon frukost. Har egentligen ingen aptit till att äta och mina halsmandlar är stora som tennisbollar.. Men lite måste jag äta.

Ciao så länge! :)

Våååår :D

Go´dagens!

Efter mitt senaste inlägg ringde min fina Emsan och ville ut och ta en promenad. Och de kunde jag ju inte säga nej till, underbart väder ute! Vi gick & köpte oss lite chai latte och satte oss vid kanalen. Himla mysigt att sitta i solen och mysa!

Vi bestämde även att jag ska hem till henne ikv. Och vi ska baka äppelpaj! MUMS! ;)

Nu är jag både fruktansvärt trött och hungrig men jag orkar lixom inte göra något, känns för ansträngande att lägga sig ner och vila tillochmed! :P Fast jag måste nog göra de endå annars kommer jag bli grinig sen. Så jag säger väl Nattinatt så länge!

Fest!

Sa jag att jag skulle ta det lugnt i går?? Där hade jag helt fel! De blev fest för hela slanten och såklart kom jag inte hem förren runt småtimmarna! :/

Idag är jag enomrt tött men känner mig inte bakis. Ett litet plus! Underbart väder har vi ute också! :) Så man ska väl försöka ta sig ut en sväng sen!



Så här såg jag ut igår! Röda läppar är så sjukt snyggt! :D

Lik?

Jävlar i min låda vad jag inte mådde bra imorse när jag vaknade! Satt i sängen o bara stirrade på ingenting typ 10 minuter. Sen kom pappa in i rummet och de första han säger är - oj, du ser ut som ett lik!!

Haha tack för den lixom! Men sen tillade han att jag va ett väldigt sött lik! Då kändes de bättre :P

Ikv blir de lite fest igen! Fast jag tänker ta de ganska lugnt idag! :) trött fis!

Liver livet?

Sådär ja, nu är jag hemma igen efter en vända på stan. Eller ja det blev inte bara en vända på stan.. ;)

De här har jag hunnit med redan idag och kl är bara ett!

* Fixat dom där samtalen jag behövde fixa och fått lite mer klarhet i allt.
* Skickat iväg lite mail.
* En liten shopping runda.
* Varit iväg med Mamma och bytat lite saker.
* Druckit en ÖL!!

Hahah, och jaaa. Kl är typ bara ett! Nu ska jag ta mig en liten powernap så att jag orkar med kvällen!

Vilket trams!

God Morgon!

Eller jag vet inte riktigt om den är så himla god! Ställde kl på 8 imorse för att jag skulle upp och ringa några viktiga samtal. När jag ringer så kommer det en röst som säger att "alla våra medarbetare är upptagna just nu, var god försök senare!" Fine, tänkte jag och väntade tio minuter. När jag sen ringer igen så hamnar jag i kö och blir placerad som nr 42!!!! Gaaaaaahhh, jag är verkligen inte på humör för sånt här trams just nu!

Tur är väl att man har högtalare på telefonen så man slipper sitta och hålla i den hela tiden utan ist kan skriva ut sin frustration på bloggen! ;) Efter det här ska jag ta mig ut i stan och shoppa lite :) Måste ha något nytt att ha på mig ikväll och imorgon!

Nu ska jag återgå till telefonen!

Ha en fin dag!

Torsdag

Efter mina små magövningar (Jag kommer ha asont i magen imorron) Så stack jag hem till Vickan en snabbis och mös lite med henne & Emsan!

Nu har jag precis ätit middag, jävligt sent blev det idag. Inte bra jag vet! Och snart är det dax att hoppa i säng för imorgon måste jag upp himla tidigt och ringa lite viktiga samtal. Och kvällen bjuder på lite fest ;)

Pussinuss!

Nu kör vi!





Nu sätter vi på musiken på högsta volym och kör massa magövningar! Let´s do this shit!!

Vårkänslor!

Vilket jävla väder de är idag, hoppas de håller i sig så här! Då är jag mer än nöjd! :D De va så sjukt varmt ute när jag va ute och gick och folk hade på sig skinjackor och kavejer. Så himla mysigt! Snart börjar uteserveringarna komma i gång på riktigt också och då är de så himla fint att sitta och ta ett glas vin med vännerna :)

Åååh, vad jag längtar!





Lööööve it!

Varning för tråkigt inlägg ;)

Go´morron!

Solen strålar och de ser sjukt varmt ut ute idag :) Ska strax dra ut på en Powerwalk! Ska bli himla skönt, alldeles för längesen jag gjorde de. Tror de va sist när Fia va här! Illa..

Sen ska de kanske solas lite också? TYcker jag låter som en bra idé ;P

Ciao!

Fia & Mims en helt vanlig natt!

Detta skickade Fia till mig idag. En helt vanlig natt när man kommer hem, måste man ta hand om ovälkomna gäster! Haha, Jag dog när jag såg den!!

http://www.youtube.com/watch?v=55YHVX5r_UE

Klicka och förstå vad jag menar :P

Och med detta säger jag Go´natt och hoppas på en bättre natts sömn :)

Sommaren 2011!

Okej, då kör vi, sommaren 2011 i Alanya!

Kom som sagt till alanya den 20 april. Kom dit helt själv och bodde på ett hotell. Chillade mest runt i ett par dagar, Hälsade på alla vänner som finns där, Träffade nytt mysigt folk också. Bad en kompis om hjälp att hitta en lägenhet och de gjorde han. Efter bara en dag ringde han och sa att vi skulle gå och kolla på en lägenhet som hans kompis hade hittat (Lägenheten bredvid honom hade blivit ledig) så vi stack dit och jag tog den direkt. Fick även en bra granne som jag kände mig tryg med :P

Fixade och trixade med lägenheten och efter ytterligare några dagar kom Fia ner och vi blev sambos :) I den lägenheten bodde vi typ två månader sen hittade vi en annan som var bättre, med massa galna grannar. Det blev en hel del poolpartyn och fester där kan jag lova!

Sen började vi vår galna sommar som inhöll spännande äventyr, kaos, och en helvetes massa drama! Men när man kollar tillbaka så är det bara ett enda roligt minne hela sommaren ;) Dom där 7 månaderna känns bara som en enda månad, och de är helt sjukt!

Nu tycker jag det är dax för lite bilder. Kommer inte kunna lägga ut alla bilder som jag vill för det finns föööör många ;) Men några godingar ska jag nog kunna få in!

Bilderna kommer nog inte komma i ordning, men bilder som bilder :P




































































Okeej, det blev verkligenn en bild-boom! Hahah och detta är inte ens en tiondel av bilderna jag har. Som sagt bilderna är lite huxflux!

Två månder kvar, sen kör vi igen!! :D

Onsdag

Guuuud vad trött jag är idag! Sinnes.. :( Skulle ju fixa det där inlägget idag men nu kan jag inte lova någonting, måste fixa lite andra saker först. Men annars lär de komma upp imorgon! :)

Nu ska jag ta mig en cigg och sen ska jag göra mig iordning för att ta mig ut och fixa de som måste fixas!

Later sötnosar!

Trött?

Åååh!!! Inatt har jag verkligen haft feta problem att somna! Somnade vid två kanske men vaknade lika snabbt igen vid tre.. Somnade om och vaknade vid fem igen, somnade om och nu ligger jag vaken igen. Och jag är så trött att ögonlocken svider :( de här kommer inte bli någon rolig dag!

Sa jag go'morron?

Favorit citat.

"Always forgive, but never forget.
Learn from mistakes but never regret!"

Älskar verkligen detta citatet. Och jag lever efter det kan jag säga. Jag är alltid förlåtande men glömmer aldrig bort den/det som gjort mig illa och jag ångrar ALDRIG något jag har gjort, allt som händer, händer av en anledning ;)

Min goda semla!



Här är min goda semla som jag nyss har ätit :) Då jag inte tycker om för mycket grädde eller mandelmassa så är det perfekt att man kan göra sin egen! Mums!

Ciao*

Ps. När jag va liten kunde jag inte säga semla, utan de blev alltid selma.. :P Och de händer väl fortfarande att jag säger fel måste jag medge :P Ds

Semla

Idag är de ju för tusan Fettisdagen! Hade helt glömt bort de där! Och jag som inte ska äta onyttigt på vardagar.. Bara på söndagar! Men vet ni vad? Vi skiter i det idag va? ;) Idag får man äta Semlor. Kan kanske bli så att jag till och med äter två?! Bara för att man får ;) Hihi

En sak som jag älskar i Turkiet är Helva. Det är typ en varm kakdeg. Ööövergott asså! Vet inte om de finns här i Sverige.. Om någon vet så säg till mig direkt! ;)



De ser inte så jättegott ut, jag vet! Men de kan jag lova er att det är!!

Turkiet

Okej, nu tänkte jag göra de där inlägget om turkiet i sommras. Delar upp de i två inlägg och i det första tänkte jag skriva lite om min och Emmas äventyr i olika delar av turkiet :)


Vår resa började i Izmir, där jag mötte upp Emma som redan hade varit där i ett par dagar. Vi hängde där med Emmas kompisar från hennes Plugg-tid! Himla roligt hade vi och de gick ganska vilt till kan jag lova! Hade jättemånga bilder från dom dagarna men någon fick tag i min kamera och raderade alla bilder.. Typiskt!



Jag ute på promenad i soliga Izmir.

Efter Izmir så åkte vi till Bodrum. Vi bodde tyvärr inte i bodrum men i en liten stad som hette Gumbet. De låg bara 10 min utanför Bodrum så vi va i saden varje dag. :) Och jävlar vilken stad de va! Sjukt fina bygnader och båtarna som folk hade där ska vi inte snacka om! Bodrum är en stad för dom rika turkarna. De må jag säga :P



Kolla in byggnaderna lisom!



De fanns hur mycket mysiga fik som helst!



De blev en hel det tavla spelande också! ;)

Efter Bodrum och Gumbet tog vi våra resväskor och drog vidare till Kas! Och den staden va nog den mysigaste jag har varit i någonsin! En underbar liten "håla" som jag verkligen blev kär i. Och världens mysigaste hotell med sjukt nice personal! Vi var även iväg till en stad som heter myra och en som heter kalkan med vår hotell chef! De va en upplevelse kan jag lova :)



Underbara Kas





Sötaste hunden ever som hängde med mig och Emma varje gång vi va ute. Ett tag blev de till och med så att han skällde på vart enda människa som råkade komma för nära oss! Hihi



Vår utsikt från balkongen!



På en promenad med en annan hund :P

När vi var i myra med hotell chefen så skulle han och en annan man börja med en ny busniess. Så vi hängde på, och fick oss en riktigt rolig dag! Skrattade typ konstant åt allt dom männen gjorde ;P Haha!



En Mimmi ska hämta apelsiner :)



Vi besökte även något ställe där folk hade bott i bergen, allt var bevarat som de var för miljoner år sedan (Där överdrev jag men ni fattar vad jag menar) Himla coolt var de iaf!

De va lite text och bilder från min underbara trip, Detta gjorde jag mellan 9 april och 20 april. 20 April åkte jag till alanya där jag stannade till 24 oktober! :) Och de kommer ett inlägg om den tiden lite senare! :)

Ciao!

The best kiss

Godmorgon!

Idag är de jätte grått och trist i lilla Malmö.. Inte alls roligt, men som tur är så ska jag ju tvätta idag så då gör de inte lika mycket att det är trist väder :)

Och mellan maskinerna så tänkte jag få ihop de där inlägget om mitt älskade Turkiet också! :)


Later!

John blund!

Nu stänger jag av för ikväll. Imorgon ska de tvättas & Fixas, inget roligt men måste göras. Tänkte även fixa ihop ett litet bild inlägg med massor med bilder från i sommras. Kul? Inte? Kom igen nu, skriv en kommentar om vad ni vill läsa! ;)

Natti!

Tattos!

Okej här kommer lite bilder på mina tattueringar. Min första tattuering gjorde jag när jag var 18 år. Den senaste gjorde jag när jag var 22 år (Dagen innan nyårsafton) Säger inte "den sista" jag gjorde eftersom jag vet om att jag kommer göra fler i mitt liv :)



Fjärilen gjorde jag när jag var 18 år. Sen lilla "svansen" gjorde jag året efter när jag va 19. Denna sitter på sidan av svanken och går ner på rumpan. Tycker fortfarande om denna söta lilla tattuering (Detta är den största jag har, är kanske 20 cm på höjden) (Gammal bild)



Mitt efternamn tattuerade jag in när jag var 20 år. Bilden gör inte tattueringen rättvisa för den är mkt snyggare i verkligheten. Gjorde asont att göra denna då den sitter på revbenen! :P (Gammal bild)



Mitt lilla hjärta på handleden gjorde jag när jag var 22 år, gjorde denna i turkiet faktiskt. Liten men så betydelsefull. Den står för allt jag älskar kan man väl säga :) (Ny bild)



Och tillslut den tattueringen som jag är mest nöjd med. Den jag tycker är finast! Min lillebrors namn. Denna gjorde jag också när jag var 22 år. (Ny bild)

Så, vad tycker ni? Vilken är er favorit? Har ni någon tattuering? Dela gärna med er! :)

Irriterad!!

Hemma från arbetsförmedlingen nu. Och jaaa, vad ska jag säga? Jag är så jävla irriterad! Man får fan iiiingen hjälp på de där jävla stället!

Men nu ska jag försöka lugna ner mig.. Tänkte knåpa ihop ett litet inlägg med mina tattueringar! Skulle de gillas? Jag har ju fått ihop en del på min kropp nu ;)

Later <3

Måndag

Halloj!

Solen skiner och idag är Malmö lite extra underbart! Världens bästa känsla när man vaknar av att solen lyser en i ansiktet! ;) (Och nej, jag vaknade inte precis, har bara chillat ett jävla bra tag inna jag orkade ta tag i bloggen idag) Hihi

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för att ta mig till arbetsförmedlingen. Ska ta mig ett litet snack med dom idag. På tiden? Visst de kan vissa tycka men jag är en sån person som gärna försöker själv innan jag tar hjälp av andra. Och dessutom så tycker jag inte att arbetsförmedligen hjälper till så jävla mycket som dom borde :)

Slutat tjatat här nu, hörs senare! :)

Va bara tvungen!

Jag va bara tvungen att lägga in ett inlägg till!
Kollade ju som jag skrev på big brother ikv. Och de va nog de sjukaste jag har sett på länge! Det är fan i mig med en kvinna som är gravid i V. 36!! Hon är hög gravid och ska föda om 4 veckor!!?? Vad fan tänker hon med? Och hur tänker Tv 11?? Nä asså att dom kan uppmuntra ett sånt sjukt beteende är ju bara fruktansvärrt! Usch & fy är allt jag kan säga! Nästan så jag verkligen inte kommer titta på det igen bara för det! Och jag hoppas verkligen att dom i huset nominerar henne direkt och att svenska folket röstar ut henne på studs!
Tack & Hej!

Storebror ser dig!

Tjaaa igen! :)
Sitter just nu och kollar på Big Brother. Kan bara inte låta bli :P Har även målat mina naglar (Två gången idag) Först målade jag dom röda men sen tog jag bort de och målade dom istället i en Beige färg. Köpte ju 5 nya nagellack när jag va ute och shoppade, o vill prova alla sammtidigt typ :P
Annars då? Känner att jag är helt frisk nu. Kroppen känns inte lika hängig längre så imorgon blir de fullrulle ;) Tror inte att de kommer upp fler inlägg idag så jag säger Nattinatt!

Söndag

Usch, nu har pappa lyckats bli sjuk också! Samma som jag hade.. Hopppas dom andra i familjen klarar sig. Och jag hoppas verkligen att jag inte får tillbaka de! För de orkar jag verkligen inte.
Börjar bli ganska hungrig nu. Får se vad de blir för att idag, antagligen någon snabbmat eftersom pappa är sjuk, jag fortfarande hängig och mamma jobbar. :/ Swup wup, lika bra att ta sig ner och kolla läget redan nu!
Puss

<3

Här kommer en bild på vad jag köpte i torsdags! De är sjukt hur bra man mår efter att man har shoppat. Typ världens bästa känsla, eller vad säger ni?? ;)
Denna bilden blev också på sidan, kunde inte ändra det! Ska försöka klura ut vad problemet är så att de inte händer igen! ;)

Liten & Ynklig..

Efter denna helgen ska jag aldrig mer klaga på när jag får en förkyldning eller liknande.. Att få vinterkräksjukan är något av det värsta jag har varit med om någonsin! Usch säger jag bara. Jag har känt mig så himla liten och ynklig! Jag har verkligen känt mig som skrutten! (Blev kallad de när jag låg i mammas mage och när jag va liten bebis) :P
Nu blev bilden på sidan men orkar inte ens ändra de! :P Ska fortsätta vila nu och se till att bli helt frisk :)
Later sweeties!

Bättre!

Mår lite bättre nu. Men är sjukt trött så kommer nog somna när som helst. Kommer säkert kunna uppdatera bättre imorgon!

Nattinatt sötnosar!

Blöörk!

Jag har lyckats att dra på mig vinterkräksjukan! Och fyyyfaaaan säger jag bara! :( De e nog fanimig de värsta jag har varit med om! Hörs när jag är frisk igen!

Flåååt!

Sorry att de inte har kommit någon uppdatering idag. Men till mitt försvar så är de phoney som strejkar igen :( Har iaf shoppat en massa idag och då mår jag som bäst! Fyfan vad underbart de är att handla kläder och skooor! Blev två par skor, två toppar, ett linne, en kjol, lite underkläder och lite smink! :D Lööövley! Ska försöka slänga in en bild imorgon! Även lite bilder från min födelsedag. Nu är de sängen som kallar! Natti!

Underbart väder!

Jaa, Gud vilket underbart väder de är här i Malmö idag! Ser nästan ut som en vår/sommar dag :D Blir sugen på att sätta på mig min skinnjacka men de blir nog alldeles för kallt.. :/

Ligger fortfarande i sängen men tänkte stiga upp nu och fixa ihop lite frukost innan jag beger mig ut i de fina vädret! :)

Strejk!

Va ju meningen att jag skulle göra ett inlägg om gårdagen. Men nu är de så att min lilla phoney strejkar! Och de är på henne jag har bilderna från igår, så jag får helt enkelt fixa ihop ett inlägg imorgon :)

Nu ligger jag i sängen och kollar på film, Björn bröder! Älskar den filmen, så himla söt asså! :D

Imorgon blir de som sagt ut i stan och shoppa lite, ska även göra ett uppdrag :)

Nattinatt <3

Want it, need it!

Har kollat runt på internet lite nu och har hittat en del grejer som jag vill ha! (Som jag behöver!!) ;) haha.

Blir nog att jag sticker ut i stan imorgon och ser om jag kan hitta grejorna och köpa dom ;) Slänger upp lite bilder på en del av grejerna! :)









Ska ha! Så är de bara.. :)

23 år!

Haaalllåå! :)

Igår fyllde jag 23 hela år och det firades med lite för mkt vin! Så idag mår jag inte alls bra! Ska fösöka fixa ihop ett inlägg med lite bilder sen :)

Puss

Tröttis!

Idag gick jag upp i ottan! Bläää på de. Men vad ska man göra när man måste tvätta och ända tiden som finns är kl 08.00? Blir nog en liten powernap sen ;) Måste ha min skönhetssömn, annars blir jag grinig ;)

Efter de har jag lite saker jag måste ta tag i. Men de e inget som jag vill skriva ut på bloggen, ingen intressant läsning heller för den delen så de e lika bra att låta bli. Vad kvällen har att erbjuda får vi se :)

Ha en fin dag <3

Tankar

Nu när jag har kommit hem till malmö igen efter två veckor i Stockholm så känner jag bara "Neeeeeeeej!!!" Missförstå mig rätt, jag älskar mitt älskade malmö och allt och alla som finns här. Men jag är i den tiden i livet där jag känner att jag måste vara på resande fot, jag orkar inte vara fast på samma ställe hela tiden. Jag vill se nya saker, träffa nya människor och bara leva livet. Och de e verkligen de jag kan göra nu. Jag har inget som håller fast mig lixom. Kanske därför jag också känner mig så rastlös hela tiden?!
 Oj, vilket vuxet inlägg detta blev. Kände bara att jag va tvungen att skriva av mig lite! :)

Nu kommer lite bilder från min visit i stockholm, bilderna får nästan tala för sig själva :)

















Fest Fest och åter Fest!

Har haft otroligt roligt och mysigt i härliga stockholm! Har träffat både gammla, saknade människor och har även lärt känna nya underbara personer :)



Kärlek till stockholm och alla som finns där, på återseende ;)

Snööö = Blööö

Ja fy vad snö de har kommit i natt! Såg fram emot att komma hem till ett snöfritt malmö men de sket sig, big time! :(

Idag kommer jag nog bara stanna inne och sura.. Känner verkligen inte för att göra någonting! Hörs senare! Ciao!

Tåget suger!

Nu sitter (ligger) jag på tåget hem till Malmö! Drygaste resan ever, halv sju gick de och jag kommer inte vara framme förren vid halv ett.. Okej de typ en timme kvar nu bara men fyfan vilket skit det är!! Haha

Hungrig är jag också! Och jag har ont i halsen o hostar som fan, pallar inte vara sjuk nuuu! Skriver mer imorgon när jag vaknar :)

Puss

Wooopsii

Jävlar! Glömmer helt bort bloggen nu när jag är i Sthlm! Sorry fan! Hihi!

Så vad har jag haft för mig sen i fredags? I fredags kom fina Fanny hem till Fia pch vi drack lite (massor) vin och gjorde oss iordning för kvällen. Sen gick vi ber och hälsade på fias granne som bjöd på ännu mer dricka! Till slut hamnade vi på Snaps där vi dansade loss :) när de va dags att ta sig hem fick jag för mig att ringa ett samtal, jag blev arg och skrek o hade mig.. :( men de blev ett lyckligt slut iaf fall ;) hihi

I lördags va de bara att hoppa in i duschen för att fixa till sig för ännu en party natt. Då åkte vi först hem till fias kompis Micke där de fanns lite folk och den åkte vi alla till Magenta! Rolig kväll :D

Nu i veckan har vi hittat på lite bus också ;) har bl.a. Träffat Tommy som jag inte har träffat sen i typ september! Och jag kan säga så här, efter att ha träffat den killen i två timmar har man gjort ett träningspass för en vecka!! Man skrattar så man döööör när han sätter igång! Haha!

Imorgon är de fredag igen och sista kvällen jag är i Sthlm, så imorgon är de all in som gäller ;)

Later!

<3

Fredag i blodet!

Ja nu är de äntligen fredag igen! Och de firas såklart med "lite" fest! ;D Ännu en fest-helg i Stockholm, jag gillar miiicket! ;)
Idag jobbar Fia så jag är hemma själv! Har varit ute och handlat lite inför ikv och fixat lite tvätt och disk! Duktiga jag :) Har även varit och tagit en cigge med Fia när hon hade rast!
Nu tänkte jag sätta igång en film eller något. Hörs senare! :)

Torsdag

Ikv blir de middagsmys hemma hos Rase! Vet inte riktigt vilken tid vi ska vara där men kl är ju bara 13.00, så just nu kollar vi på en film :)

Later!

Kvällsöppet

I måndags va jag och Fia med i tv 4:as program kvällsöppet! Efter vi hade varit där så åkte vi till en bar och tog ett glas vin :)

Igår va vi ute på äventyr hela dagen och på kvällen träffade vi några vänner. Vi är alltså ganska trötta idag och ligger bara i sängen och kollar på film :)

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0