Happy new year!

Jadaa, nyar ıdag! Det ska fıras med dunder och brak :) Askalas ska jag blı!

I förgar va vı fyra stycken som drog och körde go-cart! Sjuuukt rolıgt va det och jag vann nastan :D (Kom tvaa!) Emma kom sıst och det var hon ınte specıelt glad över. Hundra mıljoner utsakter för det hade hon. (Dalıg start, för korta ben, dalıg bıl...) Haha!

Nu ska jag traska runt och köpa lıte növandıgheter tıll ıkvall, emsan pluggar sa jag far snallt halla mıg borta fran rummet :P

PUSS

Uppdate fran alanya!

Nu sıtter jag och datarnördar mıg ı hotellets lobby medans emsan sıtter uppe pa rummet och pluggar. Jag ska strax ta mıg en lıten promenıx för att ınhandla vatten och lıte nödvandıgheter. Ska ocksa försöka hıtta en skıttelefon sa jag kan anvanda mıtt turkıska nummer! :)

Igar va jag och emma sjuuukt trötta han man saga. Inte konsıgt efter att ha varıt uppe ca 36 tımmar! Sa vı gıck och la oss kl 21.00 ıgar och vaknade kl 09.00 ıdag! SJUKT skönt att sova :)

Kanske kommer nagon mer uppdaterıng fran alanya, men jag lovar ınget :)

Puss

Over and out!

Sorry för SKIT kass uppdatering! Lite förendringar i livet som inte är så posetiva..! Alltså inget kul att skriva, men inatt drar jag till alanya, kanske har jag lite roligt att dela med mig av när jag kommer hem igen :)

PUSS

Torsdag

Snösnösnö! Jag vill inte ha snöö! Jag vill ha sommar, sol och värme! :(

Menmen, man kan inte få allt här i världen! Nu ska jag snart bege mig hem till Mormor och julbaka :) Det gör vi varje år och det är alltid lika mysigt.

Pussinuss!

(Och imorgon är det endast en vecka kvar till julafton!!)

Danskelandet

Tur att danskelandet är så himla nära malmö! För idag måste jag ta mig dit och handla något att dricka till ikväll! Blir att jag drar till Bilka och handlar. Hoppas på att Papi kan följa med också, tråkigt att åka dit själv.. :) Också kanske vi tar city tunlen som öppnar idag ;) Spännande!

Mer update senare!

Lucia

Tjooho!

Daim baket igår blev apdåligt! Blev typ dumle av det ist... Haha!
Vet ni vad? Imorgon ska jag på min första Lussevaka någonsin! :) Har aldrig gjort något sånt innan så det ska bli spännane :P Dumt bara att jag inte har något att dricka! Kom på idag kl 4 att systemet är ju stängt på söndagar.. Lyckat Mimmi! Men det löser sig nog ska ni se ;)



PUSS

Fredag

Idag är en seeeg dag! Det enda jag har pysslat med idag är att baka daim ;) Får se hur resultatet blir..
Nu måste Pappa ha datorn. C ya! :P

Tisdag!

Nu ska jag strax dra mig ut på äventyr! Först ska jag hämta min cykel som har varit på lagning! Sedan ska jag till banken och lämna in massa 50-öringar. Dom kan man ju inte betalla med längre och mami och papi hade sparat ihop massor med såna kom dom på. Så dom fick jag ;P Mycket bra eftersom jag är en fattiglapp :D Seeen ska jag ta mig till Emelie och baka pepparkakoor :) MYS!

Ha D!

Pimp my iPhone

Igår var jag riktigt trött! Rörde mig inte långt i från sängen kan jag lova!

Lördagen blev mycket lyckad och ganska galen! Först var jag och firade Mormor som blir 80 år imorgon. Jättetrevligt med god mat, vin, (Jäger) och mycket skratt! Efter det var det bara att ge sig iväg till nästa tillstälning som Emelie höll i. Jag och Vix kom inte dit förren kl var halv tolv, men fint folk kommer ju sent ;) Sen var det fest heeela natten lång och jag ramlade in genom dörren runt 5 på morgonen.


Idag har jag fruktansvärt ont i min hals! Hoppas på att jag inte ska behöva bli sjuk nu för det orkar jag verkligen inte! Så halsontet kan snällt lägga sig utan att det ska bli mer än så :)




Detta var det enda jag orkade syselsätta mig med igår :) Pimp my iPhone så att säga! Haha

5/12-10

Ojojoj, riktig söndag idag. Återkommer imorgon!

Just like a tattoo..

Lillebror ska tatuera sig på torsdag.. Jag vill också göra det igen! :( Har gjort det tre gången tidigare och nu känner jag att det är dax igen! Denna gången vill jag ha något väldigt litet, men väldigtväldigt fint enligt mig!

Något i still med detta :) Som sagt litet men fint!



Pappa tyckte det var jättefint, Mamma tyckte inte om det och lillebror tyckte det var onödigt!

Vad tycker ni? :)

Fredag

Godmorgon Fredag! :)

Fredags-mys planerat hemma hos Emelie idag! Men först ska det fixas och trixas här hemma. Har varit en duktig dotter och hjälpt till med massa saker här hemma och det ska jag fortsätta med idag :) Jag ska även försöka fixa ihop massa bilder som ska in i ett mega stort födelsedagskort. Momo blir 80 år ung nästa vecka och det ska firas imorgon :)

Så det är väl bara för mig att sätta igång!

Puss

En månad kvar på detta året

1 december idag! Ångesten över julen börjar kika in nu! Har inte råd att köpa julklappar så något sånt blir det inte från mig i år.. Men det tror jag nog att mina nära och kära förstår! Hoppas bara att mina friends lyssnar på mig när jag säger att dom inte får köpa något till mig heller. Då blir jag bara ännu mer ledsen och deppig för att jag inte kan ge dom något!

En lite rolig sak som hände idag va att när jag gick förbi en restaurang som jag har sökt jobb på stod en man bakom baren och vinkade till mig, jag vinkade tillbaka men han ville tydligen att jag skulle komma in så det gjorde jag snällt. Då sa han att han hade hört att jag sökte jobb och jag svarade såklart ja på det och då sa han att han skulle göra allt för att jag skulle få ett jobb till nästa år :) Så det håller vi tummarna för!!

Nu håller jag på att baka maränger! Fick ett sjukt sug efter det :P

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0