Helg

HelgHelgHelg.. Och det betyder JobbJobbJobb för mig :( Jag börjar bli liiite trött på att jobba helger nu faktist. Får ingen tid till kul eftersom alla andra jobbar vardagar eller går i skolan :(

Nu ska jag göra mig iordning.

Puss

Bilddagboken

Nu har det kommit in lite bilder från resan på bilddagboken :) Gå in och kolla där vettja :)

Mimmimus

Puss

Min dag, inget speciellt!

Nej, idag händer det verkligen inget speciellt! Ska övningsköra med Pappa idag och nu hoppas jag verkligen att det inte är långt kvar till körkort :( Är så tråkit att övningsköra nu.. Har verkligen tröttnat på det! :)

Hade även tänkt ta mig till H&M idag, 10% rabatt på allt för medlemar :) Det gillar vi. Har sett en fin väska som jag vill ha därifrån så då skadar det ju inte att kolla en extra gång nu när det är rabatt också :)

Nu ska jag kila!

Puss

Bilder

NU har jag ladda ner mina bilder från semestern på datorn iaf :) Så imorgon kanske det kommer in lite bilder? ;) Jag har ju långt ifrån alla.. Men det ser inte ut som att jag kommer få de andra bilderna heller så ni får nog nöja er med dem som jag hade på min kamera.. Tyvärr!

Puss

Trött

Idag vaknade jag upp av att min hals gjorde asont! Inte så himla roligt vill jag lova! Idag ska jag till tandläkaren. Hoppas att det går bra även om jag är förkyld :) Nu ska jag försöka äta lite frukost, har inte haft någon matlust på morgonen på ett tag nu! Det är inte bra eftersom att fukosten är det viktigaste målet på dagen ;) Hihi!

Puss

Arbetsförmedlingen

Japp, nu ska jag och Sarah till arbetsförmedlingen och gå på information för den nya MAX resturangen som ska öppna. Sarah ska lämna CV och jag ska se vad dem har att erbjuda :) Har ju kanske nått annat på gång men det skadar inte att kolla sig för :)

Nää, nu måste jag kila!

Puss

Yepp

Jag är fortfarande helt slut.
Kom ju hem från min semester (Som jag ska berätta om i ett senare inlägg) med halsfluss, inte det roligaste som finns och på allt skulle jag jobba hela helgen. Jobba det gjorde jag så klart, jag sjukar mig inte ofta jag :) Men nu är jag som sagt fortfande helt sluuut! Har bara varit hemma idag och slappat! Ska köra med Pappa i eftermiddag och ikväll ska jag till älskoo i svedala :) Nu hade jag tänkt mig att gå på jakt efter en mysig kofta att ha på mig nu när hösten närmar sig :)

Så Ha de spade så länge! :)

Puss

Home!

Jag är hemma igen! :D Kom hem igår men har inte orkat skriva, orkar inte nu heller egentligen.. Men jag ville bara meddela er läsare att jag är hemma. Skrver mer sedan, nu ska jag gå ovh lägga mig en stund. Har nämligen åkt på en halsfluss :(

Puss

Nu drar jag!

Japp, nu drar jag snart! Ska bli så underbart! Börjar pirra lite i magen nu måste jag erkänna! Det där med att flyga är ju nog inte det bästa som finns :) Men jag klarar det, jag är inte galningen som sitter och skriker och storgråter ;)

Hejdå kalla och regninga sverige och Hej varma och soliga playa! :D:D

Puss

Trööött

Hej.

Precis hemkommen från körningen :) Är skiiittrött nu och det känns som att jag när som helst ska falla ihop och sova i flera år! Men icke, ska hoppa in i ducshen och sen ska jag packa min nya resväska som jag fyndde idag :) Jättestor och jättebillig :D Kostade, hör och häpna endast, 199 kr! Shiit lixom. Och det är ingen dålig kvalitet på den heller, så nått skit är det inte jag har gått och köpt :)

Nää, efter att jag har duschat och packat ska jag äta och sen gå och lägga mig. Jobb väntar imorgon och det är ju inte det roligaste som finns precis :) Men skit i det nu, på måndag åker jga :D

Puss

Blää

Körningen får vänta ett tag.. Pappa var tvungen att gå till jobbet så nu vet jag inte vad jag ska göra.. Ska väl ta mig ner till åhlens och kolla om dem har någon resväska jag kan köpa! :)

Puss

Fixa och trixa!

Idag måste ALLT det sista fixas inför resan. Igår började jag packa min resväska och upptäkte att den nog är liiite liten :( Så Idag måste jag försöka hitta en större och inte allt för dyr väska :) Idag ska jag köra med pappa så jag ska försöka få honom att åka till novalund och lite såna ställen :)

Lista så jag kommer ihåg vad jag måste göra.

* Köra :)
* Växla pengar
* Köpa Linnen
* Köpa skor
* Köpa resväska

... Det känns som att jag har glömt hälften, men jag kommer väl på det sen :)

Puss

Shopping & körning

Har precis kommit hem från en övningskör runda :) Gick bra idag.. Längesedan jag körde sist, men det gick bra endå :)
Innan idag så träffade jag Sarah i stan och umgicks med henne en stund. Kollade efter bikini till henne och efter mycket letande så hittade vi en som passade! Jag köpte mest en massa små grejor som ska med till playa! :)

Tänk, nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker :) Jag måste börja packa så smått idag/morgon eftersom jag jobbar i helgen och förmodligen inte kommer orka då. Denna gången ska jag bara packa precis det jag behöver. Inget annat onödigt. En party outfit / dag. Och sen starnd kläder och sånt så klart. Men denna gången ska jag banne mig bara försöka ha bara precis vad jag behöver :) Så blir det ingen övervikt på bagaget heller :) Skitbra.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla tv :)

Puss

Stjärntecken

Härmar min vän Carolin lite idag :)

Goda egenskaper

Vattumannen är lugn, envis och självständig. Du ger ett seriöst och okonstlat intryck och ligger alltid steget före i din intuition och klara tänkande.

Vattumannen vågar gå sin egen väg och tänker alltid i ett längre perspektiv. Du svävar sällan iväg i känslomässiga och överromantiska drömmar. För dig är realism, kunskap och sunt tänkande stora nyckelord.

 

Mindre goda egenskaper

Ibland kan Vattumannen verka en aning egenkär. Din självständighet och kunskapshunger har givit dig starka åsikter, och i umgänget anser du alltid dessa vara de rätta. Hos Vattumannen finns därför en viss trotsighet och en svårighet att ta goda råd från andra.

Den självständiga Vattumannen kan också ha lite svårt att släppa andra inpå livet, eftersom du gärna tenderar skärma av dig något från din nyfikna omgivning.

 

Så tänker du

Du vill gärna gå din egen väg och grunnar alltid på både stort och smått. Du funderar mycket på framtiden, och för dig är sånt som "att tillhöra nuet" och "fånga dagen" istället bara mest brist på perspektiv på vad som kommer sedan, i framtiden.

Du söker ständigt kunskap och allmänbildning eftersom det ligger i din tro på meningen med livet. Livet bör förvaltas väl, och detta med visdom och kunskap.

 

Yrken du passar inom

Du har ett starkt logiskt tänkande och en stark vilja att förbättra och utveckla. Det gör att du passar bra i mediabranschen där din kreativitet får gott spelrum, som exempelvis marknadsförare.

Oavsett yrke behöver du alltid din självständighet och ditt oberoende. Detta i kombination med din vilja att förbättra, gör att du också passar inom exempelvis politik, vetenskaplig forskning, biståndsarbete m.m.

 

Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

När det gäller kärlek har du inga romantiska drömmar eller visioner på hur det ska vara. Kärleken kommer när den kommer. Din partner bör också dela din syn av frihet och oberoende, att man även i ett äktenskap bör leva som två fria människor och inte som en.

Du visar mycket sällan känslor offentligt, men i hemmet överraskar du en del, även på det romantiska området emellanåt.


Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra med Vågen, Vattumannen, Skorpionen och Tvillingarna. Sämre förutsättningar har du med Väduren, Oxen och Fiskarna.

 

Färger, siffror m.m.

Färger: Vattumannens astrologiska färger är koboltblått och turkos

Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 6.

Växter/blommor: Orkidé

Stenar: granat



Element

Vattumannens element är luft.

Luft

Luft står för öppenhet, vidsynthet och intellekt.

Enligt myten är luft det allra första och ursprungliga som någonsin funnits. Redan de tidiga människorna drömde om att kunna flyga, dvs att behärska luften och vara med och i den.

Folket trodde också att deras gudar bodde i luften och att de talade genom vindarna. Andra egenskaper för luft är tomhet och upplösning.

 

Planeten du styrs efter

Den planet som Vattumannen styrs efter (påverkas starkast av) är Uranus.

Uranus

Uranus symboliserar modernism, konflikt och uppror. Över planeten vilar en omskakande uppväckelse från konservativa tankar, eller sådant vi helst vill gömma undan i samhället.

Himlakroppen står för rebelliska tankar och hunger för utveckling.

 

Kända Vattumän

Olof Palme, Ulrica Messing, Thomas Östros, Oprah Winfrey, John Travolta, Maud Adams, August Strindberg

 


Måste ju säga att det var inte mycket som stämde in på mig.. Fast det kanske bara är jag som tycker det? Vad tycker mina kamrater? :P

Puss


Tjohoo

Godmorgon!

Idag är det solsken utan för mitt fönster :) Det tycker jag om!

Idag ska jag spendera dagen och natten i Svedala! Det ska bli kul och mysigt :) Vet inte när jag åker, men någon gång under dagen blir det. Skulle förmodligen hjälpa Pappa med en grej först men vi får se hur det blir med det.

nu ska jag äta frukost.. Och gissa vad? VATTENMELON! :D Hihi

Puss

Staan

Idag var jag en vända på stan. Hämtade mina jeans och sen så köpte jag ett par trosor och en bh, båda i ljusgul färs :D Kommer bli uuunderbart mot min brunbrända kropp när jag har varit på playa! Mihihi!

Nu ska jag ta mig en dusch och peela min rygg som  för övrig ser katastrof ut! Fjälar men allt går inte bort så jag är helt fläkig! INTE KUL!

Puss

Godmorgon!

Idag är det ungefär likadant väder som det var igår.. Fast det blåser lite mer idag tror jag bestämt :(
Idag ska jag tvätta.. Fast inte förens kl 21.00. Har aldrig tvättat så sent men det var den enda lediga tiden idag, så det fick ju bara bli så :)
Jag måste även ner en sväng i stan idag, lämnade in ett par jeans för uppsyning (Stavning?) igår så dem ska hämtas idag. :)

Idag MÅSTE jag också ta tag och städa mitt rum! Det ser inte klokt ut kan jag lova. Usch, nu blev det ju mycket saker som jag måste göra :( Det tycker jag inte om, då blir det aldrig bra för mig :( Men, kanske dax att sätta igång då!

Puss

Tröttfis

Nu är jag en trött fis! Skulle egentligen städa idag, men jag har inte orkat :P Har bara vatt en slappdag idag :)
Nu ska jag sätta mig och titta lite på tv. Men första jag fix till en bit melon :) Är helt beroende av melon nu! Är ju som godis! :D

Puss

Bilder

För några veckor sedan var jag bröllopsfotograf och eftersom att några har velat se bilderna så får ni några smakprov idag :)

Men dessa bilder får absolut inte lämna sidan! Bara så att alla är klara på det! :)



Säg gärna vad ni tycker? Bra som dåligt, jag vill höra! :D

Puss

Godaste!

Vet ni vilken frukt som är godast i världen? (Enligt mig)

Joo, det är fanimej vattenmelon! Underbart gott! Och vet ni? Jag har nästan en HEL vattenmelon i kylen, så det ska bli min frukost idag! :D

Puss

Glaaaad!

Idag regnar det. :) Det är lite skönt att det gör det idag, det är så skönt med regn! Ibland :)
Vet ni vad? Idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker!!!! Sjukt! Oo, vad jag längtar! Hih

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på! Vill till stan en sväng, köpa lite nödvändigheter :)

Puss

Sämre och sämre

Jösses, jag blir ju bara sämre och sämre på att updatera min blogg.. Dumt av mig. Men nu ska jag försöka ändra på det, en spark i baken och jag är igång igen ;)

Nu är det helg. Jag jobbar och det är inte kul. Okej, jag ska inte klaga! Jobbar endast helger (Inte varje) och pengarna behövs ju verkligen!!!

Vet ni vad??? :D Snart åker jag och mina töser iväg!
Den 11 sätter vi oss på planet! Resan är helt betald nu så nu är det verkligen på riktigt! Har inte riktigt trott på det innan. Men nu när den är betald så känns det verkligt! :D:D Sak bli så sjukt skönt att komma bort från sverige ett tag! Blir borta i 10 dagar! UNDERBART!!! Jag ska njuta av vartenda sekund kan jag lova!  Vi åker föresten till Kanarieöarna! :D Playa del ingles! ;) Lovley! <3

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0