H&M

Har hämtat mina kläder från h&m nu.. hälften av grejerna var jag nöjd med men inte den andra hälften ;) Så jag får skicka tillbaka lite grejor igen.. Lite trist. Det är nog det som är det dummaste med att beställa. Att man inte riktigt vet hur det ser ut i värkligheten. Menmen, sånt man får stå ut med.

Nu ska jag snart iväg och träna. Andra gången idag :) Duktigt av mig va?
Sitter just nu och sörplar i mig min middag. Kycklingsoppa. Inte mycket till mat, men jag känner inte för att äta - Äter jag inte så kanske jag tuppar av på gummet. Och det vill nog ingen vara med om, blir ju så jobbigt då. ;)

Puss

Godkänt

Fick godkänt på provet som handlade om X & Y och ekvationer och grejs.. Skönt, nu är det avklarat!
Fick ett sms om att jag kan hämta mina kläder idag, hoppas nu att dem har fått rätt på det denna gången! :)

Puss

Simma

Jag och min fader har bestämmt oss för att vi ska börja simma tillsammans! Eller rättare sagt så har jag bestämmt att vi ska! Pappa är väl lite halvt på det ;) Men han kommer ändra sig, tro mig!

Puss

Var med och tävla!

http://mariavuitton.blogg.se/
 
Jag är just nu med och tävlar om ett par skittuffa skor! Klicka på länken och var med du också! :D Lycka till!


image15

Här är skorna du kan vinna!

trögt

Känner inte riktigt att jag är på skriv humör idag. Men här kommer ett litet inlägg endå :)

HEJ! :)

Tjenis Penis!

Idag är det onsdag och jag började skolan kl 8. Orkade inte blogga innan jag gick hit så jag gör det nu ist :) Har en timmes hålla nu. Sitter bara och kollar runt på massa bloggar.. Rätt sjukt endå att det kan vara så intressant att läsa om andras liv.. För det är ju det dem flesta bloggar om.. Sitt eget liv. Det gör jag ju också. Konstigt. Men kul! :D

Puss

Plugg

Idag var det riktigt skönt att träna! :) Kände mig som en ny männniska efter det. ;P
Pluggandet har gått förvånasvärt bra idag! Men jag ska inte säga för mycket för då blir det skit ige! ;)

Nu ska jag snart lägga mig i sängen! Ska upp tidigt imorron!


Puss & Go'natt!

Hemma

Nu är jag hemma från skolan. Matten gick jättebra. Bara jag och emelie som vär där så vi fick jättebra hjälp. Problemet är bara att det går jättebra när man räknar med en lärare i skolan men när jag kommer ham och ska räkna själv går det åt pipan! :( Illa.. Ska se hur det går i dag.. Ska räkna när jag kommer hem från träningen! :)

Snart dax för BodyBalance, Kul!

Puss

Det..

Hihi, det vibrera i musen!

Haha, roligaste kommenataren av Emelie, fast hon menade förstås dator musen ;) Bara så att alla är klara på det! :D

Nu är det snart extra matte som gäller! :) Har laddat upp med digestive :D Det är nästan det bästa som finns! :D

Puss

Tisdag!

G o d m o r g o n  T i s d a g !  :)

Idag börjar jag kl 11.00 och har endast en lektion. Ska börja med Fotografi C idag. Jag hoppas verkligen att denna kursen blir bättre än B! Det va inge braa! ;( Idag ska jag vara med på extra matten också hade jag tänkt, jag & Emelie! :) Ska bli riktigt duktiga på det här med X & Y och ekvationer. :)

Vad ska du hitta på idag? :)

Puss

Teori

Nu ska jag sätta mig och plugga lite teori. Har faktist varit duktig och pluggat lite matte, gick inte så bra men duktigt av mig endå.. :) Så, nu är det teori som  gäller :D

Puss

Glass!

Nu är jag hemma från skolan igen.. Ska snart sätta mig och plugga hade jag tänkt! Sitter just nu och äter glass :D Pommac isglass! Mums! Hihihi.

Puss

Ny vecka!

G o d m o r g o n !

Idag tog jag mig en vääldigt lån sovmorgon! :) Skulle igentligen träna imorse men när jag vaknade runt 9 så var jag sa jäkla trött. Så jag sa godnatt igen ;) Ska träna efter skolan ist! Börjar inte förens kl 14.05 idag... Och slutar 14.50. Ska alltså till skolan för att ha en 45 min lektion.. KUL!

Puss

Snart

Snart blir det mat! Gaaah vad jag är hungrig! Idag var det jag som fick göra maten :D Känner mig så duktig. Det blir spagetti med köttfärssås! MUMS! Hihi

Puss

Söndag

Idag är det en vääldigt seg söndag :( Sitter hemma helt själv just nu.. Lillebror är hos en kompis och mamma oxh pappa fick för sig att dra till granlandet.. Skoj..
Hungrig är jag med, men finns inget att äta hemma! Skynda er heeeem! :P

Puss

chokladpudding.

Ikväll har det vat mysmys och maassor med onytigheter :D Men jag kan bara säga MUMS! :P haha.  Just nu är jag så mätt att jag skulle kunna sprika ;) Men det tänker jag inte göra, blir ju så kladigt då ;D (Som rubriken säger så var det chokladpudding vi åt, med grädde och frukt, nått nyttigt :D )

Nu ska jag mysepysa med älskoo! Hoppas alla har haft en trevlig lördag!

Puss

Fortfande

Sitter fortfarnde ensam utan älskoo.. Han är fortfarande på macken och meckar.. har varit fär i snart 5 timmar :( Hur lång tid kan det ta..!
Vädret är riktigt ruskit idag.. Det talades om storm innan och det känns banne mig som att det är det där ute :( Inte kul!!
NU ska jag ner och hålla Tanja sällskap.. Hon pluggar matte! HAHA Kan jag bara säga, jkag vet hur det känns :P

Puss

Lördag

Japp, nu är det lördag. Vet inte riktigt vad som händer idag. Älskoo är på macken och meckar med bilen just och jaag sitter här :)

Regnar gör det ute också så ut vill man inte idag.. Har du några tips på vad man göra så säg gärna till! :)

Puss 

Hemma igen!

Nu är jag hemkommen från bion.. Jag vet inte vad jag ska tycka om filmen.. Var inte bered på att det skulle vara en skräkfilm.. Och ljudet var så j***vla högt. Jag satt och tryckte mig mot älskoo och höll för öronen hela filmen!
Nää, den var lite dör läskig tyckte jag allt. Jag är inte ett så stort fan av monster! :(

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, mysa med älskling lite :)

Puss

Bio

Nu ska jag och älskoo iväg och äta någonstans.. sen ska vi gå på bio! Hoppas verkligen att filmen är bra, jag har höga förväntningar :) Hihi

Vad ska du göra denna fredag kväll? :)

Puss

Shopp!

Igår när Emelie och Carolin lämnade mig så åkte jag till jägersro center och skulle kolla om det fanns något att fynda på rean. Det gjorde det banne mig! :) Hittade världens finaste väska! :) (Kanske inte världens finaste, men jag tycker den är fin!) Och ett halsband och en top! Allt för endast 175 kr! Galet! :)

Här kommer bilder på det jag köpte :)

image13

Här är halsbandet och linnet. Ser inte så bra hur linnet ser ut menmen.


image14

Och här har vi väskan! Är den inte underbar?? :D

Väskan är köpt på Wedins och kostade 125 kr. (Halva rea priset!) Linnet och halsbandet är köpt på H&M. Halsbandet kostade 10 kr (Även där var det halva rea priset) Linnet kostade 40 kr :) Snacka om att jag har fyndat grejor denna veckan :) Hihi

Puss


Fredag

Godmorgon!

Idag är det fredag, så idag sov jag lite extra länge :D  Mycket sköönt!
Idag ska jag och min pojke gå och se I am legend! :) Hoppas att den är bra.. Den är bra, Will smith är ju med ;) Haha

Nä, nu ska jag gå och äta lite frukost :)

Puss

Vad ska du hitta på denna fredag? :)

Bak

Idag fick jag besök av Emelie och Carolin :) Vi baka muffins och kollade på Dirty Dancing, myyyss!
Nu har dem gått hem och jag ska snart packa väskan för att bege mig till älskoo! :)

Puss

30 månader!

Idag har jag och min snutte varit tillsammans i 30 månader, det vill säga 2 & 1/2 år! Det är väldigt länge tycker jag. Men det känns inte som att vi har varit tillsammans så länge och endå känns det som att vi har varit tllsammans hela mitt liv :) Det är såå mysigt att ha honom och jag älskar honom verkligen över hela mitt hjärta! :)

Puss

Torsdag!

Godmorgon!

Nu dag, nya tag.. Regnar gör det fortfarande ute! Triiist!

Puss

Dax

Japp, nu är det snart dax att lägga sig till rätta i sängen och slå på kanal 5!! :) För idag är det ju så att fråga olle börjar igen!!! :) Haha Det är så jeeevla bra tycker jag. Så det får ni inte missa!

Puss

Mums

Nu precis ville pappa att jag skulle smaka ostkaka! Så det fick jag ju snällt göra.. Men blääärk vad det var äkligt! Riktigt vidrigt var det ju! :( Så nu sitter jag här och äter glass istället :P Hihi

Puss

100 kg!

Nu är det dags för mig att tvätta. Bar precis ner tvättsäcken från mitt rum och jag är nu osäker på om jag kommer klara av att bära ner den ända till tvätt stugan! Den jävlen väger ju säkert 100 kg! Och jag skojar inte.. eller jo, lite skojar jag men lätt att den vägger minst 50 kg iaf! Nää, nu måste jag börja!

Puss

Jobbigt

Nu är jag hemma efter att ha tränat. Var iof hemma tidigare men orkade inte skriva då :) Idag var det riktigt jobbig att träna. allt kändes så jobbigt, men jag klarade det :) Hihi. Jag basta även idag, det var skönt men jag får så himla svårt att andas när jag är där inne :P Det var över 90 grader. JÖSSES!

Nu ska jag snart äta lite.

Puss

R.I.P




http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1681534.ab

Kan bara säga, herregud!

Godnatt!

Ja, nu är det så att jag tänkte gå och lägga mig :) Är mega trött och jag ska upp tidigt imorron för att träna! :)
Hoppas att alla har haft en underbar dag, för det har jag! :)

Puss

Trött

Är hemma från stan nu.. Är trött som tusan, blir nog tidig kväll för mig idag :) Ska göra mig lite chaithe snart. :)
Imorron ska jag tvätta.. Inte roligt men måste göras. Ska även träna imorron igen. Och imorron ska jag basta banne mig.. Gjorde ej det idag..

Puss

Skolan

Nu sitter jag i skolan. Är här med Matilda. Hon är duktig och tar igen grejor som är hon har missat. :) Stolt över henne! :)

Jag lämnade tillbaka kappan idag.. Gillade verkligen inte den när jag tänkte efter!

Puss

Fika

Blev precis bestämmt att jag ska träffa söta matilda på en fika och plugga lite.. Eller jag ska nog inte plugga. Men Matilda ska, så jag ska hjläpa henne lite!

Jag kan verkligen inte bestämma mig angående min kappa. Den är fin men endå inte.. :( Gaaah, ska prova den med en kläning under och se om det ser bättre ut på något sätt :) Hihi Skriver mer sedan!

Puss

Snacka om billigt!

Nu har jag varit och tränat. Det var verkligen jättehärligt och jag var en svettig gris när jag var klar :P haha.
Eftersom jag tränar borta vi d caroli så smet jag in på H&M där för att se om jag kunde fynda något roligt! Det kunde jag verkligen göra! Sjuukt billigt var där. Jag köpte smycken på rean och desutom var det halva rea prset. Fatta vad sjukt billigt det var.. Jag köpte smycken för ett värde av 168 kr men betalade endast 42 kr. Kan det bli billigare?? Tror inte det va! :)


Här kommer bilder på smyckena också!
image12

Långt guld halsband med elefant: 12.38 kr
Långt guld halsmand med ett svart fyrklöver: 9.88 kr
Stort bronz armband: 9.88 kr
Stora guld örhängen: 9.88 kr

Så jag säger bara, skynda att fynda! :D:D

Puss

Rudolph med röda mulen!

Jaa, i natt har jag gått och blivit rudolph med röda mulen :( Min nos är knallröd pga en jäkla finne! :( Inte kul. Ont gör det också!

Nu ska jag snart iväg och träna! Idag får det bli styrketräning och efter det ska jag nog basta lite också :) Hihi

Puss

Hejsan

Nu sitter jag här framför datorn med min lille snutte findus. Han är så otroligt gosig just nu så det är inte klokt! Sa precis till pappa att Findus borde bli en modell katt :) Det tror jag att han hade passat utmärkt till :) Typ kattmats reklamer :D haha!

(Har blivit ombed att visa kappan, så det kommer kanske in en bild eller två imorron :) )

Puss

Stan

Precis hemkommen från stan.. Har köpt kaooan jag pratade om innan.. Men jag vet inte om jag vill ha den... Lite jobbigt! Den är jättefin men jag tycker att jag ser så stor ut.. Menmen, har en vecka på mig att tänka. :)

Var även i skolan idag. Fick hjläp med matten och nu tror jag att jag börjar förstå :) DUKTIGT!

Puss

uppe med tuppen!

Idag var jag verkligen uppe med tuppen! Vaknade kl 07.00! Och jag kunde inte somna om, låg bara och vred på mig.. Jag tycker det är så hemskt när man är så trött och endå inte kan sova.. Jättejobbigt.

Idag ska jag till stan, köpa kappan som jag skrev i mitt föra inlägg :) Sen ska jag även till skolan en sväng.. Ska försöka få hjälp med matten! :)

Puss

Hemma

Hemma från jobbet nu! Var riktigt segt att jobba idag.. Men det blev bra med pengar :) Och det behövs, ska köpa en kappa imorron, om den finns kvar :) Kostade 800 kr innan men nu var den på rea och kostar endast 240 kr. Helt sjukt.. Skulle inte förvåna mig om den var slut... :(

Idag är det söndag så idag ska jag bara chilla :) Imorron börjar lovet för min del, skööönt!

Puss

Söndag

Godmorgon på er!

Idag väntar ännu en jobbedag! Men imorron börjar en veckas lov för mig! :) Hiiiimla härligt!
Sitter just nu och slänger i mig lite frukost! Dricker varm o´boy och det är sjuukt gott. Ska snart upp och lägga mig 5 min brevid min älskling innan jag gör mig iordning och kilar iväg! :D

Vad ska du hitta på idag?

Puss

Biljetter.

Nu är jag hemma från jobbet, har precis ducsaht och nu vätar jag på att älskoo ska komma så ska vi gå och hämta biljetter till I Am legend :) ska se den på fredag. För på torsdag har jag och älskoo varit tillsammans i 2,5 år! :) Shiit vad länge det är! Hihi

Nää, nu ska lillebror ha datorn!

Puss

Tävling

http://wysteriia.blogg.se/1200565155__tvling_born_lippy_.html

Gå in på länken ovan och var med och tävla om ett Lip Balm! :D

Godmorgon

Godmorgon lördag! :)

Ska snart sticka iväg till jobbet.. Vaknade en timme tidigare än vad jag skulle men det var skönt för då kunde jag ligga och gosa med min lilla snutt (Som sov som en stock) Men mysigt var det endå, han är som en lite nallebjörn! :D

Det är riktigt fint väder idag, det sas att det skulle bli storm, men det ser inte så ut. Men, skenet kan ju bedra! ;P

Puss

Kväll

Nu har jag precis ätit TACOS! Mumsfilibaba! :D Och nu ska jag gå upp till min lilla älskling och gosa massor med honom.

Imorron blir det jobb! Tråkit men pengarna behövs! :)

Puss

Skolan

Nu är jag hemma.. Var i skolan en timme och sen dess har jag bara glidit runt i stan med Emelie! ;) Mycket trevligt.
Matteprovet gick inte alls bra idag. Ren katastrof för att tala klarspråk.. Jävla skit kan jag bara säga..  Sen hoppade jag över en lektion idag, inte bra gjort av mig.. Men jag kunde bara inte gå dit helt enkelt.. synd bara att man träffade på just den läraren sen.. :P ILLA! Haha.

Nä, nu ska jag ta och städa mitt rum! Mycket jobbigt eftersom det ser ut som ett bombnedslag! :P

Puss

Fredag!

Godmorgon!

Idag är det fredag och det betyder att det är matte prov idag! :( Satt verkligen och försökte plugga igår men det gick inte.. Kunde inte lösa någon uppgift! :( Gaaaah!

Nu ska jag kolla igenom det en sista gång och sen gå och mötta upp emelie på skolan!

Puss

uppdate

Sitter nu hemma hos älskoo, pluggandet har inte gått bra alls... ger lixom upp snart helt enkelt!

Ville bara uppdatera lite! :)

Puss

Plugga, Pannkakor!

Pluggningen går verkligen inte alls som jag vill.. :( Kan inte, orkar inte, vill inte! HJÄLP! Får panik på det här alltså!

Funderar på att ställa mig och göra lite pannkakor! Det är gott och roligt! :) Mycket roligare än att plugga! Haha. ja det ska jag banne mig göra.. Sen kankse jag kan plugga igen :)

Puss

Hemma

Nu är jag hemma igen från malmö hög skola :) Skööönt! Inte så himla roligt att sitta rätt upp och ner och bara lyssna. Men det va rättså givande faktist.. Lite klokare blev jag nog på hur det går till :)

Sitter just nu och dricker varmchoklad! Mums! Hihi

Nu ska jag försöka plugga lite matte! Får se hur det går ;)

Puss

Torsdag!

Godmorgon!

Nu sitter jag här på min lediga dag. Uppe med tuppen! Haha! Ska snart göra mig i ordning för att sedan bege mig till centralen och mötta upp Sarah och sen vidare till Malmö hög skola! Är jag inte väldigt duktig som gör detta frivilligt på min enda lediga dag denna veckan?? Det tycker iaf jag !


Puss

Utmatad

Jag har precis tagit mig en liten tuplur. Men jag känner mig inte ett dug utvilad! :( Är så himla trött omdagarna. Vet inte vad det är med mig! Isch! Nu ska jag äta... Om bara pappa kunde komma hem snart! Kyklingsallad blir det! MUMS!


Puss

Dagens goda!

Jag säger bara MUMS!!! :D

Tjolahopp!

Nu är den andra (Första) lektionen klar :) Blev äntligen klar med mitt personliga brev som  jag har försökt fixa i så många veckor :) Helt sjukt vad det kan vara svårt att skriva om sig själv ;P
Nu ska jag snart ha Design.. Det är inte det minsta roligt tycker jag.. Trodde det skulle vara mycket roligare när jag valde det. Menmen, allt i livet kan ju faktist inte vara roligt!

Nu är jag hungrig som tusan och det är mer än en timme kvar tills jag kan äta! :( Gaah! Idag ska jag äta en bakad potatis med sallad och kykling! :D MUMS!

Tack för mig!

Puss

Inställd lektion

Ja, idag blev ännu en matte lektion inställd. Och jag behöver verkligen hjälp med matte.. Kan inget av det vi håller på med nu.. Och på fredag ska vi ha prov.. KUL! Nää, jag och emelie skrev ett mail till matteläraren och förklarde hur det låg till och bad om att flytta fram provet så vi kan få hjälp.. Hoppas att han går med på det!

Nu börjar min andra lektion. Skriver mer sedan!


Puss

Gääsp

God morgon allihopa! Sitter här helt yrvaken och äter frukost, böjar kl 8 idag och det enda jag vill göra är och krypa ner i min varma säng igen, jag riktigt hör hur den ropar till mig! :(


Hoppas alla får en trevlig dag!

Puss

God kväll!

Har precis varit och tränat. Mycket härligt, mina armar och ben är som spagetti nu! :D

Hämtade mina kläder idag! Och gissa vad, jag fick fel storlek på den tröjan jag längtade efter meeeest!!!! =( Fasiken vad ledsen jag blev. Så himla typiskt! Menmen, sånt är livet..

Nä, nu ska jag hoppa in i ducshen!

Puss

Brand alarm

Idag var det brand alarm i skolan! Det va nog den första gången det här hänt på de 2,5 år som jag har gått där! :O Haha! Och det sjuka var att ingen brude sig, vi satt som vanligt vid våra datorer och gick inte ut.. efter ett tag kom rektorn in och undrade om vi hade hört larmet. Ja det har vi sa vi.. VAD GÖR NI HÄR DÅ? hahah Så vi fick gå ut och nu sitter jag här :P


Nu ska jag göra mig iorning för träningen! :)

Puss

gaah!

Slutade för en halv timme sedan men jag sitter fortfarande här med min fotouppgift! Och jag tål inte min lärare! Så är det bara!!! Men jag nämner inga namn, bäst så :)
Snart är det iaf loov igen :) Om tre dagar för att vara exakt :) Sen är jag ju ledig på torsdag med :) Nu blev jag lite glad igen! :)

Och idag kom äntligen levernasen av mina kläder! Så dem ska jag hämta ikväll! :) Efter 17 får de hämtas :) Haha..

Nä nu måste jag fortsätta !

Puss

Tisdag

I d a g  ä r  d e t  tisdag! Och det betyder att jag har sovmorgon. Idag börjar jag kl halv 1 och har endast en lektion.. Sköönt! Efter skolan ska jag plugga massor med matte! sen ska jag även träna idag. Det blir bodybalance idag :) Det är en så ärlig träning! Det är en blandning av Pilates, yoga och thi shi! (Vet inte om jag har stavat rätt) Härligt är det iaf!

Hoppas även att jag får hem mina kläder idag. För det stod faktist att jag skulle på det vecka 2 och nu är det ju vecka 3 ? :(

Hoppas du får en trevlig tisdag!

Puss

Tack för mig!

Detta får bli dagens sista inlägg! :)
Nu ska jag bädda ner mig i min härliga säng och bara glo på tv. Kanske se om det finns något gott hemma också :)
Jag vill önska alla en mycket trevlig kväll!

Vad ska du göra en kväll som denna? :)

Tack för mig.

fotouppgift.

Det får bli "Min jul" som fotouppgift. Helt enkelt en foto dokumentär om min julafton (?) Haha, ja.. Det enda jag kan komma på är det.. Jag fotade endå på julafton så det passar ju bra. får hoppas att läraren tycker det också.. men det tvivlar jag på.. Han tycker inte om något som vi elever gör.. (Nästan)

Nu luktar det maaat! Jag är hungrig :D


Puss

Hemma

Nu är jag hemma.. Har precis ätit Frasvåfflor! :D Det var riktigt smarigt! :) Nu ska jag egentligen jobba med fotouppgiften! Men jag vet inte vad jag ska göra och det ska vara inlämnat imorron! ;( Får se vad jag kan komma på och sen göra det bästa utav det!

Skriver kanske lite mer sedan!

Puss

Aah!

Nu är det bara en timme kvar tills det är dags för att göra provet, så nu ska jag fortsätta plugga den sista tiden ( Jag & Carolin har varit jätteduktiga och pluggat mycket!) :) Men nu ska jag fortsätta!

Önska mig lycka till! :)


Puss

CAROLIN

Nu är det så här att Carolin skrev i sin blogg attjag var en bajs, då måste ju jag kontra med någon och då skriver jag att Carolin är en prutt unge med bajs inslag! HAHA Sug på den du din Prutt!! Haha


:D

14 februari!

Idag är det 14 januari och det betyder att det endast är en månad kvar tills jag fyller 19 år :) Då är det även alla Hjärtas dag ;) Lääängtar! :D


Jag vet vad jag önskar mig av min lille snutt när jag fyller år denna gången :D Jag önskar mig detta jättefina armbansur av honom :D

 Hittade det på cocoo.se


Visst är det underbart? ;)

Espresso!

Nu har jag hålltimme i fem jävla timmar :( ag vill till espresso och ta en fika och plugga röven av mig men det vill inte carolin, hon kanske kollar in har nu och ser att jag Böööönar på mina bara knän att jag vill gå dit med dig :P :D Puss på gumpen carolin!
 

:D:D

Ny dag

Ny dag, ny vecka :) Rätt skönt egentligen :P Föra veckan var inte specielt bra, men nu är det nya tag som gäller :)

Denna veckan har jag massor att göra denna veckan, ett prov idag, geografi. På fredag har jag matteprov och på fredag ska vi lämna in ett arbete på historian. Gaaah, när jag tänker efter så blir nog inte denna mycket bättre än föra, snarare sämre :P

Nää, nu ska jag fortsätta fixa med min portfolio och mitt personliga berv :)


Puss

Tävling

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."


Gå in på kenzas blogg och tävla du med :)

gaaah!

Jag har sån jävla träningsvärk i min mage idag! Haha Och så hostar jag fortfarande, ingen bra kompination kan jag lova :P haha Menmen!

Jag hoppas att alla har en trevlig söndag! Nu ska jag fortsätta plugga! :( Puss!

Sötnos

Min lilla sötnos gör som så här när han inte få vara med och spela, han lägger sig över spelet så ingen kan spela :P Haha Sötnos!

image10

trött

Jag är så fruktansvärt trött.. inte bara just nu utan i allmänhet. Jag är trött på precic allt. Trött på skolan, trött på familjen, trött på släkten, ja du förstår nog vad jag vill komma fram till. Jag är TRÖTT!

Tänk att bara få komma bort, bort från allt här hemma, komma ifrån vardagen för en stund. Ge mig sol och värmen, ett turkosblåt hav, en solstol och en drink i min hand, efter en sån upplevelse kan jag lova att jag inte skulle vara så förbaskat trött längre!

Tack för mig!

=(

Har verkligen försökt att plugga jättelänge nu. men det går inte. Jag fattar verkligen inte det jag läser och jag fattar inte frågorna jag ska svara på :( Ge mig en superhjärna! :(

Tränat!

Ja, nu har jag varit och tränat :) riktigt skönt var det faktist, men det ska bli ännu skönare att slänga sig i duschen nu ! Haha.

Sen ska jag plugga. Geografin är verkligen jättesvår nu! Aaah, vill inte göra det! Känner mig alltid så jävla korkad när kah inte fattar. Och nu fattar jag ingenting så ni kan ju gissa hur jag känner mig :') 


Puss&Prutt =)

Godmorgon

Idag är det strålande väder här i kära malmö :) Knappt ett moln på himlen! (Vad jag kan se iaf)
Snart ska jag slänga i mig lite frukost. Sen ska jag iväg och träna hade jag tänkt :) Idag blir det att plugga massor! :( Vill inte, orkar inte, kan inte....!

Men jag MÅSTE!

Luring!

Hörde det roligaste jag hört på länge idag! :D

Jag: Raaap
Carolin: NU lurade du röven på en fis!
Jag: Hahahhhahahahahahahah
Carolin: ;S så roligt var det ju inte!

Jo, det var det sannerligen!

Let´s chill!

:D dags för att se let´s dance nu! Och äta fish food! Haha!

Puss

Ben&Jerry´s

Idag har varit en väldigt seg dag.. Kom till skolan och hade verken matte eller historie lektion.. Sen hade vi en jääs design lektion där man inte brukar göra så mycket :)

Idag är det fredag och då brukar man ju hitta på något rolligt.. Men icke jag. Jag ska vara hemma och plugga röven av mig :( Har geografi prov på måndag så jag måste börja plugga! ;( Tråkit men det måste verkligen göras!

Har precis varit och köpt Ben&Jerry´s glass! Det är det bästa som finns! =D Fish food! MUMS! Haha

Nää, nu ska jag gå och försöka börja plugga :)


Puss

Bajs!

Snabb uppdatering här.. Det gick inte alls som jag hade tänkt mig, så jag gav helt enkelt upp! Gaaah! :P

Nää, snart börjar Historian! Så nu ska jag lämna datorn :)


Puss

Skolan

N u  s i t t e r  j a g  i  s k o l a n!  Men tror ni att det var någon matte lektion idag? Självklart inte.. endå så var jag duktig och mailade rektorn imorse, och han sa att det skulle vara som vanligt.. Men nix!

Nu tänkte jag försöka fixa utseendet på min blogg, men får se om jag lyckas klura hur man gör. :) Önska mig lycka till! Lär behöva det ;P

Godmorgon!

Har precis kommit hem. Älskoo skulle ju jobba idag och jag går i skolan som vanligt, men jag börjar inte förens kl 9, så jag tänkte gå och lägga mig en stund ;) Hihi

Hörs sen!

Amanda

Hörde nyss idol amandas nya låt, do you love me.
Och, NÄ det gör jag verkligen inte.. Tycker verkligen inte att hennes röst är det minsta bra.. Hur känner du? Vill gärna höra vad andra tycker om hennes röst, bra eller dålig?

Tack för mig.. :)

:(

Min förskylning vill inte försvinna.. :( Nu har jag dessutom ont i min dumma huvud! :(
Älskling, kom hem nu! Jag behöver någon att klaga lite till :) MIhihi


Puss

:(

Min förskylning vill inte försvinna.. :( Nu har jag dessutom ont i min dumma huvud! :(
Älskling, kom hem nu! Jag behöver någon att klaga lite till :) MIhihi


Puss

Skoskav!

Jag var precis ut och gick (Lämnade tillbaka filmen som jag skrev i föra inlägget) När jag hunnit gå i cirka 2 min känner jag att ett skoskav börjar komma! :( Gaaah, jag får skoskav av precis alla skor :( Det gör mig galen. Det gör verkligen jätteont!

Som mina kära vänner brukar säga, Skulle du användt slip in skulle du fått skoskav på hälen.. Haha! Ja, mina vänner, det är nog sant! :P


<3

Plugg, phuuu

Har plugat en stund nu :) Inte lätt det där med X & Y och det där :( Hatar det riktigt mycket! Menmen,
Nu ska jag sbart bege mig ut i byn. Ska gå och lämna filmen vi hyrde igår.. Blades of glory, bra film faktist, kanske inte riktigt så rolig som jag hade hoppats på! ;P Hihi.

Cao*

Godmorgon!

Eller godförmiddag! Har faktist varit uppe en stund :)

Idag ska jag plugga! Jättemycket., har matte prov på fredag (Nästa vecka) Men jag kan verkligen inget av det vi ska ha prov på. Så för mig gäller det att börja i tid :) Tänkte även gå ut och fota en stund idag medans älskoo är på jobbet.. Men det regnar ute nu, så då är det inte så himla roligt =/

Jaojao, nu ska jag gå och göra mig iordning.. Skriver mer sedan! Puss & Kram

Hemma hos snutte!

Nu är jag hemma hos min snutte! Han är i ducshen och jag sitter här :) Sen ska vi kolla film. Älskoo har köpt ett nytt hemmabiosystem så han vill vissa mig hur bra det är :P Jaja, jag får väl gå med på det då :P Haha! Nä, nu kom han ut ur ducshen, kan ej sitta här och skriva då ju :)

Puss&Kram

Väntar!

Nu sitter jag här igen.. :) Väntar på att min snutte ska sluta jobbet och hämta mig! Ooops nu ringde han haha, vilken tajmin! Nu har han slutat så han är på väg! & Jag är sviiiin hungrig! :( Frågade om han också var det men icke. Han hade ätit jättemycket vid lunch. Och jag som har väntat att äta :( Aja..

Tjingeling!

=(

Inget brev från H&M idag heller :( Blev lite ledsen när jag kom hem och såg att det inte fanns något brev på golvet.. Och idag ska jag hem till älskoo och där stannar jag förmodligen tills på fredag.. Så då hoppas jag verkligen att brevet har kommit! =)

Idag blev jag lite plåtad av carolin. Hon ville att jag skulle hjälpa henne till fotouppgiften, och snäll som man är så ställer man ju så klart upp :) Men fysjuton vad pinsamt det var.. Jag skulle stå mitt på gågatan när massa folk gick förbi, jag fick inte röra mig heller.. Stog som en mimare som var förlamad eller nått ;O haha, Nä det va kul att man kunde hjälpa till ;)

Nu ska jag sätta mig och glo på tv :)

Puss&Kram

Hjälp!

Jag behöver hjälp, det är så här att jag håller på med ett fotoarbete i skolan.. Jag ska bildsätta en dikt! Problemet är att jag inte kan hitta någon bra dikt..!? Någon som kan hjälpa mig kanske? :) Jag vill hitta en dikt som är fin men endå lite sorjlig :) Eftersom att vädret är som det är så känner jag att det blir bäst med en sorjlig dikt.. Vill ta den ute iaf. Hoppas att du som läser kanske kan hjäpa mig! TACK =D

Hittade

Sitter i skolan och försöker fixa en portfolio inför praktiken! Och då huttade jag denna bilden ----->
image9




Är min findus inte för underbar! :D När jag ser denna bilden vill jag bara gå hem och lägga mig! ;P Maha. Puss på snutte! <3 

Blogga

Nu ska jag blogga, bara för att! :D:D

aj

Håller på att fixa min garderobb just nu.. och när jag ska vara duktig så änder det alltid nåt galet :( Nu bröt jag min nagel :( Det gjorde skit ont faktist.. :(

Nää, back to work!

Inget brev..

Som jag skrev i mitt föra inlägg så trodde jag att jag skulle kunna hämta mina kläder idag, men så verkar det inte bli.. :( Inget brev har kommit till mig så jag får helt enkelt se om det kommer imorron :) Paketet har levererats iaf :)


Nu ska jag ner i tväyystugann och tvätta mina kläder ; P Har snart inget rent kvar :)


Puss&Kram

Kläder!

Hej hopp igen!

Var precis inne och kollade på mina sidor på H&M och vet ni vad!? :D Mina kläder är påväg hem till mig! :) Dem som jag beställde i fredags :) Det tog alltså endast ca 5 dagar :D Hihihi!!!

Oojj! Nu blev Carolin arg!! :P

Skolan

Sitter nu i skolan igen efter ett härligt och välbehövt jullov! :) Skulle ju inte skada med en vecka till, men man får ta vad man får ;) Visst? Har endå lov om två veckor igen :) Eller ja, Vtff :)

Har precis varit och ätit frukost på espresso med Carolin.. Alltid lika trevligt :)

Jag tänkte gör om min blogg lite.. Göra en egen stil, har ju alltid haft den som man kan välja här.. men det är så tråkigt.. mycket roligare med folks bloggar som dem gör själva, tycker jag :) Men jag vet inte hur jag ska göra om den.. Någon som har lite förslag kanske :) Hjälp mig!

Tack för mig.. <3

SNÖ!!!



Har precis ätit mat och friat lillebror :) När vi var klara med allt så sa felix "Mimmi, bara kolla ut genom fönstret snabbt" Det gjorde jag så klart! Och det va helt vit ute! :D Jag älskar snööö! :D Hihih

14 år.

Idag fyller min lillebror 14 år. Shit vad tiden går fort.. Känns som att det var föra veckan han var en liten skitunge.. :) Fast det är han fortfarande, eller nä, nu är han en stor skitunge! :D

Han är mycket längre än mig nu.. Pinsmtmycket längre.. folk tror att han är min storebror :(
Nu i julas när vi skulle ta tåget upp till halmstad skulle vi visa biljetterna för konduktören ( vet ej om jag stavat rätt) iaf, jag åker på studentbiljett och Felix på barnbiljett.. Så skulla han se studentleg också.. Vem tror ni att han frågar om det då.. Jo, FELIX. :( inte mig inte.. Jag är ju för tusan 5 år äldre än honom, jag kan ju inte bara se ut som ett barn! Nää, fy vad jag skämdes :(

Sjukling!

Nästan hela denna veckan har jag varit en sjukling.. och det blir inte bäättre, nänä, tvärtt om!! Men det kanske är för att jag inte tar det lugnt som jag borde göra.. nejnej.. Det kan inte jag.. Jag gillar helt enkelt inte att ligga och bara vara sjuk! USCH NEJ!


Idag har jag beställt massa kläder från HM.. :D Massa bra erbjudande där nu! Ni som läser borde verkligen gå in och kolla! :) Nää nu ska jag snart göra lite glass med varma hallon! ;D MUMS!

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0