Sista november

Tjolahopp!

Har inte bloggat något dom senaste dagarna pga att papi är i stockholm och har med sig datorn.. Nu bloggar jag från en seg jävla dator som går mig på nerverna!!

Såå, annars då!? Har kommit på att det är sjukt jobbigt att vara tsm med en pojke som är muslim.. (Ibland) Så mycket andra "regler" som dom vill att man ska följa.. (Gör inte det, gör inte så..) Även om jag älskar min man så finns det bara så mycket jag kan göra. Jag är inte beredd att vända mitt liv och hur jag lever eller den jag är uppochner. Blir fustrerad över det här och mår piss! Någon som har något geniallt förslag på vad jag ska ta mig till?

Usch nej.. Nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv! Toodels!

Lördag

God kväll!

Idag är det lördag, har varit en lugn dag. Har varit ute på stan med mamma och fixat lite grejor. I snöstormen och allt! Usch vad jag inte gillar vintern. För gjorde jag det. När jag hade pojkvän i sweden.. Då va det mysigt att krypa ner i soffan/sängen och kolla på film.. Men nu är det bara förjävligt!

Påtal om pojkvän så har jag cam:at med min bäbis idag! Alltid lika mysigt att se honom och höra hans röst :) <3

Och ikväll då.. Vad händer då? Jo, ikväll ska jag hem till vix och dricka lite vin! Har en flaska i kylen som har legat där lite för länge och skräpat. Så den ska öppnas ikväll!


Så här kommer det nog inte sluta ikväll, som det lätt gör i Turkiet.

Puss

Design!?

Sviiinigt kallt ute idag kan jag lova! Har redan varit ute och farit två gånger och det blir minst en gång till.. VILL INTE! Jag tål helt enkelt kyla :(

Jag vill föresten ha en ny design.. Har sagt det innan men jag suger verkligen på att göra det. Får väl ta mig i kragen och försöka fixa något :) Ljust och livligt vill jag ha det, får se vad jag kan hitta på!

Tack för mig.

Gomååårroon!

Idag är jag uppe tiidigt! (För att vara mig nuförtiden)

Jag ska nämligen till hospitalet och möta Ems! Ska få låna hennes dator över dagen så jag får alla turkiet bilder som ligger på hennes dator! Snacka om att vi tog mycket bilder. Jag hade cirka 1400 bilder på min kamera och emma hade säkert minst lika mycket! :)


Jag och Ems på Carisma Bar en natt i oktober :)

Inga bilder

Tänkte faktiskt göra ett litet bild inlägg nu men det funkar inte..! Segt som tusan så det får bli imorgon ist! :)

Opps!

Hejhejhallå dagboken!

Har försummat min blogg lite märker jag.. Sen jag kom hem från turkiet har jag inte hittat mig ett jobb än, så varför inte blogga då? Det kan man ju fråga sig!

Sen jag kom hem från turkiet har jag också hunnit åka till turkiet en gång till. VAr bara där 4 dagar då men det var 4 underbara dagar kan jag lova! Dom spenderades med pojken och hans söta familj :) Lovar att försöka knåpa ihopa ett långt bildfullt inlägg nu dom närmaste dagarna så ni får ta del av vad jag gjorde i älskade turkey!

Soo long!

Sweden

Usch, jag är hemma i sverige igen..! Hatar verkligen det. Så nu blir det till att söka jobb och jobba röven av mig så att jag kan åka ner så fort som möjligt igen. Jag kommer nog flytta till turkiet en vacker dag, för jag klarar verkligen inte av tråkiga sverige! :(

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0