Baby girl!

Igår kväll blev min kusin och hans fru föräldrar! :) En liten flicka har kommit till familjen, så himla mysigt! Så idag har jag och mamma varit ute och shoppat bebis kläder! Är så himla spänd på att träffa det lilla livet! 

Och jag måste ju säga att jag själv blev sjukt sugen på en liten bebis när jag gick där och klämde och kände på alla mini kläder! ;) fast jag får nog lugna mig lite!  Hihi!

Nu är de snart dax att sova, upp vid 05.00 och jobba ;D

#smile

Fredag idag. Jobbat hela veckan, så varför inte jobba hela helgen också? Klart vi kör på det! :) Vilken jävla tur att jag älskar mitt jobb, annars hade det nog blivit ganska jobbigt! ;)


Always remember to smile!

Jacket

Hämtade ut min as snygga jacka idag! :) synd bara att vintern redan är här så jag typ inte kan använda den! :( äsch, får frysa ett tag för den är så jävla snygg!! 

Man ser inte så bra på bilden men den är militärgrön, ska försöka ta en bättre bild någon dag så ni får se min underbara skönhet ;)



Feelings

Just nu känns allt så jävla bra! Jag är kär, jag har ett bra jobb som jag verkligen älskar, sjukt sköna kollegor, underbara vänner och familj och snart har jag förhoppningsvis en lägenhet! Allt känns så himla rätt! Men jag är rädd! Nu när allt är så bra, va är det som kommer gå fel? Och jag skriver kommer eftersom att varje gång jag mår riktigt bra är det något dåligt som händer!? Varför är det alltid så? Varför får man aldrig må bra hela tiden? Well, jag får väl bara njuta av denna bra tid nu och ta smällen när det kommer! Eller vad säger ni? :)



Me day :)

Ni vet när man hittar en sak man bara mååååste köpa! Och sen råkar glömma bort det.. Men sen så ser man den där saken igen (i mitt fall en höst jacka) och så är det halva priset på den! Plus att man har en rabatt på 25% då blir man lycklig! Så idag har jag köpt mig en sjukt snygg jacka! :)

Jag har även varit hos frisören och klippt mig lite, väldigt välbehövligt! ;)



Börja igen?!

Dax att börja blogga igen?

 En vän frågade varför jag inte bloggade längre och jag hade inte något bra svar. Har helt enkelt inte blivit av bara.. Men nu ska jag försöka komma igång igen! Bra så? ;)


mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0