Måndag!

Lördagen va galen. Vi började skåla vid halv fem och slutade inte fören halv fem, tolv timmar senare :P Mådde inte bra igår kan jag lova. Pch de blev inte bättre av att vi svullade som två grisar! Hahaha!

Mer update sen, lovar!

Helg i Stockholm!

Är i ståååckholm nu! :) kom igår o de blev såklart fest direkt, bokstavligen! Bara hem o lämna väskorna och byta om sen åka hem till Jessica! Va där ett tag och sen drog vi ut, vi gick till Ett ställe! Och jävlar vad vi dansade! ;D mkt roligt.

Nu dricker vi vin igen och förbereder oss för ännu en festnatt!

Hoppasan

Wooopsi! Har inte uppdaterat på ett par dagar. Sorry. Har hänt en hel del grejer. Vi har festat, fikat med fina vänner, varit över i danmark, varit ute på sjukt lång promenad mm, Imorgon är de dax för Stockholm! Ska försöka blogga lite mer därifrån ;) Puss

Fisan is in town!

Ja nu har fisan kommit hit ;D Hon ligger just nu och sover lite, stackarn à ju uppe fem imorse för att ta tåget! :P

Men snart ska jag väcka henne och så ska vi ut i stan och fixa lite saker! & ikv blir de feeest :D

Rubrik?

Hunnit med ganska mkt redan idag! Har varit och fixat ett av mina uppdrag, varit i danmark och nu precis har jag gjort lite pilates! Snart tänkte jag dra iväg och sola lite. Sen ska jag även ta tag i att dammsuga lite på nedervåningen ;)

Fredag!

YEs, fredag idag och jag är svintrött, men de e bara för mig att ta tag i mig själv och börja fixa mig! Nu ska jag först ut och göra ett uppdrag ;) Och sen vid ett ska jag och pappa iväg till danmark för att handla inför imorgon då de är planerat lite fest här hemma :D Puss så länge!

Duktig mims!

Jävlar i min låda vad jag har städat idag! Rummet, hallen på övervåningen och badrummet! Skinande rent är där nu ;)

Och snart är de löööördag! Då kommer Fisan till Malmö och jävlar vad kul vi ska ha ;) massa fest och massa mys!! Wuuubbiiieee :D

Fisan&Mims tsm igen! Kommer bli gaaalet!

Onsdag

Har haft en mys kväll med mina skedor :) Kräftskjärt soppa stod på menyn hos Helena! Första gången jag provade de och jag måste medge att jag var väldigt skeptisk då jag inte är så glad i skaldjur :P Men de va skitgott!! ;D Sen mös vi allihopa framför tv till kl blev natt och nu ligger jag i min sköna säng och ska sova.. Imorgon ska de städas och tvättas ;) Natti!

Breaking dawn

Idag har jag varit på bio med Vickan. Vi såg breaking dawn och fyyyyyfan vad den va bra! Grät såklart lite också.. :P skit bara att man måste vänta ett jävla år för att se fortsättningen! Buhuuu :(

Har även tränat pilates idag också, ska verkligen försöka hålla detta nu, träna minst 5 ggr i veckan! :D

Natti!

Monday!

Idag har jag varit himla duktig, klappar mig själv på axlen! ;)

Idag gjorde jag ett helvetes pilates pass! Jag och Fia pushade varandra till att göra de. Och fy bubblan vad svettigt de va! :D

Efter de tog jag mig ett långt och skönt bad. Kände mig som en helt ny människa efter de. Och sen lagade jag en god kycklingsallad till mig och lillebror, mims!

Papi kom hem från stockholm idag också och han gav mig en uppgift som var att skriva in en helvetes massa sidor material på datorn, så de gjorde jag. Fast orkade inte göra klart allt så får fortsätta imorgon, kl är ju trotsallt två nu och jag behöver min skönhetssömn ;)

Så, nattinatt!

Tvätt och fix!

Söndag och pigg som en gris :) Eller? Bakis är jag inte idag iaf och de är väldigt skönt! Sitter just nu och väntar på att tvätten som jag har slängt in ska bli klar. Kämapr också med att få i mig min smoothie som jag har gjort. Men de är svårt idag, inte lika matglad som jag va igår! ;) Later!

Sanna ord!

Naglar

Även om jag är väldigt bakis idag så har jag faktiskt kunnat fixa mina naglar lite, skakig på handen men resultat blev helt okej!

Eller vad tycker ni? :)

Bakis

Igår firade vi jonis som fyllde år! Av den anledningen är jag väldigt bakis idag.. Och när jag är bakis då äter jag. Myyyycket!

De e lite jobbigt.. Asså jag skulle kunna äta hela tiden! Sjuuukt! Men nu ska jag vila lite ist ;)

Störigt!

Kan inte lägga in bilder eller ens skriva normalt när jag bloggar från datorn.. Någon mer som har samma problem som jag? Skit störigt, kan inte ens byta rad! Allt blir bara till ett enda stycke..!?

Check!!

Checkade av allt på min lilla lista ;P och efter de tog jag mig ett långt varmt och härlig bad! Och efter de fixade jag mina naglar! Känner mig som en ny människa :)

Imorgon fyller fina Jonas år och de ska firas :)

Nu, sängen!

Check

Städa - Check PowerWalk - Check Dammsuga - Ta ner bokhylla - Fortsättning följer..

Jobb?

Idag har jag inte gjort så mycket. Eller jo de kan man väl ändå säga att jag har.. Beslag tog lillebrors dator och har sökt jobb hela dagen! Har skrivit in mig på en spciell sida och de tog fan i mig flera timmar att svara på alla olika frågor :P Hoppas bara att de ger resultat snart :) Nu ikv ska jag inte göra något speciellt tror jag. Kanske borde städa lite.. Fast de kan vänta till en annan dag, eller hur? Ciao*

Woopps

Oj, har glömt att uppdatera i helgen!

Helgen va rolig :) ett besök på kb blev de och en massa slapp och mys :)

Igår gjorde jag och lillebror ett ryck i hans rum, de behövdes verkligen! Och idag tvättar jag alla hans kläder, jag borde få pris för snällast syster alive ;)

Mer update i veckan, promise!

Flatline

Googlade lite snabbt den där shoten nu precis och jovisst finns den, flatline heter den och innehåller sambucca (stavning?), tequila och tabasco!!

Varning, prova iiiinte! ;)

18 år!

Igår firade vi lillebror som fyllde arton år!! :O kan inte fatta att han är så stor nu!

Så igår firade jag och Felix honom med att sättas oss på ölcafe't och drack öl :) och eftersom att typ alla där visste att han fyllde år så bjöd dom honom på shot! Och dom hade hält över mkt tabasco i!! Hahaha han höll på att döööö! Och jag höll på att dö av skratt! Något jag aldrig mer kommer göra! För såklart va ju jag tvungen att ta en också och jag säger bara fyyyyyfaaan!! Haha!

Dom säger att dom har en shot som är så men d tvivlar jag starkt på, vem skulle betala för något så vidrigt?

Later! :)

Nyårsbild

Här kommer en bild från nyår. Jag va inte så duktig med kameran men de fanns de andra som va så det kommer mer bilder ;)

Storm?

Alla snackar om storm idag, men jag tycker inte att de blåser så mycket ute (vad jag kan se) har ju inte varit utanför dörren än.. Men snart ska jag ut och leta present till Felix! Han fyller år imorgon!! Heeeerrreeeguuuud! Helt sinnessjukt att han blir 18 år!

Idag ska vi också börja fixa i hans rum, de ska städas, målas, möbleras om, you name it ;P

Så har mkt att stå i idag!

Fan!

Jag trodde jag började bli frisk nu! Men tydligen inte.. :( tänkte precis gå ut och ta mig en helvetes power walk, men insåg att de kanske inte är en så bra ide när jag hostar blod? Bläää!

Så de blir väl att stanna inne idag :(

Later!

Seg dag

Har inte gjort så himla mycket idag heller.. Har varit ute en snabbis i stan och kollat efter en födelsedagspresent till lillebror. Han fyller 18 år på torsdag, min stora lillebror!

Sen hämtade jag ett packet på posten också. De va min klänning jag skulle haft på nyår! Bättre sent än aldrig? :P

Nu avslutar jag denna kväll med sex and the city :)

Natti!

Trött

Jag har inte rört mig långt ifrån sängen idag! Och de har jag inte planerat att göra resten av kvällen heller!

Just nu ligger jag framför filmen Björn bröder! Den är så himla söt men också lite sorglig! :')

2012

Gårdagen va himla mysig och rolig! Idag mår jag som en död råtta ungefär, så jag gör ett längre inlägg senare! :)

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0