Fail!

Kommer ni ihåg att jag och Vickan satte upp ett mål om att vara duktiga och promenera/jogga några dagar i veckan, för typ en månad sen? Idag ska vi ju göra de för första gången :P Och jag sticker om en vecka.. Fail! Haha! Men de finns ju så mycket annat roligt man kan hitta på ju!

Men som sagt, nu ska vi göra de. Duktiga vi :D

Duktig flicka

Hallåååå!

Gissa vad jag gör nu? Lägger in bilder på datorn för typ tre veckor ;) Så snart kan jag nog lägga in lite bilder här i bloggen ;)


Vad har jag annars gjort idag? Jobbat, tvättat, handlat, hämtat ut mitt pass och snart ska jag laga mat också! Vilken super kvinna jag är alltdå :) Så nu tänker jag såhär.. Är man inte värd ett glas vitt när man har varit så duktig som jag har varit idag.. Jo de är man fan och en flaska kan inte stå öpnnad hur länge som helst! Right? Alltså är det nästan min plikt att ta ett glas ;P

Tjing sålänge!

Jag dör!

Att människor inte skäms! Fyfan vad lågt man kan sjunka som person.. Guuuud!

Sorry

Idag har jag inte gjort ett skit typ.. Sorry för att jag sa att jag skulle fixa in bilder men de har som sagt inte blivit av.. Hade tänkt fixa massa grejor idag men har något blivit gjort? Icke :)

Nu ska jag somna i min sköna säng. Go´natt

(Sun)day!

Sjukt rolig kväll igår, som vanligt ;) Näst sista festhelgen i sverige.. Nästa helg smäller de på riktigt, då är de mer än all in som gäller och den som kan gå hem harinte gjort sitt bästa ;P

Nu ska jag ut i solen! Och så ska jag gå och sola en sväng idag också tänkte jag! Ska verkligen försöka lägga in bilder ikv!

Puss

Sohoo

Tröööött och hungrig är jag nu! Har precis kommit hem efter jobb och lite solning! Sola behövde jag verkligen, vitare än vitast! haha!

Nu ska jag äta, duscha, sova? Och sen är de feeest :)

Lördag i blodet!

Godmorgon lördag! :)

Underbart med lördag för de betyder utgång idag! Och idag är de endast två veckor kavr tills jag är i älskade turkey igen! :D

Igår blev en sjukt mysig och rolig kväll! Jag, Vickan och Axel drog till s:t gertrud (? Om de va så de hette?) Och gick på after work! Sjuuuuukt! Om man köpte en dricka så fick man mat på köpet! :O Och fatta hur gott de va, helt sinnessjukt! Jag coh vickan trodde verkligen inte på axel när han sa de, men visst va de sant!

Efter några öl där drog vi hem till mig och satte oss i köket och fortasatte dricka :) Och pappa hade "musik quiz" för oss.. Satte på massa gamla låtar som vi skulle kunna, gick riktigt bra för oss alla faktiskt! :)


Nu ska jag göra mig iordning för jobb. Men ikväll ska jag försöka lägga in lite bilder här :)

Tjing!

Hej!

Godmorgon!

Blev en oplanerad vinkväll hos vix igår. Sånt gillas! Men de gillas inte när man dricker alldeles för mycket vin för sitt eget bästa.. Haha, men de e smällar man får ta ;)

Nu sitter jag och äter köttbullar och dricker cola.. Mina frukostvanor är fan inte okey alltså!

Bon bon!

Godmorgon!

Sitter just nu och lyssnar på "We no speak americano" Remixen! Den tar mig tillbaka till ett sjuuuukt alanya där allt hände! Haha.. Skulle så gärna vilja öppna min hjärna så alla kunde se vad jag höll på med där! Haha.. Flum!


Idag ska jag jobba och sen ska jag gå och fixa pass! Hög tid att göra de nu ;P

Tjing!

Onödigt, jag vet :)

Guttenmorgen! :)

Jobb jobb och åter jobb..! Men nu, morgonciggen! ;)

Gosis!

Idag har jag klippt miiig :D Och fyfan vad de är skönt med nyklippt hår! Pillar i de heela tiden ;P Tror ni de blev kort?
De får ni se nästa gång de kommer upp en bild, mohaha ;)

Har även hunnit med en mysig fika med matilda idag! Alltid lika mycket att snacka om när vi träffas, söta matto! :)

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på dom desperata hemmafruarna ;)

Tjing!

Klipp

Idag ska jag äntligen klippa mig! Kommer förmodligen bara bli topparna, är för feg för att göra något annat :P Och sist jag klippte kort ( I 9:an ) Så blev min frisör sjukt arg på mig. Höhö!

Mina vänner vill helst att jag ska klippa någon kort frisyr.. Men jag är som sagt för feg! :) Vi får se va som händer i eftermiddag ;)

Ciao

Svär jag verkligen för mycket?

Jag har skaffat mig en ny app på iPhonen, en sleepanalyzer. En app som spelar in när man sover så man kan höra om man pratar i sömnen eller något annat konstigt händer i rummet som man inte hör :)


Och nu är de så här att mina föräldrar tycker att jag svär alldeles för mycket här hemma.. De tycker inte jag (För jag tänker inte på de?) Imorse när jag lyssnade igenom vad som spelats in inatt så hör jag mig själv svära som fan! I SÖMNEN!? Haha.. Typ "Neej, fan också!! Nej, fan! Åååååhh.. Heeeeelvete!!"

Haha, sjukt.. Och som pappa sa när han fick lyssna på de, Jag måste ha varit riktigt förbannad på något/någon. Haha! Vi får se vad jag pratar om inatt :P

Ajajaj!

Jag har fruktansvärt ont i min nacke! Började redan igår.. Vickan har samma problem och hon kom på att vi tydligen headbangade ordentligt på KB i lördags.. Varför? För de va ju coool!

Nu ska jag till jobb och i eftermiddag ska jag tvätta! JIPPI! :P

Kärlek till ett land

Kollade igenom lite bilder precis!



Denna dagen kommer jag ihåg som att de va igår.. Dagen då jag var tvungen att lämna älskade turkey efter två månader där. De gjorde fruktansvärt ont i hjärtat att behöva åka hem och jag mådde riktigt dåligt i flera veckor! Sen blev de ju att jag åkte ner en snabb sväng redan efter 3 veckor och sen över nyår igen :) Och nu är de snart dax igen och de ska bli så sjukt roligt! Fy vad jag längtar! 3 veckor kvar nu? :D

Party sessa :)

K to the B, Kåååbeee!! ;)

Va alltså på KB igår som ni kanske förstår, roligt som alltid! KB kan man alltid lita på :) Igår hade jag inte klackar på mig och de ska aldrig hända igen :( Jösses! Alla klappade mig på huvudet och typ "hej lilla du" Haha.. Och sjukt jobbigt när jag måste titta upp i taket för att se människorna jag är med. Haha! :(

Så, aldrig mer låga skor när jag är ute! :P Nu fick jag värsta huvudvärken så nu ska jag gå och lägga mig igen :)

Lördag

Godmorgon!

Äntligen lördag idag! De betyder att jag får sova hur länge jag vill imorgon :D Fast inatt har jag faktiskt sovit ganska länge :)

Idag vill jag att alla håller tummarna för mig när jag är på jobb.. Kan ni göra de? Kan berätta senare varför :)

Puss

Music!

Can you feel the love tonight?


Sitter just nu och lyssnar på Elton John :) Låten från Lejon kungen är så fin! Gud sitter nästan och bölar nu :(

Påtal om musik.. Är de någon som vet något bra program där man kan ladda ner musik gratis? Jag hade limewire innan men de ligger nere.. Dör lite utan ny musik i telefonen! Gaaah! Hjälp mig!?!

Musik är nog de bästa som finns. Jag lyssnar på musik VARJE dag, går verkligen inte en dag utan de! Music <3 Haha!

Jag har ju dessutom världens snyggaste moves jag kör till musiken ;)

Guuud! Haha.. Vilka minnen asså!

Maut!

Heeeeej!

Tänkte precis göra någon rolig uppdatering här men nu va maten färdig, så nu ska jag äääta! :D

Hörs senare!

Rubrik?

blir en snabbis uppdate här nu. Ska strax iväg till Vickan där aron och jonas bjuder på middag ikv! :) Och så blir de lite vin. MYSIGT! Jag är trött som ett 90 årigt arsle, känns som att jag inte har sovit på tretton dagar.. Men sova kan man göra i ett annat liv ;) Ciao!

Supermånen!

Godmorgon!

Blev ännu en myskväll hemma hos Jonis igår :) Lasagne bjöd han på igår och imorgon ska han göra sin berömda lax med vitlökspotatismos! Späännande!


Värsta strömavbrotet igår fan! Heelt mörkt på hela södervärn.. Jag började nästan böla, och jag skojar inte! :( Not okey asså! De här med supermånen börjar jag ta på stort jävla allvar nu!


Anyway.. Nu ska jag träffa Carolin på en mysig frukost på espresso! Sen är de dax för jobb :)

Puss

Fantastiskt

Gooodmorgon!

Kvällen igår va underbar. Fantastiskt god middag hade Jonas gjort och jag blev mätt i magen :) Trodde bara att de skulle bli Jonas, Aron och Jag men vem öppnade dörren när jag kom? Världens bästa Emelie! :D Då blev jag lycklig tjej!

Efter maten blev de såklart Gin & Rummy och jag va bra som vanligt ;)

Nu ska jag röka mig en cigge, sen är de dax för jobb! Fast idag slutar jag redan kl 3! Wohoo!



Förresten! Jag måååste klippa mig! Fruktansvärt slitet är mitt hår just nu :(

Myspys!

Allioo!

Nu ska jag strax dra mig till Jonas för lite mat med honom och Aron. Sen blir de såklart lite gin & rummy också! Perfekt måndag kväll :D

Fan, skar mig själv i handen hos vix igår när jag skulle dela en bulle.. Och i dag gjorde jag de i fingret igen när jag skulle hacka grönsaker.. Smart Mimmi, smaaart! :( Mina händer kommer vara helt förstörda snart! Skärsår, brännskador och rivmärken från Tyson och Nilsa.. Toppen! Hahah!

Tjing!

Måndag

Go´morron!

Dax att starta ännu en jobbvecka! Hoppas på att de går fort :) För jag vill soooova! :P haha

Flum.. Hej!

Dööd!

Ligger hemma i vickans soffa nu.. har precis ätit vääärsta frukosten och de va suuuuperdajligt! Nu ligger vi båda och dör lite sammtidigt som vi kollar på two & 1/2 men :)

Tack och heeej!

Bring it on!



Hemma hos vix nu :) Trodde jag va sketaasen men när jag kom hit stod både emsan och vickan och höll på att fixa sig :P NU blir de feeest!

(And yes jag behöver sola!!) :(

All in!

Jag är riiiktigt trött! Men de är skitsamma, för idag är de fest! Och de är All in tonight som gäller! Bra jobbat av mig som sitter här helt ofixad i morgonrock och bloggar och röker när jag ska vara på plats vid åtta tiden... Men fint folk kommer sent ;) Och jag lär bli jäääävligt sen kom jag på nu.. :P Haj po di!

Ohnoo

Guttenmorgon! Blev en flaska vin till de där myset igår!! :S Och jag va hemma runt två.. Skulle ju absolut inte bli så sent eller så mycket vin för idag ska jag ju jobba igen! Men jag tog en paodil inatt i förebyggande syfte ;) Så jag har inte ont i huvudet idag! Nu frukost och sen jobb! Haij!

Fredawg!

Tjoho!

Har precis kommit hem från jobbet, känns som de är de enda jag gör just nu :P Men de är roligt :)

Nu ska jag snabbt ta mig en dusch och slänga på mig lite kläder! Sen drar jag hem till vickan och myser lite, en jobbdag imorgon också! Men imorgon blir de feeest! All in tomorrow säger jag bara! :)

Pusshaaj!

Torsdag!

Heeellooo!

Har typ precis kommit hem från jobbet! Jävla storm ut idag alltså. Dom har tillochmed gått ut med varning att man inte ska befinna sig ute från och med kl 22.00 ikv! Iiiih :O

Igår blev de en oplanerad kväll hemma hos vickan med dom bästa! Vi spelade Gin & Rummy, sjukt roligt kortspel som jag precis har lärt mig men jag är grrryyyymmm!! ;P Fast de är jag ju i allt :)

Ikv är de inte planerat något, ska ta mig ett varmt och skönt bad nu och sen måste jag ta hand om mina små händer också.. Jättetorra och spruckna :( Not okey!

Tjing!

Onsdag



Jag känner mig på något konstigt vis så här idag... Why?

Whoopidoo!

Sådär ja! Nu är biljetten bokad! :D Känns underbart, ett steg närmare! Nu ska jag fira med en cigge! ;P

Tjohej!

Woops!

Oj, har ju inte bloggat något idag! Sorryfan! Trodde faktiskt jag gjorde de imorse.. Nu är de iaf natt och dax för sängen :) Imorgon blir de mer update´s! Löövar :)


Puss

Slim?

Guuud, vad underbart de va att ta en promenad i solen. Fast de blåste rövmycket och de hade man ju klarat sig utan :) Jag och vickan har iaf satt ett mål att vi ska "komma i form" tills jag åker.. Alltså ska vi ta tag i att powewalka/jogga riktigt ordentligt några dagar i veckan! Sinnessjukt hur dålig kondis vi har nu! Verkligen inte okej! Så, vi har en månad på oss.. Nu jävlar!! :)

Så kanske man kommer ner slimad och fin till ett underbart turkiet? :)




Passande bild? Mysigt med kak-tanter som går runt och säljer kakor på stranden :D

Söndag

Gööömööörrööön!

Eller ja, jag har faktiskt varit uppe ett tag :) Va som sagt och kollade på Black Swan igår! Den va bra! Jävligt psykande film asså! Sjuka scener nästan hela tiden!

Och idag är jag en utvilad liten fis! Skönt med en helt festfri helg :D Och idag strålar solen som aldrig för och de ska firas med en rejäl powerwalk!

Haj po di!

Lördag & mys!

Hellåå! Precis hemkommen från jobb, stress så in i helvete kan jag lova att de va idag. Stängde själv gjorde jag också idag, men de gick bra :) Ikväll blir de Bio-mys med Vickan. Black Swan ska vi se, den ska tydligen vara sjukt bra :) Jag kom på att jag har inte varit på bio på typ ett år!! :O Haha! Ska bli ganska skönt att inte festa idag, kommer inte ihåg sist jag hade en helt festfri helg! De är också sjukt.. Att man faktiskt festar så mycket som man gör. ;P Nä, dax för en dusch! Hinner jag med en snabb powernap också tro?

Go´morron!

är de fredag idag? Jag vet seriöst inte.. Är helt snurrig på dagarna nu! :( Snart dax för jobb igen. Så nu ska jag bara ta mig en cigge och se är dax att ge sig av :) Haaj!

Vad fan är en bra rubrik till detta?

Hemma efter en jobb-dag. Har även hunnit med att slänga in fyra maskiner med tvätt, handlat mat, hämtat ut p-pills till mamma :P och hämtat ett packet :) (Och jag va hemma från jobb kl sex!!) Nu sitter jag och äter kalas puffar! Mohaha! De är min middag ikv :) Mums! I packetet jag hämtade låg där en lång-klänning jag beställt :) Får se om den passar.. Fick ta stl 34 för när jag prova den i butiken så va 36 lite stor :S Jaja, annars får jag byta till 36 för jag viiiill ha den :P Vilket onödigt snack jag håller på med nu.. Dax att gå ner till tvätten igen! Haj po di!

Skitdator!

Vaaarför hfunkar inte hotmail på denna skitdatorn?? Måste ju för fan få iväg ett viktigt mail idag.. Och pappa har tagit med sig den andra datorn till stockholm såklart.. Åååhhhhh -.- Så frustrerad just nu!

1 Mars!

Okej, då ser vi om denna dagen blir bättre. Har sovit såligt inatt men jag känner mig endå utvilad. :) Hörs ikv!

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0