Kissie




Kissie är så generös

Slänger..

iväg ett litet inlägg här innan jag hoppar in i ducshen.. Jag har inte riktigt kommit igång än den här dagen.. Lite seg idag! När jag har ducshat ska jag iaf fixa mig lite och sen åka med älskoo hem till honom. Där spenderar jag nog helgen tror jag! Helgens planer är inte planerade, så det är som vanligt med andra ord!

Puss

Sådär




Nu har jag ätit frukost. Så nu tänkte jag försöka fixa till mig lite så jag får ut något av dagen!

Puss

Sängen..

.. Är himla skön denna morgon!

Har som ni säkert förstår inte lyckats ta mig upp ur sängen ännu, men denna morgon är den bara så underbart myysig! :)

Idag har jag inte riktigt planerat något.. Tänkte lite snabbt innan jag somnade att jag måste nog städa mitt rum idag.. Så det får väl bli så! Sen tänkte jag kanske ta mig till stan en sväng, även om mitt konto är kanska tomt så kanske kanske jag kan hitta något billigt på rean? Man kan ju hoppas!

Nu ska jag nog ta och göra lite frukost.


Puss

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen. Efter att jag tvättat så åkte jag till oxie för att träffa Marija. Sandra stod utanför porten när jag preeeciiis var klar med tvätten och då var det bara att ge sig av till oxie :) Det var mysigt och trevligt, som alltid! Nu väntar jag på att det ska bli mat! JAG ÄR JÄÄÄTTEHUNGRIG! Bara så ni vet.. Det ska bli thaimat, mums.

Puss

Godmorgon!

Godmorgon mina vänner!

Ställde klockan på halv tio eftersom jag ska tvätta kl 11.00 idag. Jag tänkte då så klart att jag skulle upp tidigare eftersom jag skulle hinna äta lite frukost så jag inte svimmar av hunger nere i tvättstuga sen. Men tji fick jag. Det jag har lyckats få i mig är en kopp te.. När man väl tar sig tid och vill äta en rejäl frukost går det inte.. Dagens ilandsproblem..

Puss

Dax för lite träning!

Nu har jag ätit så nu känner jag att det är dax för lite träning! Samtidigt ska jag kolla på top modell, bara för att plåga mig själv extra mycket!

Ha en bra kväll allihopa!

Puss

Tattoo

Nu kommer här en bild på min nya tattoo. Jag tog den lite snabbt med webcamen på datorn så den är inte speciellt bra och dessutom bakvänd :P




Men nu vet ni ungefär hur den ser ut :) (Det står Langer)

Puss

Måndag den 26 januari!

Kom på att jag inte hade skrivit här på ett tag så jag tämkte uppdatera lite här, nu när jag har lite tid över i mitt så fullbokade liv.. Hosthost :P

I helgen som har gått har jag umgåts med svedala familjen. I lördags körde jag och tvillingarna in till malmö och roade oss lite, jag köpte världens sötaste hoodtröja. På kvällen åkte jag och älskoo in till malmö igen för att han ville bjuda mig på middag för att vi har varit tillsammans i 3,5 år. Tiden har gått så otroligt fort. Det blev iaf middag på jensens böffhus och det var supergott! :)

I söndags körde jag tvillingarna till lomma för att dem skulle spela match. Efter det blev det middag och på kvällen gick jag och älskoo ut och gick i nästan två timmar, som vi faktist har gjort nästan varje dag den senaste tiden :)

Nu väntar jag mest på att Tanja&Sofija ska komma hem så vi kan äta :)

Puss

Den där emla..

.. Salvan. Igår innan jag skulle tatuera mig så tog jag på emla salva, eftersom jag tatuerade mig på revbenen och är väääldigt känslig så ville jag inte ta några risker. Och jag hade hört att den där salvan skulle vara ganska bra. Såå hag tog som sagt den och vet ni va? Jag var heeeelt bedövad och kände inte någonting! den första halvan.. Sen släppte det och jag ville bara gråta! Men det jag vill ha sagt är att den verkligen fungerar! Så om du ska tatuera dig på ett känsligt ställe, köp EMLA! :)

Puss

Nu mina vänner

Har jag gjort den där lilla hemligheten jag har pratat så mycket om... Och det var att jag har tatuerat mig! :) Igen..

Imorse fick jag ett ivrigt meddelande fran Sarah som läst bloggen jag skrev igår/förgår. Det lät såhär:
"Miiiimmiii bajs! Ska du tatuera dig idaag?" Haha och, jepp det skulle jag ju! Det är helt sjukt vad den bruttan kan bli glad för så lite, älska!

Bilder kommer inom kort, Pappa var med och höll mig sällskap och tig så klart massa bilder på mig när jag led :P

Puss

Hemligheter

Nu drar jag till svedala och spenderar natten där. Imorgon kommer jag hem igen för då ska jag göra en speciel grej :) Men det får ni inte veta förens imorgon! ;) En ledtråd är att det är inte första gången jag gör det! Mahaha, om du tror att du vet så skriv en kommentar och gissa :P

Puss

Blondinbella, Katrin & Gynning

Herregud, börjar bli rätt trött på alla dessa bloggar som bara snackar skit om varndra! Jag syftar så klart på bråken mellan Blondinbella, Katrin och gynning som är i full gång nu! Måste man vara elak mot varandra för att "lyckas" och få massa läsare i bloggvärlden? Så himla dålig stil tycker jag. Men är det så man vill ha det så har dessa budarna verkligen lyckats!

Och inom en parantes
så vill jag tillägga att jag tycker att det är förjävligt att dessa stora bloggar bara pratar om hur man kan bli smal och hur snyggt det är att vara smal och hur äkligt det är att ha lite kött på kroppen! USCH. Och sen tycker jag att det är förjävligt att blondinbella skriver om hur dåligt hon tycker just detta är i sin blogg när hon själv går ner mer och mer i vikt och skriver om sina träningsdagar hit och dit hela tiden! Nä, nu måste jag sluta annars kommer detta bli 2009:s längsta inlägg! Men som sagt, detta var bara en liten parantes!

Puss

Bra dag idag! :)

Idag vaknade jag upp och kände att "idag blir det en bra dag" till skillnad från för någon dag sedan. Och vet ni vad jag gjorde direkt när jag vaknade? Joo, jag satte på mig mna träningskläder och började med att göra mina pilates övningar! Det första jag gjorde på morgon lixom! Okej, nu ljög jag. Jag morgonkissade först av allt! Men efter det  kom övningarna! :) Tänk att nu har jag tränat i fem dagar i rad! Detta kommer gå bra, jag känner det på mig!

Puss

Hooj

Blev en verkligen en heeeldag på stan idag. Började med Krua thai och avslutade med esspreso! Bara det säger väl att det blev en bra dag! :P

Blev lite saker handlat också :) En mysklänning, ett armband som jag läääänge velat ha, nagellack och dodo (Sarahs ord för deodorant :D)

Puss

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Idag kom jag upp hyfsat i tid :) Kl ringde halv tio och jag var uppe innan tio! Har ätit frukost och nu ska jag börja göra mig i ordning så smått. Ska nämligen träffa Sarah&Carolin idag :D Det blir stan och lite krua thai! MUMS!

Och idag kanske jag ska göra något annat också, men det berättar jag inte om fören jag har gjort det ;P Hihi

Puss

Shiit!

Vet ni vad jag gjorde precis?? Jag tränade! Igen! Helt otroligt att jag har gjort det i tre dagar nu! Mahaha! Men nu börjar jag känna att det inte är tillräckligt  för mig.. Samma övningar hela tiden. Får kanske försöka hitta på några egna.
Nu ska jag hoppa in i duschen! Vill komma i säng i tid idag, alltså somna tidigt, för de senaste veckorna har jag inte kunna somna förens kl 2 på natten. Och det resulterar i att jag inte kommer upp i tid om dagarna! Illa!


Puss

Onsdag 14 Januari!

Idag är det onsdag 14 januari! Vet ni vad det betyder? Jo det betyder att idag är det exakt en månad kvar tills jag får handla på systembolaget! En månad kvar tills jag fylle 20 alltså! ;) Sjuuukt kul tycker jag! Haha, men jag är ju också väldigt barnslig när det gäller födelsedagar, tycker det är lika kul som när man var 7 år ;D

Idag har inte hänt ett skit. Har inte kännt mig rolig alls idag! Vaknade alldeles för sent på dagen och kände direkt att "det här kommer inte bli en bra dag" Så jag har inte gjort så mycket idag, endast varit snäll mot lillebror som är sjuk och fixat klart i garderobben!

Puss

Dagen

Dagen idag har varit ganska tråkig, det enda upplyftande som hänt idag var Telefonsamtalet med min cp-sarah! Det händer alltid något som man inte kan sluta skratta åt när man pratar med den flickan :)

Annars har jag i stort sätt bara tvättat idag. Blev 4 proppfulla maskiner och en lite mindre full. Det var inte kul kan jag lova! Men nu är det gjort och det känns skönt!

På tal om skönt så har jag tränat med min pilatesboll idag igen! Det är banne mig riktigt skönt! Och jag är stolt som gjort det två dagar i rad ;) Det är fan i mig mycket för att vara jag! Haha.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kanske sätta på en film :)

Puss

Skämas bort?

Efter storstädningen tog jag tag i mig själv och tränade lite. Tränade med min pilates boll, gjorde massor med övningar och det kändes fanimig i hela jäkla kroppen! På ett skönt sätt så detta ska bli en vana hade jag tänkt. Nu har jag precis duschat och nu tänkte jag skämma bort mig lite genom att tända lite ljus, smörja in benen med någon doftande lotion, måla tånaglarna och sånt tjejigt :)

Ha en trevlig kväll!

Puss

Storstädning

Idag har jag ängnat mig åt att storstäda mitt rum plus att jag har slängt ut julen från mitt rum :) Har bara lite kvar att städa men det är mest papper och skit som jag inte behöver längre :) Funderar också på att måla mitt skrivbord till vit, nu är det bara en vanlig ljus träfärg, tråååkit!

Imorgon blir det till att tvätta, MYCKET tvätt har jag imorgon. Tig nämligen tag i att rensa ut mina två tvättkorgar som har ståt i ett hörn i evigheter! Där finns endå inga kläder jag inte använder så mycket... Nä, just det! Haha!

Puss

Svedala-Malmö

Nu sitter jag i svedala. Men ikväll åker jag hem till malmö igen. Ska bli skönt rent ut sagt, de senste dagarna här har  inte varit dem bästa i mitt liv om vi säger så.. :(  Synd bara att buss priserna har höjts nu igen! Hur vill de att vi arbetslösa ska ha råd att åka buss nudörtiden??? Kan någon svara mig på det?

Nästa vecka vet jag inte vad som händer. Nu är ja ju arbetslös så det är väl bara för mig att söka jobb som tusan!

Puss

Rubrik

Är det inte sjukt svårt att hitta på en rubrik ibland?

Just nu sitter jag iaf i svedala köket och väntar på att älskoo ska bli färdig med maten :) Hihi Han är mästerkock ikväll och lagar fläskfile, pommes och bearnaisesås (Det kunde jag ICKE stava till själv, förpakningen ligger här brevid mig) ;)

Efter maten blir det lite film mys eftersom både jag och älskoo är dåliga.. Jag smittade ner honom med min förkylning och jag har inte blivit frisk än :(

Vad hittar alla andra på med idag?

Puss

Nytt år!

Nu var det ett helt år sedan jag skrev i min blogg (Hoho) Nä, men skämt och sida, det var endå ett tag sedan jag skrev. Men skärpning från min sida ska det bli nu :)

Nu skulle jag vilja ha lite tips om vad jag ska skriva om? Vill faktist involvera er läsare lite. Vad skulle ni vilja läsa om? Snälla svara mig nu så jag kan göra en bättre blogg?

Ha de nu så bra så länge så hörs vi imorgon igen!

Puss

mimmii

En blogg om mitt liv, Både i Sverige & i Turkiet.

RSS 2.0