Mihi!

Nu är det även lite jul i mitt lilla rum :) Har städat och satt upp julstjärnan i fönstert och tomtarna fick också komma fram! Så nu är det riktigt mysigt här!
Nu ska jag snart gå in och ta mig ett bad plus tvätta mitt hår. Det är inte så fresch nu precis :P Mahaaa.

Fööresten, idag kom det lilla rosa kortet! ;)

Puss

Onsdag

Idag är det onsdag.. Hade ingen lust att gå upp idag men min kääära pojkvän skickade ett sms och skrev, " Om du sover nu måste du gå upp" Nästan som att han viste vad jag tänkte.. Jag svarade " Varför?" Och svaret blev " Får inte jag sova så ska inte du sova, punkt slut " Jahaa.. Bara att gå upp :P

Nää.. men nu ska jag snart äta frukost och sen måste jag ta mig ut i stan en sväng. Måste hitta något som jag kan ha på mig på begravningen.. Om jag  inte hittar något hemma..

Puss

24/11-08

Igår var som ni säkert förstår en bra dag :) Och det var faktist mycket som hände igår :) För det första så klarade jag uppkörningen!!! Wohooo! Trodde verkligen inte att man kunde bli så glad över ett körkort! Men fyfan vad jag blev glad! Igår hade jag och min älskade pojkvän även varit tillsammans i 40 månader! :O Tiden går sjukt fort! Älskar dig ska du veta! Igår var det även endast en månad kvar till julafton! Det ni! Nu är det veeerligen snart julafton! Och ovan på allt köpte jag även min nyårsklänning igår :) Den är jättefin!

Nu ska jag snart till jobb!


Puss

Nu ni!!!

Blir det farligt på vägarna!! För jag har fått mitt KÖRKORT!!!!! :D:D:D

Puss

Min lilla mormor!

Idag var jag med Mormor och Mamma i kyrkan. Var en minnesgudstjänst eller vad det nu heter.. När prästen ropade upp de personer som gott bort under månaden, morfar blev nämnd först, brast det för Mormor. Och det gjorde ont i hela min kropp att se min lilla Mormor så frukansvärt ledsen. Min mormor som alltid är så glad. Usch säger jag bara. Stackars Momo! :(

Morfar, Jag hoppas att du har det bra och ser efter Mormor så hon kan fortsätta leva ett så normalt liv som möjligt utan dig <3

Puss

Lördag

Nyss hemkommen från jobb! Det var sjukt jobbigt idag eftersom jag har gått och blivit förkyld! :(

Igår kom den första snön i malmö, för er som inte viste det :D Det var super mysigt men synd att det inte kom så där dunder mycket som jag hade velat ;P Det hade varit roligt. Eller tycker ni inte det?

Nu kom Pappa in med mat, så det är väl bara för mig att äta!

Puss

R.i.p min älskade morfar

Okej, nu är det dax för mig att ta tag i mig själv.. Har inte skrivit här på länge.. Men idag kom jag på att: Om jag skriver av mig lite i min blogg så kanske allt börja kännas bättre igen.. Ska kanske förklara så att dem som läser förstår.

I lördags fick jag ett samtal som jag aldrig mer vill få. Pappa ringde och berättade för mig att min morfar hade gått bort. Jag vet inte vad som hände sen.. Känns som jag fick en chock eller något. Började storgrina och ringde Älskoo som befann sig i trelleborg. Han kom hem på två minuter känns det som och jag bara grätt.. Hela hans familj var där och tröstade. Det känndes jättebra. Tur att man har två familjer som kan ta hand om en i såna situationer. Detta är första gången någon i min närhet går bort och jag vill aldrig mer vara med om det :( Så mycket man går och tänker när något sånt här händer. Fina minnen och så får man ångest för att det känns som man inte har spenderat så mycket tid med personen i fråga, fast man i själva verket har det.

Nog om detta. Nu blir jag ledsen igen. Kanske inte blir fullt så mycket uppdatering som innan, men jag kommer igen! Jag lovar..

Puss

Festfestfest!

Fast jag är trött trött trött! Men det går alltid över när man väl kommer igång ;D Blir slagt ikväll och sen kommer älskoo och hämtar mig så spenderar jag helgen (?) där. Har fortfarande inte fått mitt schema för söndag så jag vet ju inte hur jag ska göra riktigt.. Dumt att man får det så sent, man kan ju inte planera något alls!

Ikväll blir det iaf fall feest. Med Sarah och Matilda! Carolin svek den jeeevlen ;P

Puss

Godmorgon!

Idag är det jobb som gäller, en liten stund iaf :) ( 11.00 - 14.00 )  Efter det är det hem och vila en stund för ikväll blir det feeeest :D Hihi. Måste hitta något att ha på mig.. Inte det lättaste och eftersom min ekonomi är bajs kan jag inte köpa något nytt :( Men jag ska kolla om jag kanske kan hitta något fynd ;)

Nu måste jag fixa mig inför jobb!!!

Puss

Jul, jul stråååålande jul!

Japp, idag känner jag mig väldigt julig! (Lite tidigt för att vara jag) Men idag ska jag iaf baka pepparkakor! ;D Mihih, kanske till och  med orkar pilla fram kameran och ta lite bilder!? Skulle det gillas?

Puss

Jobb

Började skriva ett inlägg.. men sen kom jag på att jag inte hade något att skriva om...

Puss

Hallooo

Idag är det tisdag och idag ska jag träffa sarah och matilda! Vi ska äta på krua thai och det gillar jag! :D Är sjuuukt hungrig och väntar bara på att matilda ska ringa och säga att hon är på bussen! Jag väntar också på att Sarah ska ringa och säga att hennes paps kom hem ochj gav en lite pengar så hon kan komma in till stan också.. Hmm.. Jag väntar och väntar.. Piper telefonen? Icke..

Puss

Hejhejhejhej!

Nu ska jag snart ta mig till jobbet.. Jobbar tre timmar idag! Idag har jag hunnit med lite grejor faktist :) Har ätit frukost med min lilla matilda idag, det var super mysigt och jag blev jätteförvånad att hon klarade att komma in i tid så tidigt! ;P Efter det gick vi till 3 för att lämna in min telefon IGEN! För den höll inte länge. Hämtaden i fredag och lördag morgon la den av igen.. What?

Nä, som sagt dax för jobb!

Puss

Ful som stryk!

"Han är så ful att man kan tro att han har brunnit och någon försökt släka honom med en yxa!"

Bara ett litet citat från min Farbror! :P

Puss

Hemma!

Helgen har varit bra! Överlag iaf :D

I fredags blev det fest! Förfest hemma hos mig med Matilda, Carolin och Sebbe! Det var himla trevlig må jag säga! Efter lite snack, drickande och musiklyssnande så begav vi oss till Buddah! Men när vi kom dit blev det att vi fortsatte till slagt i stället! Där var det KUL! Men det brukar det ju vara. Tänkte ta det ganska lugnt eftersom jag skulle upp tidigt och sitta på tog i två timmar till halmstad för släkt middag på lördagen... Den planen sprak ju ganska snabbt! Var redan bra på det när vi kom in på slagt och sen träffade man en kompis till en kompis som tyckte det skulle vara kul med lite teqila! Jo men man tackar! I vilket fal som helst var jag hemma 6 på morgonen..

Vaknade runt halv tolv på lördagen och mådde inte bra! Men det var bara att ta sig upp och duscha och fixa till sig för att sen ta dig till stationen. Blev BK till frukost! Haha. Fyllemat på hög nivå ja! I Halmstad var det trevligt som vanligt! Farmors mat är att dö för! :D

NU ska jag lägga mig i sängen och kanske kolla på någon film.. Eller så somnar jag helt enkelt!

Puss

Soooolsemester!

Idag har jag varit en snabbis i spanien. Kände att jag behövde det så jag åkte dit och solade ett par timmar och sen fick jag ju åka tillbaka hem igen eftersom jag ska ju faktist festa ikväll :) Haha. Nää, tyvärr har jag ju inte det. Men nästan ;P Jag var en snabbis på solariet och det var skööönt!

Nu ska jag städa mitt sååå rena rum! :)

Puss

Söndag-Fars dag

På söndag är det som nog alla vet, fars dag! Nu är då den stora frågan "Vad ska man köpa till sin käre far"? Jag har inte den blekaste abbib om vad jag ska ge till honom.. Pappa säger att han inte vill ha något men nått litet kan han väl få liksom!?

Något bra förslag? :)

Puss

PartyParty!

Godmorgon! Uppe med tuppen idag ja. Fast jag ville sova ut! Men icke, som vanligt när jag bestämmer mig för att sova så gåt det inte :)

Ikväll blir det utgång! :D Det gillar jag. Äntligen pratya med mina töser igen :) Fast inte med Sarah :( Hon skulle mysa med sin syster idag. Men vi ska nog ut nästa helg också! :D Och idag blir det jag som står för förfesten :) Fast det ser förjävligt ut här hemma.. :P Men vi får kanske hålla oss uppe på mitt rum? Fast då måste jag städa rummet! För det är fan-ta-mig inte snyggt :O Haha!

Tjilevipen!

Idag har varit en håll-i-gång-hela-dagen-dag! Först var det jobb på förmiddagen. 10.00 till 13.30. Precis när jag kommer utanför dörren så får jag ett sms av matilda om att hon vill in till stan! Eftersom mitt jobb ligger mitt i stan så var jag ju redan där! Så det var ju bara för henne att ta sig in och sen gick vi i stan en stund. Åt lite på krua thai och sen gick vi i stan lite till och sen tog vi oss en sen fika :) Jag hittade föresten en jättesöt Klänning/hög kjol! :D Jag gillade den jättemycket så nu vill jag ut och feeeesta! :D Mihih!

Jag har alltså precis kommit hem och nu har jag ont i halsen och är täppt i näsan! Inte roligt alls..

Puss

Godmorgon!

Riktigt trött idag! Ville verkligen inte gå upp ur sängen, men nu sitter jag här! Börjar jobba kl 11.00 idag och jobbar endast till kl 14.00! Sköönt! Efter jobb tänkte jag ta mig till parken och hälsa på! Men det har jag tänkt hur länge som helst.. Får se om jag lyckas idag!

Nu ska jag klä på mig, kanske lägga mig i sängen och bara vila en liiiten pytte stund? :)

Puss

Jul

Jul.. Snart är det jul! Eller? Det är ju faktist hela 8 veckor kvar till den stora dagen! Ändå har affärerna redan börjat julpynta och den stora granen på torget har redan kommit upp! Mamma Har även hon rykts med och ska börja pynta med små granar i blommsterlådan! Nää, pynta ska man göra i december, runt advent!

Vad tycker ni om att man börjar julpynta redan?

Puss

Tröttfis

Nu är jag en väldigt trött fis. Mörkerkörningen gick bra idag.. Blev trött av att bara åka bil, men jag klarade det fint endå när det var min tur att köra :) Tvättat har jag ju också gjort idag! Så jag har varit en flitig flicka!

Nu ska jag gå upp och göra mig iording för sängen och sen krypa ner och kolla på tv :)

Sov gott söta du som läser :)

Puss

Varsågoda!

Det var länge sen jag la upp en bild här.. SÅ nu kommer det en liten bild på min lilla findus :)




Puss

En miljon, tack!

Idag är det måndag. Och på min måndag blir det till att tvätta! Inte det roligaste men jag börjar behöva kläderna nu :P Mihihih. Ikväll blir det mörkerkörning. Får se hur det går, är lite nervös ;P

Idag skulle jag vilja köpa lite kläder också. Men pengarna finns inte riktigt där :P Det påminer mig om att jag faktist MÅSTE hämta min lön som jag hart kvar på mitt gamla jobb.. Och när jag har gjort det kan jag köpa det jag vill ha :)Den 15 kommer lönen fårn mitt nya jobb också :) Fast det blev ju inte så många timmar i oktober Månad.. Men endå :D

Puss

Söndag

Nu är det söndag och jag har precis vaknat, igen.. Jag vaknade först kl halv nio men bestämmde mig efter några timmar att somna om lite :) Idag blir det bara jobb för min del. 17.00 till 23.00.

Vad ska du hitta på idag? Berätta något roligt :) Jag vill veta!

Puss

Halloween!

Hejhopp!

Jag är trött som en lemur.. eller är det dem som sover hela tiden? Eller är det sengångare?? Trött är jag iaf! Har jobbat nio timmar idag och det tog verkligen musten ur mig :) Så jag kommer sova som ett barn inatt! Och det är skönt när man gör det. Imorgon börjar jag jobba 17.00 så jag kan tillochmed sova lääänge imorgon :D Nu är det dax för lite mat och sen ner i sängen, kanske sätter på en film och myser lite med mig själv. Inget halloween firande för mig alltså.

Vad ska/har du göra/gjort idag? :)

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0