Torsdag!

Vilken tråk-dag det är idag.. Tråkigt väder och kallt som fan! Blöö.
 
Har sysselsatt mig med att måla naglarna och plattat håret - Riktiga tjejgrejer :P 
Ska möta Denise lite senare och ta en fika eller något och snacka massa skit ;) 
 
Ciaooo!

News!

Tjeeena!
 
Verkligen ledsen för den usla uppdateringen här, men ni får nöja er med de ni får ;)
 
Sen jag skrev sist har det hänt en del roliga grejer. :) Bl.a att nyår inte kommer spenderas i kalla tråkiga Sverige! För i år ska nyår firas i Alanya igen ;) Kommer bli så sjukt kul att komma ner till lite värme och alla sötnosar igen! Dessutom kommer Fia ner till Malmö innan, så jag har även någon att kaosa med på vägen ner ;) Kommer bli awesome! 
 
Det är bara en liten detalj som jag hoppas kunna lösas, sen är allt helt perfekt! :)
 

Burlesque

Fredag kväll och jag sitter hemma och myser framför Tv:n - Burlesque
Har sett den filmer sjukt många gånger, tröttnar aldrig! Så himla bra :)
 
Imorgon är det jobb som gäller för mig, ska faktiskt bli kul att jobba :) Så i helgen blir det inget festande för mig!
 
Så vad har jag hittat på idag då? Jag har varit runt och härjat i stan med fina vänner. Blev även en mysig fika, alltid lika trevligt ;) 
 
 
Go´natt från mig! 

Instagram

Asså, de här med att börja blogga igen gick ju inget vidare.. Glömmer typ bort det! Haha. De kommer väl lite inlägg då och då.

Där de händer lite mer är på min instagram. Kolla in den om ni vill, and feel free to follow! ;) @MIIMSL heter jag där :)

Ett litet smakprov:

I really do..

Lördag

Och denna lördag spenderas i sängen! Guuud så bakis jag har varit idag, verkligen inte okey! Men gårdagen var mer än okey ;) synd bara att man ska behöva må såhär dagen efter! Haha..

Så just nu ligger jag i sängen och kollar på Twilight, breaking dawn part 1. Ska nämligen se part 2 imorgon så jag fräschar upp minnet lite ikväll. Kommer nog somna direkt när den är slut , så trött som jag är!

Natti!

Godmorgon!

Godmorgon!

Egentligen vill jag bara ligga kvar i min sköna säng (just nu är den helt jävla underbar) men jag måste iväg och fixa en grej som jag borde ha gjort för längesen.. :(

Senare ska jag även iväg och göra ett uppdrag och efter det ska jag träffa Denise en sväng :)

Ciao så länge!

Onsdag

Renbäddad säng och nyduschad tjej, de bästa som finns! Jag kommer sova som en prinsessa inatt ;)

Har hunnit med en hel del idag. Tvättat, städat, solat, tagit en lång power Walk och bakat! Ganska så nöjd med det :) Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och somna, en dag imorgon också ;)

Nattinatt!

Oreo cupcake.

Jag har kommit in i en period där jag bakar väldigt mycket! Tjockis varning på de! Fast jag hinner iof inte äta så mycket eftersom det finns andra i familjen som käkar upp allt innan jag hinner smaka ;)

För ett par veckor sedan va jag ute och fikade med Carolin och då provade jag en oreo cupcake. Så nu funderar jag på att göra egna såna. Kommer ju säkert inte bli lika fina som på ett café men de är ju kul att prova :)

Börja blogga igen?

Nu har jag inte bloggat på väldigt länge. Ska kanske börja ta upp de igen? Har lixom inte alls haft någon lust till att skriva men nu tror jag att det börjar komma tillbaka. Fast egentligen skulle jag vilja ha en hemlig blogg. Så jag kan skriva precis exakt det jag känner för.
 
Nu när bloggen är öppen och folk vet att det är jag som skriver så kan jag inte skriva exakt det tycker, tänker och känner. :/ Kanske skaffar en till blogg som jag kan ha som min egen hemliga dagbok? :) Får se hur jag gör! 

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0