Ni måste bara!!

Kolla på detta klippet! Helt sjukt gulligt, vackert, underbart! Jag gråter lite varje gång jag ser det! :')


Kollakollakolla! http://www.youtube.com/watch?v=adYbFQFXG0U

Puss

Sex

Ikväll blir det mys med mig själv :) Ska sätta på sex and the city och bädda ner mig under mitt duntäcke :D Lite glass till det och kvällen blir perfekt! Nästan.

Och vet ni om en sak? Jag hatar hatar hatar hatar jobb! Det förstör allting! Jag blir sååååå ledsen! Nu ska jag jobba torsdag, fredag, lördag OCH söndag!? När hade dem tänkt att jag skulle ha ett liv? När hade dem tänkt att jag skulle få spendera tid med dem jag tycker om? Närnärnär???

Puss

Suget efter något

HATAR JAG! Jag tycker att det är skit jobbigt när man får ett sånt där sug efter något. Speciellt jobbigt är det när det är något godis man är sugen på. Men NU, nu är det keso jag är sugen på. Och Lax.. :P Så jag får helt enkelt be Pappa göra Lax till middag och köpa keso så jag kan äta det på knäckebröd till frukost imorgon :) Japp, det låter bra!

Puss

Ändrade planer i måndags :P

Sist jag skrev var det måndag då skrev jag att jag skulle baka kanelbullar.. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Plötsligt vibrerar telefonen och jag får ett mess. Där stod det: Gör dig färdig, du ska hem till mig! :) Så det var ju bara att göra sig färdig och hänga med hem till honom och mysa. Men först blev det ett stopp på Ikea och kolla sängar. Jag tror nog att vi har hittat en vinnare nu :D

Idag har jag inte gjort så mycket. Bara bakat mina kanelbullar :) Så nu kräks jag lite på att bara höra ordet kanelbullar. Haha! Och vet ni en annan sak jag kräks på? Att min telefon har lagt av! :( Den bara la av utan förvarning i måndags, så idag ska jag gå till tre och be dem fixa min lilla söta telefon! Vill inte dras med min gammla :P

Puss

Kanelbullar

Denna måndag har kännts som en riktig söndag. Hade varit mysigt att ha min lilla älskling här för att kolla på film och mysa, men så har det inte varit.. Han jobbar ju :( Dumt det där med jobb :P Har träffat honom en snabbis idag iaf. Han ska köpa ny säng så jag skulle följa med och kolla på jysk och sängjätten. :) På onsdag blir det ikea och sen hem till snutte för lite mys!

Idag fick jag vääärsta suget efter kanelbullar, så det ska jag göra när Pappa kommer hem från ica :D Hihi!

Puss

Jag är uppe!

Godmorgon!

Nu är helgen över! Det gillas inte, för jag gillar helgerna! :) Kan det inte vara helg hela tiden? Mihih.
Ska jag berätta lite fort vad jag har gjort i helgen då? Jag börjar med fredagen.

I fredags ringde Älskoo mig och undrarde om jag hade ätit än.. Nej svarade jag eftersom att det hade jag ju inte gjort. Så han föreslog att vi skulle åka till intermezzo och äta. Det gjordes, jag åt en halv pizza och sen orkade jag inte mer :) Älskoo och Alemo blev lite arga och tyckte att jag visst kunde äta mer. Men det gick inte :) Sen var det bara hem och mysa!
Lördag bestod av ullared :D:D:D Det var underbart! Det är det enda jag kan beskriva det med! UNDERBART! Jag handlade massor och det gjorde min pojke med :)
Igår, söndag tog jag mig till jobbet.. Kände att jag faktist behöver pengarna eftersom jag gjorde av med rätt mycket i lördags :P Så söndagen bestod endast av jobb..

Det var min helg! Vad har du hittat på?

Puss

Jag ger mig iväg!

Ja, snart kommer min älskade älskling och hämtar mig. Vi drar dierkt till intermezzo och kränger mat! :D Det gillar jag! Imorgon blir det Ullared och jag har inte gjort någon lista än :) Men det löser sig.. Shoppa har väl aldrig varit något problem? ;)

Och föresten, jobbet i natt.. Det var skit! Jag hatar det! Jag fick städa i fem timmar! Mina armar är helt döda idag. Men det var inte det värsta med kvällen.. Det värsta var alla fulla människor! Usch säger jag. Jag hatar sånt.. Vad mycket man får höra av äkliga människor asså, det är sjukt! Nä, Jag vet inte omk jag tar mig till det där jobbet på söndag. Vi får helt enkelt se hur jag gör!

Puss

Till jobbet

Ja, då ska jag till jobbet nu då.. Jag vill inte! Ni annar inte hur jag känner inför att gå till jobbet. Det är sjukt.. Och nu tänker ni saker "Varför jobbar hon där om hon hatar det så mycket" Jo svaret på den fråga är.. Jag gör det för att jag får höra hela tiden "Du har ju knapps jobbat där. Du kan inte bara sluta efter en sån kort tid.. Man får ta det man får.. mm"

USCH!

hej och hå!

Vet ni vad? Jag längtar tills imorgon! Imorgon när jag vaknar och vet att, snart kommer Älsklings snutte och hämtar mig! Då kommer jag vara glad :D Fast jag blir lite glad bara av att tänka på det :) Hihi. Och lördag ska vi inte tala om hur mycket jag längtar till :D Då är det ullared som gäller! Mohaha. Det ska bli dunderkul! :D Ska göra en lista om vad jag behöver köpa :) Och en julklappslista :)

Nästa gång jag skriver blir nog precis innan jag ska till jobbet.

Puss

Uppe.. Inte frivilligt!

Nä, nu är jag uppe! Men absolut inte frivilligt :( Måste vara uppe nu för att kunna gå och lägga mig sen igen för att klara natten! Ska göra mig en kopp te nu och kanske äta något.

Puss

Jobb

Nu har jag jobbat mitt första pass. Blev en HEL timme! Nää.. Men asså shit! Blev tilldelad schemat 17.30-21.30.. 18.30 blev jag hemskickad för att det inte fanns så mycket att göra.. Nä, jag vet inte detta.. Ska jobba imorgon kl 00.00-06.00... Får ju se hur det går!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på roomservic! Då blir man alltid glad, killarna är ju sååå sköna! :D

Puss

Te & ballerina

Nu sitter jag här igen.. Tröstäter ballerina och slånger i mig te! Idag är första dagen på jobbet.. JAG VILL INTE! Men jag ska dit. Jag ska se hur det är och jag ska prova på det.. Jag ska inte bara sluta för att jag känner att jag inte vill. Men jag vill ju inte.. :( Har iaf sökt andra jobb redan. Så illa känns det. Sökte på ikea igår :) Det hade endå vat kul att jobba med :)

På lördag händer det iaf något roligt, jag och älskoo ska till Ullared! :D Äntligen! Det påminer mig om att jag måste hämta ut min sista lön på mitt gammla extrajobb.. :( Hade inte min rygg vat dum så hade jag nog jobbat där för evigt :P Det påminer mig om en annan sak, jag ska söka jobb i djuraffärer.. Det hade vat sjukt mysigt :) Ha massa djur omkring sig :)

Nä, nu ska jag ducsha!

Puss

Inte bättre idag!

Jag känner som igår. Ingenting känns bra. Jag vill inte jobba på det jobb jag har nu men jag måste.. eller ja måste och måste. Ingen tvingar mig men jag behöver ju ha lite pengar.. Säker  febrilt annat jobb. Så jag får se hur det går med det. Ska snart träffa Sarah. Jag hoppas att hon kan få mig lite glad, hon brukar vara bra på det :) Sen bär det av till kick offen.. Jag tackar gud för att jag har Sarah med mig på samma jobb iaf! Annars kan jag lova att jag inte skulle vara kvar där!

Puss

(Ursäkta mina depiga inlägg, men så är det ibland.)

TröttTröttTrött

Jag är så sjukt trött! Och allt känns bara fel! Jag vill inte jobba! Jag vill inte vara hemma! Jag vill ingenting! Allt är bajsbajsbajs! Jag skulle vilja gå på gymnasiet igen.. Det var fan tider det! Jag vill inte bli vuxen!!!

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!!!

Sugit

Ursäkta för dåligt uppdatering denna helgen! Helgen har spenderats i svedala. Där blev det Mys och en del plugg. Bakade Kanelbullar i fredags också. Dem var goda och tog slut dunder snabbt. Igår var jag och Sarah och skrev på Kontrakt och idag blir det utbildning :) Mycket som händer nu..

Nu måste jag läsa på lite grejor innan utbildningen!

Puss

Baby

Nu är jag hemma hos mig och nu ligger min baby bedvid mig, det är mysigt! Vi kollar på AFV, det är sjukt vad rooliga klipp dem kan få till och det är sjukt vad människor kan göra konstiga saker! :D Haha!
Nu ska jag mysa ner mig med min bebiis!

Puss

Hemma hos Sarah

Japp, nu sitter jag hemma hos Sarah. Har precis ätit kyckling baguett oc det vr sjukt gott! Nu är Sarah i duschen och ag sitter och skriver här. Ikväll kommer älskoo hem till mig och då blir det myspys för hela slanten :D

Nu skulle jag precis byta kanal på Sarahs Tv.. gick inte så bra, vet nte vad jag gorde... :P Så jag stängde av den helt ist. attans. Nä men vi hörs senare!


Puss

Torsdagmorgon!

Godmorgon bloggen! :)

Idag är det torsdag. Jag har en del saker att göra idag. Först och främst ska jag till udm och få mya pills, viste ni föresten att dem har ändrat åldersgränsen till 23! Skitbra ju, då slipper man betala massa pengar för att skydda sig :) Det gillar jag. Men väntetiden för att komma dit är tydligen runt 7 veckor nuförtiden! Så det ska man tänka på!

Nu måste jag göra i ordning!

Puss

Mätt och belåten!

Ja, nu är middagen i min mage och det var dunder gott :) Låter kanske lite konstigt att bara äta skorpor (och te) men det är såna grejor jag får för mig ibland :) Och det är gott kan jag lova. Men det är klart att jag äter riktigt mat också, tro inget annat! Berätta gärna om något konstogt ni kan få för er att äta till middag? :)

Nu ska jag testa tröjan jag köpte idag och se om den verkligen var fin :)

Puss

:D:D:D

Vet ni vad jag ska äta till middag idag? Ni kommer aldrig komma på det ;P Nu ska ni få höra.... SKORPOR! :D Mumsfilibaba..

Puss

Som jag sa..

Nu är jag hemma från stan! Hade en trevlig dag med Cp-Sarah! :) Krua Thai var ljuvligt, som vanligt! Och jag fick med mig en tröja hem också :) Fast jag inte sjulle handla något idag. Men hoppsan, sånt händer ;P Det enda som inte var så bra var fikan vi tog på slutet! Gillades inte, usch! :(

Och som jag misstänkte så har jag inte fått en enda kommentar om mina bilder.. Skämms på er ;P

NU, The hills!

Puss

Några bra!

Ja, nu kommer det ett par bilder här som iaf jag tyckte så hyfsat bra ut :) Hoppas ni gillar dem. Och kommentera gärna vad du tycker! (Alltid när jag skriver så så kommer det inte en enda kommentar :P)


Maffigt träd!

Bilden blev mycket mindre än jag tänkt mig.. Men här är mannen och ankan :)

Undrar om dessa människor fortfarande är tillsammans.. -92, det är 16 år sedan det skrevs!

Och dessa ankor får avsluta :)

Som sagt, säg gärna vad ni tycker!

Puss

Godmorgon

Godmorgon bloggen! :)

Nu sitter jag har igen, har precis ätit frukost och är ny duschad. Har även hunnit lägga i bilderna på Paps dator och nu ska jag gå igenom dem och se om man fick någon bra bild igår :) Sen kommer det in en eller två här :)

Vid tolv tiden beger jag mig till stan för att träffa Sarah. Krua thai som gäller idag! Det är så sjukt gott så det finns iinte! SjuktSjuktSjukt! :)

Puss

Bilderna

Nu har jag försökt att lägga in bilderna jag tog idag. Men min dator är full så bilderna får inte plats! Så imorgon får jag sno åt mig Paps dator så jag kan lägga in dem där och sen fixa lite på dem kanske och sen lägga in dem här :) Wihi ;P

Nu ska jag snart göra mig klar för sängen :) Upp tidigt imorgon eftersom Sarah helt plötsligt tycker att man ska "ta vara på dagen", Så imorgon ska jag träffa henne runt tolv. Äta lite krua thai och förmodligen prata pinsamheter sen i lördags :) Sånt gillas!

Puss

Fotograferat :)

Idag tog jag mig ut och fotograferade. Vet inte om det blev någon bra bild som kom med hem men det ska jag kolla snart. Blev det någon bra kommer det upp på bloggen sen :)

Jag skulle vilja gå till pildamsparken i kväll när det blivit mörkt. Det ska finnas massa ljus i vattnet har jag flr mig. och det kan bli fina bilder av det :) Men jag vill inte gå dit själv.. Någon som vill följa med? :P Får kanske kolla med lillebror om han orkar hänga med sin jobbiga storasyster :)


Puss

Tisdag!

Godmorgon!

Idag tog jag mig upp i tid, somnade inte om för en gångs skull :) Idag hade jag tänkt ta mig i kragen och gå ut och fotografera lite :) Mer vet jag inte vad jag ska göra :)

Detta blev ett mycket tråkit inlägg! :) Men så är det ibland!

Puss

MAAT!

Idag är jag en mycketmycket seg Mimmi. Sov till ett idag! Haha, och jag sov, ju som jag tidigare skev, bort hela söndagen! Jag är hungrig också! Jag vill ha feeet mat idag! Typ, donkan! Eller pizza, eller kanske en kebabtalrik! ELLER kanske allting på en gång! Ooh, det hade varit bra!

Jag vill ut och fotografera också! Men inte själv, det är inte roligt! :( Jag vill fota höstens färger och jag vill fota solnedgången vid havet! Någon som också vill fotografera? :) Hihi

Puss

Söndag ööö MÅNDAG!

Ja jsy det, det är ju faktist måndag idag. Men gårdagen fanns inte riktigt för mig. Jag tar det från början.

LÖRDAG:

Emilia och hennes Mamma hade fest. Det var roligt! Tyvärr alldeles, ALLDELES för mycket dricka för min kropp. Kvällen avslutades tidigt eftersom Sarah skulle upp och jobba tidigt på söndag. Det var nog tur att jag följde med henne annars hade jag nog hamnat på akuten för magpupning (?) Ja, så mycket ficj jag tydligen i mig, jag mins någon jävla caramell shot som slank ner.. Typ sådär 10 st! Och då överdriver jag inte, snarare underdriver jag. Haha, kan man skiva så? Iaf, vi tog bussen in till malmö, jag hoppade av på södervärn där Älskoo väntade på mig. Jag mådde inte bra så jag fick gå iväg och "göra så jag mådde lite bättre" om ni förstår vad jag menar. Efter en stund kom svärfar och hämtade upp oss. Min tidsuppfattning mellan när vi tog bussen kvart över tolv och vi kom hem är noll, sista gången jag kollade på klockan var den runt 4.

SÖNDAG:

vi sover till halv 2. Går upp och äter frukost, en halv macka för min del. Jag mår INTE bra! Går och lägger mig igen och sover till 4-halv 5. Upp igen, nu är jag hungrig! Äter fruktansvärt god middag, MYCKET middag! Åker sedan iväg och köper chips och coca-cola! :D MUMS! Kollar på One Three hill. Och runt 9 somnar jag fint igen! Det blev alltså inte mycket till söndag för min del! Shit vad dåligt jag mådde igår! Inte roligt vill jag lova!

Men lördagen var sjuukt roligt! Tack Emila för en underbar kväll! <3

Puss

Goddagens!

Nu sitter jag hemma hos min Sarah, hon är inne i duschen och ag sitter och nördar mig framföra datorn och drcker lite vin :) Det är gooott! Runt fem tar vi bussen mot centralen och där hoppar vi på en buss mot trelleborg :) Där möter vi Carolin och tar en taxi ut till igenstans där det blir feeeest! :D hahha

Vad gör d en kväll som denna?

Puss

Fredag

Jepp, idag är det fredag. Middag hos Mormor som gäller. Vad jag ska hitta på fram till dess vet jag inte..  :) Jag är hungrig så jag kanske ska äta något, kanskekanske.

Annars, vad händer i helgen kids?

Puss

Finast

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While youre far away dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
Cause Id miss you baby
And I dont want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
Id still miss you baby
And I dont want to miss a thing

Lying close to you feeling your heart beating
And Im wondering what youre dreaming
Wondering if its me youre seeing
Then I kiss your eyes
And thank God were together
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
Cause Id miss you baby
And I dont want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
Id still miss you baby
And I dont want to miss a thing

I dont want to miss one smile
I dont want to miss one kiss
I just want to be with you
Right here with you, just like this
I just want to hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
Cause Id miss you baby
And I dont want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
Id still miss you baby
And I dont want to miss a thing

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
I dont want to miss a thing



Jag brukar inte citera låttexter, läser aldrig andras när demlägger in påm sina sidor eller så. Men denna låten är så sjukt underbar! Aerosmith - I don´t wanna miss a thing. Rekomenderar denna låten skaaarpt! :) Jag vill gråta varje gång jag hör den :')


Puss

Shiit, jag kommer döö

Min lillebror är en riktigt sträng "tränare". Jag tänkte latja lite på hans rum med hans boxningssäck.. Lite sådär skojträna lixom. Så jag frågade honom om lite tips, jag trodde ju aldrig i hela mitt liv att han skulle ta detta på fullaste allvar. Men jeeevlar vad fel jag hade. Så nu har jag fått värsta övningarna som jag ska göra. Skit bra för fan! Nu kanske jag kommer igång på riktigt igen!

Jag: Jag orkar inte mer..
Lillebror: Fortsätt
Jag: Men nu orka jag verkligen inte mer!
Lillebror:
HÅLL KÄFT OCH FORTSÄTT!!!!

Så jag fick ju snällt fortsätta tills jag var färdig! Haha.

Puss

Nya naglar!

Nu sitter jag här med mina nya naglar! Är helt otroligt hur naglarkan förändra hela handen! Sjukt :)

Idag är det torsdag, alltså inte långt kvar till helgen :) i helgen har jag för en gångs skull stora planer :) Imorgon ska jag hem till Mormor och äta middag med lillebror och kusin. Det ska bli trevligt (Hoppas jag) :P Efter det kanske jag åker till älskoo och sover där? Får se vad som bestämms. På lördag blir det dunder fest! :D Emilia fyller 20 och hennes Mami fyller 40, alltså blir den ett hejdundrandes party! Mihihi! Efter det kanske jag åker hem till älskoo.. Än en gång får vi se vad som bestämms!

Nu ska jag se om jag kan hitta något fint jag kan ha på mig imorgon :)

Puss

Svedala

Nu ska jag ta och göra mig en kopp chaite, efter det ska jag ta mig en dusch och sen ska jag göra mig iordning för att åka till svedala där jag spenderar natten :)

Imorgon ska jag äntligen fixa mina naglar igen :) Det var längesen eftersom jag har låtit naglar vila sedan jag gjorde naglar i sommras, mina naglar blev så fruktansvärt tunna då :( Iaf, imorgon ska jag göra det :D Hihi

Puss

Tävling :)

Eller ja, det är ju ingen tävling precis. Men en gissa lek kan man väl säga att det är. den som gissar rätt vinner äran att ha vunnit helt enkelt :) Hihi

Såå, nu ska ni få gissa vad detta är för något :) Inte så svårt kanske, haha
Puss

Blomman



Lite pill med blomman idag :) Känner mig riktigt kreativ :P Kanske ska fixa och trixa lite mer nu när jag endå är på hugget ;P

Puss

Vackert

I söndags var det ju ett sånt himla oväder ute, jag jopbbade och för en gångs skull så tog jag med mig kameran för jag tänkte fota lite.. Blev ju inte så eftersom att det regnade så mycket. Iaf, lagom till jag skulle gå hem så blev lite småfint väder. Denna bild jag ska via er nu ser verkligen så "upprigad" ut men det var den inte, jag hittade det så och det blev en fin bild tyckte jag :) Har inte redgerat något så ta det med en nypa salt ;)




Ska fixa och trixa lite också hade jag tänkt så det kommer fler bilder.. Men jag är slö med sånt så ha lite tålamod med mig :) okej?

Puss

Garttis




Stort Grattis till min Pappa som fyller år denna tisdag! :D


Jag älskar dig.

Stan har varit osäker!

Japp, Carolin ringde en seg Mimmi i dag och ville ha med mig till stan, jag var skiitseg men tyckte endå det lät som en bra idé att göra stan lite osäker :) Skulle leta present till Emilia, Carolin lyckades hitta massor men jag hittade... INGENTING! Eller jo, en sak men jag måste diskutera med Sarah först :)

Jag hittade lite grejor till mig själv iaf :P En "huvudmassage", en mjölk visp, och nagellack ;P Hihi

Lite senare idag kommer det komma upp lite bilder hade jag tänkt :) KOlla in om ni vill :)

Puss

Riktig hemma dag!

Japp, idag är det en riktigt hemma dag för mig. Sov till kl 12.00 men är fortfarande jättetrött! Men jag ska icke sova mer för då kan jag inte sova i natt! Ont i hela kroppen har jag också.Nä usch nu klagar jag ju bara.

Något roligt, Paps fyller år imorgon.. Jag ska ta mig i kragen och slå in hans presenter :)

Puss

Trötter

Nu sitter jag och äter frukost och är riktigt trötter! & vilket busväder det är ute, det blir man inte piggare av! Idag hade jag bara velat ligga under täcket heeela dagen, men jobbet väntar tyvärr!

Idag blir det till att ta på sig massor med kläder för det verkara bara riktigt jevla kallt ute, blåser och regnar. Inte alls kul när jag tänker efter!

Nää, nu måste jag börja klä på mig, kanske vila ögonen fem minuter till? :)

Puss

Hemma!

Nu är jag hemma från dagen med Carolin! :) Det blev två par stövlar för min del! Ett par svarta och ett par mörkbruna, jag är nöjd! Men har lite ångest över att jag egentligen inte har råd att gå runt och köpa skor så där huxflux.. "Köp två par stövlar, få ångest på köpet!"... Efter det blev det en fika med vääärldens största chai te :O och en devil cake! :) Det var gott.

Ikväll ville lillebror äta på donkan och det får man ju snällt gå med på ;) Hihi.

Puss

Tvätt

Nu har jag börjat tvätta.. Ska snart ner till tvättstugan igen. Idag hade jag sjuuuukt mycket tvätt ska ni veta! Säkert 20 kilo, jag dog lite när jag skulle bära ner det. N är jag är klar ska jag möta upp Carolin och åka till skopunkten! :D LOVE! Hih

NU, tvättstugan!

Puss

Morgondagens planer

Japp, nya planer för imorgon!

Först blir det till att tvätta, tidigt på morgonen! Efter det ska jag träffa Carolin för att åka till skopunkten och köpa... JA, skooor! <3 Har egentligen inte råd med att köpa skor nu,men det ska jag banne mig göra endå! Känner att jag behöver trösta mig med det! Behöver inte gå in på  varför jag är ledsen. Inte intressant! Efter shoppandet ska vi ta en fika! Och det ska bli mys! :)

Puss

Whaaat?

Ser nu att det visst gick att ladda in bilden (bilderna) Den svarta har jag inte ens på datorn så jag vet inte vad som hände där! :S Jaja, Vilket ord skulle passa bäst till en blomma? (De två första kanske inte passar så bra, men det var bara ord jag gillade :)  )

Puss

Tatuering

Japp, nu vill jag tatuera mig igen. vet bara inte riktigt vad jag ska göra.. Har massor med ideer, eller kanske inte massor men några.

Jag vill absolut ha en text. Och jag skulle vilja ha en blomma.. Så jag har tänkt mig att kanske ha en blomma med ett ord. Har gjort lite olika ord i word och nu skulle jag vilja ha er läsares hjälp med som är snyggast :) Tror ni att ni kan hjälpa mig med detta?






Okej, nu har jag försökt ladda upp en bild i flera timmar känns det som! Men det funkar fan inte! Fårväl försöka lite senare.. Men nu känns detta inlägg helt onödigt.. Skitsamma! Jag publicerar det endå! :)

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0