Studentfest

Blev ingen lugn kväll igår.. Haha, konstigt! Blir ju aldrig som man tänkt sig här! :P Hilde ville så gärna ut så vi drog en sväng till Queen's och Hollywood :)

Idag har vi varit ute på lägenhets jakt. Har kollat på en hel del fina, men ska kolla på några till innan vi bestämmer oss :)

Nu är vi på restaurangen och ikv blir de studentfest!! :D

Ont

Idag har varit en ganska stor skitdag.. Har lixom varit på halv dåligt humör, bråkat med folk som inte vet hur man beter sig och har fått väldigt ont i halsen! :( Tur att man har Fia här, blir alltid lite skratt då ;)

Nu sitter vi på restaurangen och ska strax äta lite! Hoppas på en tidig hemgång också så vi kan köpa något gott och kolla på en film :)

Och just de, ikv kommer även söta Hilde till restaurangen och hälsar på mig! :)

Ciao så länge!

Euphoriaaaa

Sveeeerigeeee!!!

YEAH!!! Vem är bäst? Sverige är bäst!!! :D

Fyfan va bra Loreen va igår! Hon va verkligen grym! Och vilket drag de va på restaurangen! Vi alla skrek så vi blev hesa! ;)

Wooophaaa!

Wooops!

Inatt när jag & Fia va påväg hem kom vi på att vi va väldigt hungriga! Så vi gick till marketen och köpte lite ägg, korv och grönsaker. När vi väl kom hem började de jobbiga, att vi skulle klara av att laga maten utan att väcka dom andra! Haha, de gick sådär, finns en väldigt rolig film på de som jag ska försöka ladda upp här! :)

Jävla gott va de kan jag lova! :D

Sorry

Har ju helt glömt bort att skriva här nu :P

Har haft ett par chill dagar nu. Mest varit hemma och "vilat" upp oss! Hahaha! Och på kvällarna har vi kollat läget nere i hamnen såklart! ;)

Idag har vi fixat lite på restaurangen och nu ska vi hem och käka lite, sen göra oss iordning för kvällen!

Hörs lite senare! Ciao :)

Alanya

God kväll på er! :)

Ligger just nu i soffan och samlar krafter för att orka börja fixa mig inför kvällen! Ganska seg idag om jag ska vara helt ärlig ;) Blev en vild kväll igår och det lär de bli idag också!

Ska strax iväg och käka på någon restaurang med lite vänner, trevligt värre! Och kvällen kommer förmodligen att avslutas på Hollywood, as always ;)

Ciao!

Stockholm

Tjeeena bloggen! ;)

Idag har jag och Fia faktiskt varit igång väldigt länge med tanke på hur vi gick loss igår! Hade som vanligt skitkul och på Nattbussen skötte vi oss bra men blev ändå utslängda.. Bara jag och Fia som lyckas med de? Haha

Nu sitter vi ute och solar lite & väntar på en kompis! Sen är de hem och packa ihop allt för imorgon kl 11.00 blir vi upphämtade och körda till Arlanda! Flyget lyfter 13.55 och kl 21.15 är vi framme i antalya :)

Puss på er ;)

Malmö - Stockholm

Nu sitter jag här på tåget mot Stockholm, har iof åkt en bra bit redan. Lite mindre än två timmar kvar på de här skittåget nu.. Fruktansvärt att åka så långt själv!! :(

Imorse va de väldigt jobbigt att säga hejdå till en speciell person som jag har träffat ett tag nu :( så himla typiskt att jag ska träffa en så fin människa precis när jag ska iväg så länge!! Åååhh..! Men tiden kommer gå fort och snart får jag träffa honom igen! :) och förhoppningsvis kommer han ner till alanya i sommar :)

Nu ska jag försöka sova lite så tiden går fort! Ciao så länge ;)

Stockholm!

Jaa, då är biljetten köpt. Imorgon 09.33 avgår tåget mot Stockholm och Fisan!! :)

Ska bli kul att komma upp till huvudstaden igen och träffa alla sötnosar där! Och på måndag tar vi oss till Arlanda för att sätta oss på flyget till Turkiet! Jävla skönt de ska bli att ha Fia med sig på planet. Hatar verkligen att flyga.. :(

Nu ska det tvättas och packas en sista gång. Måste även fixa en del grejer idag innan jag kan slappna av helt :) Och ikväll blir det middag med familjen.




Imorgon, då jävlar ;)

Wooops!

Idag skulle jag bara in på 3 och snacka lite om mitt abonnemang.. Yeah right! Va ju såklart tvungen att springa in på H&M också.. Kom ut med lite saker :/ Varför kan jag aldrig lära mig?

Köpte bl.a denna sockersöta klänningen!



:)

Natt

De här med nattpromenader börjar bli en vana nu.. Men jag klagar inte! Väldigt mysigt när man har rätt sällskap :)

Nu är jag hemma och ska försöka somna lite, förhoppningsvis blir det inte så svårt!

Nattinatt

Life is a journey, enjoy the ride!

Igår var det full rulle hela dagen. Tvätta, packa, fixa grejer i stan och träffa Ninisen för en liten fika! :) Sen råkade de bli lite "festligheter" på kvällen ;P Woopps!

Idag har jag bara försökt att packa.. Inte alls lätt denna gången. Vill inte ha mycket saker med mig eftersom jag redan har så mycket grejer där nere.. Men väskan är redan överfull och jag känner endå inte att jag har fått med allt jag vill.. :/ Får gå igenom väskan flera gånger ;)

Nu ska skor lämnas in på klackning så dom klarar av alanyas nattliv ännu en gång ;)

Ciao!

God (?) morgon!

Vet inte riktigt om jag kan säga god morgon och verkligen mena det idag.. Va ute på en natt promenad inatt, kom hem runt halv fyra, somnade runt fyra. Tänkte sova till minst kl 12 idag men jobbet ringde kl halv nio och väckte mig :( Och nu har jag inte kunnat somna om..

Kl ett idag är de tvätta som gäller och sen måste jag ut i stan och fixa lite nödvändigheter :)

Ciao så länge!

My life in words!

Woopps, nu gick det långt mellan inläggen igen. Sorry! Men så blir det helt enkelt ibland ;)

Får väl börja att berätta lite om valborg? Den spenderades med fina vänner i Lund, supandet började redan kl 9.00 på morgonen och med lite mat i magen blev man ganska packad lite för tidigt.. Men jag klarade av att festa enda fram till kl 22.00, längre än vissa andra ;P

Tisdagen var jag bara hemma och va sjukt seg typ så där finns inte mycket att berätta om!

Onsdagen träffade jag fina Tess som jag inte har sett sen i Januari, sjukt hur fort tiden har gått! Vi åt en god lunch och började sen dricka lite Fanta & Rosé. Efter ett tag kom Sandra hem och då mötte vi upp några kompisar till henne, åkte till västra hamnen och chillade där ett tag sen fortsatte vi hem till en av grabbarna. Där blev det ännu mer vin och vattenpipa (Sjukt längesen jag rökte vattenpipa, mums) Efter det va jag och Tess party sugna så vi drog till Lilla och satte oss på Centilier & Gram. Träffade trevligt folk och fortsatte sedan mot Crown, inte de roligaste stället men de va de enda som va öppet ;) En mycket rolig dag och kväll kan jag väl lugnt påstå :D

Torsdag & Fredag hände inget speciellt.

Lördag blev det grillmys hemma hos Vickan med fina vänner och efter det blev det ett sista KB, fick nämligen veta att jag åker tillbaka till Turkiet nu i veckan! Lite bitter sweet fast mest sweet, saknar allt där nere och ska bli kul att komma igång igen ;) Lördagen va en av dom bästa på länge, tack för det! :D

Lite snabb update fick ni nu, ska försöka vara lite bättre på regelbunden update när jag är tillbaka i turket :)

image description

Just nu känner jag mig såhär. Tänkte skriva att det är väl allt festande den senaste veckan, men jag måste ju bara vänja mig vid de!!

Go´natt!

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0