Trötter

Just nu känner jag mig som trötter i De sju små dvärgarna :) Väldigt trött alltså! Har jobbat idag och det gick bra. Tiden gick jättejättefort idag :) Och det är alltid skönt!

Nu säger min lillebror att vi ska ner och köpa lördags godis :) Så det ska jag göra nu!

Puss

Lördag

Hejhopp!

Kom precis på att jag inte bloggade något igår.. Men det var för att jag faktiskt inte hann :) Igår var jag skolan, gjorde matteprov och fixade ihop min fotografika handbok, projektet. Jag fick VG på matteprovet och jag fick MVG på projektet! ;D Så jävla roligt :)
Efterskolan var jag i stan en stund och efter det skulle man hem till sarah och grilla lite :) Över mysigt var det vill jag lova :D Sara är så underbar <3 Alla mina vänner är underbara <3 Skulle egentligen ut efter Sarah men det blev inte förens vid halv två så det belv lite sent för mig eftersom jag ska jobba dag, va hemma vid 2

:D

Pappa visade precis mig en liten fines som fins på hans nya laptop. Och det är att det finns en inbyggd webcam.. Och jag ljuger inte om jag säger att linsen är max 3 mm hög och 3 mm bred. Helt otroligt! :D

Här har ni en bild jag tog bara precis :)


Cooolt va?? :D Jag tycker det är döcoolt!

Puss

Jätteont!

Skrev i förra inlägget att jag hade ont i halsen, det har jag fortfarande. Och nu har jag dessutom skitont i mitt huvud. :( Gör så ont att det bulltar i mitt öga, miggrän? Ont i min näsa har jag också fortfanade, men det har jag haft ett bra tag nu!

Och jag som måste plugga nu, kul att göra det nr man inte mår bra? Nej inte det minsta :( Men imorron är det ju matte prov och det MÅSTE jag klara. Så är det bara.

Puss

Ont

Jag har ont i min hals :( Det är inte alls kul, känns precis som när man är på väg att bli förkyld, men så kändes det föra veckan också men sen försvann det :) Så det kanske det gör idag med :D Hihi.

Jag håller just nu på att framkalla film som jag fotade igår :) Mihih.

Puss

Torsdagmorgon!

Nu är det torsdag igen :) Imorron är det fredag och sen är det helg :D Herregud vad det går fort! Nästa vecka är det lixom en vecka kvar till studenten Inte klokt! Kom preis på att idag är det exakt två veckor kvar tills jag tar studenten!!! Aaaah! Igår pratade jag, mamma och pappa om att faktiskt ta oss till tyskland och inhandla all dricka som behövs till studnen, tänkte från början åka över till danmark men vi ska se vad som blir billigast, tyskland eller danmark :D

Idag ska jag träffa söta Matilda innan skolan och ta en fika :D Vi ska kolla lite på bartenderkurser också :D För vi vill ju verkliegn pka iväg! :D

Nää, nu ska jag spela lite Bloons Det är sjukt beroendeframkalande! :P

Puss

Det gick braaaa

Det gick toppen at köra idag :D Mycket stolt över mig själv :) Nu har jag bara en lektionstid kvar på shemat och sen är det halkan :)

Nu ska jag snart ta mig ner till folketspark.. Tänkt hälsa på folket där och ala djuren, sen tänkte jag fota lite också :) Jag har fått låna en analog kamera som jag ska fota lite med och sen ska jag även framkalla :D det ska bli skojsigt :D

Så nu, u i det fina vädret! :D


Puss

Driveee

Nu ska jag snart sätta mig i bilen och köra en tur i stan hade jag tänkt :P Ska ha körlektion snart! Nästa vecka är det dax för halkan.. Är inte så nervös än men det kommer väl det med :) Lär köra sjukt dåligt när det väl gäller :( Bruukar vara så. Sist jag körde så gick det inte alls bra.. :( Men vi får hoppas att det går bättre idag :)

Puss

Onsdag

Idag är det onsdag och det innebär att halva veckan redan har gått. På fredag är det matte prov och det är nästan det ända som händer denna veckan egentligen. :D Sen är det jobb i helgen och nästa vecka händer det lite roliga grejor förhoppningsvis :D

Nu är det snart design och inna det ska jag gå och handla något att äta eftersom jag är hungrig som en gris :) Ska även köpa lite pärlor och grejor så att jag kan designa mig ett armband till :D

Puss

Skolan

Sitter i skolan nu och ska ha foto, vad ska jag göra på foto idag då? INGET! Nä, för min lärarer hinner inte med mig idag. Kul? Nej inte precis. Gud vad jag hatar att det inte finns ordentliga lärare här.. okej, det finns vissa som är bra men det känns inte som att det är så många "rätt" lärare för kurserna dem har.. Äääh, nu svamlar jag bara...

Nu sk ajag gå och leta upp min historia och geografi lärare..

Puss

Inte en godmorgon!

Nej det va det inte.. Vaknade kl halv 8 för at mamma och pappas väckarklocka gick igång. och eftersom ingen av demva hemma så va det ju självklart jag som var tvungen och gå upp och stänga av den, fast lillebrors rum ligger precis brevid. In och väcka honom och sen gå in och lägga sig igen.. Men kunde jag somna om, neeej! Eftersom att jag vet att min bror inte går upp i första taget var jag ju tvungen att väcka honom igen... Förstår ni vad jag menar när jag säer att det var jobbigt denna morgon? Nu är jag iaf uppe och skolan börjar om typ 2,5 timme.

Puss

Natti

Nu är det dags för mig att gå och lägg mig.. Har varit en lång dag och jag har pluggat mer än vad jag någonsin har gjort på en och samma dag! Och nu på kvällen pluggade jag till och med matte som jag inte ska ha rov på förens på fredag, hej duktig Mimmi alltså :)

Nää, nu sängen! Nattinatt!


Puss

Äntligen hemma!

Ja, nu är jag äntligen hemma igen! Satt i skolan till halv 7 idag! :( Jobbigt eller vad? Men min älskade Matilda satt med mig hela tiden :) TACK Gummsan! Imorron blir det stan och kanskekanske kan man hitta något roligt att köpa till sig själv? :) Man vet ju aldrig.

Idag fic pappa bli inlagd på sjukhuset för sitt ben :( Stakars Pappa blir aldrig av med det jävla viruset som han fick för 5 år sedan när vi var i thailand. Hoppas verkligen att dom kan hitta vad det är för jävla fel snart!

Nu ska jag ta oh dricka en coca-cola :D Mums, sen ska jag ta och plugga lite faktiskt. Har Matte prov på freag oh det måste jag verkligen klara!

Puss

Arbeten!

Mitt geografi kan ta sig i röven! :( Ja för det kan det. Jag pallar verkligen inte med det! Jag hittar ingen vettig fakta! :( Nu ska jag gå och äta, sen kanske jag kan få gjort något bra sen :) Hoppas hoppas! :)

Nu, MAT!

Puss

Söndag

Öööhe, jag menar ju måndag. Men det känns som en riktigt söndag idag. Jag är trött och seg och vädret är piss tråkit.. Det är mörkt och de regnar! Men det hade ju kunnat var mysigt om man hade kunnat ligga hemma och kolla på film idag. Men det kan man ju inte göra. Jag kom faktist igång med pluggandet igår :) Stolt över mig själv, skrev  nästan två hela sidor :D Men jag änvände mig bara utav en källa :P Och det ska vara 6-7 st.. Jaja, jag hittar mer i skolan idag :)

Idag ska jag ut och köra lite också :) Idag blir det nog inte en lika lummig lekion som föra gången, men det var kul :) Nää, nu måste jag göra mig iordning :)

Puss

Fööörlåt!

Jag har ju inte uppdaterat här på hela helgen har jag ju märkt..  Kan vara för att pappa har köpt ny dator utrustning och har hållt på och fixat med det.. :) Men nu är jag här och kladdar iaf..

I Helgen har det inte hänt så himla mycket. Jag har jobbat hela helgen och är helt slut nu, känns också som att jag har fått pollen allargi.. Eller så håller jag på att bli riktigt förkyld :( Idag måste jag plugga som ett djur.. Har ett stort arbete som ska vara inne imorron.. Ehmm, har Mimmi börjat med det? Nopp! Så idag och imorron ska jag PLUGGA! Japp för det ska jag. Men först ska jag ta mig ett bad, det är jag värd.. Sen kanske jag kommer på en massa andra saker som jag måse göra innan jag ska börja plugga. Brukar ju vara så, tyvärr! Nejmen vi säger väl så då?

Puss

Zombie!

Inte mycket har hänt sedan jag skrev sist.. Jag har hunnit duscha och sova, inget mer. Jag känner mig som en Zombie och jag vet att jag inte kommer att ta tag i pluggandet idag :( Jag bara vet om det och jag hatar mig själv för det, så jävla dålig är jag!

Nu ska jag göra en kopp varm choklad och sätta mig i soffan.. Kanske jag får lite energi till att plugga då?

Puss

Trött

Jag är trött och har ont i ryggen.. Det har jag inte tid med idag :( Jag msået plugga, dömycket! Måste få så mycket som möljigt gjort med geografin idag eftersom jag jobbar ela helgen och vet hur himla seg jag blir då :( Attans!

NU, duschen!

Puss

Första färdig :D

Nu är historian färdig, sen at den skulle varit inlämnad för en månad sen behöver vi ju inte prata om :P Hihi. Hittade ingen bild på tunikan jag köpte idag, fanns inbte på hemsidan men jag kanske kan ta en bild på min sen, vi får se :) Men jag har en annan bild att visa er. På min katt :P haha, han får vara med mycket men det var länge sedan han var med här på bloggen :)
Jag har ju som sagt pluggat nu och min snuff måste vara med mig hela tiden, speciellt när jag sitter vi datorn Är han inte trött så vill han helst av allt ssitta i knäet och mysa. Men idag skulle han ligga över hela datorbordet! Knäppgök!

Här kommer en bild på hur det såg ut..

Findus på datorbordet (Helst vill han ligga på tabgentbordet, men jag menar, nån måtta får det väl vara? Haha) Han blir en bra pappershållare iaf!

Puss

Pluggish!

Hej bajskorvar :DNu är jag hemma och pluggar :) eller just nu pluggar jag ju inte för nu sitter jag ju här :D Hihi Men ni fattar ;)
Idag blev att fota porträtt foto igen, blev inte mycket bättre denna gången.. Vi har så sjukt dåliga salar i skolan så det är inte sant! :(
Efter skolan följde jag med MAtilda till stan, mys! Hon köpte skitfina underkläder! Älskaa! Och jag köpte en tunika till alla underbara stranddagar som kommer snart ;D Himla fin och billig också! Köpt på hm! Ska försöka hitta en bild på den så kan jag lägga in den här på bloggen sen :)

Nu, pluggish!

Puss

Skolan

Nu sitter jag i skolan. Besöket på Ikea var trevligt, som vanligt :) Köpte bara tre saker men jag är nöjd :) Som sagt sitter jag i skolan nu. Har bara fotolektion idag och den börjar om ca 20 minuter! Efter skolan måste jag pluggat asset av mig :( Och jag ska försöker hinna med att träna idag med. Va ett tag sen känner jag. (Typ i måndags) Men det känns när som en evighet sedan :P

Puss

Torsdag

G o d m o r g o n !

Idag är det torsdag och det innebär att jag börjar skolan kl 14.00. Men idag ska jag iväg till Ikea med Carolin och hennes syster först :) Alltid lika roligt att åka till Ikea tycker jag :) Måste verkligen plugga idag också :( Inte roligt. Geografi är inte roligt. Vill jag ha ett högre betyg i geo måste jag desutom göra detta sista arbetet damn good! :( attans.

Nu ska jag ta och göra mig lite frukost. Är sugen på ägg men jag vet inte om jag orkar göra det ;P

Puss

Åka rullor på stranden?

Idag var jag och älskoo på stadium. Han skulle köpa shorts och jag skulle kolla på rullor. Jag vill jättegärna ha ett par rullor, NU! Himla härligt att bara åka runt nere vid ribban om dagarna och om kvällarna när det är mysigt väder! Helst vill jag köpa ett par till min lillebror också men det har jag nog inte råd med. :( Dessutom hade han nog endå inte haft tid att åka med mig, han har ju sin fotboll att tänka på :)
Men jag ska köpa ett par iaf. Älskoo har ju också rullor så jag kan ju ta med dem till svedala när jg är där så kan vi åka hela tiden :D Bra va?

Puss

vårkänslor?

Har läst en del bloggar idag och vet ni vad? Nästan alla är lika deprimerande.. Asså jag menar allvar när jag säger att det i 3 av 4 bloggar står "Jag mår dåligt, allt känns så fel" och blablabla.. Och jag känner igen mig i det. Jag mår sjukt dåligt nu för tiden. Känner mig hängig och ledsen väldigt ofta. Och jag undrar varför det är så?! Det är ju för fasiken vår och snart sommar. Solen är frame för det mesta och snart är det tillochmed student! Vad är det som gör att vi tonåringar, som egentligen borde älska livet är så sjukt demprimerade? Finns det någon som har ett svar till mig så skriv! :)

Puss

Plugga, köra, plugga

Sitter i skolan fortfarande.. Har egentligen slutat men jag ska köra kl 14.00 så jag stannar i skolan och tänkte plugga lite.. Har ju geografi arbete som ska vara inne på måndag.. Går inte så bra kan jag lova :( Menmen, det löser siiig! :) haha, fast jag har inte ens mitt papper med mig.. Så jag vet ju inte riktigt vad som ska göras! Får nog fråga Carolin omhon har med sig sitt papper så kan jag kanske kolla lite på det.. Kanske, jo det ska jag göra.... NU :)

Puss

Onsdag

Idag känns det som att jag har vaknat på fel sida.. Eller det kanske var sättet jag vaknade upp på. Sov ju hos älskoo inatt och imorse fick jag banne mig veta att jag lever :( :P När älskoo skulle väcka mig var det inte precis lugnt och mysigt han gjorde det. Nejnej, det var lixom "PUTTE!!!! VAKNA NUUUU!" och ruskade om mig jättehårt! Det var inte kul kan jag lova.. Sen var jag sur och irriterad hela morgonen.. Så till alla er som någon gång i framtiden tänker väcka mig, gör det snällt för i bövelen! :) Bra, då var det sagt!

Puss

Ledig tisdag

Japp idag fick man ledigt. Läraren hade fått hästförkyldning (?) Va i helvet det nu är.. Så lektionen blev iallafall inställd :) Sköönt. Idag tänkte jag plugga lite. men så klart så kan jag inte hitta min jevla geografibok. Var kan jag ha lagt den lixom. Kan banne mig inte hitta den hur mycket jag än letar. KONSTIGT!

Idag ger jag mig till svedala också, ska mysa hemma hos älskoo tills imorron :) Maajsigt! :P

Puss

Helgen

Har varit grymt dålig på att uppdatera känner jag. Så jag ber om ursäkt för det.
Balen i fredags var bra. hade inte så stora förväntingar men det var bra. Livebandet kunde ju faktist varit bättre, men det var kanske låg budget ? Vad vet jag :)
I helgen har jag bara varit hos älskoo. Det var väl mysigt.. kunde varit bättre. Nää, jag köner inte att jag har någon lust att skriva.. Blev detta ett väldigt tråkit inlägg nu eller? ;S Ääsch, nu slutar jag.

Puss

Bal dag!

Japp nu är bal dagen här :) Ikväll gäller det.

Har precis ätit frkost och det känns som att det är dax för mig att börja göra mig iordning :P Haha. Lite tidigt kanske? Jag vet inte.. Ångest. Borsta tänderna kan jag göra iaf :)

Vet inte om jag hinner blogga så mycket mer idag. Annars kommer det imorron :)

Puss

Kväll

Jag säger bara: Go´natt! :)

Puss

Home!

Ja, nu är jag hemma igen. Foto var inte så himla kul. :( Hade hoppats på att det skulle vara jätteskoj. Men icke.. Har inte någon bra studio till att foto i. Tråkit! Nu ska jag ta och städa mitt rum. Blev inte så imorse eftersom Carolin ville ha sällskap :)

Puss

Skoooolan

Nu sitter man i skolan igen då...! Sista dagen denna veckan :) Wohooo, alla treor fick ledigt imorron för balen := (Inte för att jag hade gått till skolan endå) Men det var snällt att ge oss ledigt :) Hihi.

Idag ska vi fotografera porträtt (?) på foto C. om det blir så vill säga.. brukar inte bli så mycket arbete på dessa lektioner, tyvärr! Menmen, älska livet :)

Puss

Gårdagen

Igår var en bra men jobbig dag. Jobbig för att jag hade dundrande huvudverk hela jävla dagen :( Det var inte roligt kan jag lova! Bra var den för att jag hämtade min klänning! :) Och den passade fortfarande! :D Hihi. Igår köpte jag även en söt väska till balen och jag tycker den är döö underbar :) Vill bära med mig den hela tiden :) Köpte även smink igår, så nu tror jag allt är fixat inför imorron :) För imorron är det bal! Helt sick.. Känns inte som att det är imorron det är bal lixom. :)

Just nu sitter jag och äter frukost, vet ni vad jag äter till frukost? haha, joo Jordgubbar :D Mums vad goda dem är! Och sjukt stora är dem också! Om jag håller dem i min hand får det typ bara plats två st. Haha, KUL!

Nu ska jag ta och städa mitt rum lite, det behövs :(

Puss

Tjingeling!

Nu sitter jag i skolan.. har haft håla i snart en timme och jag och Emelie sitter och väntar på att affärerna ska öppna.. Vi kom fram till att affärerna borde öppna kl 9 istället för kl 10! Bra va? :)
Meeeennneee.. Idag ska jag hämta min klänning :) Tänk så har jag gått upp värsta mycket i vikt och inte kommer in i den idag :( Det är min värsta mardröm! Då blir det svält tills på fredag! ;) Fast jag tror inte det :) Eller jag hoppas inte det! Ni fattar vad jag menar va? Haha...

Jaajjaaa, men nu ska vi nog ta oss till stan och lämna tillbaka min klänning och köpa lite grejor på pärlshopen! Och handla "lunch" Cocio och bulle! MUMS!

Puss

30 dagar kvaaaar! :D

Idag är det bara 30 dagar kvar till studenten! Nu är det banne mig inte långt kvar alltså! Nu börjar nedräckningen på riktigt! :D Gaaahh! Får lite panik nu faktist tänk... om 30 dagar så börjar vuxenlivet.. Nu blev jag ledsen! Hejdå!

Puss

Graaawwhh! :(

Körningen gick bra idag. Fick PANIKbromsa :) Det var roligt! Lät som att hela bilen skulle gå sönder nästan :P Fick även halkan inbokad idag.. MEN så klart var det den dagen som jag ska ha Matte Nationella! :( Helvetesjävlafan! Blev så arg när jag såg det. Men min lärare ska försöka hitta en annan. För efter den så var det inte förens efter sommaren och så länge vill jag verkligen inte vänta :(

Puss

Hejhopp!

Nu har jag varit iväg och tränat och har precis kommit ut ur ducshen. Snart ska jag iväg till skolan för om så där 40 min ska jag köra. Hoppas att det går bra idag :) Måste även kolla med Mona om hon kan fixa ett nytt elevkort, som jag skrev häromdagen så har jag ju lyckats göra bort med det. :( Ajja, det löööser sig! :)


Puss

Godmorgon!

Uppe tidigt idag igen.. Ingen sovmorgon här inte.. vaknade för en timme sen ungefär! :) Nu har jag precis ätit frukost och ska snart iväg  och träna! Efter det ska jag till skolan och köra :) Ville även sola ute idag men det ser ut som att det får bli solariet istället :( Så klart blir det dåligt väder nu när jag har tid att vara ute mycket :(

Puss

Söndagmorgon

Nu är det sista dagen i veckan. Vaknade av veckarklockan idag (Sov alltså längre än vad jag brukar) Men jag ade sjuukt ont i hela kroppen. :( Attans. Idag är det sista dagen jag jobbar på två veckor. För nästa helg är det baaaal! :) Mihi.. Nu måste jag göra mig iordning!

Puss

Trött fiis

Jag har jobbat hela dagen och nu är jag en trött fis.. När jag var påväg hem från jobbet så mötte jag Pappa som var påväg till sitt jobb och fixa lite.. Så jag följde med honom.. När vi sen kommer hem ligger mamma däckad i soffan, findus ligger och sover i fönstret och sover han med. Jag går upp till mig och efter en stund ska jag gå och  kolla hur det är med min bror. när jag går till hans rum så hittar jag honom istället i mamma & pappas säng helt utslagen. Bennen hade han inte hunnit få med sig så halva kroppen låg utanför. När jag kommer in så lyfter han vimsigt huvudet och säger "Oj, jag skulle ju in på mitt rum och spela tv-spel" Jag skrattade så jag dog :) Lilleputt!


Puss

Mardröm

Godmorgon!

Nu är det snart dags att bege sig till jobbet. Men först tänkte jag blogga lite :)
Inatt hade jag en hemsk mardröm. Den handlade om råttor. Monsterråttor. Det var jättejobbigt.. Råttorna jagade mig och ville äta upp mig! :( Kan inte riktigt förklara men det var hemskt :)

Nu ska jag ge min lilla misse sin meducin och sen ska jag göra mig iordning för jobb!

Puss

Viiims mimmi

Så jävla typiskt! Idag lyckade jag med det som vi alla väntat på att någon ska göra.. Nämligen slänga med mitt elevkort med maten :( I Tre år har jag aldrig glömt eller gjort av med det en enda gång.. Och nu när det är en månad kvar av skolan och en vecka kvar till balen så lyckas jag! :@ Är så himla arg på mig själv, satt och svor åt mig själv en lååång stund när jag upptäckte det!

(För dem som inte vet så har vi elevkort för att komma in i skolan och detta kort måste vi också visa upp när vi ska ta mat. Detta lägger jag alltid på brikan när jag hämtar maten och lägger tillbaka det i plånboken när jag är klar) Meen som sagt lyckades jag missa det idag! Aaaaaarrrrrhhhhhhhhhh!!!!!!
Men älska livet liksom!

Puss

Sooola

Nu sitter jag hemma igen.

Skolan var inte så farlig idag, det gick fort tyckte jag :) På historian fick vi bara en uppgift som vi sen fick göra var vi ville. Så jag & mina vänner gick till kanalen och satte oss i solen :)

Nu sitter jag och väntar på att Älskoo ska sluta jobba och komma och hämta mig.. Idag ska vi gå i stan och köpa kläder till honom. :) I Helgen blir det bara jobbjobbjobb! Men det är så fint väder så jag vill inte jobba :( Jag vill till stranden och sooola! :) Meen, pengarna behövs!

Puss

Fredag

Nu är det fredag igen :) Häärligt!
Ska snart bege mig till skolan och ha Matte sen historia och sen design.. Kuuuul :P Designen ska bli kul, jag ska designa ett nytt armband idag :D Hoppas det blir bra :)

Puss

Tjock katt

Idag var min kissemisse hos veterenären. Han har varit förkyld nu i säker en månad så mamma tyckte att han skulle bli kollad. Det blev han och han är en sjukt misse. Han fick penselin som han ska gå på nu ett tag. Och vet ni vad? Min kissekatt är en tjockis, han får medecin doser som en hund på 10 kilo skulle fått.. Haha Lilleputt! :D

Puss

Skolan

Sitter nu i skolan och har fotolektion. Har precis4 156+1+561+561+59+6+





(Carolin hade en liten invändining där)  Jag skulle berätta att jag precis har fotat macro bilder.. Riktigtriktigt nära. I kameran blev det bra så vi får hoppas att det blev bra på riktigt också :)


(Blev ett väldigt kort och onödigt inlägg, men det gillar vi :) )

Puss

Morrn!

Godmorgon kära läsare!

Idag har jag sovmorgon till kl två men jag vaknade som vanligt himla tidigt.. Kl 8 redan! :( Jag har en förbanelse över mig som gör att jag inte kan sova (Eller så är det för att mitt rum blir så ljust) :P Nått av det är det iallfall. :)

Idag är det strålande väder ute! Så underbart. Nu vill jag bara utututut! :D och solasolasola! :D

Nää, nu ska jag försöka få tag på Matilda och se om hon kan ta sig från skolan liiite innan elva så att vi hinner äta frukost på esspreso :)

Puss

sista

Sista uppdaten för idag. Jag tycker föresten att jag har varit väldigt flitig på att uppdatera idag. Bra va? Snart börjar topmodel och det ska jag se på.. :) Jag tycker det är kul och idag är det näst sista programet.. Alla andra kollar bara på grey´s men det är inget för mig, har kollat på det någon gång men det är inget jag fastnat för.

Sitter och funderar på om jag kanske ska göra mig en kopp te eller kanske varm choklad? Kan inte riktigt bestämma mig bara. Igår drack jag varm choklad så för att göra det rättvist borde jag ta te idag :) Såå Te blir det :)

Puss

Död

Jag är så sjukt seg.. Orkar ingenting och nu ska jag ge mig på att laga lite mat. Jag undrar hur det ska gå? "Tonåring ihjäl bränd av att ha somnat vid spisen" Ska det bli rubrikerna imorron? Haha, nä skämt å sido... Nu ska jag laga mat.

Puss

Uppdrag slutfört

Guuud vad jag är trött nu! Shiit vad ansträngade det kan vara att leta efter en klänning.. Har varit i jackt på en klänning i fem hela timmar! Gode Gud. Men jag hittade en :D Så nu är jag en glad flicka! Men jösses vad dyr den var, inte klokt hur mycket man kan ta för en klänning! Det gick för lite över 2000 kr. För en klänning. Jag tyckte det var alldeles för dyrt men Mamma & Mormor tyckte den var så underbar att jag bara måste ha den. Så det fick jag ju gå med på.  Mamma & Mormor va lite löjliga tyckte jag :P Dem började gråta när jag kom ut i klänningen jag bestämmde mig för, haha.

Nu ska jag duscha och sen lägga mig och vila, för jag är dööötrött nu!

Puss

ÅRETS TÄVLING

image37
(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee och Tid & Lust

Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

I..

..Väntan på Mormor.. :)

Sitter nu bara och väntar på att Mormor ska komma så vi kan ge oss ut. Det kommer verkligen att bli en heldag på stan idag. Vi kommer även att sätta oss på något mysigt ställe och äta lite mat! :) Mysigt.


Puss

Bal

Nu är et inte många dagar kvar till balen! Typ nio dagar tror jag. Och jag har fortfarande inte kollat efter någon klänning. Men idag, då smäller det. Idag ska jag, mamma & mormor ut på klänning jackt! :) Så önska mig lycka till, för hittar jag ingen kommer jag gråta! :(

Puss

Tisdag

Gårdagen var myyysig. Det blev bara jag och Carolin som kom till Sarah, vi var onyttiga med Godis men vi hade även gurka och morötter med dip.

Sitter nu på en tråkig fotolektion, vill bara gå och sola och träna och vara ute i solen! Vill inte sitta inne och tråka!

Nää, idag känner jag inte att jag har något att skriva.. Så nu slutar jag helt enkelt..


Puss

Dagen

Idag har jag hunnit med rätt mycket måste jag säga :) Imorse gjorde jag mina inbjudningskort så imorron ska pappa skriva ut dem och sen är det bara för mig att skicka ut dem. KUL!
Vid tolv träffade jag Carolin och Matilda, vi gick en sväng i stan och jag köpte lite små saker. Sen satte vi oss på esspresso och fikade. Sen var det dags att gå till skolan kl två och ha en lektion, sen var det bara för mig att gå till skolans bil för kl tre var det dags för mig att köra lite bil. Det gick bra, jag var rädd :( haha
Efter det gick jag hemmåt och jag han gå in i lite affärer. Och vet ni vad? Jag hittade en student klänning! :D:D Men jag är inte säker på den.. Den är lite genomskilning och det är ingen som man kan ha någon underklänning till.. Men jag ska tänka på saken.

Snart kommer Carolin hit och sen ska vi bege oss till Sarah! Det blir mys kväll där idag och det blir även övernattning! :)

Men vet ni? Vi hörs imorron :D

Puss

Måndag

Nu är det ännu en ny vecka. Och nu är det inte många dagar kvar till studenten! HJÄLP! Har inte gjort inbjudningkort och inte köpt något till stidenten, förutom mössa och skor.. Jaja, det löser sig!

Idag blir det fika med Carolin! MYS! Tänkte att vi kanske kunde leta efter student klänning med :) det tror jag nog att hon går med på! Annars blir jag putt :P

Nää, nu ska jag banne mig försöka pilla lite på inbjudningarna :)

Puss

Helgen

Kom på att jag inte har uppdaterat något denna helgen, så nu gör jag det!

Inte mycket har hänt i helgen faktist. Har jobbat hela helgen och det har gått mycket bra, super mycket att göra så jag är helt slut. Igår var det 40 dagars och det var snack om att vi skulle till falsterbo, men så blev det inte sen. Men Bato kom till mig så myste lite grann, kollade på Las vegas. Sen åkte vi till doktorn också. Älskoo har fått konstiga utslag på benet och det såg ut som det Pappa fick så det var bara att gå till doktorn. Han fick en salva han ska ta tills på måndag och har det inte blivit bättre så ska han gå till sjukhuset! :( Hoppas att det inte är allvarligt.

Imorron ska jag träffa Carolin och ta en fika. Är det fint väder så drar vi oss till Bo01 och tar oss en fika och solar lite. Imorron ska jag köra också. Det ska bli kul. Sen blir det trääääning!

Nu ska jag kolla på "Sanningens ögonblick"

Puss

Frukt!

Idag har jag varit och tränat! Känner mig duktig nu, och på hem vägen skulle jag inom om "din solstudio" och sola lite tänkte jag, jovisst. Idag öppnad han tydligen vid ett. Så jag får gå dit lite senare.
   Men när jag sen gick hem blev jag dösugen på melon! Så jag gick till möllan och handlade vattenmelon och jordgubbar! MUMS! Det är nog den godaste frukten som finns! Så, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta min frukt! :D

Puss

Tråååk

IDag var det dö trist på jobbet! Bara regna hela dagen och jag och Emma satt nästan och somnade. :P Värsta första maj jag varit med om. Ingen träning blev det idag heller.. Gymmet stängde ju kl 18.00  :( Men imorron ska jag träna. Kanske  till och med blir två  pass? Men bara kanske ;) Måste tvätta och städa imorron också, tänkte rensa ut ur min garderobb med.. Det behövs kan jag lova.

Sen i helgen blir det jobb igen, får hoppas på finare väder då också, men det tror jag nog att det kommer bli :)

Puss

1 Maj!

Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen. Dax att jobba idag ju. Väfret är jättetråkit! :( Och det är synd, men jag hoppas på att det klarnar upp till senare.. Det kan ju iallafall sluta regna! :)

Efter jobbet idag så blir det träning, jag har varit himla slarvig med det den senaste tiden.. Både igår och i tisdags så struntade jag i det. Illa :( Men idag blir det två timmar träning!

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0